Új privát üzeneted érkezett!

Azért ezen én is meg szoktam lepődni, hogy 4-kor még írok ide és fél óra alatt megjárom, sulit, ovit! :D
Lehet az autóm valami időgép! :shock:
Vendég

Orsi:
Ó Anyám azok a pálmafák! :lol: Ilyenkor mindig arra gondolok, hogy aki meg ott lakik az már azt unja. :lol: :lol:
Kép Egy kis bútor tologatás nekem meg se kottyan. :lol: :lol:
Nem is értem minek megyek tornázni. :lol:
Tényleg rossz ez a sötét. :roll: Nyáron 6-kor mentünk esti sétára most meg max. 4-ig lehetünk kint. :roll:

Brigi:
Be kell jelentkezni. Kiváncsi vagyok mikorra kapunk időpontot. :?

Lili akkorát sikított a rendelőben, hogy még a Doki néni is visszafordult. :oops: :lol: Ja és nem akarta kinyitni a száját erre úgy lenyúlt a spatulával a torkára, hogy fulldokolni kezdett. Erre csak annyit mond: upsz..... :shock: Ja meg megnézte, hogy kicsit piros a nunija. :roll: Könyörgöm levegőt nem vett! :roll: :shock:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Orsi!

TURBOKép :wink:

Andi!Hát,ha nem gond...hányra legyek kész?Nem baj,ha nem tudsz hazahozni.Hazafelé már nem sietünk.

Hajni!A mi dokink is úgy csinálja,hogy Dorci öklendezik. :roll: Megszokta nézni a nuniját is? :shock: Nekünk még sose nézett arra a tájra. :?

Jaj,de sötét van :evil:

Kép
tierno

Brigi,
Hát azt nálunk nehéz megmondani. Én sem vagyok egy korán fekvő típus, éjfél előtt szinte sose alszom el, ezért 8 előtt nehezen tudok kimászni az ágyból. Aztán nehezítő tényező még ha Robi nem indul el hamarabb mert akkor elállja az utat és nem tudok kiállni. Szóval mi egy bonyolult család vagyunk :D Igyekszem fél 9 körül odaérni.

Orsi,
Mire fogunk tornázni? Vigyek súlyzót? Hamarosan kezded velem a fogyimasszázst csak nem délelőtt hanem este.

A szomszédom nagyon erős, ma felcipelte a két gyerekemet a negyedikre mosollyal az arcán :D Ketten együtt kb 30 kg.

Kép[
Kép[
kostyika

Orsi:
most mondta Apa, hogy nem dolgozik holnap! :shock: :lol:
Így inkább itthon maradunk.
NEHOGY ELINDULJ ÉRTÜNK REGGEL! :lol:
Lélekben azért Veletek leszek!

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Hajni! :cry:

Andika! Kickboxolunk holnap! :lol: :lol: :lol: Nem kell súlyzó!

Jesszus, ki a Te szomszédod??? :shock: Fekete Laci? :lol:

Akkor ki jön holnap?

Szilvi, Andi, Brigi, Lini, Anett?
Vendég

Orsi: ne haragudj, de kihagyjuk a holnapot. Agy halott vagyok! Délelőtt felébredt a liftben a Lili mikor jöttünk haza, így 11-től 1ig ordított (1ig kellett volna aludnia). Utána nagy nehezen elaludt 20 percre! 1 órát elvolt aztán kezdtük elölről. Ugy hogy bevágtam a kocsiba és mentük le sétálni. El is aludt a kis pocok. 6kor úgy kellett felébreszteni. Viszont a házimunkával nagyon lemaradtam és aludnom sem ártana.
Így majd legközelebb megyek. Ok?

Hajni: akartam kérdezni, hogy a holnap nem e lenne e jó, mert csütörtökön lehet át kell menjek a főnökömhöz. Hívott, hogy a héten otthon van, mert most született meg a kislányuk és menjek át meglátogatni őket. Remélem nem azt akarja, hogy mikor kezdek el dolgozni…….. nem szeretnék már jövőre dolgozni, remélem nem kell.
Szóval közben írtad, hogy otthon lesz a párod….. áttehetjük jövő hétre?

Pffffffffffff Lili felébredt, megyek….

Lini
Kép
kicsi lini

Brigi,
Melyik utcába kell befordulnom a Balatoni útról ami pont odavisz a Tulipánoz? Küldd el lszi a számodat priviben mert elromlott az asztali gépünk és nem látom a táblázatot.

Lini,
Hogy tetszett a Tücsök zene?

Kép[
Kép[
kostyika

Andi!Írtam!

Lini!
Valami van a levegőben :roll: Dorci is ma egész nap ölben akart lenni.

Ez itt én lennék:
Kép

Kép
tierno

Drága Marci, Nagyon Boldog Névnapot kívánunk Neked!

