Hát, nem bírtam ki, felhívtam a dokit, lehet, hogy csütörtökönként is ügyel, mert gépközelben volt, rögtön meg is nézte nekem az értékeket. Vércukor simán 4,2 terhelve 4,9 Ez jó! Vas 7,4, de a hemo-értékek terhesnek megfelelőek. Juhéjjjj! Akkor marad a dupla vas.
Kata, értem, amit írsz, én is csak úgy tudom követni, hogy a bogyókat beszedjem, hogy van egy listám, mikor, melyiket. A magnéziumot ugyanis nem jó vassal egy időben bevenni, mert gátolják egymást. A vasat meg étkezés előtt 1, vagy utána 2 órával kéne megenni... Jelenleg így néz ki egy napom:
- reggeli előtt 1 rágható vas, közben Elevit, Omega, C és D vitamin, valamint 2 Rutascorbin. Orrcsepp, vérzés esetén kenőcs is.
- ebéd vagy vacsi után magnézium, mindkettő után 2 Rutascorbin és orrcsepp is.
- éjjel vastabletta
Voltam ma orr-fül-gégészeten, mindkét orromban tágult vénák vannak, beecsetelte a doki, most hetenként kell majd mennem ecsetelésre (de legalább nem égetnek), meg kaptam Rutascorbint, orrcseppet és kenőcsöt. Ma már használtam ezeket, s ugyan vérzett az orrom, de nem folyt patakokban.
Gabi, örülök, hogy kezdtek jobban lenni.
Kata, próbálj meg pihengetni!
Cosmo, egyre többen oltatnak, talán akkor mi, nem oltatók is védettebbek leszünk.
Persze, hogy félted Petrát, teljesen érthető!