Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok!
tüszőm köszöni mindenkinek a mindenféle jókívánságot és drukkot, és ígéri, repedni fog :lol:
closti recept továbbra is a táskámban lapul... gondoltam, nem váltom ki, hátha nem is kell :D

zsu!
annyira sajnálom... :cry: annyira drukkoltam. (nagyon halkan én még azért drukkolok, amíg nincs mensi)

csip!
jó szórakozást holnapra!

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

-j- na tessék!!! tetűűűű! :wink: :wink: hozzon szerencsét!!!
dologra!!!!!!!! :wink: +++++++++++++++
mi három nappal a repedés előtt voltunk együtt utoljára, tehát elkapkodni nem nagyon lehet, de lekésni igen!!! szóval iparkodjatok!!! :wink: :wink: :wink:

Kép
gtunde75

tünde!
sajnos elkapkodni nem tudjuk, mert ma még tiltólistán van a sex :?
a nyáron volt egy elhúzódó antibiotikum-kúrám, aminek az eredménye egy nagyon csúnya candida lett... pár napja pedig újra előjött.
néztem is nagy kerek szemekkel a dokira, hogy de miért mond ilyet pont most, hogy nem szabad :?: :arrow: aztán megegyeztünk abban, hogy 2 nap kezelés, repesztés, és ha nem múlik a laska, akkor majd ráérünk kikezelni :)

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Sziasztok!
Tünde!
Jól emlékszel igen..szerdán megyek a dokimhoz,méhszáj vizsgálatra...
De hétfőn lesz a nagy nap mert akkor megyek Kecskemétre genetikára!! Ha minden rendben lesz megpróbálok képet kérni(bár nem tudom hogy szoktak-e adni ott).
De ha véletlen ott nem akkor pénteken veszek egyet Baján( mert oda meg a kötelező 18 hetes uh-ra megyek)..
SZoval a jövö hét is eseménnyel teli lesz :roll:

Juli!
Szegény :? Reméljük hamar elmegy a búsba az a candida(laska :shock: :lol: )

Zsu!
Sajnálom nagyon,és elhiszem hogy most egyenlőre belefáradtál...de egyszer tuti sikerülni fog :!: :!: :!: Bízz benne!!! (tudom könnyü mondani/írni) És én is amondó vagyok mint Juli,amig nem jön piri addig reménykedünk!!!
Vendég

Juli laaaaaaskaaaa!!! :lol: :lol: :lol: ez naggggyon kemény!!! :wink:

Kép
gtunde75

Na mi van kérem szépen????????Mi ez a nagy pangás?????????????
csip-csip18

Sziasztok!

Beszéltem a nődokimmal és a helyzet, hogy most pihentetjük a dolgot vagyis most itthon megy a próbálkozás, most semmiképp nem fogunk menni a 4. inszemre majd januárban, ha addig nem jönne össze spontán!
Azért döntöttünk így, mert szeretnék egy kicsit kijönni a gödörből és elfelejteni az előző hármat, nekem ehhez egy kis idő kell!
A férjem maximálisan egyet ért, hiszen ezt is együtt döntöttük el és persze a nődokim is!
4 sikertelen inszem után van lehetőség Kaáliba menni, de ha Én nem szeretnék, akkor lehet még inszemet csinálni, amennyit csak akarok!
Ha a következő inszem sem sikerül, akkor megyünk a Kaáliba, mi ezt beszéltük meg!
Most nem kaptam semmi hormont, próbálkozunk, amint lehet, mert ma reggelre meg is jött, elég görcsösen :cry:

Most már jobban vgyok, de elég volt egy időre a sok idegeskedésből, izgalomból!

Nem voltatok ma :!: :?:

További szép hétvégét!

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

szép jó reggelt mindenkinek!

