Új privát üzeneted érkezett!

Princz
másikba is írtam, de itt is nagy gratula a picikéhez :!: :wink:

Ehcs
Miért vacilláltok rajt :?: Vagyishogy szeretnétek egyébként harmadikat :?:

Annmari szijjja :D

Bri :?:
Anyci :?:
Milyen :?:
Csibuc :?:
Nemtom még, többiek :?:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Kép

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Annamari!
Tetszik a zebrás vonalzód. :wink: Ha ráunsz majd egyszer, akkor lenyúlhatom? Érdekes ez az FSH ilyen magas progival. Öcsém, te sem vagy egy egyszerű eset! :shock: :shock:

Annmari!
Nyugi, egyszer nekünk is lesz ilyen csodaszép képünk. Én nagyon bízom benne. :wink:

KépKépKép
bikfy

Vazze, elfelejtettem...
Mares
szal holnap is megyünk 10-re, de gondolom tanítóóó :lol:

Bikfy
azt a ronda birkát kitetted képernyőkímélőnek :?: :lol:
Nem vagy semmi :lol: :lol:
Majd küldök jobbat is :!: :lol: :lol:

betty615

Bikfy
a zebrás én vagyok, Betty :lol: :lol: , de köszi a dicsit :D
Kicsit összekeveredtél :lol: :lol: , de kibogóztam :lol:
A vonalzit átadom persze :!: :wink:

betty615

Most lépek, mert áll az alku... :lol:

betty615

Ehe! Lenyúlódott a laptető. Na de Betty!!! Ez disznóság. :D

Ez birka, vazze én azt hittem kecske. :oops: :shock:

KépKépKép
bikfy

Betty!

Hű, most tényleg összekeveredtem. Bocsi. :oops: Mentségemre szóljon, hogy a hozzászólás előtt boroztam. :oops:

KépKépKép
bikfy

bikfy :!:

Igen a zebrás vonalzi a bettyé :!: De ha majd egyszer én be indulok :lol: Hát igen :!: Nem vagyok egyszerű eset :lol: de remélem valami jó fog belőle kisűlni :roll:

betty :!: Az alku még nem megy :lol: én közben fogok vacsizni :lol:
Vendég

betty :!:

Gratula a lepteőőőőőhöz :lol: Remélem szerencsét hoz :!:

Naaa most kezdődik :lol:
Vendég

Betty!!!

tetűűűű :D

igen, sajna órám lesz... de ha van valami majd írd ám!!!!!

zebra-tanya :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Kukucs! :shock: :shock:

Szasztok! :wink:

Olvasgattalak titeket!

Bikfy: Nem semmi történet. Én meg mikor öszekerültem apussal anno 21 éves korom körül egyetemen, akkor elmentem a dokihoz a házihoz, hogy írjon fel nekem fogigátlót. Hát hogy én akkor mit kaptam tőle ne tudjátok meg. Még én éreztem lelkiismert furdalást, hogy mit akarok én egy pasival. :oops: Letolt mint a pengős malacot, hogy mit képzelek én, ha az ő lánya lennék akkor ...... Úgy szégyeltem magam.

Ma meg már az általános iskolások között is van biztos olyan aki próbálta.

Én még mindig nem agyalok a babán. Feladtam erre az évre. Most már a munkámra koncentrálok, legalábbis megpróbálok. :?

Princzike: Nagyon aranyos a babád! Nagyon irigykedem ám!!!! :)

Megyek én is tévézni. Aztán viszem bubukámat szunyálni fél 9 körül.

Kép
babicsek

Hello ....

Brickfy: - határozottan válts dokit , nem tudom mi az alapbaj , de azért így viselkedni nem lehet ...na meg ha egyszer megjavasolták hogy szedd a gyógyszert bizti nem hasból tették. Amúgy ha egyszer szakorvosi leleten szerepel egy gyógyszeradagolás ...semmi extra javaslat nékül a H.O fel kell írnia. Erről ennyit....megvan kergülve mindenki. :( sajnos nekem sem a legjobbak a véleményem orvoskoról...van egy pár aki minősíthetetlen .....na de erről inkább máskor.

