En is szinten csak dokit tudok szidni
roviden:
Ma voltam szivdokinal...Eloszor is beadtam a papirjaimat es kint vartam mikor mar a doki jon ki hogy var-e meg ra valaki?Mondom jah..azt mondja hogy hivjak...x.y. azt monja jaaaa maga ellett felejtve
Bemegyek beszelunk azt mondja eltuntek a leleteim valoszinu egyik beteg felkapta es hazavitte...de o belenezett mar es a szivbedobogasomrol beszelt...mikor en mondom neki nem igaz azert jottem hanem mert a pulzusom perzenkent 100felett van egesz nap...azt mondja megkateterezhetnenek...megkereshetnek mi okozza a szivbedobogast...es azt ott elsorvasztjak
mondja 1 napra bekell fekudni...mondom altatnak?hogy...csinalnak egy lukat itt kozepen vgy mi?
neeem combbol fel vegig a szivig az eren keresztul es nincs altatas
mondtam neeeem koszonom szepen nem
Mondom neki nekem kellenek a papirjaim...azt mondja majd biztos visszakerul es akkor majd szolnak mondom en utazom na akkor hogy en menjek vissza a masik dokihoz aki idekuldott es ott kiadjak a masolatokat errol mert nem tud mit csinalni
Hat wazze ha nem professzor lett volna ugy leugatom a fejet
es csak a szivbedobogason lovagolt lehet nem is latta ez a leleteim mert addigra jol elvittek
Marha pipa vgyok holnap lesz egy utam a masik dokihoz
es parom is jol lecseszett mert ez az en egeszsegem es en menjek masik dokihoz meg igy meg ugy
Ha nem lettem volna ott anyuert a Flora babaeknal tuti bogok
es holnap hogy en kerdezzem meg nem e tudna mashova elkuldeni de holnap hogy tudnam mar atiratni a jegyet?
Szal kesz kalamajka komolyan mondom alig varom itthon se legyek
HOlnap megyek terheleses cukor es pajzsmirigy vv-re 6:30-ra onnan irany a fogdoki onnan meg a kardiologia
aztan anyuert es meg ahhh nem is sorolom
Holnap irok oke csajok....ne hari de a mai napon kivgyok
Drukkok mennek csajok