Nem tudom kinek hogy telt eddig a hétvégéje, de nekem/nekünk elég zsúfolt volt. Reggel indultunk és este jöttünk Megcsinálták a kombinált tesztet, kb egy hét múlva lesz eredmény. Én épp dr váltóban vagyok és végre találtam egy normálisnak tűnő orvost. Bejelentkeztem, de csak pénteken tudta megmondani, hogy tud e vállalni vagy sem, mert egy hónapban 10 szülést vállal. Hát nem tudott Kicsit nekikeseredtem. Aztán kaptam egy-két címet. Az egyikről semmit nem írnak, úgyhogy azt hiszem őt kihagynám, a másikról meg nagyon jókat. Csak tőlünk a rendelése marha messze van 2.ker., mondjuk megoldható, csak vállaljon, mert nem akarok ennél a mostani drimnál szülni.
Meg tegnap ledöntött a lábamról valami nyavalya. Nagyon pocsékul voltam, de mára, elillant.
Suzy, sajnálom. Lehet ez a pihi jó döntés, mert elég sok olyan párról hallottam már, akik már inszemeztek, de belefáradtak és hagyták a csudába az egészet és bebabásodtak!
Kirus, nagyon szorítok a hétfőért! Reméljük minden rendben lesz, majd siess a hírekkel! Na, rendeltél már a csajszitól?
Juli, miért van tiltólistán a sex? :shock: :?: jaj drukkolok nektek ám!!!
Tünde, te hogy vagy? Ugye mész kivizsgáltatni magad(hormon)?
Csip csip, te csinálsz hőgörbét?
Kinek hogy telt a hétvégéje, illetve tellik?

Kép
Kép
onlány

sziasztok!
kicsit ideültem... amíg a kedves takarít :wink:

onlány!
azért volt tiltólistán a sex, mert a nyáron volt egy nagyon csúnya candidám (laskám :lol: ), amit úgy tűnik, nem sikerült maradéktalanult felszámolni... így a doki adott 2 napot a kezelésre, mielőtt belehúzunk :)
most ugyan kicsit még el vagyok keseredve, mert a hőm alapján még mindig nem volt meg az ovu :? de ami késik, nem múlik...

zsu!
olvastam már olyan sztorit, hogy pihentették a baba-dolgot (6 inszem és 2 sikertelen lombik után... mit pihentették? beletörődtek, hogy nekik ezt adta a sors) és a pihi 2 hónapjában babás lett a csaj... valamikor a tavasszal szült :)
én nagyon drukkolok nektek, akár inszem, akár lombik, akár spontán... mert ha van egy babó, aki azt szeretné, hogy ti legyetek a szülei, akkor tuti jönni fog :D

no, elhallgatott a porszívó... megyek is :lol:

tsók!

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

juli, kedves vagy én is hasonló jókat kívánok nektek!

onlány, drukk a jó eredményért+++++++++++++++++++++++++++
gyorsan telik a hétvége, mint mindig sajna, semmi különöset nem csinálunk, csináltunk...annyira kedvetlen az idő itt nálunk!

további kellemes vasárnapot!

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

szép jó reggelt mindenkinek!

Kirus, drukk mára!!! Siess a hírekkel!

Kép
Kép
onlány

Sziasztok!

kírus mennek a drukkok mára! ++++++++ aztán gyere, és adj hírt! nem haragudnánk a képért se!!! :lol: :lol: :lol:

onlány nem megyek egyenlőre kivizsgáltatni magam, mert a görbém alapján az orvos úgy gondolja minden ok nálam... fél évet kaptunk... ha addig nem jön össze, akkor jöhetnek a vizsgálatok... :) de inkább ne legyen rá szükség! :oops: :D

-j- azért nem semmi, hogy az urad takarít, Te meg netezel!!! :lol: :lol: :lol: hogy csinálod? mi a titkod? :lol: :lol: :lol: amúgy mi van a tüsződdel? és a hőd?

suzy78 sajnálom! :( érthető, hogy egy kicsit rápihentek a dologra...kérdés, hogy mennyire sikerül agyban lekattanni a témáról... ez sajnos általában nem egy döntés kérdése, de azért reméljük sikerül... érthető, hogy elég volt az inszemből, és a következő lépés a lombik... macerásabb ugyan, te tutkó sikeres lesz!!! remélem azért itt maradsz velünk!!! :oops:

nálunk is ramaty idő volt a hétvégén... mi sorozatoztunk, a Fringe (Rejtély) első évadát néztem, illetve abból is 14 részt, mert már elkezdtük nézni az urammal a második évadot, de én még nem láttam az elsőt, ő meg igen... szóval összebújós, filmezős hétvége volt, na meg kicsit főzőcskéztünk... tegnap pl mákosgubát csináltunk vaníliasodóval... :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

Tünde, persze, h maradok köztetek :wink: :!: ez nem is kérdés, azért hál'istennek nem vgyok padlón, köszönhető a drága férjemnek és persze a babanetnek :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Tünde!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4 a kedvenc filmem!!!!!!!!!!!!! áááá én isén is! bár én nem tudom sehonnan letölteni:( És igen, inkább ne kelljen kivizsgálás!
Suzy, fenekelés lenne, ha nem maradnál itt :wink:

Kép
Kép
onlány

onlány, értettem :wink: :!: már nekem is???