Annamari ....következőbe bizti jobb lesz az FSH is drukk neked

Priznicke ...gratulálok ....ebbe az UH -ba bele lehet szeretni... :lol:

Betty ...gratula a papa eredményeihez ...jövö héten megy az én emberkém is ....addig nem lesz HSg amíg nincs eredménye páromnak ....tudom hogy hülyeség...de egy kicsit örülök hogy halasztódik. :shock:

EHCS : előre is köszönöm ....bízom benne zebrásak lesznek :D

A repteres storyhoz meg hozzá sem tudok szólni.... :idea: - ezek után minek annyira drága a reptér illeték mikor egy információs központ sem működik.
Vendég

Betty, én szeretnék még egy kislányt (már ha az lenne :roll: ), de egyenlőre a másodszülött porontyom szinte minden erőmet kiveszi, borzalmasan csökönyös, rosszcsont kiskrapek, így nem bizti, hogy mellette mernék vállalni most egy csecsemőt.
Ami viszont inkább az ok az az, hogy nincs pénzünk, adósságunk viszont annál több. :? A lakásunk is elég törpeméretű, még egy törpét nem tudom hová tudnék tenni, talán a fejem tetejére. :roll:

Kfmares, látom, most volt pozi az LH teszted, remélem beleadtok anyait-apait :wink:

Bikfy, tök jó, hogy kaptál Gynevacot, akkor most már csak be kell szuriztatnod magadat. A legjobb, ha 10 naponta adatod be, az a legideálisabb. :)

Puszómuszó mindenkinek

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Csajok jövök egy vallomással.....

de remélem azért nem utáltok ki a fórumból ....én is doki vagyok :oops:

de nekem is megvan a véleményem egy jó pár kollegáról ....sőt

gyerekosztályon dolizom egy sima mezei osztályon sima mezei városkába ....nagyon szeretem a melómat csak ...vágyom sajátra ....osztályos hozzállás a terhességhez majd ha meglesz a szakvizsga ....szinte bűn ha az ember hamarabb akar gyereket ...inkább nem is mesélek mert csak megint mérges leszek....ezért annyira ciki befeküdni hsg-re mert mindenki ismer ...minden nyilvánvaló lesz ...és majd ehhez mérten a hozzáállás is hozzám az osztályon ....

pfffuuuu na így már jobb nekem ....hogy elmondtam ...de azért még írjatok jó?
Vendég

nomina :!:

Miért szégyelled,hogy ovos vagy :?: :roll: És miért utálnánk ki :?: :?:

És miért baj ,hogy problémád van :?: Ha igazi orvosok a kollegáid akkor ezt észre sem veszik és úgy állnak hozzá mint bármilyen betegséghez :) Sajnos egyre többen állunk szembe ezzel a problémával és nem szabad szégyellni :!: :wink: Mi legalább tudjuk hogy milyen az hogy megszenvedni érte :!: Vagyis ne foglalkozz azzal hogy ki tudja meg mert az olyan mintha megtagadnád magad :!: :wink:
Vendég

Sziasztok!

Két napja erős róka-behatás van nálam,na meg amint leülök elalszom...

Holnap igyekszem reagálni mindenkire...ne haragudjatok!De azért olvastam ám kicsit :)
Vendég

Nomina!

Miért lenne baj, hogy orvos vagy? Itt nem az orvossal volt bajom, hanem emberileg sem állt a helyzet magaslatán.

Szóval az, hogy valaki orvos, egyeltalán nem baj. Csak emberség kellene több, az meg nem szakma függő, szóval én továbbra is szeretlek téged, és örülök, hogy egy csapatban lehetünk. :wink:

KépKépKép
bikfy

Hát Annamari erről tudnák mit mesélni ....egyik kolleganőm terhes lett gondolta még dolgozna ---- a rehabilitációs részlegre tették ...ahol kizárólag sérült károsodott gyerekek fekszenek ...oda volt a lelke szegényemnek el is húzott táppénzre.
nahát ennyit a hozzállásról :(

:roll: na de én azért se ilyen vagyok és nem is leszek :D
Vendég

milyen!

