Sziasztok!
Megint én
nagyjából sikerült visszaolvasnom, de két hét azért 2 hét, phű....
Megnéztem a képeket, MINDET! Nem semmi egy csibész társaság!
Andris ma reggelre visszalázasodott
, kúp be, bőséges reggeli és alvás megint.
Humi, nagyon ari Kristóf, ahogy nyomja befelé a kaját. Szerintem a menszesz is sokat változtathat a mennyiségen és minőségen is. Nem tapasztalatból tudom, de sokan panaszkodtak erre. A fő, hogy a hozzátápit elfogadja. sőt
Milyen képet küldenek neked a lányok? Nehogy lemaradjak valamiről
Ági, nem lennék a mogyoróbokor helyében, ha Matyika haragszik
Szilvus! Micsoda bendője van Petinek! Tündéri a sapi a hűsölő manón! nagyon kiegyensúlyozott babónak tűnik. Hát igen! Férfi - teli has, és máris kerek a világ.
Gabi! El sem hiszem, hogy egy napon születtek a gyerkőceink. Réka már kész nagylány!
Barbi, a furi hangok nálunk is először ijedtséget hoztak, sőt, még grimaszolt is hozzá a kispasi. utána jót kacagott, és gyakorolja megint
Léna, nagyon gyönyörő a leányzód! Micsoda nevetés!
A fenékkitolás nálunk megmaradt, bár a legújabb, hogy maga alá húzza a térdeit Andris, könyökre támaszkodik, és vagy kirúgja magát - amolyan hernyózómozgást végezve
vagy kinyújtja a lábait, pucsít és orron közlekedik pár centit, mint Szilvus Petije.
Kitty, a homeobogyót akkor kezded adni, mikor már az első fogacskák megjelentek?
Kismaszat, nagyon jó a családi kép! A kismanó sem marad le göndör fürtökben
Kis kunkor elöl! Nagyon helyes! Andrisnak is dől a nyála, és imád olvasni. Csak úgy falja a betűket
Szó szerint
Mariann, nagyon jó a közös kép Nádjával! De hova tűni el benne ez a sok tejcsi?
Andrison a hurkák száma nem csappan, pedig nyúlt.
Milyen volt a sziget?
Karmen, szegényem, jól megjárod a védőnőkkel mindig
Talán már egyre kevesebbet kell talizni, és leépíthető lesz a dolog. De minden tiszteletem a tied, nagyon bírod a strapát a harcban, dokinővel, védőnővel.
Ugye te írtál a gyümifagyasztásról? Milyet érdemes és hogyan? Az őszibarackra emlékszem, félben héjastól. A többt megtennéd, hogy leírod röviden? - félszavakból is értek
, mert nincs erőm visszakeresni a két 2 anyagából
előre is köszi.
PTünde, láttam Tomika sztárfotóját a Kismamában! A kis médiasztár
Az égnek dobott lábak nálunk is teret hódítanak, és a lábujj markolászása, szájba tömködése
Tegnap rákérdeztem az ivólevekre, mert az őszilét nagyon fogom sajnálni, ha nem lesz friss, s a dokinő azt mondta, hogy ha van bőven tejcsi, ezt az egy hónapot még várjuk ki. na jó. (azért belém bújt a kisördög, és amikor dinnyézetem, a levébe dugtam az ujjam, s Andris leszopogatta. És ízlett neki. Szóval ismerkedünk az ízekkel, csak ksi mennyiségben
Eszter, a nyakláncot hol vetted Marcipánnak? Egy ilyenre én is vevő lennék
Ed, micsoda nyár! nem csoda, ha Kincső nem bír egy helyben lenni sokáig
Milyen volt Kapolcs?
Mi is terveztük, hogy megyünk, de nem jutottunk el.
Hú, jut eszembe :az Anna-bál nagyon klassz volt, bár én fél 3kor leléptem - a gyermek 3kor kelt enni - micsoda időzítés
Teszek majd fel képet az új ruckóban (hát én is kiakaszthattam volna a nyakamba, hogy szoptatok
).
Hé, már minden kis csibésznek van haja, csak Andrisnak van nyári frizurája? (ami még gyári készítésű
)
Megyek, vasalok még a tegnapiból
Szép napot mindenkinek!
Móki