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

onlány add meg a címed priviben! megkapod karira! :wink:

Kép
gtunde75

suzy78 ennek nagyon örülök!!! :wink: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

Jupppijáje :) küldöm a nem céges mélcímem! Neked nem! De azért csak egy sima hormonlabort imádkozz ki a dokidból! Tünde a kiariangyalka!

Kép
Kép
onlány

Tündérke, privi ment

Kép
Kép
onlány

Sziasztok lányok nem nagyon voltatok :(...
Meg volt az esküvő...Jól érezztük magunkat...Pedig a párom mondta, hogy rosszabbra számított...jól berugtunk aztán fél 1 kor már jöttünk haza, mert ő ment vasárnap Pécsre melozzni...
Nagy nehezen rávettem arra is, hogy táncoljon velem :lol: nagy szám, meg is tapsolták :lol:
Ja és ki kapta el a dobócsokrot???????ÉN!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szóval jó volt :wink: :lol: :wink:

Onlány: Nem csinálok hőgörbét, azért mert nem tudom egy időben mérni a hőmet...Mert ha a szoliba jövök melozzni 6 kor kellek,ha meg körmözni, akkor meg 9 körül...Szóval nem...meg a párom engem kinevetne...
Amúgy nekem most lesz p.é-sem :) :) :)

Suzy: Hát sajnálom, de megbeszéltétek és közössen megtudtatok egyezni akkor az jó!!!De azért drukkolunk, sosem tudni, hogy mi lesz, mi lehet még :wink:

Ancsa: HIÁNYZOL!!!!!!!!!!!!!!!Jeeeeeeeeer már csajéééém

Kírus: Várunk ám a hírekkel, meg egy FOTÓVAL ám!!!!

Joli: Hogy vagytok, hétvége milyen volt???Suli???Hol tartotok???

Suzytündér: Feléd miujság van?Milyen sütit sütöttél hétvégén???

Tünde: Az jó, én is szeretek a párommal így együtt lenni és filmezni :)

Iner: Te neked mikor is kell menned a vizsgálatra???? :oops: Remélem már nem sokára...

Juli: Meddig vagy ma, meddig dolgozol???

Szép napot mindenkienk!!!!!!!!!!!!!!!
csip-csip18

Sziasztok Csajok!!

Az elveszett bárányka megkerült :D ...Gyorsan visszaolvasok!!!

KépKép
gyancsi

Csip, örülök, h jól éreztétek magatokat :wink: na de kérem ennyit inni :?: :roll: :wink:
A dobócsokor már sok embernek bejött, kívánom, h neked is legyen vele szerencséd!

Ancsi, vártunk nagyon, remélem jól vagy :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy, merre vagy :?:

Kírus, várunk nagyon a jó hírekkel, addig is drukk+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok Lányok!

Zsu

Nagyon sajnálom! Lehet igazuk lesz a lányoknak, és siker koronázza ezt a kis pihit. Nagyon erős vagy! Ha pedig néha kicsit elgyengülnél, mi itt vagyunk!!!!

Csip-csip

Múlt héten volt az első manikűr gyakorlat. Ez a bőrkivágás ollóval, hát kurvára nem megy. Bele is vágtam szegény csajba. Persze rögtön 4-est kaptam ezért, meg egy nagy V betűt, hogy vérzett. A francia lakkozáshoz meg aztán végképp tehetségtelen vagyok. Azzal a szar díszítő lakkal, nagyon nem megy a vonalhúzás. Néha úgy érzem, mindenki más jobb nálam.... :oops:

Tünde

Olvasgattam az OEP oldalán a GYED dologról. Az addig ok, hogy szülés után, csak TGYÁS-ra lehet menni, vagy GYES-re. De találtam egy olyan mondatot benne, hogy a GYED elkezdhető a Tgyás vagy annak megfelelő hosszúságú időtartama után. Magyarán, ha letelik a 6 hónap GYESről válthatok Gyedre a gyerek 2 éve koráig. Mivel a GYedhez meglesz a biztosítási időm. Mond, hogy ez lehetséges!

Kirus

Nagyon szorítunk érted! gyere majd a hírekkel!!!!

