Új privát üzeneted érkezett!

Réka
Remélem jól vagy és olvasol még minket!várunk vissza sok szeretettel!

Kép

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Nagyon szép reggelt Mindenkinek!

Kép

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok!

Zsu milyen szép képek! öröm így ide jönni, hogy ez fogad!!! :lol: (ja, és má' megen tetűűűd van!!!) :lol:

onlány jó munkát és kitartást! együtt érzek Veled! azért a postaládát remélem lesz időd megnézni néha!!! :wink: :wink: :wink:

Réka nagyon boldog névnapot!!! hogy vagy? régen voltál!

-j- sok pé nélküli ciklus mensivel végződik... számomra nem logikus, de így van... dehát még kirepedhet az a tüsző!!! hányadik napon vagy a ciklusodban?

kírus az adatokhoz érdemben nem tudok hozzászólni, de azért jó olvasgatni őket... :lol: :lol: 1/4 kg kenyér?!?!? de cuuuuuki!!! :lol:
lécci dobd fel újra a linket! köszi! :lol:

gyancsi egy nagy adag Rudikészlettel én is boldog lennék!!! :wink: :lol: amikor azt írod, hogy mész vezetni, az konkrétan mit jelent?

csip milyen képek? valaki írta, hogy látott Rólatok képeket! hol lehet őket megnézni?

szép napot mindenkinek! mikor lesz már tavasz?????????? :roll:

Kép
gtunde75

Jó reggelt!
Köszönöm Lányok, a névnapi köszöntést :) , komolyan meghatódtam, hogy eszetekbe jutott :)
Jól vagyok, dolgozom, kis pocaklakó is jól van, az utolsó uh szerint már 26 mm-re nőtt :D Lassan múlnak a rosszulléteim, legfőbb gondot nekem most az oltassunk kontra mégse oltassuk magunkat dilemma jelent :roll: A férjem beoltatta magát, de Zsozsó és az én oltásom állandó bizonytalanságot okoz bennünk :?
Szép napot nektek, és még egyszer köszönöm :)

réka80

Tünde, hát ez az...csak már egyszer igaz lenne :roll: :wink: :?:

jajj, ne is mond, ma megint gatya az idő :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Jó reggelt!

Rékának én is nagyon boldog névnapot kívánok! Remélem hallunk még róla!

Tünde
Azért a tavasz kicsit odébb van, de ebből az esőből nekem is elegem van, nem tudom ma megint hogy tudunk majd kimenni Kristóffal. :?
Inkább lenne hideg és esne már a hó.
Én minden évben havat kérek szülinapomra. (még 10 nap)

Zsu
Nagyon aranyos vagy, hogy vártál, amikor tudok jövök is. De ha nem akkor is eszembe vagytok mindig!

Kép
Kép
susytunder

Réka, annyira örülök, h jöttél és jelt adtál magatokról!
Az nem semmi...mekkora már a pocaklakód :?: :!: :wink: kitartás, várunk továbbra is :wink:

Nagyon nehéz ez az oltás mizéria most az biztos, Én nem oltattam be magam meg igazából senki a környezetemben, sőt itt bent is azt mondják,h ne :!: majd mindenki eldönti maga ezzel Én így vgyok, nem akarok senkit lebeszélni és rábeszélni csak megírtam :!:

Réka, vigyázz magadra/magatokra, puszi

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy, Én is szeretem a havat, jobban, mint az esőt!puszi

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

suzy78 ezek szerint az egészségügyben dolgozók szerint sem kell oltás?
Juli Nálatok mi a vélemény erről?

Kép
gtunde75

tünde, itt is van eltérő vélemény is, de akikkel én beszéltem erről azok szerint nem :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

jó reggelt!

réka!
boldog névnapot!

tünde!
az én ciklusaim nem szoknak mensivel végződni, csak ha én is azt akarom :)
egyébként most így állok a 20. napon:
http://www.ciklus.hu/images/diagramok/d ... 11200_.png

oltás:
nálunk nagyon kevesen kérték. oké, hogy mi nem nagyon dolgozunk a betegek közt, de pl a laborban senki nem vette fel, pedig aztán ott vannak mindenféle nyavajával emberek.
én gondolkodtam rajta, de nekem a kezelőorvosom azt mondta, hogy bizonytalan és felesleges... pedig aztán halomzottan hátrányos helyzetű vagyok :lol: eü-s, autoimmun, krónikus beteg...

susy!
remélem megkapod szülinapodra a havat... és ha túl sok lenne, küldjél erre is belőle. én nagyon ceretem :)
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára -j- 2009.11.10 09:02-kor.