Kép

ÉFMC HAJRÁ!!!! :D

Gabi

Kép
gabusz

Marci babának nagyon boldog névnapot kívánunk! :D
Kép

Kép
Kép
tekiroll

Jó reggelt! Megvagyunk ám, csak hullán, szétszórtan, idegesen és pipán! :D
Tornász csajok hajrá! Nektek bizti jobb kedvetek lesz ebben a gánya időben, mint nekünk. :)

Hétfőn voltunk 4d-n, minden okés a lányzóval (most már mi is ékes bizonyítékát láttunk :lol: ), szép hosszú baba, és a súlya is jócskán előrébb tart, mint az kor szerint várható lett volna. És annyira széééééééééééééééép! :D

Hétfő-kedd vezetgettem, ki is merültem rendesen, tegnap megint sírhatnékom volt, hogy ez nekem nem megy, annyira béna voltam. :( Holnap megyek megint, örülök, hogy ma pihi van.
Após ugyi csesztet, hogy pörgessem fel a dolgokat, segítenek. No igen. Vigyáz arra a pár órára Gézára, de utána én hazajövök, nem tudok pihenni, hanem vár a háztartás, meg orvosokhoz rohangálás, és jó lenne néha Gézával is játszani. :oops:
Ja, és hétfő-péntek nem tud vigyázni Gézára, meg ekkor nem, meg akkor nem, meg ugye sietek... :evil:
Jövő hetem is be van táblázva, nem tudom, meddig fogom bírni. :( De majd megoldom ám, most csak monologizálok! :lol:

Géza tegnap este elkezdett taknyolni, nem tudom mi lesz belőle, foga okozza vagy valamit megint benyaltunk, bár most nem voltunk sehol.

Hajni! Réka üzeni, hogy köszöni szépen! :D
Remélem, minden rendben lesz Veletek, sőt! Tuti! De inkább nézzék meg dokik, drukkolunk Nektek!

Mia! Sokat gondolok Rátok! Még jó, hogy odakint nem süt százágra a nap, úgy rosszabb lenne egész nap bent csomagolgatni, pakolászni. Szombattól meg tök jó időt mondanak! :D Gyönyörű Patrik még mindig! :D

Andi! Hú, de erős a szomszéd! :roll: Jó tudni, hogy nem szabad vele kötözködni! :)
Váltok majd ki Neked 50-es kuponfüzetet, szólj, hogy mikor váltsam, ebben a hónapban, vagy majd következőben! Gondolom pelusfogyástól függ! :D

Orsi! De édes Fruzsi! :D

Most megyek, egyenlőre ennyi telik tőlem. :(

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Icipici Marci babának Nagyon Boldog Névnapot Kívánok! :lol: Kép

Hajrá ÉFMC!!!!!! Legalább Nektek jó kedvetek van ebben a trotty időben! :lol:

Dolli: azért le a kalappal előtted is! Mindig csak Orsin csodálkozunk, hogy bír ennyi mindent csinálni. De te sem vagy piskóta! Ezt a jogsi dolgot nagyon bevállaltad! :lol: + Gézu + Réka! Előtted is meghajolok! Kép

Hajni
KépKép
piriczkihajni

sziasztok,

Gyorsan osszedobok par sort oszt' rohanok pakolni. (4 doboz van kesz a 40-bol... szep kis statisztika)

Orsi:
A legrosszabb meret kell Patriknak, 56 es 62 kozott van eppen. Asszem centivel fog Peter a Tesco-ba menni. Tegnap vettunk 2db body-t a C&A-ban, meg nem tudom jo-e, majd mosas utan felavatjuk. :)

Torna: lassan nekem is lehet tornazni, elmult a mensi, cask most ido nem lesz amig ossze nem rittyentem a lakast emberformajura. A mostani lakasunk is olyan mar mint egy goreny lyuk es a kupi csak egyre novekszik....:twisted:

Masszazs: Penteken allok elebe, valamit kene csinalnod a keresztcsont korul levo nagy izmokkal mert lassan menni sem fogok tudni csak 4kez-lab maszni.... :shock:

Strandos kep: Aaaaaaaaaaaa, rogton honvagyam lett egy jo kis nyaralasra! Legalabb 3 hetesre!!! :D Ki jonne velem mondjuk Mexicoba? ;)

Fruzsi beszolasa: :D:D:D:D:D:D:D

Hajni:
Meseltem Apanak ezt a legzes dolgot, korhazat. Mi is pont igy tennenk (vagy tenni fogunk) ha ilyen szitu lesz. Jobb ha kivizsgaljak, ugy legalabb megnyugodtok!

Palmafas helyek: aham, aki kontinentalis eghajlatban nott fel, annak tenyleg unalmassa valik a "orok nyar". Leghosszabb idot 9 honapot birtam ki egy ilyen helyen (ott dolgoztam) utana mar minden bajom volt es a nagy magyar tel kellos kozepeben jottem haza 2 het pihenesre. Szinte ettem a havat, annyira jol esett, az emberek meg hulyenek neztek hogy ugrabugralok a hidegben kint mint egy kisgyerek. :D

Hajni, neked ki a gyermekorvosod?

tierno:
Brutalis az ugrokoteles mama. :D Itt rohog a csaladom mellettem.

