Új privát üzeneted érkezett!

Szöszmöszke,
Én dehogy vetlek meg a chipsért! Én is szoktam enni, imádom az IKEA-ban kapható sós változatot, mert az olyan jó kemény, csak úgy ropog a fogam alatt. És sós! Gondold el! Állítólag a sót is minimumra kell csökkenteni a terhesség alatt. Még jó, hogy levegőt lehet venni. :wink:

Én nem vettem semmilyen kenőcsöt a hasamra, következésképpen nem is használok. Remélem, elkerülnek a striák.
Vendég

Sziasztok!

Én a kólát őszintén szólva teljesen tiltólistára tettem, bár tudom hogy 1-2 pohár nem ártana meg. Szerencsére semmi rosszullét nincs nálam, így nem is kell azon filóznom, hogy mit igyak azért hogy jobban legyek. Amire nagyon büszke vagyok szerény személyemben, az az hogy mielőtt terhes lettem, nagyon lelkiismeretfurdallásom volt emiatt, de muszáj volt minden héten bedobni egy BigMac-et. Azóta viszont közelébe sem mentem :D

Ma este 3 hetes kihagyás után el akartam menni edzésre de a pocim egy kicsit fura volt, így kihagytam. Lehet hogy csak belül húzodnak a szövetek, nő a picim kuckója és azt érzem. Most már sokkal jobban vagyok de gondoltam sokkal jobban teszem ha nem futok meg ugrálok, nehogy bajom legyen. Jövő pénteken jó lenne elmenni mert vasárnap meccsünk lesz, de ha nem leszek biztos az állapotomban akkor tutira lemondom. A baba mindennél fontosabb. 1-2 meccsre még nagyon vágyom, az a legjobb az egész szezonban, de azt hiszem nem sokára elbúcsúzom, jobb lesz pihenni.

Válaszolva a körkérdésre, én nem nagyon szégyellem megválaszolni. Mióta kiderült, hogy babát várok, azóta nem voltunk "úgy" együtt mint azelőtt. A tesztelésem előtti éjszaka próbáltuk, és nagyon rosszul esett. Még a legelső alkalom sem volt ilyen kellemetlen. Többek között ez gondolkodtatott el, hogy esetleg terhes vagyok-e, mert hogy hátha tudja a szervezetem, hogy vigyázni kell. Na de nem kell egymást nélkülözni, más dolgokat is lehet csinálni, ami ugyanolyan jó, csak mondjuk rám egy kicsit belátással van :wink: Mindketten a felhők felett repkedünk attól a gondolattól, hogy bébink lesz, s így aztán sokkal könyebb vigyázni. :)
picilulu

hát a striákkal azért érdemes vigyázni.anyumnak a háromterhessége alatt egyiknél sem volt , nekem meg az elsővel bőven, padig kentem magam becsülettel.szóval én nemegészen anyám bőrét örökölhettem.már serdülő koromben is lettek a cicimen és a csípőmön is.terhesen meg tigriscsíkos lett a hasam amiből mára szinte semmi sem látszik...szóval idővel szépen eltűnik, de persze nem tökéletesen nyomtalanul.
Vendég

Sziasztok!

Silva nem kell keverni csak naturan! Mar annak is orulok ,ha nem viszket a borom a repedestol!

Szoszmotke remelem gyorsan kedd lessz neked es lathatod a picurkadat!

Bogme azthiszem te kerdezted....-nallunk algusztus 24.-ota nem volt semmi hazaselet,csak noi praktika a ferj reszere! :oops:
Nekem viszont minden tekintetben tilos volt tegnapig! Voltam a 2.ik honapban ugye verzessel is korhazban meg elotte is tilos volt ettol meg megjobban az lett!
Igazsag szerint nekem jol esett volna ,de mas volt a fontosabb,most meg nem tudom ,hogyan lenne jo....ugyertem ,hogy mindig a baba van a fejemben es igy fura,ha csak testileg vagyunk egyutt,pedig kivanni kivanom!

Picilulu mit sportolsz?

En is bunozok etel teren,de peldaul ma nem tudtam ,csak 1 mareknyit enni mert annyira rosszul voltam! Remelem lassan lemond mar roka koma!

Megyek is mert ideje mar!

Jo ejt mindenkinek!!!

Kriszta
schat

Sziasztok!
Sajnos nincs időm visszaolvasni,csak bejelentkezek.
Ismét benne a náthába Domival együtt,remélem nem lesz gond. :roll:
Az elmúlt két nap nagyon szúrt a petefészkém,fájdogált a hasam.Akkor szokott amikor növöget picur,remélem most is azért volt.Ma nincs semmi(kop-kop).
Voltam csütörtökön dokinál,megkaptam az AFP-re a papírt és ismét laborok lesznek nov.23.án kell menni.
Mindenkit puszilok.

Kaja:Ma kacsasült,tört burgonya,vitamin sali,holnap töltött káposzta.Csupa fogyis.... :lol: :lol: :lol: Jó hétvégét!Dius

KépKép
Kép
mucus75

Sziasztok!

Hm, finomabbnál finomabb ételek készülnek ma úgy látom! Én ma nem főzök, mert tegnapról maradt, azt megesszük, aztán délután szerintem elruccanunk valahova, és akkor ott eszünk. Este meg hideget.

Képzeljétek, bármennyire is fura, de ln mintha éreztem volna a picit mozogni. Reggel és este, mikor nyugalmasan fekszem az ágyban, olykor enyhén ilyen kis pukkanásszerű érzésem van, de ez egyáltalán nem hasi görcs. Nagyon enyhén érzem, de egyszerűen tudom, hogy ez a baba. Ti éreztetek már ilyet?
Vendég

Sziasztok!