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Előbb írtam egy csomót erre azt írja nekem hogy phpbb critical error. :evil: El is tünt.

Juli
Küldök havat, de szerintem nem lesz... :)

Kép
Kép
susytunder

susy!
sok még a 10 nap :arrow: annyi idő alatt megérkezhet :P

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

-j- hasonló az előző havi görbém, és a 22. napon volt tüszőrepi.. :) na jó, de Neked nyilván más...nekem magától is jön piri anyó...sajnos... :lol: :lol: :lol: kiiktathatná magát úgy 9 hónapra... :lol: :lol: :lol: na mind1, én azért szurkolok, hogy repedj!!! :wink: :wink: +++++++++++++++++++++++++

susytunder hó jöhet ide is, tegnap felkerültek a téli tappancsok az autómra... :)

Kép
gtunde75

Azért furcsáltam is, h ide a laborba semmilyen körlevél nem érkezett az oltással kapcsolatban, itt egyáltalán nem beszélnek róla!

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy csak ma jelentkezem...tegnap meg volt a doki...utána meg a párom anyukájához siettünk mert ma elutazik és későn értünk haza...
Elég hamar lezavart minket tegnap a dr nem volt túl jó napja...
Most csak nőgyógy. vizsgálatot csinált, a méhszáj zárva és épp csak rákukkantott a babára uh-gal, de nem adott felvételt kb 2 perc volt...de mocorgott most is...azt mondta minden oké...
Ma reggel a liezenben kezdtem, AFP vérvételen utána meg mentem a háziorvoshoz ekg-ra...
AFP eredmény elvileg 2 hét múlva lesz, de anyukámnak van a laborban ismerőse, így lehet h sikerül előbb megtudnunk az eredményt, bár ez az amniot nem befolyásolja...

Az oltást mi sem kértük...bár most azt mondtak h a terheseknek is lehet...hát nem merek kockáztatni, inkább kerülöm a betegeket és a tömeget amennyire lehet...

Remélem mindenki jól van!
Köszönöm h szorítotok, már csak 2 hét és itt az amnio....

pussz mindenkinek!

Iner

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
iner

Iner, a lényeg, h minden rendben van veletek és az amnion, az AFP is jó lesz meglátod!
Drukk+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Köszönöm Zsu....remélem tényleg minden rendben van odabent.... :roll:

Iner

iner

Iner
Kép

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Iner
15+3- nál már AFP? Vagy nem jól mutat a vonalzód? :roll:
Persze, hogy minden rendben van odabent, csak pozitívan. Én sokszor olyan mélabúsnak érezlek téged!

Zsu
Ma nagyon képes kedvedben vagy! :lol:

Kép
Kép
susytunder

Susytunder

15+3. igen j a vonalzó...én is csodálkoztam rajta...de ez elvileg a 16.hétnek számít...a papíron az volt hogy 15-18 hét között javasolt a vizsgálat!
Hát néha nincsenek jó napjaim, de ez talán érthető...próbálok pozitívan gondolkodni...de néha nehéz...azért reménykedem és igazából én legbelül mindennek ellenére azt érzem hogy egészséges...ez lehet???

Iner

iner

Suzy, :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Tünde, azért nézegetem szorgalmasan. Mondtam apának is, úgy örült neki, hogy csak na!
Ancsi, még élek, köszi a kérdést, a szakdoga már nagyon a finishben van, tegnap akartam végleg kész lenni vele, de leragadt a szemem, ma újra nyomom a dolgokat, ezért tudok csak felületesen olvasgatni, válaszolni.
Réke, jó hogy itt vagy megint! Boldog nevednapját!
Juli, hűha nem sámli ciklus! Uhuval nem nézik? Mintha ez rémlene, hogy mondtad :roll:
Suzy, én is bírom nagyon a havat, arról a kari jut eszembe, csak az utána való locspocsot utálom
Iner, pont tegnap gondoltam rád! Most már látszik az orrcsontja? Egyetértek Suzytunderrel, 15+3naposan afp??? :shock: Semmi baj nem lesz!

