Új privát üzeneted érkezett!

Betty, mára nagyon szorítok értetek, gyere amint tudsz :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Szeretnék én is képet feltenni, remélem sikerül!

Puszi mindenkinek

Kép

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

:lol:

Kép
cukigabi
Budapest

Gabi, holnapra drukk+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++, ma nem dolgozol :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok lányok :!:
Kellemes hetet :!:

Drága betty :!:

Én is nagyon szoritok Érted:))

Gabi :!:

Megy a drukk ezerrel holnapra:))

Puszi Mindenkinek :!:
Vendég

Köszi lányok!
Kivettem a hétfő-kedd-szerdát szabadnapnak. :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

Betty!

Gyere majd,hogy mi volt!!!!!!!!!

Kép
cukigabi
Budapest

Gabi, jól tetted!

Angyal, neked is szép napot, hetet!

Betty, várunk!

Bri :?: :?: :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Vgyok epp nagy telefonalgatasban :x Intezem az idopontjaimat :roll: Megy a Vinetu a teveben :shock: 8) Aztan mehetek be a legitarsasaghoz mert nem kepesek felvenni a telefont :twisted: Szetvet az ideg... :twisted: :twisted:

Aztan ha meg lesz idom kiugrom Budaorsre a tesztekert 8)
Holnap szivdoki,szerdan meg reggel 6-ra megyek terheleses curokkar meg pajzsmirigyet is nezunk onnan meg megyek meg fogdokihoz :x

Mai drukkjaim Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri!

Ez aztán a sűrű program! :shock:

Kép
cukigabi
Budapest

Ancsuka
Ez ari volt(most olvastam vissza :oops: )

Zsu
Nekem mindig is 3.cn kellett mennek vv-re a meddosegiben meg japanban es azzal mindig parosult egy uhu!!!Ugyhogy en hozzaszoktam mar :roll: En is szedtem fogigatlot de nem 1havit nekem folyamatosan kellett majdnem 3honapig ugy hogy menzi megse jott kozben...de allitolag mikor abbahagyok olyan 3nap es megjon :roll: azaz akkor te is lehet a 3.cn mesz?De ezen ne aggodj!Azert kell altalaban ugy menni vizsgalatra,hogy nincs verzes mert amugy nem tudnak kenetet venni meg nem tud benezni amikor verzik az ember...ezert van az egy sima nogyogyis vizsgalatnal,hogy akkor kell menni mikor nincs meg...nem azert mert ok esetleg undorodnak tole vgy ilyesmi :)

Gabi
Szabin mi???Akkor most logatod a labadat :lol: Kép
Nekem igy a vegere mindig besurusodik :x foleg,hogy mind3dokihoz csak mostanra volt idopont szal nem linkoci voltam :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri, hát nem irigyellek, milyen gyorsan telik az idő, ilyenkor veszi csak észre az ember, amikor már menni kell vissza!
Van dolgod rendesen, drukk neked is++++++++++++++++++++++

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy
Olvastalak a novenynel :x eleg elszomorito,hogy egyesek mar a masik embert tamadjak...mert itt a lenyek a noveny nem pegid a masik ember aki leirta a velemenyet :?

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri, nagyon durva nem is gondoltam, h mások másként gondolják, de még jó, h nem vgyunk egyformák, én elfogadom, csak megérteni nem fogom soha :!:
Szted nem volt igazunk :?: és én úgy gondolom, h elég finom voltam és nőies!

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Persze hogy igazunk volt...de irt ott utanad meg asszem vgy lehet pont elotted valaki(nem akarok neveket kiirni)akik meg titeket azaz a normalisan gondolkodo noket hivja szanalmasnak mert abortuszra "buzditjak a viragot"

Itt nem rolatok hozzaszolokrol van szo hanem a novenyrol! :twisted: csak mar nem akarok leallni vitazni a masik holgyemennyel mert ez a topik nem az en ballepesemrol szol hanem a novenyerol miert nennenk mi a szanalmasak???? :shock: :twisted:

KépKép
bridget0801
Kulfold

sziasztok!

Aranyosak vagytok és köszönöm a priviket.
Nem hitem teljesen, hogy én lehetek, de megfordult a fejemben. Pont azért mert kilógok a sorból egy kicsit, de aranyosak vagytok, köszönöm.

Zsu!
Nekem fogi gátló után mindíg 5.napra jött meg a mesim, ha jól értettem ezt kérdezted.