Sellon: én lepkézést érzek sokszor a pocakomban:)
Schat: Ami az együttléteket illeti nálunk semmi nem változott, max. pocimat nem nyomja agyon :)

Kép
hné29

sziasztok
lányok mára tényleg jobb lett a bokám :D hála pihentetésnek.

Mi se vgyonk tul sokat mostanába együtt a páromal ,mert estére már fáradt vagyok,reggel meg gyerekeket viszük oviba,iskolába .de egymáshoz bujva szoktunk tv nézni és aludni :D .

evés: én továbra se tudok sokat enni főtkajákbol de gyümit azt elég sokat todok enni . no és teát iszok igaz nem koffeinest hanem kofeinmentest .
csics

Sziasztok!

Sajnos már megint ezer éve nem voltam. Én is tök szarul érzem magam, hogy nem tudok nektek napi szinten írni :( Mindenkinek gratulálok a jó eredményekhez!!!!!!!!!!
Tegnap voltunk Uh-n az Istenhegyi klinikán. 12. heti, de a gyakorlatban most voltam 13 hetes :D A gép szerint 12+5 napos voltam pénteken, de a doki mondta, hogy nyugodtan számolhatom az eredetivel.
Olyan jó volt látni a pocaklakót. Alukált valószínűleg, mert gyertyaállásban volt egész végig. Kaptunk róla képet+dvd felvételt. Már mindenkinek megmutattam. Olyan jó vissza nézni. Az eredményei rendben vannak. 6,25 mm már. A kombinált teszt eredményét is megvártuk. Negatív lett, de a papíron 2 eredményt tüntettek fel, az egyiknél a szokásosnál 3* többet mértek. Rögtön para ment végig rajtam, mert írták h. ajánlják a 18. heti genetikai ultrahangot. Felhívtam a dokit, de ő egy kicsit megnyugtatott, bár megint nagyon rohant valahová! Ha szülünk majd sms-ben értesítem, mert előbb elérem :D Mondta, hogy az eredmény negatív, tehát nyugodjak meg, de hétfőn megyek hozzá és, akkor megnézi az adatokat. Kicsit akkor is parás vagyok. Akinek volt kombinált tesztje annak milyen volt az eredménye?
Ma is dolgozom, de lassan végzek. Nagyon fáradt vagyok már. Sajnos nekem a hasfájás egyszerűen nem akar múlni. Este mindig kész vagyok, mint a bili füle. Kicsit nehezen bírom a melót, de most nem jövök 3 napig, így megpróbálok nektek is többet írni. ÍGÉREM!

Olyan kiváncsi lettem volna nemére, de a doki még nem akart semmit se mondani. Sejtelmes volt :D
Elolvastam a hozzászólásokat és olyan finomságokat főztök. Nekem sajnos tökre elmegy az étvágyam mire megfőzök, így alíg tudok enni este. Féltem is h. a baby esetleg kicsike lesz és kikapok :D

Írtátok a szaloncukrot. Nekem az epres-joghurtus a favorit. Meghalok érte. Nyami nyami.

Jók legyetek! Vigyázzatok magatokra!
caysee

Sziasztok!

Caysee! Ha a doki azt mondta nincs baj az eredménnyel, akkor ne izgulj! A hétfő meg mindjárt itt van, és akkor úgyis megnyugtat majd! A hasfájást sajnálom, remélem hamarosan elmúlik.
Sellon, Hné! Nem semmi, hogy érzitek a picit! :shock: Szerintem én csak akkor fogom észrevenni, ha kirúgja az oldalamat.
Picilulu: edzés, meccs??? Mit sportolsz, ha szabad kérdezni?

KÉpzeljétek, ma a szüleimnél voltunk, és anyukám nyert 300 db raffaellot. Egy óriási fehér dobozban hozták, piros masnival átkötve, nagyon szuperül néz ki. Édességgel így el vagyunk látva egy ideig. :D

szösz

Kép
szöszmöszke

Röplabdázom :D

Ma sikerült nagy mulatságot okoznom a szülők és férjem között, ugyanis kivégeztem egy egész üveg savanyú uborkát :lol:

Gratula Caysee 8) Nyugodj meg, minden rendben lesz. Lehet a doki azért nem mondott semmit, mert nem volt benne biztos és nem akart félrevezetni. Legközelebb!
picilulu

Sziasztok!
Bocsi Lányok,hogy ilyen ritkán írok,de minden nap olvaslak titeket! :)
Caysee:csak semmi idegeskedés!!!!!Bizti nincs semmi baj!!!
Ha jól emlékszem Te vagy vecsési?Én monori vagyok!!
Amúgy nekem is állandóan fáj a pocim!
Szösz:hogy nyerte anyukád azt a sok raffaellot!!???
IMÁDOM!!!!!!!!!!!!!20 db-ot egyszerre simán betudok nyomni!!!
Gratula neki!! :)
Mucus:megkérdezhetem még a gatyó csipőjét,és combját? :oops:
És Te hány kiló vagy,hogy nem jó rád?Én 100 körül mozgok,és 170cm!
Csak a viszonyítás miatt kérdezem!

És még egy kérdés,tegnap vettem babaolajat,de azon az van,hogy le kell mosni!Akkor most hogy használjam?
Én úgy gondoltam,hogy fürdés után bekenem vele a pocim,de most teljesen elbizonytalanodtam! :oops:

Szaloncukorból nekem a marcipán,és a gumicukor a nyerő!!! :D

Kedden megyek uh-ra,már nagyon várom!!
Sziasztok!MOncsi[/b]

Kép
kevemoncsi
Monor

ceysee
csak nyugi hétfő az már holnap lesz az meg nincs soká :D amugy én se jövök minden nap mert ha dolgozom akor délután már nincs erőm netezni ,de ahogy időm és energiám engedi jővök ,nekem a doki az uh azt mondta most még nem tudná megmondani hogy fiu vagy lány lesz igy várnom kell még ugy 1 hónapot :) .
csics

Sziasztok!