Engem mostanában teljesen leszív a suli, meg az ott átélt apró kudarcok. Azt hittem ügyesebb leszek... :oops: Már várom, hogy január vége legyen, és túl legyek az egészen! Most már átlag heti négy nap, az eddigi 2 helyett. Fárasztó. Nyűgös is vagyok ez miatt.
Egyébként velünk minden ok. A gyomorsavam is egyre ritkábban kínoz. A babát is egyre gyakrabban érzem, igaz inkább este egy pár percet. A súlyom is végre kicsit visszament. Így ismét +2-nél járok. Szerdán találkozom végre Julival, és becsempész a hasi UH-ra. Még egyszer köszönöm előre is. Csütörtökön megyek AFP-re. Remélem jó lesz az eredmény! Habár látva Kirus példáját... Majd meglátjuk. Aztán csütörtök, péntek szombat, megint suli. Hát nem unatkozom az tuti. Tanulni is kéne, de erre még nem tudtam rávenni magam. :oops:

Joli
Kép
Kép
joli83

Joli, van elfoglaltságod az tuti, nem unatkozol, kitartás s sulihoz, majd csak vége lesz!
Amúgy nekem is van ilyen szakmám is, de nincs időm csinálni a kettő másik mellett, csak magamnak meg a kis családomnak szoktam manikűrt és pedikűrt csinálni...a pedi a kedvencem!A műkörmöt nem szeretem nekem sincs, egyszer volt, de soha többet, mindig franciára van lakkozva a körmöm és nekem ez vált be, ez tetszik!
Nem is lehet nagy és lakkozott körmöm sem a laborban, sem a fogászaton, csak a természetes dolgokat szeretem magamon! :wink:

Julinak sikerült elintéznie az uhu-t, ez tök jó és az is, h találkoztok!Drukkolok nagyon++++++++++++++++++++++++++++

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Na itten vóóók!!
Hát itt zajlott az élet amíg nem voltam!! :wink:

Joli- Bele kell jönni a suliba, olyan ez mint az autóvezetés, vagy a biciklizés, minél többet csinálod, annál jobb leszel!!! :lol: Nagyon nagyon cuki a pocid, teljesen oda voltam tőle!! 8)

Kírus- Az AFP-re nem szabad adni, tényleg....Itt kint már nem is csinálják, csak ha valaki kifejezetten kéri, egyébként nincs benne a rendes vizsgálatokban!!Nagyon várlak a mai UH eredménnyel!!! :wink:

Onlány- Hogy áll a szakdolid te lány???Sajnálom szegény malacodat, isten nyugosztalja....Ámen!....Nagy gratula a 12.heti UH-hoz, akkor ezen a héten meg is tudnák elvileg mondani a nemét???Mikor mész legközelebb UH-ra?? :lol:

-J- Mintha én írtam volna, ha fogyok az a mellemből megy le először, de persze a seggemre jön vissza :lol: ....Mi volt???Meg volt a tüszőrepi???Unga-bunga Apjukkal?? :D

Zsu- Nagyon sajnálom.....De szerintem is igazatok van, hogy pihenőt tartotok, ezek a dolgok lelkileg is nagyon megviselik az embert....Tudom sajnos ezt én is, hogy mit jelent a minden hónapban csalódás.....DE!!!Én is rengeteg olyat hallottam, hogy a szünetben spontán babásak lettek, úgyhogy csak hajrá spontánkodás :lol: ...De ha nem, akkor meg lehet, hogy januárban együtt babásodunk ( már ha doki bácsi ad egy időpontot nekünk decemberben... :roll: :wink: )

Csip-Csip- Itt vagyok Csajeeee!Visszatértem, mint a Terminátor :lol: ....Jó lehetett az esküvő!!Csokor nálad landolt???Hűű, ez jelent valamit :wink: ...Ja, egyébként én is kész vagyok a pocakfotóktól lányok, egyik szebb, mint a másik :lol:

Gtunde- Megoldottad a cici kérdést egyszer s mindenkorra??? :lol: ...Ezen nagyon jót röhögtem!!!!Szerintem ha lesz gyerekem és utána tacskó fül-szerűek lesznek a melleim...Hát szerintem én is megoldatnám a problémát :lol: ...Bár tartsunk ott, hogy legyen gyerek :lol: ....Te hogy állsz pé-vel???Apjukra ugrással??

