Susytunder: Most nagyon kevés időm van a főzésre, a terhesség maximálisan figyelmeztet, hogy pihennem kell, így csak nagyon egyszerű lesz a libasült. Gyönyörű combot vettem Auchanban (úgy kellett vadászni, mert nagyon fogyóban). Besózom, borsozom, tepsibe teszem, rászórok majorannát és teszek mellé fokhagymát, kicsit felöntöm vízzel és letakarva jól megsütöm. Kacsát igen nehéz csinálni. Valahogy nem jók nálunk, vagy nem tudom, de akármit csinál az ember nekem túl száraz. Talán a mézes kacsa jó lehet, azt még nem próbáltam. Egyszer bébipulykát csináltam karácsonykor, na az nyami volt!!!
Az én mellem már nem érzékeny. Telt és kemény lett, de a kosárméretem nem változott (elöl deszka
), viszont épp azon szenvedek, hogy ki kellett nyitnom a melltartót, mert kibírhatatlanul nyom mell alatt. Már próbáltam sportmelltartót is, de az se jobb
Mit csináljak vele?
Sellon: Nem Márton a férjem, csak nálunk a faluban a régi szokások még elég erősen élnek és megpróbálom én is tartani őket
Martin nagyon szép név szerintem is!!! Mi még mindig nem döntöttünk véglegesen. Végülis ráér
Jó kis főzős csapat is összejött itt
Anyukám mindig azt mondja, hogy ha valaki azt mondja neki évekkel ezelőtt, hogy miután elköltözöm konyhatündér leszek, akkor jól kineveti
:) Pedig milyen jó dolog a főzés, igaz?
Tésztát még sose próbáltam, de ha belgondolok mamikám tésztáira, asszem megpróbálom, ha már nem versenyfutásban leszek az idővel!