Végre idejutottam. Most fejeztem be a palacsinta sütést. Egész nap takarítottam, így egy kicsit elfáradtam. Köszi lányok a biztatást! Remélem tényleg nem lesz a pötivel probléma :)
Szöszmöszke: Gratulálok az Anyukádnak. Imádom a raffaellot! Hogy sikerült nyernie? Az ilyen bonbonok közül, csak ezt eszem meg.
Picilulu: Nem semmi 1 üveg uborka? Én még semmire nem kattantam rá, de remélem ami késik nem múlik és megjön az étvágyam és a kívánosságom is vele együtt! k
kevemoncsi: Igen én vecsési vagyok. Te hol fogsz szülni? Sajnálom h. neked is fáj a pocid. A gyerek biztos egész nap tornázik vagy mi a szösz. Kiváncsi lennék rá, hogy milyen pózban van, amikor az Anyját gyilkolja :D Neked mikor szokott inkább fájni?
csics: Köszi a biztatást. Igen a holnap már itt van. Jó lesz dumálni a dokival.

Írtátok sokan a babaolajat, ha jól látom. Nem tudom, hogy mit használjak, majd, hogy megelőzzem a csíkokat. Ti a babaolajat ajánljátok?

Pusz mindenkinek. Megyek mert jön a férjem és krumplit kell neki sütnöm
caysee

Valami történt a vonalzómmal. Megállt az idő! Hát ilyet!!!
caysee

Moncsi!
Én 99kiló vagyok. :oops: :twisted:
Holnap lemérem ismét. :wink:

Ma voltunk az Arénába a baba-mama expón.
Hát csajok,rengeteg pénzt eltudtam volna költeni :D csuda jó dolgok voltak olcsóbban mint a boltokban.
De mivel picurnak még korai,babona stb nem vettem semmit.
Én viszont kaptam magamra egy szupi kordbársony nadrágot 4800ft-ért :!:
Domi is élvezte volt sok játék lehetőség és rengeteg ajándékot kapott. :wink:

puszi mindenkinek!Dius

KépKép
Kép
mucus75

Sziasztok!

Bogme!
A kérdésedre: szex? Lassan azt sem tudom mi az :oops: :( . Nincs is sok kedvem,meg a férjem is fél nehogy baj legyen... :( . Remélem azért lassan visszatér a kedvünk 8) !

kevemoncsi,mucus75! Visszaadtátok a reményem :lol: attól féltem ,hogy nem fogok magamra ruhát kapni(100 fölött vagyok 8) ). Mondjuk mindenképpen kimegyek a boltba amit susytunder ajánlott(köszönet érte Kép ).

Picilulu! Azért egy üveg ubi nem semmi :) !

Lányok! Mindenkinek gratula a szépen fejlődő babucikhoz :lol:

A jövő héten UHU-ra és egyéb vizsgálatra menőknek szorítok nagyon a jó eredményekért. Én kedden megyek,szurkoljatok légyszi!

Puszi Nektek

Kép
szilvancs75

Sziasztok!

Nagyobb súlyú lányok (bocsánat senkit nem akarok megsérteni) mindenképp menjetek el oda ahol én vettem a nacit, mert egészen 4xl- ig vannak nacik. És abba biztos belefértek, még az utolsó hónapig is, bár májusba már valami laza naci kellesz.

Én is voltam baba mama expon tegnap, megvettük Kristóf karácsonyi ajándékát, és a kisebbik keresztlányomnak is, tényleg olcsóbban, és is jó sokat tudtam volna költeni. :oops:

Szex? Egy kezemen meg tudom számolni hányszor gyűrtük össze a lepedőt, mióta baba van a pocakba. De apa már tudta ezt, Kristóffal is így volt, lesz egy idő amikor majd állandóan letámadnátok apát. :lol:

Én ma rakott krumplit csináltam, már háromszor szedtem belőle délután, hozzá anyukám savanyú káposztáját ettem, hát holnap tekerhetem a biciklit. :oops:

Már nem is írom, hogy azt a sok raffaelot én is menyertem volna szivesen. :)

Kép
Kép
susytunder

Sziasztok!

A hétvégén nem tudtam csatlakozni!

Az együttlétek nálunk az elején, mikor megtudtuk, hogy baba lesz lecsökkentek, de most már kezd visszaállni.;) Bár nálam kicsit lassabban áll vissza.Meg persze óvatosabbak vagyunk!

Szép napot mindenkinek!

Én megyek dolgozni, bár nem vagyok valami jól, de múlt héten is itthon voltam! Megpróbálom magam összeszedni, bár a védőnő és az orvos is nagyon szeretné, ha táppénzre mennék, majd még a holnapi UH-on megbeszélem vele! Lehet tényleg az lesz a legjobb! Kezdem belátni, és kezd tudatosulni, hogy most már nem csak magamra kell gondolni!

Kép
klaccc

Szösz: Chips-éhség rámtör rendszeresen és én is képtelen vagyok neki ellenállni. Sok sikert holnap az UH-n.

Schat: Szerintem, ha a doki már nem tiltja és még kívánnád is, akkor próbáljátok meg, ha mégis rosszul esik, akkor még mindig lehet másképp folytatni. Az se baj, ha közben a baba is a fejetekben van, ha ez nem lomboz le. Ez természetes. Nálunk is így van, és ettől az együttlét nem lesz kevésbé izgalmas, csak valahogy meghittebb.