Betty!
Olvastam mi vár rád, kúp, szuri meg amit még felsoroltál. Az egyikhez viszont szeretnék írni pár sort, ha jól olvastam használnod kell majd az utragesztánt, hüvely gyöngy. Ezt én is kaptam most, mesi elött kellett használnom. Valami brutális volt, azt hiszem nem írtam le, mert elég rossz. Mellékhatása lehet ha allergiás vagy kiütés, sőt nekem a kiütésen kívül, aminek nem tulajdonítottam nagy jelentőséget, kegyetlen folyásom lett. Én Egy vasárnapi napon este kezdtem el használni, ugye napi kettőt használtam reggel-este és már a 3.nap körül éreztem, hogy valami nem stim. Érzékeny volt, majd pénteken este tettem fel az utolsót, szombaton canastenért kellett mennem a gyógyszertárba, mert olyan folyásom volt mint soha, viszketett, éget, nem tudtam ülni. Kedden mentem dokihoz mert a canasten ugye 3 nap, és kedden már jobb volt, sőt már hétfőre. A dkoi mondta sajna ezt az utragesztán csinálta, mondtam neki, hogy gondoltam és még azt mondta nem tudja mi lehet mert most zsinorba én vagyok a 3. aki panaszkodik és mind a hármunknak pont ez volt a problémája. Mindezt azért írtam le, ha elkezded használni és pár napon belül valami olyat érzel amit elöte nem, én azt mondanám érzékennyé vált, akkor hagyd abba és doki. Ez az én véleményem csak segíteni akarok, a döntés a te kezedben lesz. De remélem te végig tudod majd csinálni a "kezelést" vele.

Ma voltam dokinál a felvételi papírokat elintéztük, megírta a felvételi papírt, vasárnap megyek be és hétfőn csinálja a HSG-t. Amit nem nagyon értek, hogy mondta mutassam meg a férjem legutolsó eredményét és kérdezte, hogy iszemet ugye javasoltak? mondtam neki, hogy azt monda a doki, hogy vagy lombik vagy beszéljem meg a dokimmal. Leírnám a férjem eredményét hátha tudtok valami okosat mondani, ha esetleg hasonló az eredmény valakinél, hogy valóban érdemes lesz elkezdeni az iszemet?

Térfogat:6,5ml
ph:8,1
spermumszám:30,6M/ml
motilitás:29%
gyors progresszív:20%
lassú progresszív:5%
helyben mozgó:4%
nem mozgó:71%

Diagnózisra ezt írták, amit nem tudok kiolvasni, de próbálkozom:
asthenozzospermia

Továbbiakban ez szerepel, szintén nem lehet kiolvasni: gonol-f nagy JVF, hogy ez nem tudom.

Szép napot mindenkinek
ancsuka

Bri, hát ez az és elkeserítő, h ők így gondolják!!!
és most még sajnáljuk is szegényt ezért a "diszkóbalesetért" :?: (nálunk csak így hívják a dokik :!:) elég durva!!!
meglepődtem Én is :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Ancsuka, IVF (in vitro fertilizáció), lombik, Kaáli
Gonal-f injekció :arrow: hormon

asthenozoospermia :arrow: 50%-nál kevesebb a mozgó sperma, alakilag és számban megfelelő!

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

suzy!

Értem és köszi, az IVF-et tudtam, hogy a lombikot jelenti mert megnéztem a neten, ( nem írtam le amit tudok csak az eredményeket.)
Az injekciót a Szőllősi mondta, hogy felesleges felvennie ha velem is gond van, így azt el sem kezdtük. Az egészben azt nem tudom, hogy iszemre mennyi az esélyünk, ilyen adatokkal, mert ezt még nekem senki nem mondta.

Anno a kislányuknál is hasonlóak voltak az eredményei és ő simán inszem nélkül, tüszőrepesztővel összejött.
pl.
spermiumszám: 40,2; 53,2; 35,8; 41,4
motilitás: 20; 54; 32;31
helyben mozgó: 5; 4; 6;11

vagyis már ezek az eredmények sem túl fényesek. De már nagyon bizonytalan vagyok, hogy valóban az iszemmmel sikerülhet?