jobbulást neked :lol: és remélem rókakoma minél előbb távozik :evil: Bár azt mondják ilyenkor az jó jel,mert volt olyan ismim akinek nem volt semmi baja,de nem is maradt meg a baba :oops:
Vendég

nomina :!:

Vállald önmagad :lol: Ez sokat segít a helyzeten :!:
Vendég

En is szinten csak dokit tudok szidni :twisted:

roviden:
Ma voltam szivdokinal...Eloszor is beadtam a papirjaimat es kint vartam mikor mar a doki jon ki hogy var-e meg ra valaki?Mondom jah..azt mondja hogy hivjak...x.y. azt monja jaaaa maga ellett felejtve :shock: :twisted: :evil: :evil: :evil: Bemegyek beszelunk azt mondja eltuntek a leleteim valoszinu egyik beteg felkapta es hazavitte...de o belenezett mar es a szivbedobogasomrol beszelt...mikor en mondom neki nem igaz azert jottem hanem mert a pulzusom perzenkent 100felett van egesz nap...azt mondja megkateterezhetnenek...megkereshetnek mi okozza a szivbedobogast...es azt ott elsorvasztjak :shock: mondja 1 napra bekell fekudni...mondom altatnak?hogy...csinalnak egy lukat itt kozepen vgy mi? :roll: neeem combbol fel vegig a szivig az eren keresztul es nincs altatas :shock: mondtam neeeem koszonom szepen nem :roll: Mondom neki nekem kellenek a papirjaim...azt mondja majd biztos visszakerul es akkor majd szolnak mondom en utazom na akkor hogy en menjek vissza a masik dokihoz aki idekuldott es ott kiadjak a masolatokat errol mert nem tud mit csinalni :twisted: Hat wazze ha nem professzor lett volna ugy leugatom a fejet :evil: es csak a szivbedobogason lovagolt lehet nem is latta ez a leleteim mert addigra jol elvittek :twisted:

Marha pipa vgyok holnap lesz egy utam a masik dokihoz :twisted: es parom is jol lecseszett mert ez az en egeszsegem es en menjek masik dokihoz meg igy meg ugy :cry: Ha nem lettem volna ott anyuert a Flora babaeknal tuti bogok :(

es holnap hogy en kerdezzem meg nem e tudna mashova elkuldeni de holnap hogy tudnam mar atiratni a jegyet? :?
Szal kesz kalamajka komolyan mondom alig varom itthon se legyek :roll:

HOlnap megyek terheleses cukor es pajzsmirigy vv-re 6:30-ra onnan irany a fogdoki onnan meg a kardiologia :twisted: aztan anyuert es meg ahhh nem is sorolom :roll:

Holnap irok oke csajok....ne hari de a mai napon kivgyok :roll:

Drukkok mennek csajok Kép Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bikfy
kecske, birka nekem egyre megy...jaaa, inkább kecske :lol:
Te boros :lol:
A gynevac-cal mi volt :?: Api nem kapja :?: Jól emléxem :roll: :?:
Miért nem :?:

Nomina
reméljük te emberkéd is jövő héten jó hírekkel tér haza :wink:
Pontosan mikor megy :?: Melyik nap :?:
És utána neked rögtön lesz a HSG-d :?: De miért kell megvárni Apit :?:
És ne légy butuska, hogy nem fogunk szeretni, mert elárultad a "nagy titkot", sőőőt, legalább van egy doki is köztünk...ez jóóó :!: :wink:

Mares
remélem megvolt a minden bele éjszaka :!: :!: :!: 8)

Milyen
kisróka látogat :?: Vagy egy egész család :?: Esetleg egy falka :shock: :?:
Szegénke....azért majd gyere, ha jobban leszel :wink:

Bri
te drága :!:
Hát látom, neked sem egyszerű most ez a pár nap :twisted: :!:
Sajnálom, hogy így jártál ezzel a proffal, reméljük holnapra már minden rendeződik...
És akkor holnap ez mind lezajlik, és holnapután mész is vissza már :shock: :?:

betty615

Jah megyek vissza...majd februarra bejelentkezem valahova :roll: ha egyaltalan bejelentkezem :twisted: Miert nem mennek jol a napjaid? :roll: olvastam ma szerepeltel a radioban nana,hogy lemaradtam rola ott ultem a dokinal :twisted:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri
nekem jól mennek a napjaim (mihez képest),
én azt írtam, hogy neked nem mennek jól ezek miatt, mert csak hátráltatnak mindenhol szinte.