Kép
Kép
onlány

Iner
Nekem azt mondta a doki, hogy fontos, hogy jól belőjjük a 12. hetet, mert tuti betöltött 16. héten kell lennie az afp-nek. De annyi minden más, lehet ez is.
Miért ne érezhetnéd, hogy minden rendben? Egy anya érzi ezt, és ez fontos!

Még nem is mondtam lányok hogy mit álmodtam. 4d- n voltam álmomban és láttam a picurkám kis fütyijét. De érdekes volt, mert olyan volt a kép, mint ha egy fotó negatívját láttam volna. Apa rögtön mondta, hogy az nem lehet, tuti kislány! :lol:

Kép
Kép
susytunder

Sziasztok Lányok!

Iner

Bizti minden rendben lesz!!! Én csütörtökön megyek AFP-re.

Réka

Boldog névnapot!

Onlányhoz hasonlóan én is eltűnök egy kicsit, mert vállalkozástant kell tanulnom a sulihoz. nagyon nincs kedvem. meg olyan hülye vagyok ezekhez a dolgokhoz!

Juli

Akkor holnap 10-kor talizunk.

Joli
Kép
Kép
joli83

onlány!
ahhoz képest szép ciklus, hogy hogyan szokott kinézni :)
amúgy múlt héten néztünk csak rá uh-val. nagyon gondolkozom azon, hogy csütörtökön megkérem a dokit, hogy nézzen meg újra... csak már kellemetlen állandóan ezzel nyaggatni :oops:

iner!
persze, hogy minden rendben van, mert máshogy nem is lehet! erre kell gondolni :)

joli!
igen :lol:
aztán remélem, nem megyünk el egymás mellett :shock:

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

-j-

[quote="-j-"]v írta:-j-isszatértem :!:

bal oldalon 19mm-es gyönyörű tüsző :) nyh a maga 8mm-ével elmegy középidősnek :arrow: doki mondta: hétvégén repesszünk :lol: :lol: :lol:

amikor ezt írtad, én konkrétan azt hittem egyébként, hogy tüszőrepesztő szurit fogsz kapni hétvégén... :roll:

Kép
gtunde75

Sziasztok!

Hát nem értem a dokit, akkor miért most küldött? Nekem jó lett volna a jövő7en is, mert már itthon vagyok, tudja ő is...most tök ki vagyok csajok ha emiatt lesz alacsony megőrölük.... :twisted: :shock:
De igazából ennek az eredményét nem is értem miért fontos, hiszen ott az amnio az mindent kimutat....
Remélem nem lesz baj...

Iner

iner

tünde!
neeeeeeeeeeeem :lol: a repesztést nekünk kellett volna előidézni... khm... természetes úton... de hiába minden, láthatóan nem jött össze :?

azon gondolkodom, ha ennyire nincs lh-csúcs, akkor megbeszélem vele, hogy decemberben a closti mellé esetleg kaphatnék szurit... vagy azért első clostis ciklusban ez túlzás :?:

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

-j- ahammm...értem... :wink:
sztem kérjél...max nem kapsz... arról nem is beszélve, ha a doki meglát, akkor már alapból felvonja a fél szemöldökét...nem igaz?

Kép
gtunde75

Juli

Ment pü.!

Joli
Kép
Kép
joli83

Iner, nem akarlak elkeseríteni, de emiatt valószínű az afp-d alacsony lesz, viszont baromi felesleges szerintem kínozni téged, hisz mész amnióra.... de az afp miatt ne idegeskedj. Mindenhol azt mondják, hogy a betöltött 16en kell menni! Úgyhogy baromira nem vágom miért most küldöütt.
Juli, szerintem kérj t.repit max, ahogy Tünde mondta, nem kapsz, bár ezt nem hiszem. Amúgy én is azt hittem, hogy injekció formájában repesztenek :D
Joli, mélyen átérzem a helyzeted.

