Új privát üzeneted érkezett!

Ja!
Nekünk már 7-kor indulni kell az oviba, hogy odaérjek még még Én is a munkahelyemre, miután Bogit leöltöztettem a kis-középső csoportban. Ezért kell korán kelnünk. 6-tól eltart 7-ig a reggelizés, készülődés, öltözés, frizura, indulás.

Anita
Kép

Kép
gani

Gani,
laptető :) . Miért lennél gonosz? Ugyan már segítünk egymásnak amiben csak tudunk, nem? :) Megnézted? Szted?
Reggeli indulást ne is mond, lassabban készül a gyerek mint én :shock: . Pedig apája szerint én sem vagyok piskóta :D
Hát hiába a csajok már csak ilyenek :lol:

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Sucer tavasszal megpróbáltunk elköltözni de 3 millón elbuktuk a házat.....ennyi lett volna a foglaló..de 2 hitelt nem akartunk felvenni....meg utolag gondolkozva mért m i menjünk a gyerekekkel..ikor a szemétláda anyósnak könnyebb volna elhelyezkednie..pl.....diliház,..vagy alkoholistáknál...

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Jaj Nita,
ez nagyon rossz helyzet. Nem is tudom mi lehet erre a megoldás. Anyóst nem lehet beszámíthatatlannak minősíttetni? Ha jól értem iszik és ön-és közveszélyes. Gondolom Mátét se bíztad rá soha egy percre sem, Barnika nem is kérdés :( . A párod mit mond? Ő se tud hatni az anyjára? Sajnálom nagyon, de ezzel nem vagy előrébb :?

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

sucer nem tudom mit lehetne tenni.......a háziorvosa páromnak azt mondta hogy segítségre van szüksége de magától kellene ezt megtennie...amit nem fog....
párom kb 3 hete megráncigálta kicsit de ne ért el vele semmit.......attól félek 1x eborul az agyam...és komolyan de megölöm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
amíg él boldogok soha nem leszünk......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Itt vagyok a szokásos gyors bejelentkezéssel! :wink:

Köszi Nektek az érdekéődést Martinom lába miatt,olyan aranyosak vagytok! :lol: :lol:
Ma is voltunk gipszelésen,és képzeljétek,már a jobb lábát nem is gipszelték be! :lol: És a bal lábija is nagyon sokat javult 1 hét alatt,azt mondta a doki bácsi! :lol: :lol: Nagyon bizakodok most,hogy hátha nem is kell műteni egyik lábiját sem! :roll: :wink:
Most nem volt se kaki,se pisi! :mrgreen: :lol: :lol: :lol:
És olyan kis nyugis volt.Ahogy levágták a két gipszét,tök csendben tűrte!Olyan büszke voltam Rá! :lol: :lol: :lol: :lol:

Bocsika Lányok,hogy nem olvasok vissza,de Martin már hív! :wink:

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Sziszkó,
de jó, hogy ilyen gyorsan alakul Martin lába!!!! Nagyon kis ügyes és kaki is elmaradt :lol: :lol:

Nita,
ez abszolút 22-es csapdája. Eszedbe ne jusson bármit is tenni, nem ér annyit, hogy az életedet feláldozd! Ott vannak a gyerekeitek, ez a legfontosabb! A Te szüleidnél nem tudnátok lakni? Albérlet? Bocs, nem akarok a magánéletedben válykálni, de ez nagyon szomorúan hangzik amit írtál és te is nagyon elkeseredettnek tűnsz, teljesen jogosan. Sajnos nekem a nagyapámmal voltak problémák, bár mi nem laktunk együtt, de tudom milyen az, amikor tehetetlennek érzed magad. Nita, nagyon szurkolok nektek!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Sziasztok!

Brigi, Sucer
Azt hiszem félre értettetek. A keresztlányom ajándékával nincs gond, ő már megmondja mit szeretne, hanem Kristóf ajándéka a problémás mert a fiús keresztlányomtól mindent megkapunk. Értitek?

