Életjel...
Ahányszor ideültem, megírtam a szokásos kisregényt, Lukács annyiszor ébredt fel egy kis cicizésre. Naná, hogy nem mentettem, el is veszett mindig minden.
Domo! Grat a vizsihez. Meddig nem tanulsz?
Most babázz. Olyan gyorsan megnőnek ezek a kis prücskök, hogy észre sem vesszük.
Lukács egyelőre az olyan játékokat díjazza, amit rágni lehet, vagy tolni. Így rágja a használhatatlan kézi orrszívó gumi részét, mert az jó puha, és tolja a cd tokokat a földön maga előtt.
Én láttam itt játéknagykerben olyan ügyilabdát, amibe a formákat lehet belerakni. Mindig el tudjuk a boltban adni...
Van hintánk is. Sima. De szereti.
lonám! 9 centi?! Sőt, már nagyobb is. Váááóóó! Olyan hihetetlen, mi? Hogy vagy? Émelygés, hányinger? Elment már Tőled a róka? Lassan vége lesz ám a sokingeres időnek!
Donorúúúúú a kép!
Folyás. Én az életben nem használtam annyi tisztaságit, mint pocakosan.. És nem volt semmi fertőzésem.
Minden rendben lesz.
Tücsök! 10 kiló? Hűűűű. Nem semmi. Én bezzeg 24-et rántottam fel!
Szüléspara...
Teee, kétgyerekes. De szívesen izgulnék én is még egyszer..
Apud hogy van?
Andrisbagoly.... Hooogy bírja egy ekkora manó az éjszakázást?! Naqgyon ügyike a pörgéssel. Hamarosan megy a bátyussal csajozni.
Odry! De szépek a srácok! Bálint még mindig csak szopizik?! Átküldhetem Lukácsot bérbe egy kis hízózásra?
Hozzátápi? Nincs ötletem. Úgyis látni fogod, ha igényli a másik kaját is, nem? Kínáld meg, aztán kiderül, kér-e, vagy elég neki a cici.
Hű, már fogazódik ő is? Nehezen megy?
Gyöngyi! Sajnálom az éjszakákat.. Peti napközben jókat alszik?
Ügyes nagyon! Lukács is rögtön feláll, ha meg tud kapaszkodni. Már nincs akadály előtte. Ő is anyás. De hát mit várunk. Egész nap mi vagyunk velük.
Trinky! Én láttam olyan formabedobós ügyibogyót. Tényleg nem is volt vészes az ára sem. Meg egy csomó ilyen típusú játékot a nagykerben.
Mi még nem vettünk Lukácsnak semmi zenélőset. Vagyis van neki,altatót játszó kacsa,meg másik plüss jószág, de azok csak akkor működnek, ha segítünk. Viszont múltkor valami zenélős izével nagyon eljátszott a keritesónál. Csak az én hajam állt égnek.
Lukács is sokszor eszik rendes kaját. Külön főzök neki, de amióta rendes fincsik a főzelékek, olyan jó az étvágya, hogy csak na. Használok már egy csepp olajat, egy kis póréhagymát, pár csepp tejet, csipetke lisztet. Imád enni. Husi mindig legyen. Ettünk már saláta főzit, céklát, rizst, kerékrépát, tököt, cukkinit, tésztát, zsemlét, kiflit, kenyérkét.
Kakika. Ne lepődj meg. Lukács is erősen tol, amíg ki nem bújik. Már esznek, nem puha fosisok, mint amíg csak szopiztak. Mákomra Lukács szereti a szilvát. Ha nincs egy nap toji, már kap is a gyümölcsbe szilvát is. A rizs is fog.
Lukács éjjel még álmában is mászik.Csak úgy kopopg a feje az ágyban.
Külön szobában alszik hat napos kora óta. Ő alakította így, mert a bölcsőben nem maradt meg a hálónkban. Ha éjjel felkel, rögtön szól. Ő bezzeg nem kuksol el kisit sem. Akkor pedig cici kell.
Viszont ha hajnalban kel, rendszeresen ellettem, marad, mert apa elmegy dolgozni. Kell pasi mellém az ágyba!
Nagyon jókat alszunk együtt. Összebújunk, és csak alszunk. De amint felébredne, én már ébren is vagyok. Egy kis pillanattal előtte. Ez pont arra elég, hogy ha kinyitja a kis szemét, látom, amint rám mosolyog.
Kibújt a negyedik fogacska is. Látszik, ha valamibe beleharap..
Olyan édes kis dolgai vannak, nem tudok betelni vele. Csak imádom, imádom...