Kép
Kép
onlány

tünde!
[quote]h írta:a a doki meglát, akkor már alapból felvonja a fél szemöldökét

nem a szemöldökét vonogatja a jóember, hanem menekül :lol:
na, jó... nem menekül, csak alapból mindig rohan, és így nehéz vele bármit is megbeszélni. de mindegy is, mert legkésőbb 2 hét múlva úgyis megyek hozzá, ha másért nem, hát norcolutért. aztán closti... és akkor rákérdezek a szurira.

onlány!
a repesztés az otthoni mókázás része volt :lol: vagyis az kellett volna, hogy legyen az eredménye :D

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

sziasztok! jó reggelt!!!

nem nagyon volt mozgás ahogy nézem... nem történt senkivel semmi? :roll:
hogy vagytok csajok? kismamik?

hallottam egy nagyon fárasztót:
orvos: -Beteg?
beteg: -Igen!
orvos: - HÁEGYENEGY almát!!!

:lol: :lol: :lol:

szép napot mindenkinek!!!

Kép
gtunde75

jó reggelt!

Bizony, nem nagyon volt mozgás :( engem eltemetett a könyv :lol: :shock:
Tünde :shock: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
onlány

hát ha senki nem ír, akkor majd én... :lol:
képzeljétek nekem már most karihangulatom van... már annyira várom, hogy lehessen dísziteni a lakást... én kicsit több, mint másfél éve új életet kezdtem, és többek között az összes karácsonyi díszem új, és az én ízlésemnek megfelelő... :) végre!
most azon gondolkoztam, hogy az ajtódíszt pl mikor szokás kirakni... első adventkor?
Ti mikor szoktátok?

Kép
gtunde75

Sziasztok!!!

Tünde: igen vannak már képek az iwiw-re fel raktam már egy párat!!!
Jaj képzeld holnap én is megyek már kari ajándékokat venni...Már nincs sok dolog amit meg kell vennem...
Ja és én is szeretnék uj karácsonyi díszeket, de lehet, hogy jövöre veszem meg inkább z új laksba :)

Réka: Boldog Névnapot!!!

Suzytündér: Akkor te már mindent megvettél???

Iner: Végre, hogy volt...Már alig várom, hogy vége legyen nálad ennek az egésznek...

Joli: Tessék tanulni, menni fog :wink:

Kírus: köszönöm a dícséretet :oops:

Szép napot!!!
csip-csip18

Ma mit mondott az emberem??? azt mondja, hogy nem kéne engem is és Lizát beoltani??? :shock: :shock: :shock: :shock:
Csip, miről tettél fel képet?

Kép
Kép
onlány

Sziasztok!

csip-csip18!
Már én is nagyon várom..... :roll:

Iner

iner

Sziasztok Lányok!

Találkoztam Julival! Segített becsempészni az UH-ra. Sajna senki egy szóval nem mondta, hogy teli hólyaggal kell menni, így pont a hólyagomat nem tudta megnézni a doki. Kíváncsi vagyok, mit mond majd jövő kedden az urológus. Biztos az én hibám lesz, hogy nem tudtam. Remélem azért nem küld el még1x. Egyébként mindent rendben talált a doki. Babó nagyon aktív volt, és egyelőre úgy néz ki, mintha kislány lenne. Nagyon örültem, mert titkon azt szeretnénk, mind a ketten. De figyelmeztetett az orvos, hogy még ez elég korai megállapítás és változhat a dolog. Azért én nagyon örülök.

Juli

Még1x, nagyon köszönöm neked, hogy rám áldoztad a fél délelőttöd! Örülök, hogy megismerkedhettünk. Mint látod, már testvéreknek is néztek minket!:)

Joli
Kép
Kép
joli83

Joli, örülök, h minden rendben van :wink:
nagyon rossz, h sokszor azt felejtik el mondani, ami a legfontosabb...nem hiszem, h ez olyan természetes kell, h legyen mindenki számára, h teli hólyaggal kell menni :!: :roll: :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Joli, Juli, .....testvérkék...és nem mentetek el egymás mellett :wink: :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok!

Joli!
Érdekes tényleg hogy nem szóltak előre(dehát nem is arról híresek) :roll:
Hu de jó legalább már neked mondtak valamit hogy talán csajszi :) !!!
Pénteken én is rákérdezek azért :roll:

Iner!
Most már tényleg végleg megnyugtathatnának mindkettőnket :shock: :roll: ...