KépKép
gyancsi

Ancsi, köszi az együttérzést...úgy legyen...nemsokára a mi időnk is eljön én nagyon bízom benne :wink:
veled mizu :?:
megnevettettél te lány :lol: :!: , és az milyen mell forma, mert én nem tudom még csak elképzelni sem :?: most gondolkodtam, hogy milyen is a drága kiskutya füle... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :roll: :roll: :roll: :roll:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Susytunder- Tök édi a te pocakod is, és ez tök természetes, hogy a második előbb látszik, mert a szalagok már nem olyan erősek...Nagyon csini vagy szerintem!!Én is szeretnék pocit ide magamra :lol:

Iner- Sokat gondolok rátok !!Mi volt a mai UH-n??Ha jól emlékszem te is ma mentél-mész!! :wink:

Ediii- Ezzel én is így vagyok, jobban hiszek valahogy a lombikban....Ha olyan rosszak az eredmények, akkor van, hogy egyből lombik és nincs előtte imszemináció!!( remélem nálunk is így lesz :lol: )

Hétfőn meg volt apjuknak a pajzsmirigy kivizsgálás, persze semmi baja az égvilágon, de azért felírtak neki valami gyogyit, hogy szedje nyugodtan...Hát ki sem váltottuk....Ha nincs baja akkor minek tömik gyógyszerekkel??????
Csajok, nagyon szupi volt otthon.....Bár persze megint volt minden aminek lennie kellett.....Elvittem a kocsit szerelőhöz ( már megint a kocsi :lol: ) kedden reggel 9-re, azt mondta estére meg van....Na most csütörtökön este tudtam elhozni, én nem tudom mi a lószart szöszölt rajta ennyit, ennyi idő alatt megépítek egy újat kb...Na mindegy, ráadásul 160.000 Ft-ba került :evil: Ennyiből már autót lehet venni banyek :shock: ....Aztán voltam a párom lakásában Óbudán ( ahol most albérlők laknak) és persze honnan kaptunk megint levelet????Hát az APEH-től!!!!!Fizessünk valami 49.000 EÜ hozzájárulást meg 15.000 késedelmi pótlékot...Hát a jó k..va anyjukat, már bocsánat....Persze megint azzal töltöttem az időmet, hogy 2 Apeh-ben is voltam, az első kirendeltség zárva volt pénteken ( mert csak a normális emberek dolgoznak pénteken, ezek nem), aztán egy másik helyen, ahol közölte a csaj, hogy telefonon is el lehetett volna intézni :evil: .....Na mindegy a lényeg, hogy írnom kell levelet az Apeh-nak, amiben megírom, hogy mivel itt kint dolgozik a párom, így itt fizeti a TB-t és hát otthon ezért nem.....Azt nem tudom, hogy engem, hogy hogy nem találtak meg???Mivel én sem fizetem otthon sem, de be se jelentettem azt, hogy külföldön vagyok....Na mindegy....A lényeg, hogy itt kintről is kell valami E-106-os nyomtatvány kikérnem és az OEP-nek megküldeni.....Csak annyira bosszantó csajok, hogy ilyen dolgokkal baszom el otthon a drága időt!!!Ja és azt el is felejtettem, hogy már egy nappal a levél előtt bementem már egyszer az Apeh-ba, mert csekket akartam kérni.....Na persze az nincs, menjek vissza hétfőn ( gondoltam magamban, ja, mert valószínű tudok jönni hétfőn..)....Na mindegy, azért kicsit unokaöcsiztem is, annyira kis cukik, egy 4 éves és egy 1,5 éves....Zabálnivalóak :lol: ...Aput, Anyut és barátokat is megölelgettem szerencsére, úgyhogy a nehézségek ellenére azért jól sikerült a túra :lol:

Na most húzok csajok a Krankenkasse-ba, emiatt a hülye papír ( E106 miatt)....Ja azt nem is modtam, hogy kiderült, hogy az urológus akihez a nőgyógyász küldött minket, magán doki, úgyhogy kaptunk egy 110 eurós csekket :roll:

Mindenkinek szép napot!!
Jó újra itt lenni közöttetek, mert hiányoztatok!! :wink:

Szeretettel:
Ancsa

KépKép
gyancsi

Zus- Olyan, mint a kiürült tejes zacsi.....Lapos és logós :lol: :lol: :lol:

KépKép
gyancsi

Zus = Zsu :D

KépKép
gyancsi

Ancsi, jajjjjjjjjjjjjjjjjjjjj :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

[b]Ancsi[/b], az az autó, h mindig kell rá költeni :!: :?:
Ez fura, ha nega az eredménye, akkor tényleg minek a gyógyszer, csak hogy szedjen vmit :?: ez érdekes :?: :!: :roll:
örülök, h jól érezted magad otthon, csak gondolom nagyon gyorsan el is telt, főleg, h ennyi mindent kellett intézned egy hét alatt :!:
borzasztó, h csak azokat keresi meg az APEH meg az OEP, akik dolgoznak :?: írd meg azt a levelet, nyomtatványt és kész, le van tudva!