Caysee: Gratulálok az UH-hoz. Én voltam kombinálton, de csak nov. 16-17-én lesz eredmény, addigra te már sokkal többet tudsz :( Nekem valami olyasmi volt a papíromon, hogy ha 1:250-hez alatti az arány a betegség meglétére, csak akkor pozitív, e felett negatív. na lehet hülyén írtam... lényeg, hogy 1:300-hoz már jó, 1:200 már nem.

Kevemoncsi: Jól gondoltad, fürdés után ne töröld magad teljesen szárazra és úgy kend be. Várjuk a híreket UH után!

Picilulu: Kezet foghatunk :) Szintén egy üveg házi savanyúság ment le tegnap, és annyira jólesett :)

Szilvancs: Szurkolunk :)

KépKépKép
bogme

Sziasztok Lányok!

Drukk mindenkinek az uh-hoz, aki ma megy. Én holnap megyek a dokimhoz magánrendelésre. Ilyenkor kapunk felévtelt és képet is. :lol:

Van egy új törvénytervezet, amit még ugyan nem fogadtak el, de ha elfogadják május 1-től lép életbe. Aki május 1-től szül az már csak két évig lehet otthon a babájával. Arról nem is beszélve, hogy gyed-et annyi ideig kap, ameddig a szülés előtti két évben biztosított volt. Aki táppénzen van az is biztosítottnak számít. Maximalizálták a thgys-t is bruttó 100.100 Ft-ra. Szóval lányok mi leszünk az első fecskék. :shock:

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Sziasztok!

Lili: Nincs ez már elfogadva? :(

Caysee: Gratula az eredményhez! Nekem bejött a babaolaj, sima Johnson&Johnson.

Sellon, Hné: De jó, hogy már érzitek mocorogni a picúrt!

Szösz: Raffelló............nyamnyam....ebből én is rengeteget tudok enni. Figyu csak, kaptál sima laborra is beutalót? Mert én kaptam egy ÁNTSZ-eset és egy és RH-sat. Sima laborra nem...Illetve egy kockás papírra rá van írva, hogy 2 dl tej és egy zsömle.....

Fanetta??

Drukk mindnekinek az uhuhoz, aki ma vagy holnap megy, én majd szerda este.....
Egyébként olyan fura, én nem érzek semmit. Mármint a hányingeren kívül. Remélem, minden oké odabenn.... :roll: :roll: Mondjuk Rékával meg mindig fájt a hasam, kicsit görcsölgetett, minden bajom volt, no az sem volt jobb. :lol:
jaimee1

Moncsi!
A csípőbőség 54cm,a comb 31cm.

Szilvancs!
Kicsit örülök,hogy nem csak Én vagyok szép darab a csapatban. :wink:

Mindenkinek megy a drukk a hétre,vizsgálat,uh,vérvétel stb!++++++++++++++

Sex:
Nálunk agusztus óta nem volt :roll: már ideje lenne de féltem is picurt.Szerencsére a párom nagyon megértő. 8)

Lili!
Én úgy tudom sajnos ez a törvény már el van fogadva. :x
Ezért is bízok picurban,hogy 1 héttel korábban jön mint a bátyusa és így áprilisba szülnék. :)

KépKép
Kép
mucus75

Én is úgy tudtam, hogy elfogadták, de beszéltem azzal a nővel aki a törvényalkotásban részt vett és azt mondta, hogy még nincs 100%-ig elfogadva. Vannak kérdéses részek. Persze ez a lényegen nem változtat. :twisted: Azt is mondta, hogy soká lesz még május, addig sok minden történik a politikai életben. :? Hát ez van sajnos. :(

Jaimee,
én is kaptam sima beutalót, de azt a háziorvosomtól. A zsömlét és a tejet nekem meg kellett enni és inni 1 órával a vérvétel előtt. Komolyan vették mert addig nem vették le a vért.

Sex: Augusztus vége óta nekünk se volt. Nem is mertünk hancúrozni, mert elég sokszor barnáztam. Hát ez van. A második trimeszter remélem jobb lesz ebből a szempontból is. :wink:

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Sziasztok!

Ma megjártam potom 4 óra alatt a kardiológiát és a belgyógyászatot. Nekem is azt mondták nincs komoly baj, csak műtéti beavatkozások előtt vmi antibiotikumot kell kapnom. Nagy gond mondjuk enélkül se lehet, mert pár éve vették ki a mandulám, semmit nem kaptam, de nem is lett bajom. A főnököm meg annyira rendes, azt mondta hogy a kórház után ne menjek vissza dolgozni, hanem jöjjek haza. Hiába, ő is csak másfél éve szült, több benne az empátia.

Lili! Én is úgy tudom, hogy a 2 év gyedről szóló tv-t már elfogadták (sajnos).

Jaimee: nekem adtak sima labor beutalót is, ellenben kifli-zsömlére azt mondta a védőnő, majd legközelebb. Fogalmam sincs, hogy az mikor lesz. Ráadásul én laktóz-érzékeny vagyok, tejféléket kizárólag otthon fogyasztok :oops: nem tudom, ezt figyelembe tudják-e venni.

Megnyugtat, hogy nem csak én nem tudtam ellenállni a chipsnek :lol: De azért ellensúlyozásként egy csomó gyümölcsöt is eszek, jobban szólva esténként csak a gyümölcs esik jól. Gondolom, tudja a szervezetem, hogy erre van szükség. A sok raffaellóból meg azt mondta anyukám, hogy csak karácsonykor eszünk, mikor ott lesz az egész család (kb. 20 ember). Nehéz lesz kibírni, ez egy kínzás... Meg is mondtam neki!