Hát csajok ezentúl azt hiszem személyesen fogok menni időpontot kérni..16 órára kaptam a dokkeremhez(ma megyek)...
De milyen érdekes én voltam az elsö és már be volt írva a füzetbe vagy 4 név :roll: ...hát igen a protekciósok :evil:

Ma lesz lánykáméknak Márton napi lámpionos felvonulás(elöször azt mondta hogy lámpionos felborulás :lol: :lol: :lol: ),de így kihagyom én mivel dokihoz megyek,de majd anyu elmegy vele :) ,jó szokott lenni!!!

Tünde!
A szavazós linkre gondoltál ugye??

http://www.szuloklapja.hu/baba/body/baba_szepsegverseny_separet.php

3-7éves kategória-30.kép-Bolvári Kíra

Köszi aki szavaz!! :wink:
Szép napot mindenkinek!!!
Vendég

sziasztok!

tünde!
[quote]H írta:ÁEGYENEGY almát!!!
ez nagyon beteg :!: :lol:

joli!
örülök, hogy megismerkedtünk :D igazán nincs mit köszönni, addig sem kellett dolgoznom :lol:
ha meg az urológusnak nem tetszik az uh-eredmény, akkor a hólyagot azért ő is csak meg tudja nézni... hiszen van uh-juk (nem is értem, hogy miért nem ő csinálta ezt :shock: ... csak aztán baba-méreteket ne akarjon mondani megint :roll: )

zsu!
nem mentünk el egymás mellett :) ha már egyszer testvérek vagyunk :lol:

kírus!
nemsokára mész Karaszhoz :arrow: majd jelentkezz, hogy mi volt :!:

na, megyek vissza dolgozni...

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Sziasztok!

Megint szép időnk van Kristófot el sem tudtam altatni. :?

Onlány
Apa mindjárt megy oltásra, és reggel beszéltem Kristóf doktor nénijével, mi beoltatjuk őt is. Velem még várunk, de 16 hetesen én is megkapom. Nem érvelek sem pro, sem kontra, remélem jól döntöttünk.

Tünde
Milyen az első advent? :lol:
Advent december elsején kezdődik, akkorra szokták feldíszíteni a házakat, ajtókat, ablakokat. Nekem is van már egy ideje karácsonyi hangulatom. :)

Joli
Maradjon is kislánynak a babád, de tényleg ne éld bele magad, Kristóf 27 hétig volt kislány.

Kitti
Még apának nincs ajándék és a keresztlányomnak. Másnak megvan.

Kép
Kép
susytunder

Sziasztok Lányok!!

Én is bejelentkezem végre :wink: ...Most jutottam a géphez a hülye házi munkák miatt....Mosás, teregetés, hajtogatás, pakolás, főzés :evil: :roll: :lol: ...Ma rakott kelt csinálok képzeljétek, mert tegnap megtörtént a csoda....Igazi, normális kelkáposztát kaptam a Hofer-ben 8) ....Amúgy soha sem volt még, mindig csak az a béna kínai kel, aminek a levelének a nagy része az a szár és alig van ténylegesen levele....Na de mindegy, a lényeg, hogy most van rendes, juhéjjjj :lol: ....A nap másik nagy híre: MEGINT ELKEZDTÉK ÉPÍTENI A LAKÁSTÓL 10 M-RE AZ ÚJ ÓVODÁT!!!! Kép

Kírus- Milyen nagy már a babód, nagyon kis cuki méretekkel rendelkezik őfelsége :wink:

Onlány- Kitartás a szakdolihoz, a legjobb érzés lesz túl lenni rajta....Csajok ehez az oltás témához nem tudok mit mondani....Itt kint valahogy nem nagyon hallom ezt a H1N1-et...vagy lehet csak nem tudok annyira németül????? :lol:

Réka- Boldog névnapot ikertesó :D ...De jó, hogy jöttél, örülök, hogy minden okés veletek, jöhetnél gyakrabban!!! :roll:

Zsu- Nagyon cuki képeket teszel ide mindig, honnan szerzed őket??