üdv: ANcsu
ancsuka

Ancsuka, lombikot 20milla alatt csinálnak, szerintem nálatok, akkor inszem lesz, hacsak a te eredményed ezt nem akadállyozza, de a férjedé nem! Nálunk sokkal durvább, mi még csak ezrekben sem számolhatunk! :( , de ugye egy is elég a sikerhez!!!
Vendég

Zsuzsi!

inszemet is mondott a dokim, de nem tudtam, hogy lesz-e hatása vagyis lehet-e hatása vagy sem. Köszönöm a válaszod.
A fogigátlót, mesi normális visszaállítása miatt kellett kapnod? Én anno azért kaptam mert nem jött volna meg az endimetro kezelés után, így egy havi fogi.
ancsuka

Ancsuka, ez inszemhez tökéletes az eredmény!
Jövő hét hétfőn lesz a HSG-d :?:
Ha jó az eredmény, én drukkolok, h jó legyen :arrow: indulhat az inszem!

Azt mondták, h mi lesz vasárnap :?:

Betty :?: drukkoltam ám nagyon :!:

Bri, sikerült intézni vmit :?:

Szép estét!

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Betty!

Kép

Kép
cukigabi
Budapest

Köszi mindenkinek a mai drukkokat először is
Eredmény 8milla/ml, most 7-tel több, mint a múltkori de még ez is édeskevés ugye :roll: (pedig szegényem sokat dolgozott vele) :lol:
A hormonprofil teljesen jó, bár a tesztoszteront elfelejtették "kielemezni", egyszerűen kihagyták :? , úgyhogy a doki elnézést kért, elküldte most még egy v.v.-re, és sürgősben meglesz szerdára, úgyhogy vissza kell mennünk :roll: :twisted:

Szuzy
nagyon szép az idézet, nagyon tetszett :!: :wink:
Igen, ennyi mindent kell szednem, de szerintem longnál ez az alap mennyiség, mert nincs olyan bajom, amit közben kezelni is kell vagy ilyesmi.

Gabi
hát te aztán tuccc élni...szabadnapok, meg minden....híínnye :shock: :lol:

Bri
holnapra mennek a drukkok neked Kép

Ancsuka
jó, hogy leírtad a véleményed az utróról, remélem végig tudom vele csinálni, mert napi 3x3-at kell majd használnom :roll:
Miért mondod, hogy kilógsz a sorunkból :?: :shock:
Elverjem a valagad :?: :lol:
..........................folyt. köv., nehogy kitörlődjön ez a sok.....

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Zsu
tőled akarom kérdezni, hogy mi okozza a férjed eredményét, hogy még 1000-ben sem mérhető a spermiumszám :?:
Kivizsgáltattátok :?: Vagy neki eddig milyen vizsgálatai voltak :?:

Princzi
hát te jól lekoptál :roll:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Betty!

Szerdán újra kell menni?De bosszantóóóóóóó :twisted:
Mit szedett apa?

Kép
cukigabi
Budapest

Hát semmit most, csak vitamin szed.
Csak ki akarjuk deríteni (lombiktól függetlenül, az Ő érdekében), hogy miért ilyen kevés a spermiumszám, honnan ered a gond :?:
Úgyhogy most ez miatt is futkozni kell (ez ugyanott van, ahol a lombik is lesz, tehát 70 km-re tőlünk).
De eddig minden negatív, sehol nincs baj, úgyhogy sztünk a szervi baj fog beigazolódni.....ha addig eljutunk....mikor ma voltunk, azt mondta a doki, hogy jó, akkor meg lesz a hormon (ami elmaradt) eredmény is szerdán, és akkor majd ír nekünk föl (vagyis neki) hormongyógyszert, ami megemeli a spermaszámot :shock: :o , de hát nekünk nem az kell, hogy most pillanatnyilag míg szed valamit, fönt legyen az égbe a szám, hanem, hogy a továbbiakban (mondjuk ha még szeretnénk gyereket), ne legyen gond....
Úgyhogy nem értem....látta is az arcomon, hogy valami nem stimm nálam, de majd ha most megyünk vissza, és fel akar valamit írni, megmondom neki mi újság.... :roll: ....most az eredmény olyan mindegy a lombiknál, mi nem pillanatnyi eredményt szeretnénk ezzel a sok vizsgálattal, futkosással, v.v.-el, elérni..... :? nem is értem........mindegy, majd kiderül :!: :wink:
Remélem ti értitek, mit akarok ezzel mondani, írni...

betty615

Értem.Nem az a lényeg,hogy gyorsan legyen valami,hanem,hogy ha jó lesz akkor az ha lehet véglegesen jó legyen.

Kép
cukigabi
Budapest

Bri!

Holnapra és szerdára kitartást a sok dokihoz és rohangáláshoz!