A munkahelyemen meg holnapig kell leadni a listát, hogy ki kéri az ingyenes H1N1 oltást (Szolnokon megint meghalt egy ember, de nem hírelik). Remélem a kollégák beadatják, és akkor csökken a veszély hogy én elkapom.

Drukk mindenkinek, aki mostanában megy uh-ra!!!

szösz

Kép
szöszmöszke

Sziasztok!

Mostanában csak olvasgatom a fórumot.
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én annyira fáradt vagyok mostanában, hogy alig bírok erőt venni magamon. Pedig ez mennyire nem volt jellemző rám! Nincs az az idő, ami nekem elég lenne alvásra. Legalább 10 órákat alszom éjszaka, de sokszor dél körül is le kell feküdnöm legalább másfél órára. Főzés után, de sokszor közben is szinte leroskadok egy székre...Csütörtökön megyek a védőnőhöz, akkor meg lesz az októberi vérvétel eredménye, nagyon kíváncsi vagyok rá. Szerintem minden rendben, de lehet, hogy egy kis vashiányom van. Pedig egy ideje már szedem az Elevitet, igaz, november óta kétnaponta, szerintem meg kell, hogy legyen a szükséges vitamin bennem. Anyukámnak volt várandóssága alatt vashiánya, mondta, hogy nagyon sokszor érezte magát fáradtnak.
Lassan én is egész nap tudnék pihenni úgy, hogy semmit nem csináltam előtte. :?
Van még valaki rajtam kívül ugyanígy?

Jaime,
ezt a fura érzést csak párszor éreztem eddig. Amióta írtam, azóta pl. nem éreztem újra, de jó lenne már érezni a picit újra.

A raffaellót én is szeretem.

Én UH-ra éegközelebb a 18 hetesre megyek, szintén kétszer kell mennem, december 8-án és 9-én. Csak azt sajnálom, hogy megint oda megyek, ahol nem tudnak adni képet. Na, sebaj. Szeretnénk majd menni 4D-re, azt pedig a 18 héttől ajánlják, lehet, hogy még decemberben el tudunk menni oda is vagy legkésőbb januárban.
Vendég

sziasztok
ceysee
mi lett az uh eredménye ? .

mucus75
mennyi volt a belépő a baba-mama expora ? sokan voltak ? .

jaimee
én RH papirt kaptam külön lapon és külön a laborosot de a tejes nagy rutint és vizeletett kértek ,zsömlés kérés nem volt csak hogy ne egyek elöte mert vérvételt csak igy tudják megcsinálni .

sellon
én szoktam nagyon fáradt lenni délutánra ,estére ,ugyhogy amit tudok azt nagyjábol délelött megcsinálom ,és délután pihenek .
csics

Jo estet lanyok!

Sellon en is osztozom az eseteden! En is tudnek barmennyit pihenni mostanaban!

Koszonom lanyok a valaszokat a kerdesemre! Jo ,hogy megtudjuk ezeket itt beszelni!

A masik ami erdekes nallam ,hogy nagyon hanyingeres lettem ujra es a gyomorsav-val is szenvedek,de ..........-ugyanakkor megorulok minden egeszsegtelen etelert! Tegnap szinte verig sertodtem ,mert nem hozott anyu otthonrol csalamadet! Persze ,ha vonattal jott volna akkor hozott volna ,de igy nem tudott. Azert is hisztiztem ,hogy ma csak kizarolag hazilag gyurt friss tesztaval vagyok hajlando kaposztas tesztat enni! Orulet milyen hisztisse tett a terhesseg! :shock: :shock:
Ti ,hogy vagytok ezzel!

Ja es ma en is nezegettem a rafaellot a bolt polcan,de aztan inkabb anyunak vettem mon cherie-t ami ugye nekem tabu!

Mar megint aramszunet van nallam ,elfelejtettem mit akartam.....-na majd folytatom!!!!

Kriszta
schat

Sellon
Mint ha magamat olvasnám. Én is rengeteget alszom, folyton hulla vagyok. De ez normális. Azért van, mert a picurkánk mindent elszív a szervezetünkből, amire neki szüksége van és ez nagyon megterhelő. Pár hét és jobban fogjuk magunkat érezni.

Kép
Kép
susytunder

Schat, Susytunder,

most is álmosnak érzem magamat. Már végeztem a főzéssel, itt pihengetek a gép előtt. A picurok, úgy tűnik, értik a dolgukat... :D

Schat,
írod, hogy nagyon ennél csalamádét. Svájcban nem lehet kapni? Házilag is készíthető. Be kell szerezni hozzá a megfelelő zöldségeket (káposzta, uborka, illetve amiből még akarod csinálni), és savanyítani (ecet, koriander, mustármag). Ezeket biztosan lehet kint is kapni.

És igen, a házi tésztának nincs párja. Múlt héten krumplis tésztát házilag készült tésztából csináltam, és mennyei lett. Én minden ételhez itthon készítem a tésztát.
Vendég

Voltunk ma délután UH-n, babó köszöni jól van, összevissza kapálózott meg rugdalt, olyan édes volt! :D Éééééés, 5 napot nyertem a két és fél héttel ezelőtti UH óta. Így május 25-e a hivatalos időpont. Ez azt jelenti hogy holnap leszek 12 hetes és így úgy döntöttem már holnap bejelentem a munkahelyemen. Annyira boldog vagyok!!!!!!!!!!