Sucer
Nagyon jó ötlet a dino show, de az már meg is van a szülinapjára, ami januárba lesz, de már meglepi nem lesz, mert kileste ahogy msn- en lebeszéltem az anyjával. :lol:

Holnap lehet kimegyünk a baba mama expora, majd még alszok rá egyet.

Szép hétvégét lányok!

Kép
Kép
susytunder

Sucer albérletet nem akarunk semmi képp nagyon drágák...
anyuméknál laktunk mikor Máté született..az se volt jó mert apukám meg párom 1 fedél alatt nem jönnek ki jól....így meg hogy külön vannak haverok:)))annyi reményünk van hogy 1x csak megdöglik az a szemétláda........ :roll: :x

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sucer!
Na, mégsem hagysz itt bennünket??? :lol:
Megnéztem. Szupernek tűnik! Bogi is szereti a lovakat :wink:
Reggel. Jaj ne is mondd. Ma 1 banánt kb. 30 percig evett. Máskor 3 harapás, mert bélgép :lol:
Aha, laptető. De Mi nem is próbálkozunk még. Átadom neked a lehetőséget egy kisbabára, ok? :wink:

Sziszkó!
Ez aztán a jó hír! Voltatok ma eszemben, hogy péntek van, akkor Martint viszitek gipszeltetni. De akkor egy gipsz van már csak. Majdcsak elhagyjátok azt is :wink:

Anita
Kép

Kép
gani

sziasztok!!!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

sziasztok
egy kicsit eltüntem.pénteken voltam dokinál 3000 a méhszájam de fájdogál a hasikám.Bálint szivhangja tökéletes volt.Állitólag front okozza.Egy ideig fájdogál utánna jobb.
majd vissza olvasok csajok,csak most kocsonyát főzünk,imádom.....

Kép

Kép
kistörpe

Kistörpe azért pihenj is!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!!!
Kistörpe, most, hogy a front volt, nekem is keményebb volt a pocakom, mint egyébként!!! Emiatt pedig jobban is feszült... :lol:

Kép
Kép
ronci

7 hetes Barnika :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Nem győzök visszaolvasni, annyit írtatok.

Susy, én emlékszem a randinkra, és gyúrok, hogy addigra már látsszon is. Viszont azóta folyton megy a reklámja a dinóshownak, és Bendi meg van őrülve, hogy mikor megyünk már.
De jó, hogy minden rendben van a babócáddal!
Nekem egy 6 éves nagyon csajos lánynak kell vásárolnom, ő egy Douglas-os, Hello Kitty-s szépségcsomagot kap: szájfénnyel, parfümmel, csillogós nyaklánccal. De ő olyan csajos, hogy egész reggel piperészkedik a tükör előtt. Kishercegnő, 2 fiú után a legkisebb kislány.
Ja, értem: Bendi szülinapjára egy olyan 70 centis fesztávú repülőgépet kapott (Playmobil), és ahhoz szeretne repteret, azt kap, meg laptopot, meg egy újabb Hot Wheels pályát (ezt meg Mamáék Jézuskája hozza). Igaz, Apa kiakadt, hogy oké, majd felhúzunk még egy szobát külön a játékainak...

Ronci, köszi a sok infót a H1N1-ről. Sajnos, most elég szomorú aktualitása van...

Bree, én suliba is pléddel járok, azon ücsörgök. Inkább cipelem, mint a felfázás.
Én meg tegnap 2 kekszen kívül nem ettem semmit. Nem voltam éhes. Mostanában semmi étvágyam nincs.

Mmanya, lazacot mi is szeretjük, Metroban szoktuk venni és párom készíti el, mert ebben ő a sztár. Vagy csak sima füstölt lazac tormával, nyami.

Nitácska, igazán sajnálom, hogy anyósod nem nyugszik. De egyébként, ha veszélyes (akár csak magára), akkor gondnokság alá lehet vetetni, bár nem egyszerű.
Barni viszont nagyon szép!

Anita, kaptam antibiotikumot, Urogint és tőzegáfonyát. A hormeelt nem ajánlották, mert hogy az nőgyogyis (petefészek, stb) bajokra van, nem hólyagra. Most már sokkal jobb, de érzem, hogy végig kell szednem az antibiotikumot, mert olyan határeset.