betty615

Jaj mar azt hittem nalad is baj van(vagom en parod eredmenyei nem a legjobbak de a lombikhoz tutko :wink: )

Holnap mesz vissza THS eredmenyert? :roll: Majd ird meg en meg azt holnap nezetem meg 8) Bar bekavarhat a szuri dokim azt mondta nezessem meg :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Nem én nem nézetek TSH-t mos :wink: a férjem tesztoszteron eredménye hétfőn elmaradt, azért megyünk :wink:

betty615

Olvasó üzzemmódba vok :roll:

Jó éjt,Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Betty
jaaah na de holnap mentek erte nem :roll:

Panny
Miert vgy olvasoban? :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri
persze, reggel 8-kor indulunk kb.

Panny
mivan :shock: :?:
Ugye nincs baj :?:

betty615

En reggel 3/4 6kor indulok de lehet fel 6
5kor kelek ugyhogy megyek aludni :shock:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Kép

betty615

Betty!

Api nem kapja, mert az orvos szavaival élve: Nem hiszem, hogy egy FÉRFIT ilyennel kellene bántani. (csak én teszem hozzá: elég baja, hogy a felesége meddő. És különben is a férfi az férfi, csak egy nő lehet meddő. :evil: ) -inkább nem kommentálom a véleményemet.

Nekem felírta, elmentem a patikába megrendelni, de nem is kellett rá várni, mert tartottak, rögtön hozták is. Úgy volt, hogy ma reggel be is adatom az elsőt, de nem tudtam felébredni, úgyhogy vagy ma este, vagy holnap reggel.

Képzeljétek, elkezdett fájni a torkom. Remélem, nem leszek beteg. :shock:

KépKépKép
bikfy

Úgy látszik nem volt gyerekszobám, elfelejtettem köszönni. :oops:

MINDENKINEK CSODASZÉP REGGELT KÍVÁNOK!!! :wink:

KépKépKép
bikfy

Szép jó reggelt Mindenkinek!

Bikfy
Szerintem a Gynevac jó döntés :lol: Én 2 éve használom..... Nekem bejött.

Milyen
Nagy-nagy gratula neked! (ha még nem mondtam volna)
Gyere és mesélj mizu veletek. A róka komán kívül :lol:

Kép

Kép
princzike

Jó reggelt Csajok!

Gyorsan visszaolvastalak Benneket...

nomina: már miért volna baj, hogy orvos vagy? Gyere sűrűn hozzánk :D És drukk a HSG-hez.

bikfy: meséltem uramnak a dokis sztoridat, elkerekedett szemekkel bámult csak :shock: Én is azt mondom: válts minél előbb dokit. Bnőm is otthon (Mmóvár) hasonló cipőben járt, aztán feladta a birkózást a helyi orvosokkal. Bejelentkezett a Mens-be, 1 hét alatt kiderült, hogy neki is PCOS van, most már a megfelelő kezelést kapja.

Másik sztorim ugyanonnan, vidéki nőgyogyitól származik: ismerős csajszi bemegy a nőgyogyihoz, hogy szemölcsszerű képződményei lettek genitális területen :shock: :shock: :shock: Doki mondja, hogy ez bizony a HPV egyik tünete, semmi gond műtéti úton eltávolítja a növedékeket (condyloma). Helyi érzéstelenítésben ment állítólag a műtét, a csajszi végigüvöltötte az egészet, mert mindent érzett :shock: :shock: :shock: Utána meg fél tucat doki szemlélte a hegeit, mert a doki konzíliumot hívott össze, mivel a növedékek nem csak kívül telepedtek meg, hanem belül is :shock: :shock: :shock: Szegény csaj ki lett kiáltva országos ri..nc-nak, mert a doki szerint csak az kap el ilyesmit, aki minden nap más pasival "hentereg"... Mikor meghallottam elöntött a pulykaméreg és mivel a a hugom is ehhez a fa...-hoz járt, megkértem, hogy váltson orvost. A történet pikantériája, hogy amkor mentem látogatni a csajszit a kórházba láttám ám, hogy mellette egy 13 éves lány fekszik, félkábán. Kérdezem bnőmet, hogy ez a kislány mit keres a nőgyógyászaton? Kiderült, hogy neki is condyloma-ja volt, úgy hogy még szűz volt szegénykém. Na ennyit a nemi úton terjedő betegségekről :twisted:

betty: 10 órai eredményhez drukk, várjuk a híreket :) Tecc a vonalzid :D

bri: na a Te dokidat is jól fenéken kellene rúgni... Szívkatéterezés? :shock: :shock: :shock: Haverom apukájának csinálták már, úgy tudom nem egyszerű beavatkozás :roll: Nem csodálom, hogy nem kértél belőle. Egyébként várom a híreket a mai OGTT-ről meg kiváncsi vagyok milyen véleményed lesz a Mens-ről :?: :!:

milyen: szegénykém, küldd át nekem a rókacsaládot, én szívesen átveszem az egész pereputtyot, csak egy pocaklakót is varászoljunk melléjük :D

EHCS: harmadiiiikkkk? :D Hát drukkolok Neked és bár írtad, hogy most egyelőre minden egy harmadik babóca ellen szól, de ha jönni akar egy kiscsaj, akkor engedni kell :)

Princ: szép a babid, grat hozzá :)

Huhh jó hosszú lettem ma reggel. Szép napot mindenkinek!
Vendég

Sziasztok!

Csibucka

Én átadom a róka-stafétát szívesen,a többi a Ti dolgotok :wink:

Princzi

Mikori az uhg kép?És köszi a gratulációt,viszont kívánom!
Te hogy vagy? Valami erős tünet?

Bridget

Remélem már túl vagy a sokkon és ma már csupa jó dolog történik veled-eltekintva a hajnali vvt-től :)
Végül is pontosan mikor is indulsz vissza?

Betty

Remélem férjeddel minden oké lesz,ahogy feljavultak az eredményei -tuti így lesz!

Bikfy

Én nem is ragozom,amit a többiek megírtak:másik doki sürgősen!!

Nomina

Írtam privit Neked!

Annmari

Az én dokim is ezt vallja,hogy az erős hányinger jótékony,mert a sárgatesthormon megfelelő jelenlétére utal és a tapadást elősegíti!

Panny

Időhiány?Vagy miért csak olvasol???

Csillag

Az anyagiak tényleg komoly határokat szabnak sajnos...:(
De inkább felelősen gondolkozzon az ember,és előre,minthogy csak bele a vakvilágba szüljön gyereket!

Többiek merre lapítanak?Anyci?Akella?
Vendég

Üdv Mindenkinek!!

EHCS:

igen, most volt pozi, de előtte tudtam pait csak rávenni a dologra... lehet ez nem lesz így elég?? kis lakásban sok jó ember elfér :D

Milyeen

köszike a sok jó tanácsot!!! :D remélem róka koma csak néha néha látogat és hagy néha pihenni is :D

Bikfy

és api csak azért nem kapja, mert doki így reagált?? én ezeket soha nem értem.... :(

Bettym

én bent suliban fél7ig, mert fogadó is lesz..... de bármi van üzenj!

[/b]

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Kfmares, nem jelölted be az aktusokat a görbéden, így nem tudom megítélni, hogy elég-e az együttlét egy babához. De ha ovu előtti 4 napon belül szerelmeskedtetek, akkor akár lehet baba is belőle, bár azért az a legjobb, ha pozi napon vagytok együtt.