Dolli:
Hat igen, c@r itt bent kuksolni, de nem is mennek itt ki, az utcank nagyon poros, ezerrel mennek az autok, a gyerek szilikozist kapna egy perc alatt. Az uj haz szerencsere betonos uton van es nem forgalmas. Meg a kozpont is kozel lesz. :D Akkor majd jonnek a setak ezerrel!

Marcikanak sok boldogsagot kivanok. :)

sünciboglya

Orsi,
Köszi a tornát :D Bár ez a kickbox nem az én műfajom, érzem rendesen a combomat. Bocsi a kövekért, tényleg nagyon sajnálom :(
Zsombor úgy elfáradt hogy már fél 1-kor aludt.

Dolli,
Köszi szépen nagyon rendes vagy. Még kb fél csomag pelusunk van, úgyhogy még ebben a hónapban kell vennem.

Ma sikerült elintéznem a személyimet, a jogsit, mindhárom lakcímkártyát. Már csak a forgalmi van, a tb kártyák és az adóazonosítók. Plusz még ezek a pontgyűjtők mint DM, Smart, Supershop stb.

Kép[
Kép[
kostyika

Kép Pocaklakó Réka babának és Marcikának nagyon boldog névnapot kívánunk!!!
Vendég

Köszi Csajok, hogy itt voltatok! :D

Szilviiiiiiiiiiiiiiiiii!
Szerintem ha megterveztük volna, akkor nem jött volna így össze a reggeli titkos randink a Sparban és a postán! :D :D :D
Nem is szoktam sparba járni! :shock: Bizti a szívem húzott oda! :wink:
Tök jóóó volt, hogy nem egyedül kellett mennem! :D
2 hét múlva hetente 1x csavargyárazhatnánk gyerkők nélkül csak mi! :wink:

Brigi remélem nem tikkadtál ki nagyon! :lol:
Bízom benne, hogy szófogadó jókislány voltál és csucsukálsz egy nagyot Dorinával!
Lánykád, továbbra is kis szerelmem!!!!!!!Annyira kedves és bájos!

Én is álmos vagyok, de enyémek élnek mint állat! :shock: :shock: :shock:
Vendég

Sziasztok!

Marcinak boldog névnapot kívánok!

Orsi!Köszi,hogy vendégűl láttál a Megújulás házában.Olyan jól esett!Szépnek,csinosnak és egészségesnek érzem magam. :) Csak ne lennének tükrök! :evil: [img]http://m.blog.hu/ve/vegzeturfitness/image/zabálás_tükör_izom_alakul.jpg[/img]
Nem tikkadtam ki nagyon! :) Egyedül a karomban érzem egy kicsit,hogy nem punnyadtam ma.
Dorcim folyamatosan Bogit emlegeti :) És hamar bealudt. :)
És most én is megyek Álomországba!

Kép
tierno

Sziasztok!

Vacakszik ez a hüle net. :(
Orsi! Így kifárasztottad a jónépet, hogy még erejük sincs írni ide? :lol:
Réka köszöni Neked is! :lol:

Szilvi! Van valami hír Krisztiékről?
De jó, hogy már mosolyogva jön ki Lili! :D
Bálint feleségéről kiderült már valami? :wink:

Brigi! Hú, ez nagyon rémisztően hangzik!!! Nekem elsőre ez a narkolepszia ugrott be, de akkor ezek szerint azt nézték...

Andi! Ami jár, az jár! :D

Hajni! Áh! Kismiska vagyok én Orsihoz képest! :D Közben rájöttem, hogy panaszkodok itt megen, más anyuka meg sokkal többet bír, mint én. :(

Judy! Hogy vagy? Remélem, sokat pihiztél és meg is van az eredménye! :D

Kép
Kép
tekiroll

Borzalmasan fááááááááááááááááj a fejem! :cry:
Szerintem megfújt a szél, annyira fáztam mikor mentek gyerekekért! :(
Vendég

Szasztok!

Hűűű micsoda képeket tesztek fel... :shock: :lol:
Jó, sz.r idő van, mi?! Én úgy eláztam többször is :evil: a kutyákat 2x fürdettem, mert olyanok voltak mint a varacskosdisznók :shock: esőbe támadt kedvük ásni...ááááááááááááá

Brigi, milyen volt az infra?

Andi, sikerült intézni a papírokat?

