Sziasztok Lányok!!
Én is bejelentkezem végre
...Most jutottam a géphez a hülye házi munkák miatt....Mosás, teregetés, hajtogatás, pakolás, főzés
...Ma rakott kelt csinálok képzeljétek, mert tegnap megtörtént a csoda....Igazi, normális kelkáposztát kaptam a Hofer-ben
....Amúgy soha sem volt még, mindig csak az a béna kínai kel, aminek a levelének a nagy része az a szár és alig van ténylegesen levele....Na de mindegy, a lényeg, hogy most van rendes, juhéjjjj
....A nap másik nagy híre: MEGINT ELKEZDTÉK ÉPÍTENI A LAKÁSTÓL 10 M-RE AZ ÚJ ÓVODÁT!!!!
Kírus- Milyen nagy már a babód, nagyon kis cuki méretekkel rendelkezik őfelsége
Onlány- Kitartás a szakdolihoz, a legjobb érzés lesz túl lenni rajta....Csajok ehez az oltás témához nem tudok mit mondani....Itt kint valahogy nem nagyon hallom ezt a H1N1-et...vagy lehet csak nem tudok annyira németül?????
Réka- Boldog névnapot ikertesó
...De jó, hogy jöttél, örülök, hogy minden okés veletek, jöhetnél gyakrabban!!!
Zsu- Nagyon cuki képeket teszel ide mindig, honnan szerzed őket??
Gtunde- Mikor vezetek az azt jelenti, hogy van egy körzetem, azon belül kb 40-50 db doki és amiket levesznek vérmintákat a betegektől, na azokat összegyűjtöm egy verdával és beviszem a központi irodába, hát ennyi....Ezt a melót mellékállásban csinálom, általában heti 1-2-szer, de pl a páromnak ez a fő állása, ő minden nap ezt csinálja!!
...Én is bevagyok már zsongva díszítés ügyében, mivel mi most , fél éve vagyunk új lakásban, most szerintem ki is fogom élni magam rendesen
...Persze a szemét boltok ezt tudják és már most küldenek mindenféle katalógust ami tele van szebbnél szebb díszekkel, mütyürökkel, kész vagyok.....Mondjuk van egy pár tavalyról, de pl, karácsonyfa díszünk, jó ha van 3 db összesen ( tavaly otthon karácsonyoztunk, így itt kint nem volt fánk, de idén lesz), úgyhogy azokat tuti venni kell, de nem baj, imádok ilyeneket nézelődni.....Szerintem december elején már simán kitehetjük a díszeket az ajtóra meg ide-oda
Susytunder- Gyerekkel még szarabb ez a fos idő, átérzem, hogy a 4 fal között nem a legjobb....Kívánom, hogy jöjjön a hó a gyerekek nagy örömére ( bár én nem annyira szeretem, vagy is mikor már csak latyak, na azt utálom kimondottan)
Iner- Nagyon örülök, hogy jelentkeztél, veled vagyunk és szorítunk, már "csak" 2 hét és megnyugodhatsz végre!!
Én is úgy tudom, hogy az AFP-hez betöltött 16-hét kell és még akkor sem tuti az eredmény!Vigyázz nagyon magatokra
Joli- De jó nektek, hogy tudtatok talizni Julival!!
Jó tanulást!
-J- Tényleg tesóknak néztek titeket????
Csip- Megyek én is kukkolni képeket az iwiw-re
Betty- Hol vagy????Hogy állsz a szúrással?????Másik topikban olvaslak, gratulálok Apa új eredményeihez!!!!Nagyon sokat gondolok rátok!!!!!
Anyci, Princzike, Sellon, Ediii, Anita- Gyertek csajok!!!!!!
Puszilok mindenkit!
Szeretettel:
Ancsa
Na csajok, most lépek teregetni, de még jövök ma szerintem!