Susytunder- Tök édi a te pocakod is, és ez tök természetes, hogy a második előbb látszik, mert a szalagok már nem olyan erősek...Nagyon csini vagy szerintem!!Én is szeretnék pocit ide magamra
Iner- Sokat gondolok rátok !!Mi volt a mai UH-n??Ha jól emlékszem te is ma mentél-mész!!
Ediii- Ezzel én is így vagyok, jobban hiszek valahogy a lombikban....Ha olyan rosszak az eredmények, akkor van, hogy egyből lombik és nincs előtte imszemináció!!( remélem nálunk is így lesz
)
Hétfőn meg volt apjuknak a pajzsmirigy kivizsgálás, persze semmi baja az égvilágon, de azért felírtak neki valami gyogyit, hogy szedje nyugodtan...Hát ki sem váltottuk....Ha nincs baja akkor minek tömik gyógyszerekkel??????
Csajok, nagyon szupi volt otthon.....Bár persze megint volt minden aminek lennie kellett.....Elvittem a kocsit szerelőhöz ( már megint a kocsi
) kedden reggel 9-re, azt mondta estére meg van....Na most csütörtökön este tudtam elhozni, én nem tudom mi a lószart szöszölt rajta ennyit, ennyi idő alatt megépítek egy újat kb...Na mindegy, ráadásul 160.000 Ft-ba került
Ennyiből már autót lehet venni banyek
....Aztán voltam a párom lakásában Óbudán ( ahol most albérlők laknak) és persze honnan kaptunk megint levelet????Hát az APEH-től!!!!!Fizessünk valami 49.000 EÜ hozzájárulást meg 15.000 késedelmi pótlékot...Hát a jó k..va anyjukat, már bocsánat....Persze megint azzal töltöttem az időmet, hogy 2 Apeh-ben is voltam, az első kirendeltség zárva volt pénteken ( mert csak a normális emberek dolgoznak pénteken, ezek nem), aztán egy másik helyen, ahol közölte a csaj, hogy telefonon is el lehetett volna intézni
.....Na mindegy a lényeg, hogy írnom kell levelet az Apeh-nak, amiben megírom, hogy mivel itt kint dolgozik a párom, így itt fizeti a TB-t és hát otthon ezért nem.....Azt nem tudom, hogy engem, hogy hogy nem találtak meg???Mivel én sem fizetem otthon sem, de be se jelentettem azt, hogy külföldön vagyok....Na mindegy....A lényeg, hogy itt kintről is kell valami E-106-os nyomtatvány kikérnem és az OEP-nek megküldeni.....Csak annyira bosszantó csajok, hogy ilyen dolgokkal baszom el otthon a drága időt!!!Ja és azt el is felejtettem, hogy már egy nappal a levél előtt bementem már egyszer az Apeh-ba, mert csekket akartam kérni.....Na persze az nincs, menjek vissza hétfőn ( gondoltam magamban, ja, mert valószínű tudok jönni hétfőn..)....Na mindegy, azért kicsit unokaöcsiztem is, annyira kis cukik, egy 4 éves és egy 1,5 éves....Zabálnivalóak
...Aput, Anyut és barátokat is megölelgettem szerencsére, úgyhogy a nehézségek ellenére azért jól sikerült a túra
Na most húzok csajok a Krankenkasse-ba, emiatt a hülye papír ( E106 miatt)....Ja azt nem is modtam, hogy kiderült, hogy az urológus akihez a nőgyógyász küldött minket, magán doki, úgyhogy kaptunk egy 110 eurós csekket
Mindenkinek szép napot!!
Jó újra itt lenni közöttetek, mert hiányoztatok!!
Szeretettel:
Ancsa