Sziasztok!
Hogy telik a hétvége? Mi megvagyunk, Aput hazaengedték a kórházból, elég jól van, nagy nehezen mocorogni is tud a lakásban.
Remélem, holnap jó idő lesz, mert el akarjuk vinni a húgom kislányát a Vadasparkba (nem egy nagy szám ez a szegedi, de ez van).Szegény nem sok helyre jutott el, mert amikor jöttek, 1 hétig rossz idő volt, utána meg Apu eltörte a lábát.
Tomika ma kb 2 órát aludt 3 részletben. Ha ébren van, mindig hasra fordul. Nagyon büszke magára, felemeli a fejét, és vigyorog.
Nagyritkán vissza is fordul (inkább billen). És maga alá húzza a fenelét. Gondolom, ebből lesz majd a mászás.
Móki!
Kőszeg nagyon szép! Biztos jó lesz!
Andris milyen ügyi hason!
Nagyon csinosak vagytok a képen!
Ed!
Látom,nem ízlett Kincsőnek a barack. Így is nagyon aranyos.
Tomika a mobilomat nézte ki magának (igaz, főleg rágni szeretné).
Humi!
Kristóf nagyon édi! Nem csoda, hogy "elrontják".
Kitty!
Légyszi gyere el hozzánk is vasalni! Igaz, nálunk csak egy bébi van, de én így sem tudok semmit csinálni. Persze most is vasalhatnék, pakolhatnám a ruhákat, ehelyett babanetezek.
Eszter!
Jó lehet a babaúszás. Mi is készülünk csak várjuk az úszópelust a Kismamától.
Leone!
Mi 6 hetesen+3 hónaposan voltunk csípőszűrésen. Többször nem kell menni.
Tomikátis alig tudtuk elaltatni a nagy vendégség után. Ő is kézben vagy cicin alszik el.
A hízás nem egyforma a babáknál. Ha csak anyatejet kap, nem tudod túletetni. Később mejd kevesebbet hízik.
Timi!
Tomikával is szokott apa "Gagarin bácsit" játszani. Nagyon élvezi.
Biztos nem evett annyit a párod sem. Nem foglalkozz az anyóssal, ne hagyd magad elbizonytalanítani.
Az a lényeg, hogy Te tudod, hogy a tej elég Bencének!
Barbic!
Eleinte a fejét fordította először, utána valahogy a törzsét is hasra küzdötte. Mostmár pillanatok alatt megy neki.
Bogi!
Lili nagyon csinos a virágos ruciban!
Karmen!
Grétike kb.4,5 órával fiatalabb Tomkánál, de neki már születésekor is nagyon nagy haja volt.
Léna!
Szegény kis hadirokkant! Remélem, már jobban van.
Szilvus!
Ne semmi Peti! Jól beindult a súla. Én is láttam a csinos kis tokáját. Tomikának is van.
Mariann!
Gratula Nádjának!
Tomika így tartja magát hason: