Új privát üzeneted érkezett!

Szia Ktc!

Milyen volt a cukros lötty?
Senki sem ápol minket.Én ápolom a mininőcikéimet. :lol: Nekem most a fejem szakad szét,orrom foliyk,torkom már csak fájdogál :twisted: ,Lotti éjjel 38,7 volt.Lili már nem lázas.

Remélem mások jobban vannak,mint mi? :roll:

sziasztok,holnap :D
Vendég

Gabi: jobbulást Nektek! Szegény Lottinak, annak a kis picikének is ilyen magas láza van :( Gyógyuljatok meg mihamarabb.

Labkat: szuper, hogy minden rendben van!

Kép
Kép
cosmopolita

Lilisgabi! De rossz betegen látni a gyerkőcöket! Mininőcik - ez tetszik! Cukros lötyi iható volt, azt ugyan nem mondanám, hogy minden nap innék ilyent, de nem volt rossz. Valahogy rosszabbra számítottam. Utána volt UH is, írom a méreteket:

BPD 68mm, THQ:57mm, FL:47,5mm
Átlagos mennyiségű magzatvíz, norm. flow.
Dg: Grav s. 25

Az áramlást kérdezte, hogy nézzük-e, s amikor mondtam, hogy persze, hülyén nézett rám Mécsné, mintha nem tőlem kérdezte volna. :? Aztán emlékeztettem, hogy Borinál lepényi probléma volt, ezért jó lenne nézni most. Férjem meg is jegyezte az autóban, hogy hozta a formáját... :D

Labkat! 11 órára megyünk 23-án! Te mikorra kaptál időpöttyöt? De jó lenne randizni! Köszi a felajánlást, elfelejtettem telefonon hívni őket meg neked reagálni :oops: , így ma személyesen írattam előjegyzést.

Szerintetek zargassam holnap a dokit az eredmények miatt, vagy várjam ki a hétfői találkozót? Feleslegesen nem akarom hívogatni, de azért érdekelne, mi van a hemo-értékeimmel (meg a cukorral).
ktc

Sziasztok!

Én is mostanában elmaradoztam. Bocsi de annyira fáradt vagyok estére, hogy kidőlök.
Nekem olyan most a hasam nem tudom észleltetek-e ilyet már mintha egy tégla lenne benne és majd le szakad. Ma pihiztem is vele, úgy jobb lett. Szedem a magnét és ennyi, de mi lehet ez nem tudom. Ha van tapasztalatotok szívesen venném ha leírnátok. :-)
Az influval kapcsolatban én is megvagyok ilyedve, de se a védőnő se a házidoki nem ajánlja. Egyenlőre marad a homeós immunerősítés és az 1000 miligamm C vitamin.

Gabi,

sajnálom, hogy betegek vagytok. Jobbulást nektek! Szegény picurka.

Ktc,

nagyon örülök, hogy minden rendben van Emővel. Nagyon jók a képek. Nem mondták, hogy meddig lesz ingyenes a vizsgálat?
Remélem nem lesz semmi a nóziddal most mér és a vasad is helyre jön.

Labkat,

édesek a kis ikrek. Nagyon nehéz lehet már ciperészni őket, de mindjárt vége erre gondolj. :-) Hát kerifiamba belenyomták az injekciót miután megszületett. Ezek szerint ez is változott.

Toldikriszta,

édesek a képeitek. Mi onnan nem messze lakunk. Mi a Fót tábla utáni utcában lakunk. Vagyis az első utcában keszi felől. Ha jobb idő lesz összefuthatnánk. :-)

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Lenne még egy kérdésem , hogy az AFP ugye a dokihoz érkezik. Mert a 18. heti UH -ra vinnem kell. A doki azt mondta, hogy nem hozzá megy a lelet, de a vérvételen azt modták, hogy igen. Előr eis köszönöm ha leírnátok.

Cosmo: igen nagyon izgi már, hogy milyen lesz a babuci. Jövőhét kedden megyek. Várjuk már nagyon. :-)

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Vikci, az ingyenes 4d csak 2 napig volt, amíg a tanfolyam tartott. :(
Az AFP eredményed a genetikai Uh előtt az ambulancián kérd el, ott helyből kinyomtatják neked. Ezek szerint te is Hajdú Krisztinához mész az UH-ra? Jól teszed! A magnéziumot igyekezz ne vastartalmú tablettával együtt bevenni, mert gátolják egymás felszívódását. Nekem is szokott így húzódni a méhem, szerintem ilyenkor nyúlik, meg a baba oda fészkeli be magát. Lehet erre haskötőt vagy mi a túrót kapni, ha nagyon zavar (ruhadarab, de a pontos nevét nem tudom, tán hastartó pánt?).
ktc

Sziasztok!

De beindult a fórum megint :)

ktc: UH értékek majdnem nekünk is ilyenek voltak, kicsivel nagyobbak voltak a fiúk egy héttel idősebben :) 23-án délre kértem időpontot! Múltkor hétfőn őrültek háza volt, most meg szinte azonnal bejutottam, igaz kedd volt! Hát nem tudom, talán egy fél órával előbb érkezünk... Remélem ti is elhúzzátok addig!
Nem tudom, hogy hívtad e már a dokit. Ha felveszi, hát akkor nyugodtan zargasd. Egyébként ő csütörtökönként is ügyel???

Hát nekem már nagyon húzódik a hasam. De nem panaszkodok. Aránylag jól viselem. A nem alvás már annyira nem zavar, hisz a nagylány miatt évek óta nem alszunk normálisan éjszaka. Tegnap este mondjuk kissé paráztam, mert volt egy egy keményedésem, de nem túl rendszeresen... Egyre gyakoribbak a jóslófájások. A férjem nem bánná, ha befeküdnék már decemberben. Nem tudom, majd meglátjuk hogy leszek addig! Mindenesetre most emeltem a magnézium adagot 1000mg-ra, eddig 750mg-ot szedtem, de mivel doki azt mondta, hogy ha beindul a szülés, ez nem tartja vissza, akkor legalább megelőzés céljából, hogy a keményedések ne legyenek gyakoriak, szedem. Bár hogy megint hogy hangolom össze ezt a sok bogyót, nem tudom. Ma kezdem a semicillin kúrát, és ugye Gravidát is újra szedni kezdtem az influ miatt, magnézium meg vas. Hát a vasból így is néha csak egy csúszik le a napi kettő helyett :roll:

Kata
labkat

2 Lotti:nem lázasok már :D De már mindkettő torka piros.Lottust este ügyeletre vittem,mert pöttyös lett,de csak a láz miatt.Ő még nyügi.Lili már jókedvű.
Ma én voltam dokinál,antibiotikumot kaptam,orrom folyik,fejem fáj.
Apa éjjelre megy dolgozik,mindjárt indul. :(

most nem reagáltam,bocsánat,majd éjjel ha tudok,jövök,mert Fábryzni fogok :D
Vendég

Labkat: csak ügyesen, még maradjanak csak szépen a helyükön a fiúk. :wink: Ha befeküdnél, akkor a lánykákat a férjed látná el? Biztosan nagyon nehéz lenne Neked (is).

Gabi: most meg a torkuk?! :( sajnálom, de legalább már láz nincs. Én közben mégis beoltattam ma magam, nagyon féltem Petrát, hátha ezzel tudtam tenni érte vmit :roll: Anyum főnöke is és még több egészségügyi kollégája megtette, gyerekdoki is ezt ajánlotta... Nem tudom mivel teszek jót, de legalább már nem kell ezen stresszelnem.

Ktc: örülök, hogy itt is mindent rendben találtak. Hogy hívd e a dokit? Tőled függ, ha nagyon kíváncsi vagy, akkor hívd fel :wink:

Kép
Kép
cosmopolita

Cosmo: anyumékkal lakunk együtt. Mi az emeleten, egész nagy lakrészünk van, és anyuék a földszinten. Szóval a gyerekek ellátása anyumékra hárulna jobban, mert férjem gondolom dolgozna addig. De hát ez még képlékeny.
Igen, jó lenne még ha maradnának bent a fiúk legalább egy hónapot! :)

Gabi: nektek jobbulást kívánok továbbra is. Férjed hogy hogy még tartja magát?