Gtunde- Mikor vezetek az azt jelenti, hogy van egy körzetem, azon belül kb 40-50 db doki és amiket levesznek vérmintákat a betegektől, na azokat összegyűjtöm egy verdával és beviszem a központi irodába, hát ennyi....Ezt a melót mellékállásban csinálom, általában heti 1-2-szer, de pl a páromnak ez a fő állása, ő minden nap ezt csinálja!! :wink: ...Én is bevagyok már zsongva díszítés ügyében, mivel mi most , fél éve vagyunk új lakásban, most szerintem ki is fogom élni magam rendesen :wink: ...Persze a szemét boltok ezt tudják és már most küldenek mindenféle katalógust ami tele van szebbnél szebb díszekkel, mütyürökkel, kész vagyok.....Mondjuk van egy pár tavalyról, de pl, karácsonyfa díszünk, jó ha van 3 db összesen ( tavaly otthon karácsonyoztunk, így itt kint nem volt fánk, de idén lesz), úgyhogy azokat tuti venni kell, de nem baj, imádok ilyeneket nézelődni.....Szerintem december elején már simán kitehetjük a díszeket az ajtóra meg ide-oda :wink: :lol:

Susytunder- Gyerekkel még szarabb ez a fos idő, átérzem, hogy a 4 fal között nem a legjobb....Kívánom, hogy jöjjön a hó a gyerekek nagy örömére ( bár én nem annyira szeretem, vagy is mikor már csak latyak, na azt utálom kimondottan) :wink:

Iner- Nagyon örülök, hogy jelentkeztél, veled vagyunk és szorítunk, már "csak" 2 hét és megnyugodhatsz végre!! :wink: Én is úgy tudom, hogy az AFP-hez betöltött 16-hét kell és még akkor sem tuti az eredmény!Vigyázz nagyon magatokra :wink:

Joli- De jó nektek, hogy tudtatok talizni Julival!! :wink: Jó tanulást!

-J- Tényleg tesóknak néztek titeket???? :lol:

Csip- Megyek én is kukkolni képeket az iwiw-re :lol:

Betty- Hol vagy????Hogy állsz a szúrással?????Másik topikban olvaslak, gratulálok Apa új eredményeihez!!!!Nagyon sokat gondolok rátok!!!!! :wink:

Anyci, Princzike, Sellon, Ediii, Anita- Gyertek csajok!!!!!! :lol:

Puszilok mindenkit!
Szeretettel:
Ancsa

Na csajok, most lépek teregetni, de még jövök ma szerintem!

KépKép
gyancsi

susytunder nem vagyok vallásos, és a családban senki sem, ezért van nálunk egy kis zavar, de ettől függetlenül mi úgy tudjuk, hogy advent a szenteste előtti 4. vasárnapon kezdődik, az az első advent, akkor kell meggyújtani az adventi koszorún az első gyertyát, a következő vasárnap már két gyertyát...és így továbbb... idén tekintettel arra, hogy Szenteste a hét vége felé van, ezért az advent kitolódik november végére, tehát idén advent első vasárnapja nov.29... DE EZ CSAK FELTÉTELEZÉS!!! mi laikusok így számoltuk...
Ha valaki otthon van a témában és el tudja magyarázni, hogy hogyan van ez az egész, annak nagyon örülnék!!!

gyancsi aham...most már értem... :)

kírus igen, erre gondoltam! köszi! lusta voltam visszakeresni!! :oops: :lol:

Kép
gtunde75

Közben megtaláltam: A naptári év szerint András napja /november 30./ a téli napforduló időpontja, az advent kezdete. Az ünnepi hangulatot emeli a lakásban elhelyezett, ajtóra akasztott, asztalra állított adventi koszorú, amin a legelső adventi vasárnaptól kezdve minden vasárnap eggyel több gyertyát gyújtunk meg.
tehát az advent kezdete nem egy vasárnaphoz igazodik... hm...

Kép
gtunde75

gtunde75
Én is úgy tudom, ahogy te írtad, szent estétől kell visszaszámolni 4 vasárnapot és akkor kezdődik az advent...
Szerintem...legalábbis mi évek óta így csináljuk :wink:

Iner

iner

Hát most speciel nov. 29- én kezdődik az advent. Én azért írtam dec elsejét, mert ha adventi naptárt készítesz az 24 napból áll, és ha azt elkezded elsején akkor pont 24.éig tart. :lol:

Kép
Kép
susytunder

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?