Azért nem semmi, h nem is tudtátok, h magándoki :?: :!: vannak árak :!: :roll:

Vidám, szép napot!

Itt már süt a nap!

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

joli83 nagyon sajnálom, de valamit rosszul értelmeztél.. :cry: a jogszabály így szól:
Gyermekgondozási díjra jogosult:
a biztosított, gyermeket szülő anya, ha a szülést megelőzően két éven belül 180 napon át biztosított
volt,
• a biztosított szülő, ha a gyermekgondozási díj igénylését megelőzően két éven belül 180 napon át
biztosított volt, (ez lehet mondjuk az apa, vagy nevelőszülő..)
• a terhességi-gyermekágyi segélyben részesült anya, akinek a biztosítási jogviszonya a terhességigyermekágyi
segély igénybevételének időtartama alatt szűnt meg feltéve, hogy a terhességigyermekágyi
segélyre való jogosultsága a biztosítási jogviszony fennállta alatt keletkezett és a
szülést megelőzően két éven belül 180 napon át biztosított volt....
(azaz ha a TGYS alatt megszűnik a munkahely vagy munkanélküli)
ebben az egészben azon van a hangsúly, hogy az jogosult az ellátásra, aki BIZTOSÍTOTT, azaz van munkahelye, vagy munkanélküliről ment el szülni...

gyancsi na hellllllóóóóó!!! nekem nem kellett szülnöm, hogy elzacskósodjanak a cicik!!! :) elég volt hozzá megöregedni!!! :):):)
háááát, pé még odébb, előző ciklusban is a 22. napon volt, és még most sincs semmi jele... eddig előtte úgy egy héttel elkezdtem tojásfehérjézni... ez még nincs sehol... na de ez még csak a 9. nap.... :) ami késik nem múlik!!! :lol: :lol: :lol: milyen volt itthon? feltankoltál rudival?

Kép
gtunde75

gyancsi ok, látom már, hogy közben leírtad mi volt itthon... :wink:

Kép
gtunde75

Ancsa: Hát ja bosszantó igen ez az egész... Amúgy ja külföldön midenért fizetni kell, 110 euró... Én is laktam kint Németországban 6 évet...Nem egyszerű!!!
De örülök, hogy megjöttél!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kírus, Iner: Merre vagytok??????????
csip-csip18

Jaj és azt ki is hagytam még, hogy:
Jöttünk haza felé, vezettem és azt mondja a barátom, hogy megkellene állnunk a tesconál gumit venni!!!! :shock: :shock: :shock:
Csak vicceletem, mondja :? :? :? Mondom neki jó pofa vagy, mert??? Nem szeretne beteg gyereket... és jobb lenne ha vigyázznánk még 1-2 hónapig...hisz a doki is azt mondat 3 hónap...de mondom a doki úgy mondta ezt a 3 hónapot, hogy ha becsúszik akkor becsúszik nincs,nem történik semmi.
Na most egy kicsit azért be paráztatot :oops:
csip-csip18

sziasztok!

kissé lelombozódtam, mert hőmből láthatóan nem volt meg az ovu... ancsi! azért az unga-bunga igen :lol:
mindegy is, mert ha nem volt ovu, mensi sem lesz, akkor 2 hét múlva megyek vissza a dokihoz... azért gondoltam, még néhány napot kivárok, hátha csak le van lassulva a tüszőm (mint ahogy én is szoktam :lol: ), de ha semmi, akkor kiváltom a clostit.

tünde!
igen, párom takarít :) én egy trehány dög vagyok, így nem csinálom... neeeeeeeeeeeem, de mivel most pár hete nem dolgozik, hát igenis csinálja meg :!: az meg már legyen az ő baja, hogy nem hétköznap délelőtt porszívózik, hanem megvárja a hétvégét... egyszer-kétszer már a főzésre is sikerült rávennem ("ha enni akarsz, csinálj valamit! de még meleg legyen, mire hazaérek!")