Valaki tudja, hogy miért nem jó a vonalzóm? :( Nem bírom bekapcsolni a html kódot, hiába mentem el.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára picilulu 2009.11.09 20:13-kor.
picilulu

Sellon igen van itt is hozza valo,sot lehet is kapni magyart,de gyarit!
Viszont anyut ,mar ravettem! 8) :oops: Nekem most annyira nincs turelmem semmihez! Ferjem is neha sarkanykanak hiv,de igaza is van!
A teszta dologban eggyet ertunk en is szeretem a hazi tesztat sajat magam gyorsan osszedobni! Nincs is annal jobb mikor tudod mit eszel,miket raktal bele stb...-az izerol nem is beszelve!

Most kezdtem el erezni,hogy novoget a pocak lako,legalabb is mintha elkezdett volna formalodni ott a hasam! Bar sajnos nallam sem egyszeru rendesen megallapitani mert 90kg/175cm vagyok!
Ma beszeltem 1 orvos rokonnal aki az x nevu gyogyszergyar alkalmazottja es probalt rabeszelni o is az oltasra....-jovohettol mar oltanak! Itt megcsak jovohettol forgalmazzak ,mert idaig tesztelgettek!

Mennem kell ,de holnap meg folytatom!

Szep estet/ejszakat nektek!

Kriszta
schat

Sziasztok!

Ti most milyen labor vizsgálatra mentek? Én kb. 3-4 hete voltam és a védőnő azt mondta, majd csak a 16 hét körül kell mennem.

Holnap megyünk UH-ra! Alig várjuk!!!

Én is rettenetesen fáradt vagyok mostanában, és sokat fáj a fejem, pedig nem szokott! A doki és a védőnő azt akarja táppénzrte menjek, és sokat pihenjek! Lehet tényleg jobb lenne!
Szöszmöszke! Jó, hogy ilyen rendes a főnököd!

Jó éjt mindenkinek!

Kép
klaccc

Sziasztok Lányok,

Bocsi, de én is nagyon fáradt vagyok mostanában, és állandóan aludnék. Ez kissé nehézkes, mert dolgozom, így napközben nem megy a pihi, és sajnos, éjjel - amikor aludhatnék - meg sokat forgolódom és felébredek. Szóval a fáradtság csak növekszik :)

Gratulálok Nektek a jó eredményekhez:)

Beszéltetek a szaloncukiról: én nem vagyok édesszájú, de azért a marcipános, rumos-diós és a mákos jöhet :)

Nálunk a szex-ügy kicsit érdekes: a párom ugyanis külföldön dolgozik, és kb másfél havonta találkozunk. De a Bébink megléte nem korlátozott bennünket egy kis hancúrban:)

Vigyázzatok magatokra és a Picurokra:)

jó pihenést,
puszi:

Mandula

Kép
mandula11

Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy csak ma jelentkezem...tegnap meg volt a doki...utána meg a párom anyukájához siettünk mert ma elutazik és későn értünk haza...
Elég hamar lezavart minket tegnap a dr nem volt túl jó napja...
Most csak nőgyógy. vizsgálatot csinált, a méhszáj zárva és épp csak rákukkantott a babára uh-gal, de nem adott felvételt kb 2 perc volt...de mocorgott most is...azt mondta minden oké...
Ma reggel a liezenben kezdtem, AFP vérvételen utána meg mentem a háziorvoshoz ekg-ra...
AFP eredmény elvileg 2 hét múlva lesz, de anyukámnak van a laborban ismerőse, így lehet h sikerül előbb megtudnunk az eredményt, bár ez az amniot nem befolyásolja...

Az oltást mi sem kértük...bár most azt mondtak h a terheseknek is lehet...hát nem merek kockáztatni, inkább kerülöm a betegeket és a tömeget amennyire lehet...

Remélem mindenki jól van!
Köszönöm h szorítotok, már csak 2 hét és itt az amnio....

pussz mindenkinek!

Iner

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
iner

Sziasztok!

Iner,
téged általában mennyi ideig uh-znak? És a többieket? Csak azért kérdezem, mert írtad, hogy összesen két perc volt az Uh. Hát, nekem eddig szinte csak ennyi volt. Illetve lehet, hogy picit több, de az is csak azért, mert az orvos diktálta az asszisztensnek az adatokat, miközben figyelte a magzatot. Úgy szeretném egyszer én is legalább 5 percig nézni, de úgy, hogy nem mozgatják meg a fejet, hogy láthassam, mit csinál odabent.

Mi az az amnio?

Ti hogy álltok a pisiléssel? Nekem változatlanul nagyon sokat kell, főleg éjszakánként. Úgy látszik, nem múlott el a 12. hét beköszöntével. Sokszor érzek a méhemben feszülést is, biztosan tágul.
Vendég

Sellon: Fáradtság nekem is van, de azt hittem azért, mert minden szinten el vagyok havazva. Minden este későn kerülök haza, a meló is sok. Tegnap megint görcsöltem, azt hittem nem fogok tudni hazavezetni. Mai programomat lemondtam és meló után hazamegyek pihenni. Most is görcsölget a hasam és még a fejem is fáj. Pisilnem szerencsére nem sokat kell.
A kórházban a doki kb. 5 percig szokott ultrahangozni, a fizetős 4D-sen több mint 20 perc volt a mozi. Nagyon élveztem!

Iner: A lényeg, hogy minden rendben van odabent. Amniora mindenképp kell menned?

KépKépKép
bogme

Sellon, Bogme!

Az amniocentézisre (magzatvíz mintavételre) mindenképp elmegyünk, mert már annyira ki vagyunk hogy igazán csak annak az eredményében bízunk...remélem rendben lesz minden...
Elég nehéz most ezeket a heteket kibírni, mert a mintavétel után kb 3 hét az eredmény...épp karácsonyra derül ki minden...remélem nem veszítem el a babámat...de erre nem is szabad gondolnom...én úgy érzem minden rendben van odabent...