Kép
cukigabi
Budapest

Cukigabi
neked is holnapra nagy drukk a konzihoz, és a HSG-hez :!: :wink:
És igen pontosan, ahogy te is írod....erre gondoltunk mi is.

Kép

betty615

Lányok

Kép

Kép
cukigabi
Budapest

Sziasztok

Betty, a férjemnek csecsemő és kisgyermek korában volt lágyéksérve mind a két oldalon,ezeket műtötték neki, valószínű, hogy ez miatt nincs sok katonája.És ez miatt lesz ICSI.

Gabi, holnapra mennek a drukkok!!!++++++

Ancsuka, a fogigátlót azért kaptam, hogy a hormonok kiürüljenek rendesen, már szurkál az oldalam nagyon, úgyhogy szerintem 1-2 nap és megjön.

Mindenkit puszilok!!

Szép estét!
Vendég

Suzy
Jaah hat mivel a telot nem vettel fel a legitarsasagnal amivel megyek ezert bekellett menjek,hogy roh@djanak meg :twisted: Ngyon merges voltam mert ha nekem holnap menne a gepem es nem tudom lemondani mert nem veszik fel a telefont akkor mi van? :evil:

Irtam egy emailt...azt nem tettek zsebre :evil: Mikor bementem kiderult leepitesek miatt par ember van mert dec 31-ig van csak iroda aztan meg is szunik :shock: de konyorgom akkor is felkell valaki vegye azt a kurv@ telot foleg,hogy nem tolonganak az utasok az irodaban senki sem volt :twisted:

Holnap lesz meg egy utam ha atiratom a jegyem mert nem fogom tudni oket elerni bar azt mondta a csavo emailben levelezhetunk na jah es az atiratast mondom a kartyaszam meg ilyenek...hat azt mondja emailben...mondom ilyet en meg nem is hallottam :shock: :o :twisted: az anyjukat es ha valaki leemeli a lovet a szamlamrol mert en emailben kiadtam ilyen informaciokat :evil: :evil: :evil: :evil: Pipa voltam na :twisted: :oops:

Aztan robogtam tovabb anyuert onnan meg ki Budaorsre felvettem a teszteket amit rendeltem 8) onnan meg ki a Budaorsi Auchan-ba bevasaroltunk es robogtunk haza 9volt mire hazaertunk :shock:

Holnap csak siman 11-re megyek a szivdokihoz...aztan meg onnan irany a repjegyiroda ha atkell iratnom delutan meg az ismim akar atjonni...mar napok ota nyuz hogy talizzunk...nem lattam 1000eve de semmit nem tud nem erti meg,hogy mindig van valami :roll:

Szerdan hosszu napom lesz :x nem is mondom :roll:

Betty
Kosziiii 8)

Gabi
Holnapra ++++++++++++++++++ csak nyugiiii :)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Szép reggelt!

Betty, már vártalak naon :wink: este korán beájultam azért is írtam már üzit :wink:
A hormonoknál van amikor "elfelejtik" az összes vizsgálatot, nálunk is előfordul ilyen, nem egy olcsó vizsgálat ezért :!: azért jó nem :?:
Én is ezt tenném a helyetekben, jobb, ha ki van vizsgálva a dolog hosszú távon gondolkodva!
Hormonnal úgy is csak pillanatnyi dolgokat tudnak kezelni, de véglegesen nem oldja meg a problémát, ha van!
Én is értem, és kitartást a "keresgéléshez", nagy nagy drukk++++++

Gabi, nagyon gondolok Rád, drukk+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Bri, drukk a dokihoz++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Zsu, akkor hamarosan megjön...milyen fogigátlót szedtél?
:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára suzy78 2009.11.10 08:00-kor.

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Kép

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Kép

Szuzy
azért nem írtam már vissza, mert közben már itt voltam, csak még írtam a háttérben :wink:
Érdekes azért amit írtál, hogy egyszerűen elfelejtik a vizsgálatot....és ha valakinek mondjuk sürgősben kéne :?:
Így is 3 hét mire eredmény lesz (jó, most nekünk meggyorsítják) vagy ilyenkor így megy, hogy akkor gyorsan mégegy v.v., és 2 nap múlva eredmény :?:

Cukigabi
ügyes légy ma, és gyere majd mesélj :!:
Várunk :!: Szorítok nagyon :!:
Kép

Zsu
aha, értem. Akkor ott meg van a probléma, hogy mitől lett kevés a spermiumszám. Nekünk is ICSI lesz :wink:

Ancsuka
mizu :?:

Bri
mára is drukk neked :!: Kép

Pusszantok mindenkit :!:

betty615

Betty, írtam is, h ne írj vissza... :wink:
igen ez így megy :!: tudod ez a hátha nem is olyan fontos ez az eredmény :?: :!: nagyon durva :!:
azért kíváncsi leszek meg lesz-e az eredmény :!: :?:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára suzy78 2009.11.10 10:02-kor.