Kata
labkat

Hát, nem bírtam ki, felhívtam a dokit, lehet, hogy csütörtökönként is ügyel, mert gépközelben volt, rögtön meg is nézte nekem az értékeket. Vércukor simán 4,2 terhelve 4,9 Ez jó! Vas 7,4, de a hemo-értékek terhesnek megfelelőek. Juhéjjjj! Akkor marad a dupla vas. Kata, értem, amit írsz, én is csak úgy tudom követni, hogy a bogyókat beszedjem, hogy van egy listám, mikor, melyiket. A magnéziumot ugyanis nem jó vassal egy időben bevenni, mert gátolják egymást. A vasat meg étkezés előtt 1, vagy utána 2 órával kéne megenni... Jelenleg így néz ki egy napom:
- reggeli előtt 1 rágható vas, közben Elevit, Omega, C és D vitamin, valamint 2 Rutascorbin. Orrcsepp, vérzés esetén kenőcs is.
- ebéd vagy vacsi után magnézium, mindkettő után 2 Rutascorbin és orrcsepp is.
- éjjel vastabletta

Voltam ma orr-fül-gégészeten, mindkét orromban tágult vénák vannak, beecsetelte a doki, most hetenként kell majd mennem ecsetelésre (de legalább nem égetnek), meg kaptam Rutascorbint, orrcseppet és kenőcsöt. Ma már használtam ezeket, s ugyan vérzett az orrom, de nem folyt patakokban.

Gabi, örülök, hogy kezdtek jobban lenni.

Kata, próbálj meg pihengetni!

Cosmo, egyre többen oltatnak, talán akkor mi, nem oltatók is védettebbek leszünk. :wink: Persze, hogy félted Petrát, teljesen érthető!
ktc

Ktc:Nagyon sajnállak ez a sok gyógyszer/vitamin szedés miatt.Nem lehet könnyű azt figyelgetni,mikor melyiket vedd be.

Labkat:A férjem kap mindenféle oltást,mert mentős.Szerintem azok védik. :roll: Mert alig eszik gyümit,vitamint meg semmit.

Cosmo:Legalább te beadattad,majd beszámolsz róla,reméljük nem lesz semmi mellékhatás!És még az influenza is el fog kerülni.

Ukrajnában tuti nem H1N1 van... :roll: Most nézem a Házon Kívül-t.Na majd eldől pár hét múlva.

Nekünk nem adja be a gyerekorvos senkinek,még felnőttnek sem ajánlja,magának sem adja be.Holnap megyünk hozzá,rákérdezek megint.
Vendég

Lamme - Viviennek Boldog szülinapot kívánok. :)

Elnézést, hogy most máshoz nem írok de nem vagyok valami jól. Szerda óta szédülök nagyon, hétfőn megyek nyaki rötgenre, és hasi ultrahangra, mert a doki szerint lehet, hogy az epémmel van baj. Majd kiderül, az a baj főleg éjjel jön rám, és olyan mint ha valaki hintáztatná az ágyamat.
Bár a doki szerint az se lenne rossz ha csináltatnék egy terhességi tesztet, lehet hogy semmi bajom nincsen. Erre Barna közölte, hogy Neki is megfordult a fejében, hogy jön a második baba. Na majd kiderül, bár szerintem a nyakam miatt mert kedden éreztem hogy meghúztam a tornán, és azóta nem az igazi.
Ha kiderült valami megírom majd.
Mindenkinek szép hétvégét. Pusza
toldikrisztina

Sziasztok!

LÁtom mindenki vitamin lázban ég. nagyon helyes. C vitaminból nem árt az 1000mg. Anyósom át fog küldeni egy mailt. Amelyben egy hematológus barátjét kérdezte mge, hogy a kismamák oltassanak vagy ne és miért ne. Én is hasonlóan gondoltam pontosan a dolgokat. Mondjuk én és a férjem is a gyógyszeriparban dolgozunk. Vagyis azt, hogy egy szert nem lehet fél év alatt szabadalmaztatni. H aitt lesz a msil teszek be részleteket. Ami minket érint.

Ktc,

nem semmi, hogy listád van. Én reggel beveszek 3db magne B6-ot, majd 1000C vitamint, egy gravidát és egy egy almaecetkapszulát.

Labkat,

remélem még maradnak a fiúk. :-)Szedjed csak a magnéziumot!

Kriszta,

de jó lenne nem? Szurkolunk!

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Kriszta, gyógyulj meg mihamarabb, vagy legalábbis derüljön ki, mitől lettél rosszul. A babahírnek örülnétek? Mi itt igen! :wink:

Vikci, várjuk a híreket a genetikai UH-ról! Kedden gondolok rád!
ktc

Sziasztok!

Képzeljétek, összefutottam lamme-val a streptococcusos fórumon! Tök megnyugtatott, hogy a dokink nagyon nagyon alapos, és körültekintő ezen a téren is! Annak ellenére, hogy neki negatív volt a lelete szülés előtt, a doki azért adatott be neki antibiotikumot szüléskor. Remélem megússzák a srácok a fertőzést!

Ja és megint vissza vettem a magnéziumot 750mg-ra és simán jó most így. Annak ellenére, hogy szombaton voltunk piacon is a nagylánynak cipőt venni. Majd leesett az állam, amikor a Coraban levő márkával találkoztam, csak épp 2000Huf-al olcsóbb volt kint a piacon. :shock:

Na dobok a csajokról egy egy képet, mert Cosmo múltkor mondta, hogy szívesen nézegetitek őket is :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára labkat 2011.10.01 22:52-kor.

Kata
labkat

Sziasztok!

Kata, nagyon édesek a lányaid!

Ma voltam a dokinknál, kaptam kézbe egy csomó negatív laborleletet. :D Megint sok beszámolni/elkérni/kérdezni valóm volt, türelmesen hallgatott, nyugodt hangján megnyugtatóan válaszolgatott. Vizsgálatot is kérnem kellett, mert képzeljétek, ma zuhanyzáskor észrevettem, hogy a jobb, nagy szeméremajkam meg van duzzadva. Nem fáj, nem érzékeny, csak furi. Na, meg is nézettem vele, ha már úgyis ott voltam, ne kelljen újra menni, ha esetleg rosszabb lesz. Azt mondta, visszér! Emő az Uh szerint is nagyon ott nyom engem a fejecskéjével, s ez okozza a fokozott terhelést, s így a visszeret. Na, ilyent sem hallottam még! De úgy láttam, őt nem érte meglepetésként a dolog. Sajna valószínűleg rosszabbodni fog szülésig, de utána szépen eltűnik. Kezelést nem igényel. Jó, mi? :?
ktc

ktc: nekem mindkét szajak meg van duzzadva :lol: nyomnak jobbról, balról a fiúk :lol: :lol: :lol: De én nem foglalkoztam vele. HA gond lenne, úgyis mondta volna! De örülnék én ennyi negatív leletnek!

Kata
labkat

Húú, látom vannak képek, jöttem is gyorsan 8) Nagyon helyesek a csajok!!! :wink: Jól látom, hogy szép vörös haja van Verusnak? Mit nem adnának egyes felnőttek ezért a színért! A középső unokahúgom is biztosan irigykedne :wink: És Johinak az a szép nagy kék szeme!!!! :D

Ktc: szuper, hogy jók a leletek! Már kevesebb, mint 100nap van hátra :D

Kép
Kép
cosmopolita

Sziasztok!
Most derült ki, hogy babát várunk:) Szeretnék én is Spánik dr. úrhoz menni, de kicsit elakadtam. Két napja próbálok a kórházban időpontot kérni hozzá, de sikertelen. Ti hogy tudtátok Őt felkeresni? Előre is köszönöm a segítséget! További szép napot mindenkinek: Zsani
zsani78

Zsani: melyik kórházba? Honvéd? Ha küldesz nekem, akár egy üres privit, akkor én megadom a mobilját (de csak ha megígéred, hogy máskor is írsz :lol: :wink: )
Gratulálok!!!

Kép
Kép
cosmopolita

zsani: gratula a babához :) Remélem sikerül elérned a dokit. Nekem amikor őt ajánlották, azt az egyet előre megmondták, hogy nehéz elérni. De annyira nem is nehéz, csak kb ki kell tapaszatalni, hogy kb mikor hívható! A kórházhoz én kaptam egy közvetlen számot (honvéd) ahová lehet időpontot kérni kif. a dokihoz. Ha nem sikerült még elérned, akkor írj, és küldöm priviben! Szerintem amúgy előbb beszélj a dokival!

cosmo: Hát az igazság az, hogy szőkésebb Verus haja, de tényleg van némi vöröses beütés, mint ahogy az én hajamban is fedeztem már fel vöröses hajszálakat - természetesen festés előtt :D
De jobbára szőkék a csajok. Verus ici-pici szöszke hajjal jött a világra, míg Johi sötét barna hosszú hajjal. És most teljesen hasonló színű a hajuk. A férjem nagyon szőke volt tizenéves koráig. Én inkább világos barna voltam. Anyuék szerint tisztára olyan mint Verus, csak sötétebb hajjal :)

Kata
labkat

Labkat: akkor csak a kép megtévesztő, de így is, úgy is szép :D Volt pár hét amíg Petra is vöröses volt (ha úgy esett rá a fény), ahogy világosodott a haja, de most inkább már szőkés.

Kép
Kép
cosmopolita

labkat - helyesek a csajok nagyon. :D
Antibiotikumot én is kaptam szüléskor, közölte, hogy mivel nyitva van a méhszáj így nem szeretné hogy valami fertőzést kapjak alulról, így inkább elővigyázatosságból kapom. Tényleg nagyon körültekintő a doki bácsink.

Kész vannak a leleteim nyaki rötgen szerencsére minden rendben, pedig azt hittem itt lesz a gond.
A hasi uh-n viszont egymás után esett le az álam. Kiderült epekővem van 2 db nagy és sok apró kicsi. Utána összefutottam a körzeti dokimmal közölte, hogy beigazolódott amitől tartott mert ő mondta az első perctől hogy szerinte az epémmel lesz a gond, attól van a szédülés, holnap délelőtt megyek hozzá akkor kiderül mi lesz a teendő.
A másik, hogy közölték az uh-n valami nőgyógyászati próblémát is látnak, na szép. :( Mondjuk már így is aktuális volt rákszűrésre mennem, de így most már tuti a kedvenc dokinkhoz megyek vissza, ő vizsgáljon meg.
Egy kicsit ettől félek, hogy mit fog találni.
toldikrisztina

Sziasztok!
Mindenkinek nagyon köszönöm! Egy ismerős által ma sikerült vele beszélnem, hétfőn du megyek hozzá a Honvédba. Még nem találkoztam vele, de a hangja alapján nagyon kedves lehet! Ma böngésztem kicsit a netet, csak szépet-jót olvastam Róla mindenhol.
Pár szó rólunk: két hónapja házasodtunk össze a párommal, ő lesz az első babánk! Legalábbis így közösen- a páromnak már van egy nagylánya. Vizsgálaton még nem voltunk, ugyanis semmi tünetem nincs, csak észrevettem, hogy már nagyon régen mensistem, így csináltam tesztet, ami pozitív lett:) Nem hittem el, hogy igaz, így tegnap csináltam még egyet, gondolom most már elhihetem:) Elvileg 6-7 hét között vagyok félúton. Most tűkön ülünk, mert kicsit messze van még a hétfő!
zsani78

Zsani
Még utána is tűkön fogsz ülni, mert a Honvédban nincs UH :? Csak azért szólok, hogy ne legyél csalódott és ne számíts rá, hogy láthatod a Picurit.

Kriszta
Jaj ezek nem jó hírek :( Majd írj, hogy mit talál a doki és mi lesz az epekővel. Drukkolok, hogy ne legyen semmi komoly.

Kép
Kép
cosmopolita

Sziasztok!

Kriszta: Remélem nem túl komoly az a nőgyógyászati gond, amit találtak, és az epekőtől is sikerül könnyen megszabadulnod! Köszi a Vivi köszöntést, nagyon aranyos vagy! :D

Sajnos Nikikém második születésnapja senkinek nem tűnt fel a Babaneten :(

Zsani: Gratulálok a házasságkötésetekhez és a babához is! :D

Labkat: Örülök, hogy sikerült kicsit megnyugtatni téged a strepto ügyében :D Lányaid nagyon szépek :wink:

Mi jól vagyunk, zajlanak a dolgos hétköznapok :D Kevés szabadidőm van, ezért ritkán tudok jönni, de olvasni általában kétnaponta sikerül :D
lamme

Lamme! Kérlek, ne haragudj a figyelmetlenségért! :oops: Vivinek és Nikinek is nagyon boldog születésnapot kívánok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zsani, gratulálok, üdv közöttünk, jó helyen leszel a dokinknál!

Kriszta, nem jó hírek... Mikor mész a dokinkhoz? Előtte mész UH-ra?
ktc

toldikriszta: remélem minden jól alakul majd veled és nem komoly a nőgyógyászati probléma, amit láttak az uhun.

cosmo: no Vera is épp ilyen, ha úgy esik rá a fény, mintha vöröses lenne. :)

zsani: én is épp azt akartam írni, amit cosmo írt. A doki megvizsgálhat, de a petezsákot, vagy a kis verdeső szívecskét csak a MÁV-ban láthatjátok majd.

lamme: azért néha dobj egy jól vagyunk-os hsz-t!!!

Kata
labkat

Lamme: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Bocsánat!!!! Szánom bánom!!!! Nagyon boldog születésnapot Vivinek és Nikinek! [color=red][/color]
Kép
cosmopolita

Sziasztok Lányok!

A csajom sajna úgy tűnik, hogy frontérzékeny. Tegnap hihetetlen rossz napunk volt, szinte egész nap sírt. Csak a cici nyugtatta meg, de hát egész nap azon sem lehet. Nem felejtettem el, hogy még tartozom levélírással, a napokban el is mesélem a gyerekágyas élményeimet.
Most csak azért ugrottam be, hogy bocsánatot kérjek lammetól és Vivinek és Nikinek is utólagosan nagyon-nagyon boldog születésnapot kívánjak!!!

Marcsi

Kép

Kép
murphy73

Jó reggelt! Hát eléggé elkeseredtem, azt hittem láthatjuk :( Meglepő, hogy nincs a rendelőben uh. Ezek szerint majd át kell mennem a Máv-ba? Meddig kell arra várni? Vagy menjek magánrendelőbe, hogy láthassam?? Ti mit csináltatok?
Lamme: utólag boldog szülinapot Nektek!
Már rájöttem, hogy hol látható :)
zsani78

Sziasztok!

zsani:a dokinak is van magánrendelője, bár én ott még nem voltam. De talán azon a héten, ahogy mész hozzá uh-ra is be tudsz jutni. Oda is kell időpont!

Jelentem, a fali dísz elkészült :) Ma vettem kétoldali ragasztót is és felapplikáltam mindet a falra. Így legalább tesztelem, hogy kibírják e, és nem esnek e le :D A hátralévő 4-6 hétben talán kiderül, mennyire tartósak, remélem előbb nem kíváncsiak rá a srácok :)

Kép

Kép

Kép

Kata
labkat

Zsani! Szerintem először beszélj telefonon a dokival, úgyis kérni fogja, hogy legyen egy UH, mielőtt találkoztok. Mindent el fog mondani, ha kérdezed, de ha gondolod, mi is szívesen leírjuk neked, hogy milyen tel.számon kapsz UH-ra ill. a dokihoz időpontot, hova kell mennetek, stb. Kérdéseiddel nyugodtan bombázz minket is! :wink:
ktc

Labcat, Ktc köszönöm! A dokival beszéltem telefonon, csak annyit kérdezett, hogy volt-e már vmilyen vizsgálatom. Hétfőn gondolom mindent el fog mondani, csak nagyon izgatott vagyok! Még olyan messze van és addig el sem merem hinni. De vhogy majd kibírom :)
zsani78

Bocsánat, most látom, hogy Katának hívnak, szóval Kata köszönöm Neked is! :D
zsani78

Sziasztok!

Köszi a köszöntéseket, nagyon aranyosak vagytok :D Azért nem voltam ám én mérges vagy ilyesmi :wink: :D Csak hát tudjátok :D :D :oops:

Labkat: Szuper lett a dekoráció!! :wink:

Egyszer írt a topikba valaki (nem emlékszem a nicknevére), aki elment a doki magánrendelésére, és szerinte teljesen normális a hely, és annak ellenére, hogy magánrendelés és hogy helyileg hol van, nem is volt drága. Én egyébként csak ismételni tudom magam, visszasírom a Szabolcsos rendszert a maga zsúfolt, meleg és állotlevegőjű alagsorával együtt :lol:

OFF: Nincs köztetek informatikus vénával megáldott emberke? Pár napja teljesen hülye a gépünk. Pl. ezen a topikon minden hsz dőlt betűs most. Tegnap vagy mikor minden hsz vastagított volt. Ma írtam Word-ben és ott is minden vastagított, nem tudom "kikapcsolni". Ugyanígy az e-mail-jeim is mind vastagítottak, tehát ránézésre nem tudni, hogy melyik olvasott és melyik olvasatlan. Explorerben és Mozillában egyaránt. De pl. a reklámok, az opciók azok normálisak. ON
lamme

Törölt beírás.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ktc 2009.11.13 12:06-kor.
ktc

Lamme - ne haragudj, mind a két lánynak Boldog Szülinapot kívánok én is. :)
Tegnap felrobbant egy kocsi a szomszédunkba, jöttek a tűzoltók Újpestről, férjed nem volt köztük?

Labkat - nagyon klassz a szoba, ügyesek vagytok. :D

Holnap hívom a doki bácsinkat, és akkor kiderül mikor tud fogadni.
toldikrisztina

Én is boldog szülinapot kívánok a lányoknak:VIVINEK és NIKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Labkat szép lett a szoba.

Ktc:Örülök a - leleteknek.

Mi továbbra is jól vagyunk.

:D
Vendég

Labkat, nagyon klassz a kis birodalmuk a fiúknak. Mi majd csak a két ünnep között forgatjuk át a lakást.

Lilisgabi, ezek szerint meggyógyultatok. Örülök!

Kriszta, gondolok rád, várunk a hírekkel!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ktc 2009.11.13 12:06-kor.
ktc

Sziasztok!

Kriszta, Gabi: Köszi a köszöntést! :D Tényleg nem haragudtam, csak vártam egy kicsit (nagyon) :oops: :D

Kriszta: Ma van szolgálatban a párom, úgyhogy ő nem ment tegnap. Remélem nem volt komoly a dolog, pl. nem sérült meg senki.

Ktc: Én felismertem az illetőt :lol: Fura így látni :D Hol találtad?
lamme

Ktc: ezt a képet már én is megtaláltam/megcsodáltam régebben 8)

Kép
Kép
cosmopolita

Google-kereső - infókat nézegettem. Egy volt osztálytársa honlapján bukkantam rá.

Szerintem semmit sem változott azóta, csak magasabb lett. Vagy ott minden fiú ilyen magas volt? :)

Szerintetek nem gond, hogy feltettem ide? Mert ha szóltok, inkább leveszem, csak nektek akartam megmutizni... :oops:

Jelentem, levettem. Jobb a békesség szerintem is.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ktc 2009.11.13 12:05-kor.
ktc

No de csajok, ez azért már kissé személyes, nem? Én biztos nem örülnék az ilyen feltárásoknak :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára labkat 2009.11.13 15:13-kor.

