Sziasztok!
Sajnos már megint ezer éve nem voltam. Én is tök szarul érzem magam, hogy nem tudok nektek napi szinten írni
Mindenkinek gratulálok a jó eredményekhez!!!!!!!!!!
Tegnap voltunk Uh-n az Istenhegyi klinikán. 12. heti, de a gyakorlatban most voltam 13 hetes
A gép szerint 12+5 napos voltam pénteken, de a doki mondta, hogy nyugodtan számolhatom az eredetivel.
Olyan jó volt látni a pocaklakót. Alukált valószínűleg, mert gyertyaállásban volt egész végig. Kaptunk róla képet+dvd felvételt. Már mindenkinek megmutattam. Olyan jó vissza nézni. Az eredményei rendben vannak. 6,25 mm már. A kombinált teszt eredményét is megvártuk. Negatív lett, de a papíron 2 eredményt tüntettek fel, az egyiknél a szokásosnál 3* többet mértek. Rögtön para ment végig rajtam, mert írták h. ajánlják a 18. heti genetikai ultrahangot. Felhívtam a dokit, de ő egy kicsit megnyugtatott, bár megint nagyon rohant valahová! Ha szülünk majd sms-ben értesítem, mert előbb elérem
Mondta, hogy az eredmény negatív, tehát nyugodjak meg, de hétfőn megyek hozzá és, akkor megnézi az adatokat. Kicsit akkor is parás vagyok. Akinek volt kombinált tesztje annak milyen volt az eredménye?
Ma is dolgozom, de lassan végzek. Nagyon fáradt vagyok már. Sajnos nekem a hasfájás egyszerűen nem akar múlni. Este mindig kész vagyok, mint a bili füle. Kicsit nehezen bírom a melót, de most nem jövök 3 napig, így megpróbálok nektek is többet írni. ÍGÉREM!
Olyan kiváncsi lettem volna nemére, de a doki még nem akart semmit se mondani. Sejtelmes volt
Elolvastam a hozzászólásokat és olyan finomságokat főztök. Nekem sajnos tökre elmegy az étvágyam mire megfőzök, így alíg tudok enni este. Féltem is h. a baby esetleg kicsike lesz és kikapok
Írtátok a szaloncukrot. Nekem az epres-joghurtus a favorit. Meghalok érte. Nyami nyami.
Jók legyetek! Vigyázzatok magatokra!