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Betty, ma megint kedd van, hallgatom a Kossuth rádiót 11:05-kor! :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Pedig el akartam tusolni :oops: :lol:
Na de mindegy, én is hallgatom :lol:

betty615

most állítottam be a sávot...én nem felejtek olyan könnyen :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Betty, jól hallottam :?: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Jól, jól...de szar volt :roll: :lol:
Hülyén vágták össze naon :!:
De mindegy, nem baj, lement :lol:

betty615

Akkor felismertem a hangod, aranyos voltál :wink: a férjed miért tiltakozott annyira :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Az embrió visszahelyezése olyan, mint az inszemináció így hallás alapján :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Nemtom, ő miért nem szólalt meg, bár megmondta még felvétel előtt, hogy nem fog beszélni, mert ehez ő nem ért, és hát tudod....férfiak :lol:
Az utsó kismami (az ikres) nagyon ari volt nem :?:
Nekem nagyon tetszett :wink:

betty615

Nagyon ari volt Én is sírtam vele együtt...annyira borsózott mindenemen a hideg, alig tértem utána magamhoz!

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy!
Remélem lombikra nem kell menni és az inszem sikerül.
Hétfőn megyek a HSG-re. Vasárnap reggel azért kell bemennem, hogy valami vérvételt megcsináljanak, illetve hasi röntgent. Hétfőn kora délután meg a HSG.
Remélem én is hogy minden rendben lesz.

Betty!
Nem semmi, hogy ilyen sok utrót kel használnod, 3*3 :shock: nagyon sok, de gondolom tudja a doki, hogy mit csinál.

Kép
ancsuka

Sziasztok lányok!

Nagyon örülünk!Nálam minden eredmény tökéletes,mindkét petevezetőm átjárható,bár kisebb nyomás kellett,hogy átmenjen az anyag,de minden OK.Hormonjaim jók,peteérés van.
Apinál sincs baci,viszon még mindíg kevés,ezért jövő kedden fagyasztunk egy adagot (35.000),de már ez se érdekel.
És lehet,hogy bolondnak fogtok nézni,mert decemberben kezdhetnénk,de mi inkább a januárba maradtunk.Nálunk a dec nagyon stresszes én nagy a hajtás :cry: .Januárban kipihenve,nyugisan állunk neki.

Ja azt nem írtam,hogy rövid protokoll lesz.
A HSG-ben teljesen igazatok volt,nekem nem is fájt csak nagyon ideges voltam.Vártam a nagy fájdalmat,de már addigra vége is volt.Még a nővérke is kétszer megkérdezte,hogy nem-e vagyok rosszul.

Szóval most nagyon boldog vagyok,mert azt hittem nekem is vannak bajaim,de így "csak" a srácok vannak kevesen.

Kép

Kép
cukigabi
Budapest

Bocsi Lányok, hogy ennyire el vagyok tűnve, de mostanság nem nagyon jutok az internet közelébe :?
Nem van időm most visszaolvasni, mert rohanok lassan tovább, így mindenkit ölelek és sok kitartást kívánok neki.

És amiért ilyen ügyesek vagytok hoztam nektek valakit :lol:
A kép tegnap 9+2-n készült :)
CRL = 25 mm
ritmusos szívcsőpulzációval
Kép

Kép

Kép
princzike

Ancsuka
hát csak tudja a doki, mit csinál...nekem ennyi utrót írt...összesen 8 dobozzal azaz 240 db.-ot ( :shock: ) kellett kiváltanom.

Cukigabi
hatalmas gratula az eredményhez :!: :D
Látod, nem is volt olyan vészes :!: :wink:
És apinak miért fagyasztotok le spermiumot :?:
Örülök, hogy januárban kezdtek :D

Princz
na végre, hogy jöttél, látod, csak keresni kellett és megjelentél :!: :lol:
Nagy gratula a kis édibébidnek :!:

Többiek hun vagytok :?:

betty615

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?