Orsi, Fruzsi beszólása csúúúcs!
Ja, jó volt a reggeli tali! Nem tudtam ki az a (hülye) aki rángatja a táskámat.... :lol: (puszis smiley)
Csavizásban benne vagyok! Úgyis jön a karácsony, szét kell nézni, mert a pasikkal, gyerekekkel nem lehet....
Sapkát nem szoktál hordani???? Mert ma nagyon gánya idő volt, nem csodálom, hogy megfújt.... :cry:

Dolli, csajos!!!! Fotó nem készült a kisasszonyról? Boldog névnapot a pocaklakónak!!!!! Hűűű, de nyüzsis napjaid vannak... csak óvatosan!!!!
Még hétvégén beszéltem Krisztivel, azt mondta valszínű hétfőn jönnek, azóta nem tudom mi van....
Bálint felesége..... ma megkérdeztem az óvonénit, hogy hívják a Bébit?..... nem is hallott róla, ilyen nevű gyerek nincs is.... :shock: :roll: Mondtuk Bubónak,hogy mutassa meg, de azt mondta már elment... majd kiderül... egyszer... talán.... :lol: :lol:

Mia, vegyetek mindig egy kicsit nagyobb rucit Patriknak, mert ezek mindig összemennek! Én általában szemre néztem a méretet, mert el is szokták rendesen méretezni...

Hajni, jól telt a nap apával?

Kriszti, Mimi, is gratulál Marcihoz! csak nem tudott jönni, mert nincs netjük....

Boldog névnapot Marcibabának!!!!
Kép
sylph

Lányok, aki itt Érden volt cukorterhelésen... Hogy működik? A menetét elmondta Mariann, de mennyi időt vesz igénybe a dolog? Mert após megen siet, és megígértem, hogy fél 10-re hazaérek.

Kép
Kép
tekiroll

Lányok, aki itt Érden volt cukorterhelésen... Hogy működik? A menetét elmondta Mariann, de mennyi időt vesz igénybe a dolog? Mert após megen siet, és megígértem, hogy fél 10-re hazaérek.

Kép
Kép
tekiroll

Dolli!

Nem fogsz hazaérni! :shock:
Először vesznek vért, annak megcsinálják a leletét, nehogy megterheljenek ha magas a cukrod! Az kb fél óra, utána megihatod a lütyüt utána 1 óra múlva szúrnak és megint vesznek vért, majd újabb 1 óra és megint vesznek!
Bubuval, Fruzsival jó volt mert hazamentem(ott laktunk Alsó u. végén :wink: ) Sétát nem engedik meg, mert a mozgás megváltoztatja az eredményt! :?
Vigyél olvasnivalót és kaját, hogy utána rögtön tudjál enni!
Vendég

Szilviiiiiiiiiiiiiiii!

Ezer éve nem volt, hogy egy barátnővel kettecskén vásároljak!
Nekem már az is jó, ha nézelődünk! :wink:
Most nagyon feldobtál!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D
Vendég

Sziasztok Csajok!

Csak egy gyors helyzetjelentés :)

Itthon már teljes a káosz :) Na jó, csak kicsit, mert a védőnőtől elkezdve a gyerekorvoson át mindenki mást mond, hogy mit hogyan kéne csinálni. Még jó, hogy a szülésznőm volt olyan rendes és felajánlotta (na jó, fizettem is neki) hogy hívjam ha kérdésem van. Úgyhogy mivel az ő gondolkodása és határozottsága a legszimpatikusabb, rá fogok hallgatni és nem össze-vissza csinálok/csinálunk mindent :)

Remélem pár nap alatt helyreáll a világbéke :)

Amúgy a körülményekhez képest jól vagyunk.
Marci kicsit besárgult és száraz, így itatni kell. A tejci csak vasárnak este indult be, úgyhogy eléggé legatyásodott és aluszékonnyá vált a szentem. Úgy kell mindig ébresztgetni még szopizás közben is :)
Én így haskötővel már elég tűrhetően tudok közlekedni, a gép elé is le tudtam már ma ülni :) De azért még nem indulok a jövő héten a maratonon :)

Pár képet rakok fel!

Kép Születésem után

Kép Apával

Kép Nehéz szülés volt

Kép Otthon

Ja,majd próbálom a kialakítás előtt álló napirendbe a fórumozást is beiktatni, de egyenlőre nem tudom milyen gyakran tudok majd jönni, a visszaolvasást meg jelenleg lehetetlennek látom :) Kérlek bocsássátok ezt meg nekem! :lol:

Remélem mindenkivel minden OK!

Pusszantás! Jelentkezem, ahogy tudok!

Mangora

Kép
mangora

a mai nap ááááááááááááááááááááááááááááá

majd holnap jövök

Lini
Kép
kicsi lini

Dolli,
Ha apósod nem tud maradni akkor hozd be hozzánk Gézut.

Kriszti,
Az elején tényleg ez a legnehezebb hogy mindenki mást mond. Zsombor is nagyon aluszékony volt, mindig bizerálni kellett a kezét hogy legalább 5 percig szopizzon mert képes volt 2 perc után bealudni.

Nemrég értem haza Pestről, a Padlást néztük meg a Vígszínházban. Nagyon nagyon jó volt :D

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok!

