Sziasztok!
Nita: gyönyörűek a fiacskáid!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Melinda: hát nem lehett könnyű Pistikével, én totál ki vagyok! Nekem se kézben , se sehogy nem laszik, sőt nem is figyel, csak szenved.
Lyly: mindjárt lentebb részletezem...
Szóval ma, voltunk gasztrósnál, ő is gyerek dokim volt anno, szóval onnan ez a nagy ismeretség, hogy Mamám és nagy néném is ott dolgoztaka kórházban, és mindekt soha nem szakrendelőbe vittek, na, egy a lényeg a megyei kórház és gyerekkórház is Gyulán van, szóval jó az orvos gárda, s ami nem utolsó soron kiv itt bekerülünk,ez az egy vígasztal, ha már itt Gyulán dekkolok.
Szóval valószínű Beni nem tudja lebontania tejcukrot, a vékonybenélben ez a lebontatlan cukor felhalmozódik, és a vastagbeléből odavándorolnak a bacik, ami puffadást, hasi görcsöket okoz. Nos, a bacikat klionnal pusztítjuk, ami egy idő után gombásodáshoz vezet, szóval akkor kella gombaírtó, ezt pnnan tudom, h tök zöld lesz a széklete, szóval most klion étkezések előttlaktázi tabletta vízben oldva, napi egy normaflore, és papaverines fájdalalomcsillapító.
Ma már Anyámék sem bírták, ő csak sír és üvölt, és nem lehet megnyugtatni, és nem hizsik hogy nincs más mód, doki néni azt mondta 5-6 hónap után jobb lehet. Ennyit az porvostudományról és a rohadt gyógyszerekről...én dec-ben biztos nem állímvizsgázom, és kezdek kikészülni.
Megyek, emrt most már fejek, mert túl etetni sem szabad, szopni nem akar, fejek neki, de van, h cicin alszik el, de akkor is szopja, mint állat, mert úgy fáj neki. Aj , miért megy minden nálunk ilyen rohadt nehzen, lehet, h valamiért ver az élet és a sors...
Megyek fejnim és kezdődik egy újabb rohadt éjszaka...újabban hajnali 3kor tok menni, fürödni, rendet már enm rakok, szarok rá....csak Beninek lenne jobb, végülis akkor még 5 hónap, és jobb lesz. De nem értem miért nem vizsgálták kijobban, még majd megyek egy én régi dokimhozmagánba, meg még egyhez, ami írt vmi csecsemőgondozási könyvet, oda is magánba, nem karaom feladni.
psuz Mindenkinek, küldejetek erőt!