Új privát üzeneted érkezett!

Szavaztam!!!Hajrá!!!!

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Megyek 2 barátnőmhöz,nyomok onnan is!!!
Mit lehet nyerni????

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Melinda!
Kösziiii! Ari vagy!!! :wink:

Fődíj egy soproni hétvége(vagy 3-4nap nem is tudom már)
A többi 3 díj meg vásárlási utalvány
Vendég

Angie nálunk ugyan ez a szitu a gyerekekkel!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Csajok!!!

elvagyok keseredve :cry: mondtam férjemnek már pár napja,hogy menjünk szépen el kivizsgálásra!!! De ő nemakar, szerinte vele nincsen gond :!: :(
Ma is mondtam neki, de veszekedés lett a vége :cry: :roll: Nemtudom mit csináljak.... már úgy szeretnék kisbabát, dehát lépni kellene,ő viszont nemakar :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég

Jó persze, egy férfinak biztos nehezebb rávenni magát ilyen vizsgálatra, de ha szeret akkor megteszi értem,értünk :!: :!:
Vendég

Mia szerintem előbb menj te el kivizsgálásokra és ha nálad minden ok akkor mond a párodnak hogy menjen ő....addig hagyd

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita!!!

most egyenlőre az lesz :!: :!:
Vendég

Mia kicsit adj neki időt, ismerős az enyém is makacs. Ha elkapod olyan pillanatban, amikor figyel rád tömören összegezd neki, hogy ha netán vele van gond járhatsz 66 orvoshoz mégsem lesz baba. Majd vázold fel, hogy ha megvan a gond akkor is a kezelés időt igényel tehát még várnia kell a babára. De te is menj el nőgyógyászhoz, hormonlabor, hogy lásd nálad ok-e minden. Na meg nem elkenődni ott van Tomi tehát képesek vagytok gyereket összehozni!!!!!! Ja és minden meddő párnál 40%-ban a nő, 40%-an a férfi és 20%-an mindkettő a hibás!!!!

Most mennem kell odabújok apához, holnapra várom pirit így még ma össze lehet bújni :lol: :oops: lehet leesik nekem is valami :roll: bár hulla fáradt.

Mindenkinek nagy puszi :wink:

Kép
Kép
melisch

Melisch :!: :!:
áprilisban csináltak hormonvizsgálatot,jó volt minden, vagy az még nem jelent semmit?és még csinálnak-? :roll: tudom, nem erőltetem... majd lesz valahogy....
Igen,itt van Tomi :wink: :lol:
Vendég

Sziasztok!!
tegnap sikerült babakocsit licitálnom.......
íme:
Kép

nem is meséltem a reggelünket......
szóval reggel evett BArni majd hallom hogy a pelusba csinál egy jó nagy adag csomagot......popsitörlővel törlöm a popóját és ekkor......eg olyan adagott fosott hogy nem csak én de a fal is jó nagy adagba olyan lett:))))))))))))még jó hogy sárga fos volt.le tudtam mosni........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita :!: az igen :lol: :lol: :lol: de jót nevettem :lol: :lol: :lol: jó a babakocsi :wink:
Vendég

Mia: Szerintem is jó az, amit Melisch ír. A férfiak kicsit másként működnek...

Nita: Pont ilyen babakocsink van. Egyik barátnőmtől vettük mi is. Jó lesz majd nyár felé. Most gondolkozom, hogy milyen babakocsit kellene még venni.

Mi történt... Átmászott a szomszédunk a hátsó krítésünkön, mert ki akarta szedni az ereszcsatornájából a falevelet. Arra mentem ki, hogy a kutya nagyon ugat. És már a garázs mögött volt... Nagyon ideges lettem. Szótlanul átrakta a létrát, átmászott. Mondtam, miért nem szólt, mert beengedtem volna. Erre azt mondta, hogy zörgette a kaput... Mondom ismeri a csengőt? Erre azt mondta, hogy ígysem vagyunk itthon. De mondom itt állok, ergo itthon vagyok... Szerintem skizofrén. Nagyon durva. Vájogháza van, ami kb még 1-2 évig bírja. Nagyon tré az öreg... Este férjemnek lesz hozzá egy-két keresetlen szava....