Ma Apa hamarabb haza jött.Onnantól Dorci megkergült. :? Szegényke elesett,fölrepedt a szája,meg kicsit bedagadt. :( Most olyan nyúlszájú lett. :roll: Amúgy ma egy anygyal volt,itthon is.Amíg mosogattam,olyan csöndben volt.Odanéztem és játszott! :shock: Nem úgy,mint Marcipán! :x Azt hiszem Neki is jót tett az Orsizás,egészen kicserélődött.Remélem nemcsak a mai napra.

Szilvi!Nem lehet,hogy csak kitalálta Bébit?Vele vígasztalódik,hogy nem lehet Veled?
Infra nagyon jó volt.Az utolsó 5 perc az kemény volt,de amúgy nagyon jól esett.A bőröm is,mintha simább lenne.

Dolli!Nem narkolepszia,mert ébren vagyok.Ha alszom,akkor is fel lehet kelteni.Még epilepsziára is gyanakodtak. :?
Cukorterhelés:2 óra minimum kell.Én úgy emlékszem 2x szúrnak.Az első után megiszod a löttyöt,nekem a cukrot a gyógyszertárba kellett venni.És 2 óra múlva megint szuri.+ az oda-vissza út.ÁÁÁ,szerintem nem érsz haza fél 10re. :( Hova siet Apósod? :shock:

Lini!Mi a baj?

Kriszti!Jaj,de cukker Marci baba!Ismerős ez az össze-visszaság!De lesz még világbéke! :wink: Dorci is mindig bealudt szopi közben.Apának is melege volt? :)

Andi!Köszi a fuvart!Hehe.Tegnap szilvásgombócot ettem.Jaj,de megnézném a Padlást is!Azt se láttam még. :? Holnap felvetem a témát,kiváncsi leszek,mi lesz a válasz.

Orsi!Neked is köszi a fuvart!Bogi is olyan aranyos volt,mikor mondta,hogy nem sírok!Pedig lehet,hogy fájt Neki.
Mi lett a felvonulással?

Jó éjt!

Kép
tierno

Szééép jóóó reggelit! :D

Tegnap korán lefeküdtem és mára kutya bajom sincs! :D
Szilvike! Te olyan kis gondoskodó vagy! :cry: Igazad van, ma veszek is egy sálat sapkát! :wink: Tegnap meg is voltam izzadva és úgy kimenni ebbe a viharos szélbe brrrrr... :?
Sparban féltem is, hogy lenyomsz egy jobbost, mert azt hiszed valaki ellopja a táskádat! :lol: :lol: :lol:
Szegény kutyukáid! :cry: Akkor bejött amitől féltél és röfik voltak! :?

Mangora! De jóóóóó, hogy írtál!Nagyon édes Marci!!!!!!!!!!!!!
Érthető, hogy kevesebb időd van!Szép lassan összerázódtok, ne izgulj! :wink: Mindenki így kezdi!
Bubu is sárga volt és aluszékony!

Andi! Nekem is nagy kedvencem a padlás! 5x láttam eddig!Most már Bubuval akarom megnézni! :D

Brigi!

Szegény Dorci! :( Szerintem mára le is apad neki a duzzanat!
Bogika nagyon sírt mikor kiszáltatok! :cry:
Annyira jól elvolt velünk Dorci, amíg lent voltál, hogy bármikor szívesen vigyázok rá, ha valami dolgod van!
Engem az is meghatott, hogy hozzám is bújt ha megijedt valamitől! :D
Kis bájos, kedves kislány!!!!!!IMÁDOM!!!!
Annak meg nagyon örülök, hogy egy picit kikapcsolódtál!
Majd a 17.-i masszázs fog jót tenni Neked igazán! :wink:

Ma 6-ig aldtam, de nagyon jól esett! :D
Összekapom magam és indulunk, ha kiraktam csimókat elszaladok bevásárolni! Ma nem jön vendégem!
Bogika is itthon lesz! Teszek veszek, főzök, takarítgatok! Ma ez kell a lelkemnek! Este tartok egy jó kis kardioedzést!
Holnap meg babázom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mia! Annyira várlak már Benneteket! :D

Ma még jövök, puszika Mindenkinek!

Dolli mami! Vigyázz Magadra!!!!!!!!!!!!!!Kitartás, túlleszel a vezetésen is egyszer, ne izgulj menni fog az! :wink:
Vendég

Sziasztok!

Brigi: Dorcinak küldök egy puszit a pici arcára, hátha segít gyógyulni. Kép

Tegnap akár mehettem is volna ÉFMC-re. :roll: Apa egész nap fát vágott a garázsban. Persze azt is kell de mondhatta volna előre..... :roll: Egyébként meg kezdünk aggódni. Mivel szeszesitalt gyártunk, forgalmazunk így a nov. dec nálunk mindig napi 10-12 órás melót jelentett. Most meg elküldték szabira mert nincs meló. :shock: :cry:

Apósom! :lol: Egész megszoktuk, hogy itthon van. Erre tegnap mondja, hogy valamelyik nap nem lesz, meg lehet már utána sem. Kérdezzük Tőle, hogy visszamegy Ildihez? Err ő: ááááá ez egy másik! :shock: :shock: :lol: :lol: Nem is baj, mert Ildi igazi elmebeteg egy nő. :lol:

Kriszti: bár nem olvasol vissza de OLYAN KIS SZÉPSÉGES MARCI!!!! :lol: :lol:
Annyira hihetettlen, hogy most született Lili is mégis olyan mintha ezer éve lett volna, hogy hazahoztuk. :roll: Ebben a hónapban már 6 hónapos!!!! :shock: :lol:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Hajni! Hiányoltunk is a csapatból! :cry:
Még irigykedtem is Rád, hogy milyen jó lehet, hogy Apa otthon van egész nap! Akkor nem sokat volt Veletek! :cry:

Megjártuk Tescot, vettem szép lila sapit sálat magamnak! :lol:
Apa ki fog hajítani vele az tuti! :lol:
Jól fel is öltöztem most meg tök meleg van! :?
Ki kéne menni egy kicsit Bogikával a levegőre.

Na megyek keresek valami házumunkát, szerintem nem lesz nehéz dolgom, bőven van mit csinálnom! :wink:
Vendég

sziasztok

Dolli:
NEkem az elso terheles,a cukros lottyos ugy volt, hogy bementem reggel 7-re, nyitasra, vettek vert, utana megittam a cukros vizet (elore venned kell cukrot a patikaban, kimerve) 2dl vizben feloldani, aztan 120 perc mulva (Pontosan!!!) visszamenni a verveteli szobaba es akkor ismet leveszik a vert.
Ez a Fehervari uton volt nekem.

Orsi:
Mikor mehetek hozzad holnap reggel? (A hazbol mar fel 9-kor nem lesz semmi, igy el kell minel elobb huzom a belem.) :mrgreen:

Kriszti:
Nagyon nagy gratula, hat ez a kislegeny gyonyoru !!!!!!! Szep rozsaszinu a kis teste. :D
A "nehez szules" c. kepen jot vigyorogtunk Apaval :D:D
A masik kedvencunk a zoknis kep!Meg a "kunkori" pozicio! UGye milyen csodalatos dolog ez a szules? (marint utana). :D:D:D

sünciboglya

Na en L, pakolni, tegnap este mindossze 6 dobozzal bovult a repertoar, az elozo 4-hez.... hat ha osszematekolom a dolgokat, eleg silany az eredmeny... :roll:

sünciboglya

Szija Mia!

8-ra szoktam hazaérni, menjek Értetek vagy áthoz Pítör?
Bogika anyósomnál lesz, de a nagyokért le kell mennem majd fél 1-kor ha nem gond!
Vendég

Itt nem itatják meg a cukrot, amíg nincs meg az első lelet!
Logikus, mert ha egy magas cukrost megterhelnek még 100gr cukorral, még be is kómálhat a kismama! :?
Vendég

Sziasztok!

Jól eltűntem :oops: Annyi minden történt nálunk, de ezt most nem írnám le.
Ma gyönyörű idő van. Reggel voltunk apával vásárolni a Sparban már kongott a hűtő.
Szegény apa nagyon szenved, mert izomgyulladása van. Járt a körzetinél kapott gyógyszert, de nagyon makacs a gyulladás és nem enyhül. Nagyon nehezen, de rengeteg unszolásra lement a gégészetre, mert felmerült, hogy a mandulája okozza.

Mangora!
Sajnos ez tényleg ilyen mindenki mást mond és ami másnál bevállik nem biztos, hogy Nektek megfelelő lesz.
GRATULÁLOK NEKTEK!!!

Csajok!
Ti szoktatok turkálóba járni? Engem nagyon régóta foglalkoztat, hogy nyissak egy ilyen boltot, de egyenlőre még csak tájékozódok a neten. Hol mit lehet beszerezni!! Szerintetek van rá igény érdemes belevágni?

nagyon halványan írom le, hogy ma vasalnom KELL mert rengeteg a vasalni valóm.

Orsi!
A napokban megcsinálnám a zsepitartódat, de elfelejtettem, hogy milyen színvilágnak örülnél, megírnád? Már olyan rég beszéltünk róla, hogy azt is elfelejtettem, hogy a szalonba szeretnéd vagy föntre?

Azért van olyan aki még nálam is jobban eltűnt méghozzá Mimi!
Azt olvastam, hogy nem telon olvassa a fórumot!Üdv Mimi!

Valaki már készül karácsonyra? Ajándékok? Takarítás?

Mindenkinél volt ovi tegnap? Mert Dorináék egy hónapja tanultak egy libás műsort Márton napra (tegnap volt) és állítólag volt itt egy csomó óvónéni Érd összes óvódájából megnézni a kis műsorukat, ami nagyon jól sikerült. A gyerekek az óvónéni által varrt ruhákban adták elő a műsort!!!
Csak azt nem értem, hogy akor másik ovikban kivel voltak a gyerekek?

Ígérem mostmár sűrűbben jelentkezem!!!