csip-csip!
ma kb 15:30-16:00 közöttig dolgozom... mint általában.

joli!
szerdán várlak :wink:

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Sziasztok!!!!!!!!!
Megjöttem,és eddig jó hírekkel :!: :!: :!:
Még nincs vége sajnos ennek a herce hurcának...
Szoval uh-n rendben van minden!!!!! :wink: ,de a dokit "aggasztja" ez az alacsony afp-m és így vissza kell majd mennem 4 hét múlva :shock: ...
Szoval azért happy vagyok hogy semmmi rosszat nem láttak!!!
Kép sajna nincs de még a babókámat sem láttam mert a nő felé volt a monitor.....
Na de sebaj,majd pénteken itt Baján láthatom is meg képet is kérhetek,sőt kérek is!!!!!!!!!!
És akkor hozom :wink:

Mindjárt vissza olvasok csak gondoltam legelöször megosztom a jóhírt veletek....ja és sajna nem mutatta meg hogy milye van :roll:
De nem baj lényeg hogy jól van!!!!
Vendég

Sziasztok!

Itt vagyok lányok, nem nagyon volt időm jönni hétvégén, szombaton baba mama expoztam, megvettük Kristóf karácsonyi ajándékát, ő pedig jól kijátszotta magát. Amikor kint esik, és nem tudunk kimenni, nagyon nehéz Manócimmal, egyfolytában vele kell foglalkozni, különben kezelhetetlen. Hétvégén megbeszéltük apával, hogy ma elmegyünk és amit lehet bevásárolunk karácsonyra, ajándékokat is beleértve, mert én nagyon félek a h1n1- ől, és innentől kezdve ha nem muszáj, nem megyek tömegbe. A bevásárlás jól sikerült, egy- két ajándék maradt csak le ,azt is megtudom rendelni neten, más egyéb megvan. A kamra dugig, a pénztárcám üres. :)

Kírus
Örülök a jó hírnek, nem lesz ott semmi gond!
Azért jó, hogy a doki elővigyázatos.

Kitti
Nem volt süti hétvégén, helyette egy nagy tepsi rakott krumpli egész hétvégén rájártam, ma már reggel azzal kezdtem, hogy tekertem ezerrel. :lol:

Lányok nincs valaki köztetek, akinek magas volt a terheléses cukra? Barátnőmnek magas lett, diétára fogták, de még így is magas. Azt mondták, ha egy hét múlva is magas lesz, akkor inzulin. orvossággal meg sem próbálják. Ez így szokás?

Kép
Kép
susytunder

Kirus, de jó! Mondtam, mondtuk hogy minden okés lesz!
S.tunder, mennyi az a magas? 6,9ig jó. Ha Ch diétával sem megy le, és profil mellett ellenörzik, inzulin sajnos. hány g-s Ch diétán van?

Kép
Kép
onlány

onlány
úgy tudom 8 lett neki. 175 g. a ch diéta és így is 8-10 között mozog a cukra.

Kép
Kép
susytunder

kírus!
örülök a jó híreknek!
meglásd, nem lesz gond az afp-vel sem :)

susy!
a kolleganőmnek volt magas a cukra (diéta mellett is), ő az utolsó 2 hónapban lőtte is magát insulinnal, tartotta a diétát, és ezidő alatt fogyott is 6 kg-ot... és lett egy 4 kiló feletti babája :)

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

hát szerintem akkor inzulin lesz

Kép
Kép
onlány

Susytunder- terheléses cukorban nem tudok sajna segíteni, mert baromira nem vagyok képben!!

Kírus- Nagyon örülök, hogy kicsit megnyugtatott a doki bácsid, tuti, hogy minden rendben, ez fog kijönni 4 hét múlva is :lol:

-J- Mi is így csináltuk Apjukkal, amíg nem volt munkája most a nyáron, ő takarított-főzőtt, én meg melóztam :D

Csip-Csip- Amikor írtad, hogy megálltatok a Tesco-nál gumit venni, először autó gumira gondoltam.....Atrán rájöttem, hogy nem az :lol: ...Szerintem semmi baj sem lesz ha a gyógyszer utáni első hónapban már babás leszel, Joli is így lett terhes és minden rendben nála is.....Ezek a mai "fogalmazás gátlók" már nagyon alacsony hormonszintűek :wink:

Gtunde- Naná, hogy feltankoltam Rudival, egy-két hétig tuti kitart a készletem :lol:

Zsu- ez mindig másik autó, egyszer egyikre kell költeni, egyszer a másikra :roll: ...Mi se értettük, hogy minek szedjen gyógyszert ha egyszer minden okés, így ki sem váltottuk!!

