Jó reggelt! Megvagyunk ám, csak hullán, szétszórtan, idegesen és pipán!
Tornász csajok hajrá! Nektek bizti jobb kedvetek lesz ebben a gánya időben, mint nekünk.
Hétfőn voltunk 4d-n, minden okés a lányzóval (most már mi is ékes bizonyítékát láttunk
), szép hosszú baba, és a súlya is jócskán előrébb tart, mint az kor szerint várható lett volna. És annyira széééééééééééééééép!
Hétfő-kedd vezetgettem, ki is merültem rendesen, tegnap megint sírhatnékom volt, hogy ez nekem nem megy, annyira béna voltam.
Holnap megyek megint, örülök, hogy ma pihi van.
Após ugyi csesztet, hogy pörgessem fel a dolgokat, segítenek. No igen. Vigyáz arra a pár órára Gézára, de utána én hazajövök, nem tudok pihenni, hanem vár a háztartás, meg orvosokhoz rohangálás, és jó lenne néha Gézával is játszani.
Ja, és hétfő-péntek nem tud vigyázni Gézára, meg ekkor nem, meg akkor nem, meg ugye sietek...
Jövő hetem is be van táblázva, nem tudom, meddig fogom bírni.
De majd megoldom ám, most csak monologizálok!
Géza tegnap este elkezdett taknyolni, nem tudom mi lesz belőle, foga okozza vagy valamit megint benyaltunk, bár most nem voltunk sehol.
Hajni! Réka üzeni, hogy köszöni szépen!
Remélem, minden rendben lesz Veletek, sőt! Tuti! De inkább nézzék meg dokik, drukkolunk Nektek!
Mia! Sokat gondolok Rátok! Még jó, hogy odakint nem süt százágra a nap, úgy rosszabb lenne egész nap bent csomagolgatni, pakolászni. Szombattól meg tök jó időt mondanak!
Gyönyörű Patrik még mindig!
Andi! Hú, de erős a szomszéd!
Jó tudni, hogy nem szabad vele kötözködni!
Váltok majd ki Neked 50-es kuponfüzetet, szólj, hogy mikor váltsam, ebben a hónapban, vagy majd következőben! Gondolom pelusfogyástól függ!
Orsi! De édes Fruzsi!
Most megyek, egyenlőre ennyi telik tőlem.
Dolli