Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Csajszik!

Ancsuka, vasárnap 8-ra kell menned gondolom, mert nekem is úgy volt, akkor fogank csinálni egy rövid hullámot, ami 10 perces utána elküldenek a városba egy órára és vissza kell menni egy v.v-re, amikor is süllyedésre leveszik a vért és mehetsz haza.
Másnap 11-re kell menni, akkor elfoglalod az ágyadat és várakozol 1-ig, mert akkor csinálják meg a HSG-t!
Akkor fogod megtudni,h milyen lett a süllyedés, mert ha nem jó magas, akkor nem lehet HSG-t csinálni, mert gyulladásban van a szervezeted!
Minden rendben lesz majd meglátod, nem kell nagyon idegeskedni, nyugi van, látod Gabi is jó hírekkel jött! :wink:
Az alagsorban csinálják összesen 3 emberkének egy nap, gyalog kell lemenni, de visszafelé a beteghordó fiú fog hozni, aki még azt sem engedi, h a szoba ajtóból bemenj a lábadon, hanem ölbe visz az ágyba :arrow: ezt csak azért írtam ilyen részletesen le, mert senki nem mondta el előtte, ha nem baj!
Utána 2 órát kellett feküdni, de jól is esett :arrow: majd megírták a záró papírt és mehettünk is haza!
Drukkolok nagyon++++++++++++++++++++++++++++++++++

Gabi, annyira örülök, h jó híreket hoztál :wink:
Mi is csinálhattuk volna tovább az egészet, de úgy gondoltam, h új év, új remények és kell addig sok erőt gyűjteni és nem akartam az ünnepek előtt még nagyobb idegeskedésbe lenni, sztem jó döntöttetek!
Örülök, h örülsz!

Betty, itten vgyok, csak holnap másodállás is lesz este 9-ig és vasaltam meg ilyenek...

Princzi, na végre, h jöttél :wink: ez csodás :!: :wink: :roll:

Csajok, annyira hullik a hajam, lehet ez a sok hormontól :?: már alig marad valamennyi is a fejemen :!: :?: :roll:
Kép

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Csajok, olvastátok :?: írt a növény :?: már megint rá kellett döbbennem, h egy diplomával észt nem adnak, de kettővel sem :?: :roll:
Nagyon nagy segítségre van szüksége sztem, én továbbra is azt javaslom, de engem is csak "átugrott"!

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Csajok, nem jött senki :?: :!: mindenki tv-zik, dolgozik :?: , elteszem magam holnapra, mert korán kelek reggel szokásosan :!:

puszi nektek
Kép

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

sziasztok!

Suzy!
Nagyon aranyos vagy és köszönöm a részleteket. próbálom +-an felfogni mármint, hogy nem fog fájni.

Viszont nem tudom miért, de megint folyásom van, de nem olyan mint az utrotól volt, hanem mint félidőbe, de nem nyákos, bocsi csajok, hogy ilyet írok :oops:
Fogalmam nincs mi ez?! kicsit aggódok is, hogy jó legyen a vérképem hétfőn. mert ha nem akkor ez a hónap elmegy a levesbe majd a köv. hóban HSG. ÁÁÁÁ belese akarok gondolni...... :cry:

Gabi!
Szeretnék már én is túl lenni rajta.........., örülök, hogy minden rendben ment.

Kép
ancsuka

suzy!

Fél 8-ra megyek majd be mert a dokim ügyeletes és kérte mennyek be fél 8-ig, hogy talizzunk. mondta rövid hullámot, meg a vérvételt is, hogy megnézik van-e gyulladásom.

Jajj csajok.... én mindíg is parázós voltam és túl reagálok mindent, de aggaszt ez a folyás szerűség. :cry: :cry:

nem panaszkodom tovább.

Jó éjt, sziasztok
ancsuka

Gabi, nagyon örülök, hogy nincs semmi gond! Akkor a párodnak is olyan kevés a cucc, hogy kellett fagyasztani, nálunk is ez volt!