Be is vettem két magnéziumot. Zoé mozgolódik. Kapott egy jó löket adrenalint...

Kép
kicsi80

Sziasztok! Néhány napja olvaslak Titeket, de annyi időm nincs, hogy írjak. Nálunk csak üvöltés megy és sírás. kedden voltam dokinál Benivel, megállapította, h nagyon gázosaka abelei, kliont írt fel, mert antibigyó hatására elszaporodhattak a "rossz bacik", amik a vékonybelekbe vándoroltak. De most hívom vissza, tök rendi arab doki megadta a számát, szal mivel nem hat a gyógyszer, kibazottul szereteném ha tejallergiára megvizságlnák, mert ezt nem lehet bírni, kiborbáltam a cicin elaltatást, de ha a fáj a hasa lófasz. Bocsi, h ilyen tréágál szavak használok, de úgy szenved , mint a kutya, tök vörös fejjel ordít, tépi a takaróját, rugdos. Ja, doki mondta, ha könményes cuccok, nem jók ilyenkor,ezt láttam is, mert köményes tea után még inkább visított. Mek, majd írok, még as vonalzómat, sem tom le cserélni....most is üvölt... :cry:

Kép
nyuszifül16

Nya, felhívtama dokit, azt mondta a Picik nem bírják lebontani a cellulózt, és próbáljuk ki a laktázi tabblettát, amit vény nélkül lehet kapni a gyógyszertárban. Meg gasztroenterológus, csak segítetenének már , de komolyan.

Melinda: nálatok, csak este van hsafájás? Alszik napközben, mert az tök jó! Ügyes vagy a fejéssel! Én is fejegetek, én van, h a 20 g-t is lefejem, és utána tényleg több van, no meg alkoholmentes sört iszom.
De nmár arra is gonoltam, hogy az idegeivel van baj, mivel terhesség alatt, tök kiv voltam, aztért most jobb, hogy itt van Attila lelkileg!

Nita: tuti a kocsi :lol: De mi van a másikkal?

Angie:Irígyellek, hogy ilyen jók a gyerkeid! :lol:

Kicsi: ne idegesítsd magad, vannak lükék,inkább azt mond neki, hogy amennyiben mégegyzsr előfordul, magánlaksértés de feltételezheted azt is, hogy lopni akart, így amennyiben mégegyszer előfordul sajnos fel kell jelentened, de ezt is inkább a férjed közölje, ne Te, Te tegyél rá...

Lányok: egyébként egy nyugodt baba mennyit alszik, hogy eszik, sajna én ezt nem tudom, de kíváncsi lennék!!??

Kép
nyuszifül16

Kicsi az én másik babakocsim eladó...22.000ft!!!!Bergon cross.....
és milyen a tapasztalatod ezzel a kocsival????
Nyuszi jaj ugy segítenék de messze vagy!!!!!
meg van a másik kocsi.csak nekem van egy rossz szokásom...szeretek váltogatni..anno Máténál is a második kocsi vált be.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita: mi vetteünk egy baby top elnevezésűt, alap kaetgória, de tuti, de nálam sem válik be, pedig könnyű, tépem a hajam, mert a abc designos kölcsön kocsikn, nyári, és nincs hozzá kiegészítő...szal most nem tom mit csináljak, az 5X használt kocsimmal, basszus... A Bergon is fix kerekű igaz?
Nekem tetszetek a nagy baby luxok is, csak az is kertvárosi kocsi.
Mizu Veletek mesélj!
beni közben álomba sírta magát!Éljen! :lol: 8) Vagyis nem a sírás, hanem az alvás!

Kép
nyuszifül16

Visszaolvastam kicsit!

Kirus: nem lesz baj, szorítok, csak nyugi, de ha van hír gyere!

Angie: melyik kórházban ennyire kretén a doki? Pesten nálam is uez volt a fogadott dokimmal, amikor fenyegető veteléssel voltam bent, és cseszett rám...

