Jó reggelt Csajok!
Gyorsan visszaolvastalak Benneket...
nomina: már miért volna baj, hogy orvos vagy? Gyere sűrűn hozzánk
És drukk a HSG-hez.
bikfy: meséltem uramnak a dokis sztoridat, elkerekedett szemekkel bámult csak
Én is azt mondom: válts minél előbb dokit. Bnőm is otthon (Mmóvár) hasonló cipőben járt, aztán feladta a birkózást a helyi orvosokkal. Bejelentkezett a Mens-be, 1 hét alatt kiderült, hogy neki is PCOS van, most már a megfelelő kezelést kapja.
Másik sztorim ugyanonnan, vidéki nőgyogyitól származik: ismerős csajszi bemegy a nőgyogyihoz, hogy szemölcsszerű képződményei lettek genitális területen
Doki mondja, hogy ez bizony a HPV egyik tünete, semmi gond műtéti úton eltávolítja a növedékeket (condyloma). Helyi érzéstelenítésben ment állítólag a műtét, a csajszi végigüvöltötte az egészet, mert mindent érzett
Utána meg fél tucat doki szemlélte a hegeit, mert a doki konzíliumot hívott össze, mivel a növedékek nem csak kívül telepedtek meg, hanem belül is
Szegény csaj ki lett kiáltva országos ri..nc-nak, mert a doki szerint csak az kap el ilyesmit, aki minden nap más pasival "hentereg"... Mikor meghallottam elöntött a pulykaméreg és mivel a a hugom is ehhez a fa...-hoz járt, megkértem, hogy váltson orvost. A történet pikantériája, hogy amkor mentem látogatni a csajszit a kórházba láttám ám, hogy mellette egy 13 éves lány fekszik, félkábán. Kérdezem bnőmet, hogy ez a kislány mit keres a nőgyógyászaton? Kiderült, hogy neki is condyloma-ja volt, úgy hogy még szűz volt szegénykém. Na ennyit a nemi úton terjedő betegségekről
betty: 10 órai eredményhez drukk, várjuk a híreket
Tecc a vonalzid
bri: na a Te dokidat is jól fenéken kellene rúgni... Szívkatéterezés?
Haverom apukájának csinálták már, úgy tudom nem egyszerű beavatkozás
Nem csodálom, hogy nem kértél belőle. Egyébként várom a híreket a mai OGTT-ről meg kiváncsi vagyok milyen véleményed lesz a Mens-ről
milyen: szegénykém, küldd át nekem a rókacsaládot, én szívesen átveszem az egész pereputtyot, csak egy pocaklakót is varászoljunk melléjük
EHCS: harmadiiiikkkk?
Hát drukkolok Neked és bár írtad, hogy most egyelőre minden egy harmadik babóca ellen szól, de ha jönni akar egy kiscsaj, akkor engedni kell
Princ: szép a babid, grat hozzá
Huhh jó hosszú lettem ma reggel. Szép napot mindenkinek!