Suzy, az én hajam is nagyon hullik, még most is!!! :( Bár most már azt veszem észre, hogy kevesebb fogy! Még szerencse, hogy van miből!

Princzi, nagyon jó, hogy hoztál nekünk képet!!!

Ancsuka, hidd el, hogy minden rendben lesz!!

Ja, a növény... hát szerintem felesleges többet hozzászólni, mert úgyis "átugorja" !
Vendég

En is szinten csak dokit tudok szidni :twisted:

roviden:
Ma voltam szivdokinal...Eloszor is beadtam a papirjaimat es kint vartam mikor mar a doki jon ki hogy var-e meg ra valaki?Mondom jah..azt mondja hogy hivjak...x.y. azt monja jaaaa maga ellett felejtve :shock: :twisted: :evil: :evil: :evil: Bemegyek beszelunk azt mondja eltuntek a leleteim valoszinu egyik beteg felkapta es hazavitte...de o belenezett mar es a szivbedobogasomrol beszelt...mikor en mondom neki nem igaz azert jottem hanem mert a pulzusom perzenkent 100felett van egesz nap...azt mondja megkateterezhetnenek...megkereshetnek mi okozza a szivbedobogast...es azt ott elsorvasztjak :shock: mondja 1 napra bekell fekudni...mondom altatnak?hogy...csinalnak egy lukat itt kozepen vgy mi? :roll: neeem combbol fel vegig a szivig az eren keresztul es nincs altatas :shock: mondtam neeeem koszonom szepen nem :roll: Mondom neki nekem kellenek a papirjaim...azt mondja majd biztos visszakerul es akkor majd szolnak mondom en utazom na akkor hogy en menjek vissza a masik dokihoz aki idekuldott es ott kiadjak a masolatokat errol mert nem tud mit csinalni :twisted: Hat wazze ha nem professzor lett volna ugy leugatom a fejet :evil: es csak a szivbedobogason lovagolt lehet nem is latta ez a leleteim mert addigra jol elvittek :twisted:

Marha pipa vgyok holnap lesz egy utam a masik dokihoz :twisted: es parom is jol lecseszett mert ez az en egeszsegem es en menjek masik dokihoz meg igy meg ugy :cry: Ha nem lettem volna ott anyuert a Flora babaeknal tuti bogok :(

es holnap hogy en kerdezzem meg nem e tudna mashova elkuldeni de holnap hogy tudnam mar atiratni a jegyet? :?
Szal kesz kalamajka komolyan mondom alig varom itthon se legyek :roll:

HOlnap megyek terheleses cukor es pajzsmirigy vv-re 6:30-ra onnan irany a fogdoki onnan meg a kardiologia :twisted: aztan anyuert es meg ahhh nem is sorolom :roll:

Holnap irok oke csajok....ne hari de a mai napon kivgyok :roll:

Drukkok mennek csajok Kép Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Gabi neked meg orulunk,hogy atjarhato vgy :!:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Ancsuka
ne félj ennyire ettől a dologtól, mert a végén még bevonzod :!:
Vedd tök lazán, és Szuzy ahogy mondta is, a műtősfiú kezben leszel :wink: , vigyáz rád, nem lesz semmi baj, ne aggódj :!: :)

Bri
elhiszem, hogy elég volt mára, holnap várunk :!:
Szúúú-szááááá :wink:

Szuzy
akkor holnap este 9-ig meló :roll: :?:

Csajok, még mindig nem tudom, miért fagyasszák Apitok spermiumjait le :roll: Világosítsatok föl léccci :!:

Növényhez no comment :arrow: ez egy hülye, de nem ember....ennyi :!:
Majd minyá megolvasom....

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Betty!

Kevés apinak a spermája ők kiválogatják és csak a jókat teszik el. :wink:

Princzi!

Gyönyörűűűűű! :lol:

Bri!
Még mindíg kitartás.

Mindenkinek: Kép

Kép
cukigabi
Budapest

Jaj de nagy lett!

Betty!
Megírtam.