Szép napot
Vendég

Szija Zsand!

Köszi aranyos vagy, de zsepitartó már nem aktuális! :oops:
Viszont a dvd-imet nagyon-nagyon szeretném visszakapni! :cry: :cry: :cry:
Beszaladok ma hozzátok ha nem gond! :oops:

Mimi igazoltan van távol, mert nincs netük, vagyis most váltanak szolgáltatót, de tartjuk Vele a kapcsolatot telcsin! :wink:

Turit hol nyitnál? Elég sok van Érden! :(

Apinak jobbulást! Nem szabad ezzel viccelni, mert a barátnőm féjének is csak torokfájással kezdődött, végül tályogos lett a mandulája, megműtötték szegényt és elmondták, hogy ha még tovább húzza a dolgot lehet az életébe került volna! :shock:
Úgy sajnálom Őket , két pici baba van náluk is, a nagy 2,5éves a pici 8 hós lesz !Gondolhatjátok milyen jó lehetett ilyet hallani az orvostól! :cry: :cry: :cry: :cry: A lényeg, hogy túlvannak ezen!
Vendég

Orsi!

Gyere annyit nem leszek míg megyek Dorináért az oviba!! Ha nem jössz délután beszaladok én!!!!Okés?

Apának is volt tályogos a mandulája ő már ezen túl van és a tályog után ki kellett volna venni a mandulát, de apa elbliccelte és félek ettől van az egész!!! Januárban lesz egy éve, hogy a tályogja volt és 4 napot kórházban volt!!
A.
Vendég

Szegény Apitok! :wink:

3/4 1-1 körül mennénk, oviból hazafelé, Bogikám beájult itt a kanappén! :D

Olyan mérges vagyok! :?
A főnököm szivat ezerrel!
Szeptember elején felhívott, hogy megszünt a cégünk, de van jogutódja ezért intézni kell a papírokat, hogy le tudják zárni a régi céget!
Amiről itt szó van, hogy csak úgy tudják lezárni, ha kifizetnem minden alkalmazottat, nekem a GYES, GYED alatt járó szabijaimat.
Engem váratlanul ért ez és én barom, mondtam a főnöknek, hogy jó nekem az is ha részletekben fizet(miután fél órát rinyált milyen carul áll a cég! :? )
Közben telt az idő, ennek már 2 hónapja! Pénz sehol, főnök azóta se hívott! :evil:
Megtudtam, hogy szept óta már új cég van és a munkatársaim úgy tudják, hogy kifizetett engem a főnök! :shock:
Mondtam Apinak innetől ővé a pálya! :wink:
Most megint terel mindennel, hogy a volt könyvelőktől vár papírokat!
Erre felhívtuk a csajt, aki elmondta, hogy átadta a papírokat a főnöknek és mivel bazi nagy összegről volt szó, azt mondta majd megbeszéli velem, hogy részletekben fizeti ki!
De csessze meg magát ez a kretén, azóta egy rohadt petákot nem fizetett! :?
Most Api annyira bepipult, hogy kiveri belőle egy összegben az egészet! :roll:
Kiváncsi vagyok mi lesz ebből! :lol: :lol: :lol:
Jó lenne karácsony előtt valami zsé! Pont ma beszéltem a családdal, hogy nuku pénzünk van, nem veszünk senkinek ajcsit csak gyerkőknek, ők se vegyenek nekünk! :oops:
Vendég

[quote="cunami"]S írta:cunamizegény Apitok! :wink:

:

Ez szomotú fej akart lenni! :( :( :(
Vendég

Andi!
Megnézték nekem és Tgyás és Gyed első évére jár a szabadság!
Tgyás az 5 hó, +12hó gyed (Amit Te mondtál 1,5 évet az így jön ki.)

Viszont 3x voltam Tgyáson és gyeden
Tehát 3x17 hó-ra, az 4,25 évre jár a szabadság!

Még szééép hogy nem akar fizetni ez a jóember! :?
Vendég

Sziasztok!

Továbbra is várjuk a Te Történeted rovatba a szüléssel, gyermekvállalással, neveléssel kapcsolatos vicces, nevettető, megható, megkönnyeztető, tanulságos írásaitokat 1-2 oldal hosszúságban, Word dokumentumban a szerkesztőség email címére: szerkeszto@babanet.hu

A Kölökneten pedig még lehet nevezni a Mikulás-pályázatra, a legjobb történeteket remek gyerekkönyvekből álló csomagokkal díjazzák majd! Még odaérnek majd a Télapó előtt! Itt a következő mélcímre írhattok: szerkeszto@koloknet.hu

Mindenkinek további szép napot:

Dia
dia
Budapest

Hol van ma mindenki???????????????????? :cry: :cry: :cry: :cry:

Egyedül vagyok, kicsi vagyok, éhes vagyok! :cry:
http://www.youtube.com/watch?v=VUTm-TVVaLE
Vendég

Szia!

