Sziasztok, mindenkinek szép napot (itt nálunk kisütött a nap)
!
Hát, én nagyon nagyon kislányt szeretnék
mindig is azt terveztem, hogy lesz egy nagy lányom, utána meg a második egy pici fiú. de valahogy úgy érzem, fiú lesz. azaz nem érzem sehogy, sak izgulok
na a nevekkel még nekem is lesz eg ykis harcom....
az én neveim sem tetszenek senkinek
a férjemet az Olíviától kirázza a hideg, a Noelről ne is beszljünk.. anyám meg adja alá a lovat
ja és a férjem is kislányt szeretne, mert azt mondta akkor olyan szép lesz,mint én
amúgy mi már a szűk családban elhintettük a bébi érkezését, mindenki agyon örül. a barátokat a jövő héten szeretnénk összehívni, hogy bejelentsük nekik a hírt
na és képzeljétek! ugye nekünk ez az első baba, a férjemnek van egy 29 éves, és egy 12 éves öccse. a csalában ő lenne az első unoka, és az ayósoméknak a múlt héten jelentettük be a hírt.
DE!
kb egy hét múlva kapnak még egy olyan hírt, hogy attól lehidalnak az tuti
mivel a férjem öccsének a barátnője is terhes
ők csak a 12.hét után mondják el, mert egy éve,34évesen már volt egy vetélése
, illetve szeretnék megvárni a down-kóros vizsgálatot.
szóval, két unoka, egy családban, egyszerre!!!(mondjuk ő 3héttel idősebb nálam)
csak már most félek a következőtől: te mennyit híztál? nektek milyen babakocsitok van? a tiétek már ül?óó az enyém már jár
wááá
a sógorom nemrég hívta a férjemet, hogy bejelentse, hogy ő már látta a gyerekét (akkor mi még nem voltunk uh-n) úgyhogy kezdődik...
az édesanyám a 2.tesómmal egy időben volt terhes a sógornőjével, és hát amikor elmondtam neki, hogy most nálam is ez a helyzet, akkor úgy knevetett, hogy csak visszhangzott a telefn
neki nem volt valami leányálom együt terhesnek lenni..
Hari,
én is úgy tudom, hogy csak azok szülhetnek ott, akik oda tartoznak. nekem az ideiglenes lakcímem ott van, de ha meg is változna(amit valószínűnek tartok) akkor is ott fogok szülni, és nem szólhatnak bele, mert azok a terhes nők,akik a magándokimhoz járnak, azok mind a Péterfyben szülnek.
Én is alapítványi szobát szeretnék, mert saját fürdőszobája van, a közöst pl nem is fűtik, és nm kell majd elvonszolnom magam a folyosó végén lévő közös fürdőbe, ahol sorba kell állni. viszont lehet hogy egy ágyasat kérek, ami drágább. nem azért mert egy ember zavarna ott velem egy szobában, hanem mert az alapítványi szobákba a látogatók is bmehetnek, és hát a társam látogatóit nem viselném szívesen, mert ugye a normál szobába nem mehetnek be, az alapítványiba viszont igen.
a meleg vizes fürdőt én sem ajálom, de azért kellemes pihit kívánok nektek!
Luna,Antekirt,
várom, hogy megírjátok mi volt az uh-on
szép napot mindenkinek!!
ja, és 56 kilósan kezdtem, most már 58 vagyok, de szerencsére még nem látszik