Zozo: emlékszem régebben, nekem tök carul esett, hogy ha pl a jáccón voltunk, más gyerekek apukája ott volt, besegített a miénk nem.... Olyan volt apánk, mint Colombo felesége
Csak meséltem róla, de senki se látta
Mindenhova egyedül mentem a gyerekekkel, és úúútáltam, de elfogadtam hogy ő ilyen volt! Otthon semmit se segített, az agyára mentek a gyerekek (eleinte nem az elején teljesen okés volt, a gyerekek számának növekedésével, egyenes arányban csökkent a lelkesedés
)
Most látom és érzem a konrasztot és most tapasztalom meg, mennyivel más az életünk, nemcsak nekem, de a gyerereknek is, amióta Vele együtt vagyunk!!!! Már szinte furcsa, hogy jéééééé. Pl múlt héten mélyhűtőt takarítottam és pakolok ki erre, odajön arrébbküld és folytatta
hogy ez nehéz, meg hajolni kell, és tudja hogy fáj a derekam, majd ő csinálja!
Meg amikor Vius 1,5 órát (nem túlzok télleg annyi volt) ült a vécén -a gyógyszerek miatt állandó székrekedéses a gyerek-, K ott ült végig mellette a kád szélén és beszélgetett vele, várta a termést
Szal ő meg ilyen
Ha főzök odajön kell-e segíteni, felmos,vacsoráztat, Bogival-Marcival tanul, Viussal atomtürelmesen foglalkozik, Zalánt is szó nélkül tisztába teszi pl, este altat, jön velem szülőire/fogadóórára!!!!!!!!!!!!!!!! meg ilyenek
Hát megzabálom
pl 90%-ban ő viszi reggelente Viust az oviba, Vius csak vele hajlandó bevenni a gyógyszereit napközben, éjjel 2kor kel hozzá beadni neki az éjszakai 4. szemet (felváltva kelünk eccer ő, eccer én, de ha én, akkor "karesz hol van"?????
) Ilyesmi amiket most leírtam exnél elképzelhetetlen volt!!!!! Viszont azt is tudom, hogy jó ha a férfiak 5%-ka ilyen, mint K....úgyhogy bazi nagy mázlim van gyerekek
És veled hgy bánik a férjed? Szeretget, simogat, becézget, ölelget, fontos vagy neki? Vagy te csak a gyerekei anyja vagy??????