Kata
labkat

Egyébként én is nagyon szerettem a fizikát :D Azt hiszem középsuliban lehetett is választani, hogy akarom e tanulni, vagy sem, és én választottam! A kémia persze már nem volt annyira kedvenc, de érdekes! A legjobban mégis a matekot csíptem :D Na ezért furán néznek néha rám az emberek!!! :lol: :lol: :lol: De a törit :x utáltam mindig is. Nem is lett túl fényes az érettségim :lol: Mármint töriből, a matek ötös lett 8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára labkat 2009.11.13 15:13-kor.

Kata
labkat

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára labkat 2009.11.13 15:12-kor.

Kata
labkat

Ktc: én nem mertem feltenni

Kismamák: csak kivácsiságból, kérdezte már valaki a dokitól az oltást? Ő mint mond, ajánlja kismamáknak vagy sem?

Kép
Kép
cosmopolita

Cosmo, pont tegnap hívtam ez ügyben. Nem igazán ajánlja, eddig egyetlen kismamija kérte, de ő se a magyart. Én vacilálok, még nem döntöttem.
ktc

Oltást én nem adatok be! Meg se kérdeztem a dokit, mert nekem elég volt, amit Hajdú doktornő mondott az egyik kismamának: kismamákat nem oltunk, pláne nem magzatot, főleg hogy nincs tesztelve... (valahogy így hangzott)

De amúgy sem akartam a dokira hárítani a felelősséget. Igazán azt gondolom, hogy az egész egy baromi nagy üzlet. Nézzétek meg. Bejött az oltóanyag. Rögtön pánik keltés. De mégsem kelt el annyi vakcina, hát jött a hír a nagy ukrán helyzetről. Ezzel kapcsolatban két helyről kaptam megerősítést, hogy nem olyan gáz a szitu az ukránoknál, mint ahogy az hazánkban lefestik! Erre jól bepánikoltak az emberek! Na és aztán jól meg is nőtt az oltóanyag utáni kereslet. Végre örülhetnek a gyártók, hogy nem lesz veszteséges az üzlet!!! Nevetséges az egész! Sose oltatjuk magunkat influenza ellen. Így is elég vacakkal mérgezem az ikreket - antibigyó kúra - nem még egy ilyen tesztelés nélküli valami...

Bár a férjem egyik haverját kórházba vitték, épp az imént kaptuk a hírt. Tüdőembólia :shock: - a papám ebbe halt bele :cry: de a srác már jobban van. Talán a férjemért aggódok némiképp, de mert a főnökének olyan tápos a családja, hogy minden betegséget bekapnak. Aztán így-úgy eljut hozzánk is. Én mindig jó sokáig tartom a sarat. Nagyon ritkán lázasodok be, úh nem izgulok. Verus is ilyen. Tán Johit féltem még, mert ő viszont könnyebben betegszik meg. De nem járunk most sehová!

Amúgy Katica, pár kismama beoltatta magát a decemberi és januári fórumosok közül. De szerintem ha bármi szövődmény fellépne, az nem most jelentkezne! Bátyámék szintén oltatják magukat - azaz oltatták! Én inkább Cvitamint nyomatok minden családtagomban. A férjem most vett popsitörlőkendőt is, hogy tudja rendszeresebben törölgetni a kezét!

Húúúúúúúú mennyit pofázok itt. De épp altatom a lányokat! Valahogy le kell ilyenkor kötni magamat, amíg hajlandóak elaludni. Nem is tudom mi lesz, ha jönnek a srácok, és már nem tudok velük itt gubbasztani... :roll:

Aki már szült a dokinál: becsengővel ugyan beszéltem erről, de azért más is érdekelne. Kinek hogy volt, és hasonlók! Mennyire gyorsan ért be a doki, mert úgy hallottam, nem őt kell hívni, hanem be kell menni a kórházba, ha esemény van, és majd onnan kiértesítik őt! Csak mert hogy itt van ez a fránya strepto, és hát nekem harmadik szülés ez 4 éven belül. Mindig is gyors szüléseim voltak... mondjuk Johival nagyon óvatosan indult, de igazi fájásoktól számítva 2 órán belül kint volt ő is! Szóval lesz elég idő míg beér a doki, hogy beadják a szükséges antibiotikumot??? Bár erre valsz rákérdezek legközelebb... :roll:

Kata
labkat

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?