Brigi, nagyon csinos a pocid és most szerintem sem lett sokkal nagyobb.

Szisz, olyan jó ilyen jó híreket olvasni! És ráadásul megkukkantottam Martinod fotóit, nagyon cuki (a nyújtózkodós a legtutibb).

Rohanok, kész a reggeli, de terítenem nekem kell...

K.

Kép

Kép
kinga82

Kinga!
Na, ezt nem is tudtam. Akkor a felfázásra nem azt kell használni :?

Ronci!
Az Ukrán tüdőpestisről hallottál valami okosat? Valóban pestis dúl ott? Ha nem az, akkor mi?

Anita
Kép

Kép
gani

Kinga mondták ezt de hosszú procedúra.....de apukámék szereznek olyan valakit aki ilyenekkel foglalkozik....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

SZISZKO MI A BAJ A FIAD LÁBBÁVAL??ANO NEKEM IS GIPSZELTÉK A LÁNYOMAT 7HONAPIG
80olgi

sziasztok, én is itt :lol:
nekem állandóan ez a hülye H1n1 jár a fejemben, eddig biztos voltam a nem oltásban, de annyi hülyeséget hallani, hogy kezd idegesíteni :twisted: Lillu mostanában nem alszik jól, így éjszaka mellette ezen agyalok... jobb lenne már mind a kettőnknek aludni :roll:

Nita, sajnálom anyósod, lehetetlen egy helyzetben vagytok. Sajnos okosat nem tudok írni, csak azt, hogy mindig a két gyereked nézd és ne csinálj semmi meggondolatlant :wink:, mert nem éri meg a saját életed tönkretenni...rokonok stb. segítségére nem számíthattok?

KépKép

KépKép
beneildi

Sziasztok!

Véletlenül sem szeretnék agitálni, mert én már beoltattam magam, bajom nem lett, és remélem, így, hogy védett vagyok, nem is lesz (bár egyelőre rohadtul idegesít, hogy a Bendinek még nem adathattam be, mert 2 hetet várni kell, és plusz 2 hét, mire immunis lesz, és ezalatt elkaphatja, de max nem viszem oviba most pár hétig). De találtam pár jó dolgot:

http://index.hu/belfold/2009/11/09/te_beoltatod_magad/

Különösen érdekes az utolsó: az Omnivestet már tényleg nem érdekli, hogy a nyakunkon marad-e, állam bácsit úgyszintén nem. Gyakorlatilag ezt az oltóanyagot már így is, úgy is kifizettették velünk. Tehát tényleg nem hiszem, hogy viccből szirénáznak. Ja, és én kezdek dühös lenni az orvosokra, mert választ vár tőlük az ember, nem rébuszokat. Ha egyébként lebszél az oltásról, vagy nem határozottan áll ki mellette, és tényleg beteg leszek én, vagy a fiam, akkor utólag közli, hogy ja, bocs?! Nekem semmi bajom nincsen azzal, ha megpróbálnak lebeszélni, de akkor TÉNYEKET akarok látni, hogy miért beszél le. Mondja meg, hogy ezért és ezért nem ajánlja. Ilyent viszont egyik sem tud mondani. Higanyra egyébként: mindenkinek tele a foga amalgámmal, vagy ha a miénk már nincs is, a szüleinké tele volt, és mégse lettünk minden autisták.

Bocs, utálom a hülye médiacirkuszt: jól le is osztotta a Czeizel a syzólás szabadságában a Krizsót, hogy hisztéria az oltás körül azért van, mert a médiának jól jött uborkaszezonban, hogy lehet hisztizni. :evil: :evil: :evil:

Nita, szorítok, hogy sikerüljön kezdeni anyósoddal valamit. El tudom képzelni, milyen fárasztó, frusztráló és kilátástalan lehet.

Anita, ezek szerint nem ezt. :) Van egy jó kis homeós patika, ahol a csajszi nagyon érti a dolgát, őket kérdeztem meg. Kaptam tőle még füzetet is, hogy mire mit érdemes.

