Suzy
Jaah hat mivel a telot nem vettel fel a legitarsasagnal amivel megyek ezert bekellett menjek,hogy roh@djanak meg
Ngyon merges voltam mert ha nekem holnap menne a gepem es nem tudom lemondani mert nem veszik fel a telefont akkor mi van?
Irtam egy emailt...azt nem tettek zsebre
Mikor bementem kiderult leepitesek miatt par ember van mert dec 31-ig van csak iroda aztan meg is szunik
de konyorgom akkor is felkell valaki vegye azt a kurv@ telot foleg,hogy nem tolonganak az utasok az irodaban senki sem volt
Holnap lesz meg egy utam ha atiratom a jegyem mert nem fogom tudni oket elerni bar azt mondta a csavo emailben levelezhetunk na jah es az atiratast mondom a kartyaszam meg ilyenek...hat azt mondja emailben...mondom ilyet en meg nem is hallottam
az anyjukat es ha valaki leemeli a lovet a szamlamrol mert en emailben kiadtam ilyen informaciokat
Pipa voltam na
Aztan robogtam tovabb anyuert onnan meg ki Budaorsre felvettem a teszteket amit rendeltem
onnan meg ki a Budaorsi Auchan-ba bevasaroltunk es robogtunk haza 9volt mire hazaertunk
Holnap csak siman 11-re megyek a szivdokihoz...aztan meg onnan irany a repjegyiroda ha atkell iratnom delutan meg az ismim akar atjonni...mar napok ota nyuz hogy talizzunk...nem lattam 1000eve de semmit nem tud nem erti meg,hogy mindig van valami
Szerdan hosszu napom lesz
nem is mondom
Betty
Kosziiii
Gabi
Holnapra ++++++++++++++++++ csak nyugiiii