Kép
cukigabi
Budapest

Betty
Kép

Gabi
Az van csak ez most egy kicsit sokk volt :twisted: :roll: :x

KépKép
bridget0801
Kulfold

Gabi
köszi az infót, értem már :wink:
Csini az új vonalzid :wink:

Bri
8) :wink:

Hát most elolvastam mit írogattak, meg írogatott ez a gyökér :twisted: ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ :!: :?

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Ez a gyökér pont jó elnevezés rá!!!!!!!!!

Kép
cukigabi
Budapest

En is olvastam egy biztos
1.nem 27 a noveny :!:
2.milyennek igaza volt mar regisztralt tagrol beszelunk :!:
3. erdekes milyen fordulatot vett az irasmodja :shock:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Betty!
A te vonalzóid is arik,a felsőt milyen oldalon csináltad?

Bri!
Akkor:
Kép

Kép
cukigabi
Budapest

Nekem is feltűnt a növény-változás!

Kép
cukigabi
Budapest

Gabi
Latom sokkal jobb a kedved :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

http://daisypath.com/
Gabi, felső vonalzim itt készült (ez jó, mert rövid a kód, több hely marad) :wink:

Bri
igen, már én is észrevettem, amiket pontba szedtél.....érdekes... :roll:

betty615

Bri!
Hát persze,hogy jobb a kedvem.Eddig azon járt az agyam,hogy mi baj lehet még?De most megnyugodtam,hogy nincs más és kezdhetünk januárban.Már minden féléket beképzeltem,főleg,hogy legutóbb nem mondott semmit a dokinéni.

Kép
cukigabi
Budapest

Gabi
Na latod :D

Betty
Erdekes de majd jon colombone :lol: 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Kép

Jó éjt mindenkinek :!:

betty615

Bri
columbo :?: :lol: Hát jöhetne már mondjuk személyedbe :lol: :lol: :lol: mert már nagyon böki az óóódalam, ki ez a gyökér :shock: :?: :lol: :lol:

Na pussz :!:

betty615

Sziasztok!
Úgy látom itt este indul be az élet, amikor én már megyek aludni... :wink: :roll:

Ancsuka, ne aggódj a folyás miatt nekem a hormonok előtt mindig volt, állandóan tisztasági betéttel jártam, de most már nincs, hogy idén január óta ment folyamatosan a hormon!
Fogalmam sincs miért volt előtte és most miért nincs :?: kíváncsi leszek ebben a két hónapban lesz-e változás :?:

Zsu, nekem az a baj, h már nem sokáig lesz miből hullani :!: :roll: :wink:
Én többet nem írok, nem is rágódok rajta, de azért felháborodtam rendesen :evil:

Bri, ez egyszerűen tébolyda ami ebben az egészségügyben megy :!: nagyon sajnálom, h így jártál :!: és akkor most nem is keresik meg a papírokat :?: ennyi volt :?:
Ezt így rögtön rávágni semmi kivizsgálás nélkül, katéterezés és ennyi :?: ezen megint csak felháborodtam, mert nem olyan kis beavatkozás, de gondolom tudod te is :?: :!: :roll:
Professzor ide vagy oda...hát az anyjukat :!:
Elhiszem, ha kivagy :!:
A mai naphoz sok sikert, drukk++++++++++++++++++++++++++

Betty, igen ma fogászkodom is...
A növény valóban hirtelen nagy fordulatot vett...furcsa volt, amiket írt, mintha nem is ő írta volna ezeket...nagy sumák az tuti...és már kezd nem is növényre hasonlítani sztem :!: :roll:

Gabi, neked is dokinénid van :?:

Szép napot!

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Köszi Lányok a dicseket! Mindenkinek legalább ilyet kívánok! :lol:

Cukigabi
Hajrá januári kezdés :lol:

Anucska
Drukkolok. Nem lesz semmi gáz!

Zsu
KÍváncsi vagyok mit mondanak pénteken az UH-n! :lol:

Bocsi, ha kihagytam valakit, de most mennem kell melózni!