Orsi!
Nekem van egy főkönyvelő barátnőm ő naon otthon van ebben a dologban, ha kell szívesen megadom a számát vagy email címét.

Egyedül vagy? Hova tetted a gyerkőceidet????
Éhes vagy? miért nem szóltál amikor itt jártál előtte lett kész a Carbonara spagetti adtam volna vagy az altatásra való tekintettel csomagoltam volna!!!
Sajnos azt nem is tudom, hogy a köszönöm szó elhagyta e a számat, ha nem bocsi :oops: és most pótolnám: köszi a dvd-ket!!!

Nálunk Dorina alszik apa pedig nem bír magával és kint szöszmötöl valamit. Elküldték EKG-ra vérvételre és a vérből állítólag kiderül, hogy izületes-e vagy a mandula miatt van a gyulladása ezt pontosan nem értem. Na mindegy!!!
Nálam izzik a vasaló. Úgyhogy már nincs visszaút.
Vendég

Zsandikám! Megköszönted Te tündérboszorkány! :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=bQVWutJu ... re=related
Vendég

Jajjj laptetőre kerültem!!!!!!!!! sosem voltam még laptetőn!!!!! Mindennek eljön az ideje! Ezt elküldöm és csak utána tudom megnézni mit küldtél a youtube-on!!!
Vendég

Orsi:

8-ra mar otthon is vagy? :D Jaj de jooooo! Ide 7-kor jonnek a cuccos koltoztetos bacsik, 8-ra mar vegeznek is szerintem. Akkor ha negyed 9 es fel 9 kozott erek oda az jo ugye?
Jah, gombvarras erre: EN VEZETEK hozzad. Apa aszonta hogy megy az nekem en meg hittem neki. (en marha!) De biztos rendben lesz minden, mar csokkentettem az ejjeli bogyeszt, nem leszek tul komas.

zsand:
En tuti hozzad jarnek ha lenne egy jo kis turid! :D:D:D IMADOK kutatni a ruhak kozott. :)

Orsi (ismet) ;)
Apa segit ha kell fonokverosben! Vannak jo kis szak-szerszamaink es bevalt technikak hogyan kell kamatostul elovarazsolni a tartozast. (Baseball uto, a "manualis melokhoz", stil furesz es kozepes meretu traktor az "eszencialis munkalatokhoz".
Siker garantalt!!!!
Mi meg ketten ra-vuduzunk majd a csavora, oszt' meg a jovo hetet is kifizeti majd!!!

:D:D:D:D:D

Megyek vissza pakolni:( Faj a derekam. :(:(:(:(

Kép

sünciboglya

Akor már egy vevőm van :shock: :D és ha battán leesz akor is tuti vevő leszel?

Olyan rendes apa már holnap reggel megy is a laborba:)))

vasalás üzemmódba -L-
Vendég

Sziasztok!

Párom reggel úúúgy elstartolt Diósdra,hogy na.Most kapkod,de mondtam Neki,majd tavasszal költözünk,idén már nem fog menni,jön a Karácsony,meg minden.Azt mondta december közepén.És úgy gondolja,az ünnepekre minden a helyén lesz? :shock: A kis naív. :lol: Említettem Neki a színházat.ÁÁ,gondoltam,hogy nemet mond rá. :(

Orsi!
Mi lett a vonalzóddal? :shock:
Miért sírt Bogi? :shock:
Megint megijedt Dorci?Mitől?
De várom már 17ét!Azt mondta párom,lehet mennie kell dolgozni!Mondom,ne csináld!!!Akkor ITTHON KELL MARADNIA!!Remélem ki tudom kapcsolni az agyam,mert tegnap nem sikerült 100%osan, Dorcit hallottam,hogy sír és kiabál,hogy anya. :? De örülök,hogy elvoltatok!Páromnak egész este magyaráztam,milyen jó volt,milyen jól érzem most magam a bőrömben.Már biztos unta,hamar lefeküdt. :)
Apa miért hajít ki a sapkáddal? :shock:
Mi tavaly is megmondtuk,hogy nem lesz ajándékozás,csak a gyerekeknek.Erre párom ennek is+annak is vegyünk. :x Persze sógorék egy képeslapot se küldtek!Grrr :evil:
Asszem főnöködnek annyi lesz!Én a testőrömet tudnám felajánlani!
Kép

Hajni!Köszi! :)
Már a szeszes ital se megy? :shock: Apósod ilyen nőcsábász? :shock:

Zsand!
Szegény párod! :( Jobbulást Neki!Még jó,hogy elment az orvoshoz!Olyan makacsak tudnak lenni! :roll: Én is mennék túrni Hozzád,bár Battára nem hinném.Érden szerintem az Angex a legjobb.A többi igaz,hogy olcsóbb,de a ruhák is használtabbak.Szerintem.Ezen én is filóztam,hogy nyitnék turit,de ebbe az utcába biztos nem jönne senki,helységet bérelni meg ráfizetés lenne.

Kép
tierno

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?