Babicsek: nem feladni, vannak csodák, egy olyan rokonom tök spontán esett teherbe, akinek nem is lehett babája, nagyon erős cukorbeteg, csomó hormontól beteg lett, amit a leendő babára kapott, aztán már várták az örökbefogadást...és hipp-hopp, babája lett, még feküdtünk itt bent Gyulán is vele a kórházban, tegnap császárral meglett a babája, ha másoknak sikerülhet, miért pont Nektek ne, tarts ki+++++++++++++++++++++++

Kép
nyuszifül16

Nyuszi igen fix mind a 4 kereke...nagyon kafa kis kocsi......
ne akarná eladni de akkor 3 babakocsim volna....api nem engedi....
megvagyunk köszi....2 ht ulva megyünk oltásra.... :(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita: értem!
Tök tuti, ha a babáink között végig pont két hét volt, mindkettőnknek előbb jött, és most is napra pontosan két hét :lol: :lol: na, felöltözm és eltoom Benit a gyógyszertátba, megvesszük azta laktázit vagy mit, holnap meg megyünk a gasztros dokihoz, mert egyik ismerősünk és ügyeletben megnézni, na, ez az egy amiért megéri itt lenni, meg lakni, hogy van hova menni Petsen magasról tojnának a fejemre.

Kép
nyuszifül16

Nyuszi jók a megfigyeléseid!!!!!!
jó sétát:))))

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Nyuszi, annyira aggódom értetek! Ez nem normális, legalább egy kicsit nyugodnia kellene. Igény szerint szoptatod? Én nem tudom, hogy van ez, nekünk meg a gyermek-gasztrós doki azt mondta, hogy éppen kiskorban tudják jobban bontani a cellulózt, aztán ez a bontóenzim lassacskán eltűnik, és akkor már nem. Az uh-on semmi más nem derült ki? Én elvinném egy gyermek-neurológushoz, nézze meg alaposan a kicsit. A 6 hetes kontrollon elvileg alaposan megnézik, nálunk volt koponya- és hasi uh, szemvizsgálat, neurológia, szóval mindenféle, remélem, nálatok is hasonló alaposság lesz.

Kép

Kép

Kép
lyly

Kírus,
a legtöbb nyugati országban már nem is néznek AFP-t, annyira megbízhatatlan. Ha pl. rosszul mérték a testsúlyodat, vagy nem a legpontosabb időben vették le a vért, máris elég a car eredményhez. Szóval ne pánikolj, ez nem jelent semmit!

Kép

Kép

Kép
lyly

Sziasztok!
Most nincs időm reagálni az írásokra(talán este lesz :roll: ).
Voltam dokinál,megkaptam az AFP-re a papírt,nov.23.án kell menni.
Megnéztem akkor leszek 17+0 kicsit aggódok. :?
Két nap nagyon nyilalt a petefészkem,fájt a hasam.Ma semmi,remélem csak növöget és nincs gond.

Mindenkinek puszi!

KépKép
Kép
mucus75

Sziasztok!!
Nyuszi!!Pistike volt nekem ilyen,3 percig nem volt el egyedül a kiságyba,de ha ölbe volt,egész nap csend volt,letenni viszont nem lehetett...neked el van ölbe???
Most úgy néz ki egy napom,hogy este kb. 7-kor fürdés,utána 3 óra ordítás(de már nem minden nap) kelés 1-2 között de csak nyöszörög,én persze félkómába megszoptatom (3-4-et szív) és már alszik is...mégegy ilyen kelés 4-5 között,utána 8 körül tér magához,felvan 1-2 órát,utána megint nagy alvás,délután 2-től felvan olyan 5-6ig,néha sír egy kicsit,de nekem az autósölésbe van el jobban,ölbe is szeret,de nem akarok belőle Pistikét csinálni,ezért ha nem muszáj nem veszem fel....gagyogok neki,játszok vele,de nem az ölembe van....utána csupaszkodunk egy fél órát,és fürdünk....szóval kb így néz ki egy napunk...
Teljesen megértelek Nyuszi,mondom Pistike dettó,és nem tudtuk miért ordít,de olyan 6 hónapos kora körülre elmúlt teljesen....de az éjszakát mai napig nem aludja át.....

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Majd rakok képet,hogy hogy van csendbe a kisasszony...erre is apa jött rá... :oops: :oops:

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Meli várjuk a képeket!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Barnika 7 hetesen:))))))

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Nita: gyönyörűek a fiacskáid!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Melinda: hát nem lehett könnyű Pistikével, én totál ki vagyok! Nekem se kézben , se sehogy nem laszik, sőt nem is figyel, csak szenved.
Lyly: mindjárt lentebb részletezem...