Betty- Hogy megy a szurizás????

Elintéztem az OEP-es E-106-os papírt, elvileg az osztrák egészségbiztosítási pénztár megküldi a magyarnak....Meg bevittem az urológustól kapott 110 eurós számlát is, egy részét valószínű visszakapjuk ( olyan 50-70 %-át)...Azért az nem olyan rossz! :wink:

Na most lépek, lassan meló, holnap megint vezetek is, úgyhogy csak este tudok jönni, vagy szerda reggel!!

Mindenki vigyázzon magára!!

Szeretettel:
Ancsa

KépKép
gyancsi

Lányok köszönöm a választ cukor ügyben, sajnálom a barátos nőmet nagyon. És ha inzulin lesz, szülés után nem kellesz?

Még egy kérdésem lenne. Van valaki aki tud angolul és vállalna fordítást? Ha igen, mennyibe szokott ez kerülni? Előre is köszönöm.

Kép
Kép
susytunder

Elnézést, hogy nem válaszolgattam mindenkinek, de baromira el vagyok havazva :cry: NEm tudom hogy fogok e tudni jönni mostanában, mert nagyon be akarom fejezni a szakdogámat és már a finishben vagyok, de ezt érzem a legnehezebbnek. Úgy érzem magam mint egy csiga a csiszolóvásznon, akit kergetnek :shock:

Kép
Kép
onlány

Kírus, annyira örülök neked :!: drukk továbbra is+++++++++++++++

Suzy, vártalak már...nagyon ügyi vagy, h már ilyen ügyesen vettél ajándékokat!nekem most se pénzem, se időm még nincs elindulni :!: :wink:

Én úgy tudom, nálunk az a "szokás", h a 24 hetes terheléses cukor, ha magas meg kell ismételni két hét múlva és, ha akkor is magas akkor kezelni kell, illetve diabetológiára kell menni, ott még alaposabban kivizsgálják, csinálnak egy cukorprofil vizsgálatot!
Lehet örökletes és ilyenkor terhesség alatt jön elő, ami már sajnos nem fog változni!

Ancsi, az már úgy elég baráti összeg:wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Na csajok én mentem zárni!!!
Szép estét kívánok!!!!!!!!!!!!
csip-csip18

Sziasztok!

Bocsi hogy tegnap már nem jöttem :oops: !!

Onlány!
Nem rendeltem sajna a csajtól,szerintem mostanában nem is fogok :oops: ,csak ha rám nem szakad a bank :roll:
Most valami csizma félét vagy valami zártabb cipőt szeretnék venni...

Juli!
Akkor rendes párod van,az enyém még csak kiporszívozik(főleg most hogy kismami vagyok) na de főzni azt már nem :lol:
Reméljük azért lesz mensid!!

csip-csip!
Jók lettek a képek,meglestem ám őket!!
Csinik voltatok mindannyian :wink:

Ancsa!
Üres lapos tejes zacsi :lol: :lol: ez jóóóó!!!!
Még nem az én dokim nyugtatott meg(de ez a Kecskeméti igazán meg sem nyugtatott elég bunkócska-csak az uh-os nőci nyugtatott meg azzal hogy rendben lát mindent)
De remélem holnap megnyugtat az én dokim is :roll:
Kénytelen leszek azért bebuszozni Bajára holnap reggel fél 7-kor hogy idöpontot kérjek személyesen(már telón nem merek kérni)...

Írok egy pár adatot ha már kép nincs most... :)
Ja tudjátok mit vettem észre ..Baján a Szluha szerint lepény a mellső falon tapad,Kecskeméti szerint a hátsó falon :roll: ,na most ez hogy lehet??

Szoval koponyaátmérő: 4cm
haskörfogat:12,1cm
comcsont:2,5cm
fejkörfogat:15,3cm
halánték és tarkó közti táv:5,4 cm
felkarcsont:2,4cm
Becsült súlya: 22 dkg (majdnem mint negyed kg kenyér) :D

Üdv a többieknek is akit kihagytam!! :wink:
Vendég

Ja meg van egy cisztám 2,1cm *3,7cm
6-7 hetesen is volt azt tudom,de azóta nem szólt senki semmit róla :roll: Vagy ez már egy ujabb lenne nem tudom...
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?