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

EHCs

pozi napon reggel voltunk együtt.. meg előtte nap este.... de hogy mennyi maradt bent.. és mennyi jött ki... de az lh vasárnap bitang erős volt, nem hiába, jó tesztet vettem jó helyreől

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

EHCS

3., 7, 10. , 11., ciklusnapon voltunk együtt a drágámmal.... nem értem ferty miért nem jelzi

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Csillag
Az anyagiak is sokat nyomnak azért a latban, de lehet nem érdemes kihagyni egy mosolygós kislányt :lol:

Milyen
Nekem a mellfeszülésen kívül nincsen más tünetem. Hál istennek róka koma is elkerül. :lol:

kfmares
Remélem össze is hoztátok a kis apró talpút :lol:

Csibuc
Azért elég durva ez a dokis sztori :shock:

Kép

Kép
princzike

Kfmares, hát az elég is lehet akár a bébihez! Drukk nektek (is) :wink:

esthajnalcsillag

CSillagom:

na igen, én lennék a legboldogabb :D meg persze az én csodálatos uram :D

jó a vonalzód :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Bikfy
pedig általában a gynevacot a pár mindkét felének adják...ezt nem tudja a doki :roll: :?:
Én is szerettem volna régebben felíratni, írt is volna fel a doki, és azt mondta azt úgy érdemes, hogy mindkettőnknek, de a férjem meghallotta, hogy ampulla, és tű, és elfutott.....persze képletesen :lol:

Mares
nem üziztem, mert nem akartalak zavarni, hátha épp tanítasz, vagy valami...
Jókor voltatok együtt, drukk, hogy ez a hónap legyen a nyerőőő :!:

Bri
sokat gondoltam rád ma, remélem jössz, és mesélsz mi volt...

Csibuc
köszi a vonalzidicsit :!:

Akiket most épp kihagytam, sok puszi nekik :!: :wink:

És végül mi:
Ma voltunk ugye az eredményért TELJESEN POTYÁRA mentünk 140 km-t, mert kiderült, hogy hiába bökötték meg megint szegény férjecskémet hétfőn, nincs reagens, és így nincs tesztoszteron eredmény sem :roll:
Ezt ma közölték velünk, hogy a kórháznak nincs is pénze reagensre, úgyhogy lehet, idén már nem is lesz eredmény :shock:
Ez állat mi :?: :roll:
Mondjuk nem ők tehetnek erről, de akkor is.....ha ezt hétfőn mondják, hogy azért nincs meg a tesztoszteron, mert nincs reagens (azt mondták ugye, hogy biztos elfelejtették), akkor ma nem potyázunk fölöslegesen....

betty615

betty!

Szörnyűűűű ez az egészségügy :evil: Sajnálom a potyautat :(

bri :!:

Mi történt ma :?: Már nagyon várjuk a beszámolót :roll:

mares :!: Drukk a spontánhoz :!:
Vendég

Betty!

Hát ez nem lehet igaz!!! Az én férjem minimum körülverte volna a bandát, ha mi így járunk. :twisted:

KépKépKép
bikfy

Betty, micsoda szemetek, igazán mondhatták volna előre, hogy ne menjetek fölöslegesen. Na de mit várjon az ember, hiszen Magyarországon van. :evil:

esthajnalcsillag

Sziasztok.
Először is Milyen: nagy gratula neked, angyalka küldte azt a pocaklakót!!!!!!!

Velem nincsen semmi, azért nem is jöttem, ne haragudjatok.

Anyci üzeni nektek, hogy sajna rossz a gépe, nem tud nektek írni,gartulál milyennek.
Sajnos gondok voltak a ketyegőjével, de már jobban van, és puszil titeket.

Bridget: sajnálom a lombikos dolgot:-(
Betty: neked megy a drukk, mindent bele...
lujzedli

Bikfy
én is agonizáltam volna, de sajna ők nem tehetnek róla, hogy a laborban ez van, a laborban meg nem tehetnek arról, hogy ilyen a kormány :evil: :twisted:

Ehcs
na ja, mondjuk megfordult a fejemben, hogy reggel odacsörrentek, hogy mi újság....de az a baj, hogy csak megfordult.. :roll: :lol:

Annmari
legalább kirándultunk egyet...most mit mondjak :?: :lol:
Nézzük mindennek a jobbik oldalát :wink:

Lujzi
de régen voltál már :shock:
Remélem minden rendben veled...
Köszönöm a drukkot, és nagyon köszönjük Anyci üzenetét, legalább tudjuk, hogy miért nem jelentkezik....
Hogyhogy baj volt a ketyegőjével :o :?:
Remélem semmi komoly :!:
Innen kívánok neki jobbulást....és a gépének is :!:

betty615

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?