Na itt vagyok!
Nitácska!
Barni nagyon szép kisfiú, édes a képeken
Anyósod miatt sajnállak, nagyon nehéz lehet Nektek
Remélem találtok jó megoldást hamarosan.
Sucer! ezeket a képeket össze vissza mindenhonnan szedem, nincs kimondott oldal, de pölö itt is találsz:
http://xfree.hu/album_show.tvn?aid=41780
Használd egészséggel
Hékás csodapocak! nagyon csini pockod van!!!
Gani!Szivardoboz jó ötlet, főleg valami leszoktató dumával
Sok helyen lehet gravírozni.
Sziszkó!Örülök, hogy már csak egy gipszetek van, tényleg ügyes a kisfiad nagyon, ha csendben viseli
KistörpePihenj sokat, hasfájás ellen küldöm a gyógycsigákat
@@@@@@@@@@@@@Hátha segít
Ildi, Susy!Ne aggódjatok a H1N1 miatt, be tudnék nektek rakni pro és kontra linkeket is a kismamákkal kapcsolatban is, de nem teszem, mert nem akarom rágni ezt a csontot tovább...ez tényleg vírus....csak éppen paravírus és fertős mindenkit iszonyatosan...néha már úgy érzem pestisjárványról beszélünk....nagyobb a füstje nyugi!!!Nem lesz semmi baj, megelőzésre vannak módszerek, persze a gyerekeknél nehezebb....de inkább a várandósság csodáját éljétek meg és próbáljatok meg kikapcsolni erről a H1N21h5k6p8e7x4a5v3 szarról
Én nem oltatom magam amúgy!
Rólam annyit, hogy voltunk a sláger koncerten, tocsogtam a vízben 2 órát, eláztunk, de szerencsére nem fáztam fel!Énekeltem a Bikinitől a "Részegen ki visz majd haza"
))))))
Bár ha most összejött a babó, akkor egy darabig nem leszek részeg....max a boldogságtól!!!
19-e 20-a körül van a télapó és pereputtya, nem tudom sikerült e..ma egész nap szédülök, de annyira, hogy a radiátornak zuhantam kishijján mikor felálltam...
kávét is iszogatok mostanában, amit egyáltalán nem ittam soha, mert utálom az ízét...de letolom...mert kevésbé vagyok tompa...
Na majd meglátjuk két hét múlva kiderül nagyjából..
Akciózóknak küldöm a +++++++++++++ -at, illetve a :
Puszííííííííí