Kép

Kép
princzike

Princz, köszi és már alig várjuk, h mis is hozzunk ilyen szép fotót!
Jó munkát...mit is dolgozol :?:

Nekem már nagyon elegem van az esőből...
Kép

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Kép

Suzy!
Igen dokinénim van,Zsunak is ő a dokija,mert egy helyre járunk. :D

Kép Még mindíg esik itt is!

Kép
cukigabi
Budapest

Nekem is dokinénim van :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Betty, helyzet :?: :?: :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Gabi, jól vagy, nincs vérzésed :?: :roll:, pihizzél

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy!
Jól vagyok.Nincs semmi bajom,vérzés sincs. :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

Sziasztok!

Britget!
Nem semmi ez a doki, meg sem nézte lehet a papírt és egyből küldene a "műtőbe"? Igaza van párodnak, ha mész vissza a dokihoz kérdezd meg tőle nem -e lehetne máshová menni.

Aranyosak vagytok, hogy szorítotok nekem.

Suzy!
Remélem nem is lesz semmi gond a vérvétellel.

Délelött egy ismerősnél voltam aki a vérvételeket csinálja. Kérdeztem tőle mit tud arról a kismamáról aki itt van Szegeden az intenzíven (mellette van az intenzív, egy épület választja el), mondta, hogy nem tud semmit. Kérdeztem tőle, hogy neki mit mondanak az orvosok a H1N1-ről, mármint az oltásról, azt mondta 3 orvost kérdezett meg és egyik sincs az oltás mellett. Próbáltam már itt is nézelődni, hátha nyitott valaki ilyen topikot, de nem találtam. Annyi rosszat olvastam róla, viszont az ördög ugye nem alszik....
Most voltam a barátnőmnél aki mesélte, hogy a sógornője szintén itt van a babaneten és ő ott olvasta, hogy nincs is a kismama az intenzíven.......

Esőmentes szép napot mindenkinek.
ancsuka

Suzy
Beszerző vagyok :D

Ancsuka
ez igen..... akkor még mindig elég nagy a fejetlenség H1N1 téren.

Kép

Kép
princzike

Sziasztok lányok :!:

Gabi :!:

Nagyon örülök, hogy minden eredményed jó lett és januárban kezdeni fogsz :D

Bri :!:
kitartás, meglesz a gyümölcse :!:

princzike :!:

nagyon édi az UH-os kép a kicsidről :!:

betty :!:

nagyon jól megirtad Te is a véleményed a "növénynek".
Először nem értettem, hogy miről beszéltek aztán megtaláltam a fórumot és megvolt a véleményem az illetőről.

De inkább csak olvasgattam, gondolkoztam, hogy irjak-e be de aztán csak nem irtam, mert féltem a következményeitől, az meg lehet, hogy kizárás lett volna.

holnap megyk UH-ra lányok és megirom majd Nektek, hogy mikor lesz az ujabb lapar.
Puszi Mindenkinek :!:

További kellemes délutánt Nektek ezzel a kis csokorral:))

Kép
Vendég

Angyal!

Miért ne írhatnád le a véleményedet?Csak nem szabad trágárkodni.

Kép
cukigabi
Budapest

tudod ilyen helyzetben nem tudom féken tartani a pofám inkább hallgatok.
Vendég

Hát én elég kíméletesen írtam,de volt aki nem fogta vissza magát.

Kép
cukigabi
Budapest

Igen olvastam, de én alapból egy nyugodt ember vagyok viszont nagyon durva lenne ha én válaszolnék rá!

Tudnám az ilyen mi a francnak regizik be babás oldalra.
Máshová kellene irogatnia!
Vendég

Igen én is ezt írtam neki!

Kép
cukigabi
Budapest

Betty,Bri!
Kép

Kép
cukigabi
Budapest

Ancsuka
rakok egy linket a H1N1 ről.
Én is ezen az állásponton vagyok, amit ebben mondanak...
nézd meg:

http://www.youtube.com/watch?v=hlgMvKGBa2k

Egyébként egy másik topicból szedtem...