Ma vargabéles lesz nálunk :)

K.

Kép

Kép
kinga82

Sziasztok!

Lányok nincs valaki köztetek, akinek magas volt a terheléses cukra? Barátnőmnek magas lett, diétára fogták, de még így is magas. Azt mondták, ha egy hét múlva is magas lesz, akkor inzulin. orvossággal meg sem próbálják. Ez így szokás?

Ildi
Én is nagyon félek! Minden nap ezen agyalok, fogalmam sincs mit tegyek! :roll:

Nita
Nagyon édes Barnika a képeken!

Kinga
Ok! Remélem én meg még elbírok majd menni 8 hónaposan! :)

Kép
Kép
susytunder

Susy!!! Ha terhes a barátnőd, akkor tényleg nem szoktak gyógyszerezni. Terhesség alatt amúgyis mindenkit átállítanak inzulinra, még akkor is ha előtte gyógyszeres volt./ami nem túl gyakori/, de ha most lett a 24.hetes cukra magas, akkor automatikusan inzulin..ha tényleg magas volt..
H1N1: Én most nem izgatom magam, mert beoltattam magam, meg az egész családot, akit csak lehetett... Én hittem a dokiknak, akik azt mondták, hogy 2.-3. trimeszterben teljesen nyugodtan oltathatok...és nem is lett semmi bajom az oltás után, és úgy gondolom, na meg remélem is, hogy a picimnek sem lesz baja...

Kép
Kép
ronci

Beneidi sajna nem.....magunk vagyunk....
sajna van okom félni.....tegnap hallottam hogy ezt mondja anyós:"ha neke meg kell halni halljon meg mindenki".....apinak is mondtam de szegény már nem tud mit csinálni...... :cry: feljelenteni hiába tennénk nem csinálnak semmit amíg vér nem folyik..... :cry: :cry: :cry: ez a magyar rendőrség...

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Ronci
És ha megszül a barátnőm utána leállítják az inzulint?
Még egy kérdés a h1n1-el kapcsolatban. Mellékhatásokról beszéltek nektek? Lehet buta kérdés. :oops:

Kép
Kép
susytunder

susy-nekem az első gyereknél a cukrom 8,6 lett,diéta elég volt de az is csak 5 hétig mert utánna teljesen jó lett a cukrom.Azt mondják akinek magas a cukra nagy babája lesz.
h1n1-mindenkinek szive joga az oltás-csak arra nem gondoltak sokan hogy egyes oltásokat,gyógyszereket évekig tesztelnek nem egy hónap alatt azt mondják hogy ez jó.....Én nagyon félek a gyereket beoltatni-mi lesz később?-ki tudja azt garantálni hogy évek múltán nem okoz -e valami problémát?nem tudom mikor csinálok neki jót,magamat meg nem oltatom be....

Kép

Kép
kistörpe

Sziasztok!

Susy, biztosan el tudsz jönni :) Meg kell mutatnod élőben is a csini pocidat!

Ronci, én is így vagyok, csak az átfutási idő miatt, meg a sok be nem oltott gyerek miatt féltem Bendit. Magamat már nem, nekem már majdnem hat.

Kistörpe, ahogy én tudom (majd Ronci kijavít) ez ugyanaz az influenzaoltás, amit adtak eddig is (vivőanyagok, segédanyagok tekintetében), csak a halott vírustörzs más: most éppen H1N1-es típusú. Sőt, ahogy utánanéztem, a szimpla influoltás sem egy vírusfélét tartalmaz, hanem 3-at, ami közül minden évben cserélnek egyet, mert az influvírus nagyon változékony. Így ha jövőre egy sima influt oltatsz, abban lehet, hogy az egyik ugyanígy H1N1 típusú lesz. Mellékhatása mindennek van: azt kell mérlegelni, mi okozhat nagyobb bajt. És az Omnivest készíti az influoltást 2005 óta Mo-n. Azokat éppen így nem lehetett évekig tesztelni, pont a vírus változékonysága miatt. Csak ezt valamiért nem reklámozzák. Sajnos, szerintem a háttere tisztán politika: ennek a kormánynak már senki nem hisz el semmit, még akkor sem, ha véletlenül valami jót is sikerül csinálnia... Hangsúlyozom, amúgy én sem hiszek nekik, nem is hittem.