Szóval ma, voltunk gasztrósnál, ő is gyerek dokim volt anno, szóval onnan ez a nagy ismeretség, hogy Mamám és nagy néném is ott dolgoztaka kórházban, és mindekt soha nem szakrendelőbe vittek, na, egy a lényeg a megyei kórház és gyerekkórház is Gyulán van, szóval jó az orvos gárda, s ami nem utolsó soron kiv itt bekerülünk,ez az egy vígasztal, ha már itt Gyulán dekkolok.
Szóval valószínű Beni nem tudja lebontania tejcukrot, a vékonybenélben ez a lebontatlan cukor felhalmozódik, és a vastagbeléből odavándorolnak a bacik, ami puffadást, hasi görcsöket okoz. Nos, a bacikat klionnal pusztítjuk, ami egy idő után gombásodáshoz vezet, szóval akkor kella gombaírtó, ezt pnnan tudom, h tök zöld lesz a széklete, szóval most klion étkezések előttlaktázi tabletta vízben oldva, napi egy normaflore, és papaverines fájdalalomcsillapító.
Ma már Anyámék sem bírták, ő csak sír és üvölt, és nem lehet megnyugtatni, és nem hizsik hogy nincs más mód, doki néni azt mondta 5-6 hónap után jobb lehet. Ennyit az porvostudományról és a rohadt gyógyszerekről...én dec-ben biztos nem állímvizsgázom, és kezdek kikészülni.
Megyek, emrt most már fejek, mert túl etetni sem szabad, szopni nem akar, fejek neki, de van, h cicin alszik el, de akkor is szopja, mint állat, mert úgy fáj neki. Aj , miért megy minden nálunk ilyen rohadt nehzen, lehet, h valamiért ver az élet és a sors...
Megyek fejnim és kezdődik egy újabb rohadt éjszaka...újabban hajnali 3kor tok menni, fürödni, rendet már enm rakok, szarok rá....csak Beninek lenne jobb, végülis akkor még 5 hónap, és jobb lesz. De nem értem miért nem vizsgálták kijobban, még majd megyek egy én régi dokimhozmagánba, meg még egyhez, ami írt vmi csecsemőgondozási könyvet, oda is magánba, nem karaom feladni.
psuz Mindenkinek, küldejetek erőt! :?

Kép
nyuszifül16

JAJJ NYUSZI ANYIRA SEGITENÉK NEKED PEDDIG NEM ÁRTANA EGY ALAPOSABB KIVIZSGÁLÁS AZÉRT AT EGÉSZ NAPOS ÜVÖLTÉS SOK LEHET NEKED IS MEG A BABÁNAK IS IGY MIND A KETTEN KIFOGTOK MERÜLNI...SOK ERÖT KIVÁNOK,PUSZI
80olgi

Kép
80olgi

80olgi

Szia Olgi!
Köszi, nagyon drága vagy, elolvastama cikkeket és már én is utána néztem neten is,De itt is írják, h nem szűntetik meg az anyatejet, Beninél is ehet az antibiotikum miatt csökkent az enzim, és ezt a cikkben is írt laktázi tablettábval pótoljuk, minden evéshez kell egy, a belekben lévő baktériumokat, meg antibiotikummal pusztítjuk. Ha a megyei gasztróenterológushoz már elvittem, nem tudom hova vihetném tovább, azt írtam h még jövő 7en két magánorvoshoz elviszem, meg babamasszázst keresek, mert az is állítólag jó fájdalom csillapító. Reggel 4ig üvöltött, most alszik, de totál kivagyok, mert vagy alszik vagy üvölt átmenet nincs...nem nézeget meg semmi... :cry:

Kép
nyuszifül16

Jajj Nyuszi......nem akarod bevinni a Heim pálba???ez nagyon nem jó hogy ennyit üvőlt......előbb utóbb kikészülsz teljesen!!!!!
köszi a Barni dicséreteket mindenkinek!!!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