Angyal
megkérdezhetted volna hogy miről beszélünk, de látom közben megtaláltad :wink:
Ha írsz egy véleményt, attól még nem fognak kitörölni....ahoz azért sok kell :!:
Holnapi UH-hoz drukk :!: Kép

Szuzy
jó fogászkodást mára :!: :wink:

Többieknek puszika :!:

És végül mi:
Ma voltunk ugye az eredményért TELJESEN POTYÁRA mentünk 140 km-t, mert kiderült, hogy hiába bökötték meg megint szegény férjecskémet hétfőn, nincs reagens, és így nincs tesztoszteron eredmény sem :roll:
Ezt ma közölték velünk, hogy a kórháznak nincs is pénze reagensre, úgyhogy lehet, idén már nem is lesz eredmény :shock:
Ez állat mi :?:
Mondjuk nem ők tehetnek erről, de akkor is.....ha ezt hétfőn mondják, hogy azért nincs meg a tesztoszteron, mert nincs reagens (azt mondták ugye, hogy biztos elfelejtették), akkor ma nem potyázunk fölöslegesen.... :roll:

betty615

Betty!

Hát ez az egészségügy.Sajnos! :twisted:
De azért egyáltalán lesz eredmény valaha?Nehogy csak hitegessenek!

Kép
cukigabi
Budapest

Szép estét!

Itt vagyok ragyogok... :wink: ki fogászkodtam magam!!!

Betty, sajnálom, de Én gondoltam, azért is írtam..nem csodálkozom rajta egyáltalán, nálunk is ez a helyzet, csak az a baj sokszor, h a dokik előre felvesznek pénzt a betegektől és azt sem tudják mikor, ki és miből fogja megcsinálni a kért vizsgálatot!azért jó nem :?:
Többször volt már olyan, h telózott a beteg, h a doki levette a vérét bizonyos vizsgálatra...én meg csak hallgattam, ha miről beszél :?: ...a vér meg sem érkezett!
Ezek a vizsgálatok, mint pl a hormon v. nagyon drága :arrow: ún. kitből csinálják, amihez össze kell várni a vizsgálatokat és akkor lehet megcsinálni, de ezt el is lehetne mondani :!: :?: én mindig el szoktam mondani, nem csak ígérgetni, de az orvosok már csak ilyenek :!: :roll:

Angyal, holnapra drukk+++++++++++++++++++++++++++++++

Kép

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy!
Akkor legalább az aszisztensek rendesek,ha már néhány doki ilyen.

Angyal!
Holnapi UH-hoz drukkkkk++++++++++

Kép
cukigabi
Budapest

Gabi
hát csak nem hitegetnek.....nemtom.......végülis nem életbevágó az eredmény, legfeljebb az benne a negatív, ha nem lesz meg, hogy a férjecském "úgymarad"...most mit mondjak :roll: :?:

Szuzy
akkor vége a mai napnak :?: :wink:
Jó, hogy leírtad ezt, nem tudtam, hogy így megy.....de mi az a kit :oops: :roll: :?:

betty615

Lányok: Kép

Kép
cukigabi
Budapest

Betty, a kit az egy egységcsomag, cégtől vesszük előre összeállított anyag, amit a minta számától függően összemérünk és betesszük egy gépbe!
Nem tudom így érthető-e :?:

Gabi, csak nagyon kevés, sajnos :!: :!: :!:

A lényeg, h meg lesz a vizsgálat eredménye, csak kérdés mikorra :?: itt is tuti, h az történhetett, h a dokinak fogalma sem volt, h miből csinálják és hogyan :!: :?: csak azt nem értem, h miért nem lehet felemelni a telót és megkonzultálni a laborral :?: az már derogál :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Jó éjt neked Gabi babi :!: :wink:

betty615

Aha Szuzy, már értem....
Érdekes lehet egy ilyen helyen dolizni.
Sajna ők nem tehetnek róla, hogy a laborban ez van, a laborban meg nem tehetnek arról, hogy ilyen a kormány :evil: :evil:

betty615

Elteszem Én is magam holnapra...reggel 5-kor kelés már megint!

Kép

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?