Nitácska, annyira sajnálom. Viszont ha ilyeneket mond anyósod, akkor rá lehet húzni, hogy veszélyeztet benneteket. De nem lesz egyszerű, mert ha az ingatlan az ő nevén van, akkor simán rátok húzza (ha még magánál van), hogy ki akarjátok forgatni. Nagyon nehéz helyzedtben vagytok...

K.

Kép

Kép
kinga82

Kinga már gondoltam nagyon sokszor hogy illetékesekhez fordulok de h mondom hogy veszélyeztet minket félek hogy elvennék a gyerekeimet....abba belehalnék!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
olyan tétlennek érzem magam..szegény párom már nem tud mit tenni....:(
mért nem lehetünk teljesen boldogok????...olyan nagy kérés ez???!!!!!!! :roll: :(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Mmanya, nem semmik ezek a gyerekek :lol: A névadás tényleg nem könnyű dolog. Emlékszem, mikor ex-pasival tervezgettük a gyereket, elég könnyen kitaláltuk, hogy ha fiú, akkor Milán. Aztán a haverjainak büszkélkedett vele, hogy Milán lesz. Kérdezték a többiek, hogy de hogyhogy Milán? És az volt a válasza, hogy hát Real Madrid nem lehet :twisted: Na akkor döntöttem el, hogy ettől a pasitól NEM KELL nekem gyerek :wink:

Pocaknövekedés. Most tényleg nem nőtt olyan sokat. A blogomba raktam fel egy montázst, hogy hogy nőtt az utóbbi időben. Meglepődtem, hogy milyen "vékony" voltam régen :lol: :lol:

Susy, tényleg félreértettem, én valóban azt hittem, a keresztlányodnak nem tudsz mit venni :lol: :lol: :lol: :lol:

Kistörpe, jobban vagy már? Kocsonya??? Én nem vagyok nagy kocsonya-zabáló, de Marcival állandóan azt akartam enni. Már szinte félrerakták a sarki kisboltban, mert 2-3 naponta bejártam venni :lol: Most a gesztenyepürére vagyok rákattanva...

Nita, elképesztő nagy már Barni! Hihetetlenül telik az idő...

H1N1. Én már tuti nem oltatom magam. 32 hetes vagyok, mire valami tünet is kialakulna, már legalább 33 hetes vagyok. És bár akkor még koraszülött, de ha nagy gáz lenne, akkor már simán elvennék császárral. De úgysem lesz semmi gond. Apa még a villamosról is letiltott, csak kocsival közlekedhetek, bárhova megyek :lol: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Susy!!! igen, utánna leállítják az inzulinról és minden ugyanúgy megy tovább...
H1N1: Kinga jól írtad, a jövő évi influ oltásban már benne lesz a H1N1 is... mellékhatások: 3000vizsgáltból: kettőnél hőemelkedés, és esetleg gyengeség, fáradtság illetve helyi, a szúrás helyén jelentkező fájdalom, pirosság... láz senkinél sem jelentkezett a vizsgált csoportban.. nálam sem. :lol: :lol:

Kép
Kép
ronci

Brigi, a helyedben én sem oltatnék :wink: 32. héttel már olyan nagy gikszer nem lehet. Barátnőm kisfia a 34. héten született, semmi baj-semmi komplikációval.
Viszont mi csak holnap kezdjük a 26. hetet. Innen még 6-8 hét influ mentes időszak nagyon kellene, Apa engem is eltiltott mindenféle közösségi helytől... na erre, kiviszi ma kerilányom vizeletét a laborba :lol: én :oops:

Á én futok egy kört a dokiknál, mert ez a H1n1 kikészít :oops:

KépKép

KépKép
beneildi

Nita, nagyon sajnálom, hogy ilyen kemény a helyzet :oops: én nem is tudok belegondolni ez milyen lehet.
A rendőrség az tudom tehetlen ilyen ügyekben, engem évekig zaklatott egy fiú és arra is azt mondták, hogy nem tudnak vele mit kezdeni... Kitartást kívánok Nektek! :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

Sziasztok!