PEDDIG VALAMIT TENIJÜK KÉNNE AZ ORVOSOKNAK EZ NEM NORMÁLIS HOGY ENNYIT SIR,TE IS KIKÉSZÜLSZ MEG BENI IS...
80olgi

KÖSZI NITA A DICSÉRETETT :lol: :lol: DE A TEFIAD IS GYÖNYÖRÜ ÁM :lol: :lol:
80olgi

köszi Olgi!!!
nem teszel ki vonalzót Misikéről hogy mennyi idős? :wink: :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita: köszi ari vagy, de most csak gyulai címre vok bejelentve én is és ő is. A dokinő azt mondta, h ezekn él a babáknál a baba az egyik az Anyuka a másik szobában sír.
Olyan rossz Beni a pancsit sem szereti, nem tudom, honnan ezek a rossz élmények.Lehet a kórház, mega záromra is rá van írva, h vmi stresszt kapott, hogy beszorult a szülőcsatornába.
Most épp alszik, bár az előbb felkaptam, mert nyögdicsélt, azt viszont még mondta nagybétyám felesége a piszichitár doki anno, hogy a stresszes Mamák babái sokkal nyugtalanabbak. Valami csak lesz, most még azt csinálom, hogy babamasszázst keresek, és elviszem, de minden pelusozásnál és mindig sír, nem tudom, azt hogy fogja tűrni, de tesóm piszichológiai könyvében olvastam, hogy annak hihetetlen hatásai vannak, és szakemberesk is el ismerik, habár megmagyarázni nem tudják, de az eredmények kézzel foghatóak. Szóval ezt akarom holnap intézni, meg a magánorvost, nyugi nem állok meg. De én kezdek atól félni, h az a sok szeretetlenség és szorongás, amit a terhesség alatt átéletm, az most látszik meg, és nem rajtam, hanem a Picin. De nem adom fel. Ma dupla vízben próbáltam ringatni, és lebegtetni, de nem volt jó, de nem adom fel, még nagy reményeket fűzöka a masszázshoz. Sztema decemberi államvizsgámnak lőttek, ez van. Holnap után jön Anyós, jól összvetszett vele após, hogy lejön, meg jön Ati is, ANyós visszamegy, mert nem mer itt aludni, pedig majdhogy nem az ország két vége, Ati meg marad a szokásos 3 napra.

Olgi: Misike is gyönyörű baba ám, remélem Beni is lesz ilyen önfeledt.

Lányok: mi a véleményetek errőla járványról, és az oltásról?
Többiek merre vagytok??

Kép
nyuszifül16

probáltam vonalzot tenni de valamiért nem engedi:(JOL TESZED NYUSZI HOGY NEM ADOD FEL...HA GONDOLOD JÖVÖ TAVASZAL TALIZHATNÁNK A BABOCÁKKAL EGYÜTT ÉN UGYAN IS BÉKÉSI VAGYOK MAJDNEM SZOMSZÉD :) BIZTOS ILYEN LESZ BENNI IS IGEN HALOTTAM ROLA SZÜLÉSI TRAUMÁNAK NEVEZIK
80olgi

ELIRTAM SZÜLETÉSI TRAUMA ERRE KERES RÁ A NETEN RENGETEG MINDEN VAN ROLA
80olgi

80olgi

80olgi

Olgi: köszi ari vagy, ha Gyulán leszünk, akkor persze, h talizhatunk tavasszal. Nagynéném is békési, nagyon sokat voltam ott gyerekkoromban, minden nyáron meg most is szoktuk látogatni, bár éna 9 hónap alatt nem taliztam vele.
Nagyon tutik a cikkek, még olvasgatok, a legújabb, h nem hagyom sírni, felveszem megszeretgetem, cicire teszem, hagyom elaludni, írtó melós, de hátha megnyugszik kicsit. Meg nagyon tetszett enneka fürdetővödörnek az ötlete, sztem be is szerezek, mert amikor egyszer bekakilt, akkor nem hoztunk Attiával kádat, csak egy vödörbe ültettük és azt tök élvezte. Most alszik az ágyamban, kipányváztam párnákkal.

Kép
nyuszifül16

TE FENT VAGY IWIWEN??MEGKÉRDEZHETEM, HOGY HIVJÁK NAGYNÉNÉDET PERSZE HA PUBLIKUS.ÖRÜLÖK HOGY JOK A CIKEK MAJ MÉG KERESGÉLEK NEKED,REMÉLEM MOST EGY KICSIT JOBB ÉJSZAKÁTOK VOLT
80olgi

Sziasztok!