Iner

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
iner

Sziasztok!
Sellon!
Én is küzdök a pisiléssel és főleg éjjel járok. :twisted:

Szöszmöszke!
rafaello,nyami,a kókusz a gyengém. :wink:

Csics!
1600ft volt a felnőt belépő/fő és 400ft volt a Domié.
Kicsit húzós az ára mert majdnem ennyi volt a gatyám ára. :?
Ráadásul azt mondták lelehet vásárolni de Én csak egy standnál láttam,hogy elfogaták volna ahol méregdrága játékokat lehetett volna venni. :roll:

Ami jó lett volna,hogy volt 4D uh,5000ft-ért :!: de kis millióan voltak így nem jutottam be. :(

Puszi Mindenkinek!Dius

KépKép
Kép
mucus75

Sziasztok!

Sellon nekem a pisilés változó:) van, amikor csak 2X megyek ki éjjel, de van, mikor 2 óránként :? Nekem is feszülget és aggódás fog el, mert hasonló, mintha meg akarna jönni érzéshez :x

Kép
hné29

Nálunk a 4D-t a 18. és 25. terhességi hét között javasolják, talán akkor a legjobb. Mi tehát olyanon még nem voltunk, de mindenképpen szeretnénk majd menni. Érdekes, a férjemet annyira nem izgatja a kérdés, hogy kisfiú vagy kislány van-e odabent, csak azt mondja, egészséges legyen, amúgy mindegy, mi lesz. Mondjuk ezzel én is így vagyok, csak mégis, kíváncsi is vagyok. Még az is lehet, hogy a 18. genetikai UH-n kiderül, csak feküdne úgy.

Iner,
szerintem fontos, hogy te mit érzel belül. Ha úgy érzed, minden rendben van, akkor én hiszek abban, hogy az ösztöneid nem csapnak be.

A pisilés nekem is éjszaka van jobban, de az is lehet, hogy csak azért érzem jobban, mert alszok. Egyébként én másfél óránként járok, mindig annyira kell.

Bogme, Hné,
nekem nem úgy fáj a hasam, mint menstruáció előtt, hanem úgy kissé feszül, mintha egy lufit fújnának fel odabent. Szerintem ezektől az érzésektől senkinek nem kell félnie. Nő a méh, és ettől érezzük az egészet.
Vendég

Sziasztok!

Sellon,
én is nagyon fáradt vagyok. Sőt most ébredtem fel fél órája. :oops: Végig aludtam az egész éjszakát este 9 órától. :shock: Arról nem is beszélve, hogy mire az alsó szintről feljövök a hálószobába rögtön le kell ülnöm, mert kiköpöm a tüdőm a szívem meg úgy ver.

Lányok, ti tudtok enni? Én nem nagyon.

A hasam nekem is szokott elég durván görcsölgetni. Viszont, ha többségében mindenkinek vannak még ilyen érzései akkor megnyugszom, hogy ez teljesen normális.

Én ma megyek uh-ra. :lol: nagyon várom. Az UH nekünk kb 5-10 perc szokott lenni, mert felveszi videóra és készít róla képet. Remélem minden rendben lesz.

Iner,
nem veszíted el a babádat, mert egészséges. Nem szabad csak pozitívan gondolkodni. Ha úgy érzed, hogy lelkileg jobb lesz csináltasd meg a vizsgálatot. Én is így tennék.

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Iner: Így már értem az amniót. Ha így érzed, akkor inkább csináltasd meg. Biztos minden rendben lesz!!!

Sellon: Nekem se úgy fáj, mintha megjönni akarna, hanem ahogy írod feszül és a köldök meg az oldalam között csíkban szúrkál, húzódik, ami néha kisugárzik egész a bordákig. Nem izgulok miatta, de elég kellemetlen, amikor a fájdalomtól megmoccanni sem tudok. A tegnapi pedig még ma délelőttig is elhúzódott, nagyon szar érzés.

Nekem a 12. heti genetikai ultrahangot csinálták legutóbb és az tartott ilyen sokáig. Lehet, hogy a többi nem lesz olyan hosszú.

Lili: Én nagyon is tudok enni, sőt folyton éhes vagyok. Most is vár a pizza az ebédlőben, és már alig várom, hogy mehessek. Ma azért eszem ilyen egészségtelent, mert nem volt időm főzni tegnap.

KépKépKép
bogme

Bogme,
bizony hatalmas erő kell ahhoz, hogy vigyázzunk a súlyunkra, igaz? Én is csak akkor eszem, amikor már korog a gyomrom, tehát amikor már éhes vagyok, s nem akkor, amikor tudnék csak úgy enni valamit. :D Mert akkor mi lesz itt a 9. hónap végére? Ma még semmit nem ettem, mert reggelit nem kívántam, de most már éhes vagyok, így mindjárt eszem.
Én ma sült tarját készítek, hozzá tepsis krumplit és görögsalátát. :shock:
Vendég

Sziasztok, bocs hogy így bepofátlankodok, de vannak eladó babaruháim, ha érdekelnek:

már kinőttük az 50-es méretet és lassan az 56-os méret is kicsi lesz. Nem tervezünk újabb babát - egyenlőre-, így el szeretném adni a babaruhákat.Sok olyan ruha van, ami nem is volt még rajtunk és sok ruhát pedig Londonból veszek, mert a sógornőm ott lakik és ő veszi meg nekem és küldi haza - pl: nagyon édes rugik és pulcsik, amit itthon nem igazán lehet kapni.