Ronci
Köszi az infót.

Ildi
Én is lassan bekattanok ettől a döntés képtelenségtől. Majd írj már, hogy mit mondott a doki. Mi tegnap nagybevásárlást csináltunk karácsonyra, amit csak lehetett megvettünk, ajándékokat is, így én már sehová nem megyek. Apa megy nálunk is.

Nita
Én is nagyon sajnálom. Egy jó anyóssal sem jó együtt, nem még egy rosszal. :shock:

Brigi
Neked már tényleg nincs sok, reméljük kihúzod gond nélkül, de nekem pl nagyon sok van még. :?

Kép
Kép
susytunder

Kép

Kicsit visszaolvasok és jövök! :D

Kép
Én vagyok a világ legboldogabb anyucija:-)))
bree

Sziasztok!

Szerintetek, ha ma reggel lent volt a hőm /vagyis úgy néz ki, hogy peteérésem van/ és tegnap este együtt voltam a párommal, abból lehet később valami, vagy ma kell együtt lennünk? :)
gittus0726

Kép
gittus0726

Egy kicsit visszaolvasok, hogy megismerjelek titeket![/url]
gittus0726

Azt hogy lehet megcsinálni, hogy a linkek mindig ott legyenek az üzeneteim alatt? Mármint ezek a vonalzók.
gittus0726

Sziasztok,

oltás: én is nagyon tanácstalan vagyok, de még mindog erősebb bennem a nem. Sajnos felháborító, hogy megy ez a huza-vona, csak pont azok nem tudnak felelősen dönteni emiatt, akiket a legjobban érint. Megértem azt is aki már oltatott és azt is aki még kivár. Én a az utóbbi tömegbe tartozom... A baj ott van, hogy a végére már én is kezdek megkattani és a tv-t se kapcsolom be és híreket se olvasok, mert mindig csak a rémhírek/rosszhírek, borzasztó.

Nita,
borzasztó a helyzetetek, nagyon át tudom érezni. Én a nagyapámmal szenvedtem meg az idén, mert szellemileg már nem volt rendben, és pont emiatt nem járult hozzá semmilyen vizsgálathoz. A gyámság alá helyeztetés lett volna az egyetlen megoldás, de az bő 1 éves jogi procedúra és még akkor se biztos semmi. Sajnos nálunk ez megoldódott, mert meghalt szegény, de ez nem mindig alakul ilyen fekete-fehéren. Én csak azt nem értem, hogy ilyenkor miért csak a bántalmazónak vannak jogai, mi van a bántalmazottakkal, a lelki terrorban élőkkel :evil: :evil: ????
Barnika még mindig nagyon drága!!!

Gani,
aztán majd nektek is megy a drukk a babásodáshoz!!!!

Susy,
igen, akkor félreértettelek. Azt hittem a keresztlányod a gond. Így már megint más a dolog, mert én a lányos cuccokba vagyok otthon :oops: , na de azokba elég jól.

Lányok,
nekem fáj a cicim, nyűgös vagyok, tisztára premenstrus tüneteim vannak. Pár nap múlva esedékes a dolog, így már nem hiszem, hogy ez a hónap a mienk. Na de nem török le ameddig is van egy kis remény, bár minden úgy alakul mint az előző hónapban. Mondjuk anno én Ilangocskával is menstruáltam még 2 hónapig így lehet, hogy most is ilyesmi lesz, így még nem adom fel :wink:

Szép napot, az idő ellenére is!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Gittus,
a profilodba kell a vonalzó linkjét elmenteni és akkor minden egyes hozzászólásodhoz automatikusan hozzá fog adódni.
Csak ügyesen :wink:

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Na itt vagyok! :D

Nitácska!
Barni nagyon szép kisfiú, édes a képeken :D
Anyósod miatt sajnállak, nagyon nehéz lehet Nektek :? :roll: Remélem találtok jó megoldást hamarosan.