Nyuszika! Ne add fel! Örülök, higy eszedbe sem jut!!!!! Nem tudok segíteni, mi okozhatja! De nagyon remélem elmúlik hamar!!!!!! :cry:

Mi tegnap este megnéztük Batman-t! Kicsikém mozgott végig.... Lehet, nem kellene ilyen stresszes filmeket néznem.... Meg persze az a hülye szomszéd is idegesít. Félek, hogy bármikor szembe jöhet velem a saját udvaromon. Nincs biztosónságérzetem. Ha jól emlékszem valakihez törtek be az elmúlt időben. Talán Angiékhoz. Ha erre járna, tudna nekem írni, hogy élte túl?

Kép
kicsi80

Nyuszi nagy ölelés és kitartást neked küldők sok-sok erőt, hogy el tud viselni ezt a sok nehézséget amit az élet eléd görget. Remélem Ati jelenléte csak könnyít a helyzeteden és nem nehezíti azt. Sokat gondolok rád és nagyon drukkolok, hogy valami bogyó/kura hasson és Beni nyugodtabb baba legyen.

Többieknek nagy puszi!!!!!!

Kicsi én is falra másznék ha a szomszéd ki be sétálna nálunk, vegyetek kutyát az jelezné ha ott ólálkodik nálatok.

Kép
Kép
melisch

Melisch : köszi. Te , Ti hogy vagytok? Pihi van akkor ugye?

Kicsi: köszi Neked is,a kutyus tényleg jó ötlet, meg Zoénak még később játszótárs is lehetne.

Kép
nyuszifül16

Sziasztok!!!!!!!!!
Megjöttem,és eddig jó hírekkel Exclamation Exclamation Exclamation
Még nincs vége sajnos ennek a herce hurcának...
Szoval uh-n rendben van minden!!!!! Wink ,de a dokit "aggasztja" ez az alacsony afp-m és így vissza kell majd mennem 4 hét múlva Shocked ...
Szoval azért happy vagyok hogy semmmi rosszat nem láttak!!!
Kép sajna nincs de még a babókámat sem láttam mert a nő felé volt a monitor.....
Na de sebaj,majd pénteken itt Baján láthatom is meg képet is kérhetek,sőt kérek is!!!!!!!!!!
És akkor hozom Wink

Mindjárt vissza olvasok!!
Vendég

Kirus: én annyira örülök, tök jó! Azért ez jó, és tényleg annyi mindent elnztek már, ha baj lenne aut Uh-n tuti látná a dokesz, főleg így, hogy még jobban is odafigyelt! :lol: Szóavl lazíts, csak nem lesz baj! Húúú, én úgy örülök, de tényleg. :wink:

Most szereztem meg a babamasszázs tanár számát, majd hívom is, bizots jó sokba fog fájni, mert házhoz jövős, de itt csak ez az egy van. De csak segít és nem gyógyszer! Minden reményem ebben.

Kép
nyuszifül16

Sziasztok!

Kirus: Nagy wink :D :D Jó lesz minden! Nyugi!

Nyuszi: A masszázs biztos jó lesz... Mindent ki kell próbálni, hátha bejön valami!

Köszi csajok! Kutya van. Egy 1,5 éves Golden Retriever. Ő szólt, hogy itt van. Mindig ugatja a kerítését, ha az udvarán van. De most másként ugatott. Idegesebb volt. És ugyebár bent is volt az udvaron. De nem rohanhatok ki, ha bármit is lát és vakkant. Akkor megyek csak ki, ha egyfolytában ugat. De akkor is bejött, és közölte velem, hogy nem fél a kutyától :twisted: :twisted: :twisted:
Aznap este párom beállt a kapubejárójába, és leugatta. Nem idézném, miket mondott... Amikor beült dolgavégeztével a kocsiba, rükvercbe kapcsolt, és felpürgette a kerekeket,szált a falevél. Elmondása szerint tiszta horror volt az egész. Remélem megértette ez a bunkó, hogy legközelebb ne csináljon ilyet. :evil: :evil:

Kép
kicsi80

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?