Szóval ha valakit érdekel szóljon és szépen nőjük majd ki a következő méretet is... Wink

Ja és ikreim vannak, tehát bőven van ruha - két apróságról :wink:

t-pk

Sellon: Igaz, ami igaz, nem árt odafigyelni :) Bár még mindig úgy gondolom, hogy nagyrészt genetika, hogy ki mennyit hízik. Tegnap voltam a fogorvosomnál, aki 1 hét múlva szül, és ő nagyon megnyugtatott, mert mondta, hogy ő végig sokat evett és összesen 9 kilót szedett csak fel. Ebből is 4-et az első 3 hónapban. Szóval nem vagyunk egyformák és előre úgysem lehet tudni, hogy nálunk hogyan is lesz. Mindenesetre én nem bírnám kaja nélkül 11 óráig, addigra én már 3x eszem valamit :)

Ínycsiklandozó a menüd, még szerencse, hogy már túl vagyok az ebéden :)

Én ma libát sütök, tört krumpli és párolt káposzta lesz hozzá. Ez lesz a holnapi ebéd, merthogy Márton-nap :)

KépKépKép
bogme

Bogme
Hogy sütöd a libát? Nálunk karácsonykor lesz kacsa sült, de még sosem csináltam, így egyenlőre ötleteket gyűjtök. :)

Sellon
Én is örülök, hogy már ettem. Fini lehet az ebéd nálatok.
Én most csak egy kis gyors paprikás krumplit csináltam, de apának sajtos palacsintát sütöttem. :)

Lányok nektek mi újság a cicikkel? Nekem nagyon érzékenyek, fájnak. Kristóffal nem volt ilyen. Apa már megjegyezte, hogy mi van belük, orbitálisan nagyok lettek. Persze örül, de mikor leveszem a melltartót, mint ha addig csak vákumozva lettek volna, megnőnek és majd ki pukkadnak. Nálatok van ilyen?

A hasam nekem is szokott görcsölni, néha nagyon ijesztő. És ilyen sem volt Kristóffal.

Ma reggelre azt álmodtam, hogy láttam 4D- n a picurkám fütyijét, de érdekes volt, mert mint ha egy fotó negatívján láttam volna, vagyis olyan volt a kép, mint ha egy negatívot láttam volna.
Apa nagyon tiltakozott az álmom ellen. :lol:

Kép
Kép
susytunder

Susy,
nekem is nagyon érzékenyek az utóbbi időben a melleim és elég nagyok aminek nem örülök, mert amúgy sem voltak kicsik. :shock:

Sellon,
reggel én sem tudok enni csak kb. 11 körül. És hús nem megy le a torkomon. :? Elég nehéz így.

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Susytunder,
nekem is megnagyobbodtak a melleim, ezt a nagyobb kosarú melltartók miatt tudod. Eddig C-et hordtam, egy ideje meg már kell a D-s, mert a másikból már kibuggyantak a melleim. sajnos elég nehéz a méretemben találni, mert 75-80/D-s kell, márpedig 75-ösben szinte nincs is D-s kosár. 80-asban már van, de azért azt sem egyszerű találni.
Nekem is a férjem mondja mindig, hogy határozottan érezni a különbséget. 8) Nekem nem fájnak, de reggel mikor kissé megmarkolászta a férjem, a mellbimbóim fájtak. Nekem akkor fájd kb. két hétig nagyon a mellem, mikor megtudtam, hogy terhes vagyok, úgy a 4-6 hét között.

Bogme,
akkor milyen szerencsés volt a fogorvosod! 9 kilót egyből le is ad a szüléssel és az azt követő néhány nap alatt. Szerencsére én sem vagyok hízékony alkat, ha hízok is, sok idő alatt és lassan.

Mindkettőtöknél nagyon finom ma az ebéd. Már én is odatettem a húst sülni, kész a saláta, nemsokára pedig a krumplit is teszem a sütőbe.
Látom, Susytundér, te konyhatündér is vagy egy személyben! Mindig nagyon ínycsiklandó ételeket főzöl. ÉN azt szeretem a legjobban, ha megmondja a férjem, mi legyen másnap a vacsora, és akkor elkészítem, és tudom, hogy elfogy. Tegnap megmondta.

Bogme, csak nem Mártonnak hívják a férjedet? Pont holnap lesz Martin névnap is (ezt nem minden naptár tartalmazza), ha kisfiúnk lesz, annak szeretnénk nevezni.
Vendég

Bár tudom nektek sem vigasz, de akkor nem vagyok egyedül ezzel a cici gonddal. Utoljára akkor éreztem hasonlót, amikor szoptattam és Kristóf átaludta az éjszakát reggel meg megmozdulni sem tudtam, mert azt hittem kipukkadok. :roll:

Sellon
Én is D- s melltartót hordok 80- 85- ös méretben, ez fajtától függ. Én az Aranypókban, ill. a Skálában mindig kapok, sőt elég jó választék van, bár elég drágák, mert 5000 körül vannak, de ezek legalább tartósak. Nekem is kibuggyan a cicim néha, lehet a D kevés lesz? :oops: :roll:

Én is szeretem ha apa megmondja mit főzzek. Neki a sajtos dolgok a kedvencei, tegyük azt bármibe, vagy bármire. Még a rakott krumplira is azt tettem. :)
Nagyon szeretek sütni, főzni, bár Kristóftól általában olyat kell, ami ikk- pakk megvan, de néha felütöm a konyhát.
de biztos vagyok benne, hogy te sem panaszkodhatsz, aki tésztát gyúr... :wink:

Kép
Kép
susytunder

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?