Sucer! :D ezeket a képeket össze vissza mindenhonnan szedem, nincs kimondott oldal, de pölö itt is találsz:
http://xfree.hu/album_show.tvn?aid=41780
Használd egészséggel :D :D

Hékás csodapocak! :lol: nagyon csini pockod van!!!

Gani!Szivardoboz jó ötlet, főleg valami leszoktató dumával :P Sok helyen lehet gravírozni.

Sziszkó!Örülök, hogy már csak egy gipszetek van, tényleg ügyes a kisfiad nagyon, ha csendben viseli :)

KistörpePihenj sokat, hasfájás ellen küldöm a gyógycsigákat :oops: @@@@@@@@@@@@@Hátha segít :)

Ildi, Susy!Ne aggódjatok a H1N1 miatt, be tudnék nektek rakni pro és kontra linkeket is a kismamákkal kapcsolatban is, de nem teszem, mert nem akarom rágni ezt a csontot tovább...ez tényleg vírus....csak éppen paravírus és fertős mindenkit iszonyatosan...néha már úgy érzem pestisjárványról beszélünk....nagyobb a füstje nyugi!!!Nem lesz semmi baj, megelőzésre vannak módszerek, persze a gyerekeknél nehezebb....de inkább a várandósság csodáját éljétek meg és próbáljatok meg kikapcsolni erről a H1N21h5k6p8e7x4a5v3 szarról :P
Én nem oltatom magam amúgy!

Rólam annyit, hogy voltunk a sláger koncerten, tocsogtam a vízben 2 órát, eláztunk, de szerencsére nem fáztam fel!Énekeltem a Bikinitől a "Részegen ki visz majd haza" :-)))))))
Bár ha most összejött a babó, akkor egy darabig nem leszek részeg....max a boldogságtól!!! :oops:
19-e 20-a körül van a télapó és pereputtya, nem tudom sikerült e..ma egész nap szédülök, de annyira, hogy a radiátornak zuhantam kishijján mikor felálltam... :shock: :shock: kávét is iszogatok mostanában, amit egyáltalán nem ittam soha, mert utálom az ízét...de letolom...mert kevésbé vagyok tompa...
Na majd meglátjuk két hét múlva kiderül nagyjából.. :oops: 8)

Akciózóknak küldöm a +++++++++++++ -at, illetve a :
Kép Kép

Puszííííííííí

Kép
bree

Sucer a gólyáim repkednek feléd...még bízzál :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
Gittus üdv a klubban 8)

Kép
bree

Hol tudok a profilomba módosítani? Nem találom
gittus0726

Közben megtaláltam!!! :D :D
gittus0726

Gittus
Üdv köztünk! Mi is előző este gyűrtük a lepedőt apával, és látod, már 13 hetes vagyok, szóval van esély, de én ma este is bebiztosítanám magam. :lol:

Sucer
Hátha nem válik be az álmom, és akkor majd csajos dolgokban segítesz nekem. Úgy vágyok egy igazi kislányra, a keresztlányom nem tudom hogy lett ilyen fiús. Most is Bakugan kellett neki, mondtam inkább veszek neki babát, de nem kérte. :)

Kép
Kép
susytunder

Susytunder: köszönöm az ötletet :D
gittus0726

na, megyek, mert a munkahelyemről írok! Majd még leszek! Köszönöm a segítséget!

sziasztok

KépKép
KépKép
gittus0726

hupsz! :D

KépKép
KépKép
gittus0726

Gittus üdv itt!

Susy, lehet csak holnap lesz, de írok majd neked egy privit. :lol:
ez a Bakugán golyó mit tud? Mindenkitől hallom hogy milyen sláger... de mi a sok kiscsaj mellett a családban max. hercegnők felismerésében vagyunk jobbak mint az átlag lakosság, ezeket a fiús játékokat nem ismerem :oops:

Mi egyelőre nem oltatunk, remélem nem bánom meg.

KépKép

KépKép
beneildi

na, megyek haza! Otthonról írok!
Sziasztok
gittus0726

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?