Sziasztok!
Jöttem, eltűntem... bocsánat. Kicsit sűrű volt az utóbbi két hét... Októbertől heti két napban újra dolgozom, közben volt egy kegyetlen hátfájásom, hogy állni, ülni, feküdni nem tudtam, ezen a héten pedig Fruzska lánnyal taknyosak lettünk mindketten.
De múlt héten voltunk a 12. heti uh-n, és az istenhegyin a kombinált teszten. Minden okés, a gyerkőc rendben. Viszont olyan szégyenlős, mint annak idején a nővére volt, úgyhogy csak a hátát mutatta folyamatosan, még várnunk kell arra, hogy megtudjuk a nemét a gyerkőcinek.
Mindenkinek gratulálok a jó uh-eredményekhez!
A terhességi tünetetkről annyit tudnék elmondani, hogy Fruzskával nem volt semmilyen tünetem: se hányinger, se hányás, semmi az égvilágon... Most volt egy olyan jó hónap, mikor folyton hányinger gyötört, és nem kívántam enni. Pedig elhatározásban most sem volt hiány, hogy jól akarom érezni magam
H1N1: egyszer már írtam, hogy nem. Egy picinkét elbizonytalanodtam, de még mindig kitartok a nemnél, annál is inkább, hogy dokim is azt mondta, hogy nem, és az esetlegesen felmerülő lázat, ami veszélyes lehet a babára, lehet csillapítani.
Főzés: hát, lányok, hogy ti milyen jókat főztök! merénylet volt így éjjel a visszaolvasásnál
Gyógyszer: én a terhességek alatt mindig homeós bogyókat szedtem. Most a derékfájáson is az segített. A takonyra oscillococcinumot, homeogen9-et, és homeovox-ot szedtem. Egy nap alatt rendbejöttem, pedig igen ramatyul voltam... (mondjuk amúgy sem vagyok nagy gyógyszerszedő...)
Iner: én Fruzskával voltam méhlepény-mintavételen a korom miatt (akkor voltam 35 éves). Maga a mintavétel nem fájdalmas. Végig lehet látni, mi történik egy uh képernyőn, és pár perc alatt kész, és semmit nem lehet érezni. Utána viszont vigyázni kell, hogy ne emelj, ne hajolj, ne szexelj -talán- két héten keresztül. (most nem megyek el, habár nem fiatalodtam, de ez utóbbi óvintézkedéseket nem bírnám betartani a "kis" 20 hónapos miatt, a dokimnak mutattam az istenhegyi értékeket, ő pedig bólogatott, és aláíratott velem olyan papírt, hogy ő felvilágosított a genetikai vizsgálatról, de nem akarok élni vele)
Nagyon örülök mindenki jó ereményeinek, és annyira jó látni az Uh-képeken a kis töpörtyűket!
(Fanetta: hidd el, minden okés lesz!!!!!)