Új privát üzeneted érkezett!

Orsi,
Elképzeltem hogy ott piruettezünk a szélső sávban :D :D Fruzsi azért maradt otthon hogy lekösse Bogit? Holnap várlak reggel. Mit csinálsz jövő hétfőn? Egy IKEA látogatás délelőtt?

Hajni,
Gyere inkább holnap mert jövő héten verseny lesz az usziban és zárva lesz :( Viszont a lányaink is mennek két hét múlva. Remélem nyárra manó is megtanul úszni, bár ő eléggé fél a víztől.

Szilvi,
Most kicsit megcsappant a hitem a jó emberekben (tisztelet a kivételnek) de mint mondják a remény hal meg utoljára.

Lini,
Sajnos én is nagyon sokáig ringattam manót és nem akart róla leszokni. A Suttogós felvesz-letesszel sikerült átszoktatni az ágyába de jó sokat küzdöttünk mire megszokta. De megérte és minél hamarabb elkezded annál hamarabb megtanulja.

Kép[
Kép[
kostyika

Akkor most szóljon egy dal a mi Kriszta anyucinknak!
És az összes fiús anyának! :wink:

Lehet bőgni! :D

http://www.youtube.com/watch?v=hxsIjzic2pA
Vendég

Sziasztok! Most értünk haza... Még nem olvastam vissza, csak a lényeget! :) Orsi! Nekem jó az időpont uszira!
Ne haragudjatok, de szerintem ma már nem fogok tudni visszaolvasni meg írni. :( Reggel igyekszem pótolni! :wink:

Kép
Kép
tekiroll

Mondtam Apának az uszit. Nincs elragadtatva. :roll: Na majd legközelebb. :lol:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Hajni,
Vesztegesd meg valamivel :D

Orsi,
Szép ez a szám, meg az Anna Geddes babás képeit is nagyon szeretem.

Kép[
Kép[
kostyika

Andi: este 9-kor? :lol: Lili már alszik, mivel is vesztegethetném meg? :oops: :lol: :lol:

Minden esetre reggel gondolok Rátok!
És várom a szerdai ÉFMC gyűlést. :lol: :lol:

Brigi: milyen volt a napod? :(

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Kriszti! NAgyon nagy szeretettel gratulálunk Marci érkezéséhez, Nagyon sok boldogságot, egészséget kívánunk az egész kis családnak! :D
Kép

Kép
Kép
tekiroll

Hajni,
Mikor máskor? :D Ma gondoltam rád mert a Tesco újságban láttam füstölt csülköt :D

Kép[
Kép[
kostyika

Jó reggelt!

Látom, hatalmas a lendület, szuper, hogy ilyen jól sikerült a torna :D
Én majd megyek fotózni meg babavigyázni legközelebb! :D Sajna ez nem most szerdán lesz, mert akkor Mariannhoz kell mennem.
Lehet, hogy klónoztatni kéne magam, mert néha ezer felé szakadok, de még úgy is nehezen bírom. :?

Orsi! Nagyon cuki boszi vagy! :wink:

Szilvi! Még ha hallanék ilyet a páromtól... Sajna ő nem igazán udvarolgatós típus, ha valami kicsúszik a száján, akkor azt nagyon megjegyzem. :D De így szeretem :D , bár az elején nehéz volt megszokni, hogy az érzelmi hőfokunk más, másképp juttatjuk kifejezésre, hogy szeretjük a másikat.

Lányok! Egy idézet csak úgy (anno még apumnak adtam, 4 éve Karácsonyra, és most derült ki, mennyire tetszik neki), én nagyon szeretem:

[quote]& írta:quot; Könnyű dolog azért szeretni valakit, mert tökéletes.
A szeretet igazi próbája az,
ha annak ellenére is szeretünk valakit,
hogy az illető az életében és a cselekedeteiben
távol jár attól a tökéletességtől,
amelynek a lehetőségét meglátjuk benne."

(Pir Vilayat Inagat Khan)

Kép
Kép
tekiroll

Szép jó reggelt!

Csajok, hogy vagytok? Izomláz van? :wink: Képzeljétek, nekem van a derekamban :shock: :lol:

Álmos vagyok....

Megyek, készülök.....
sylph

Szép jó reggelt!

Álmos vagyok és fázom! :shock:
Bogi keltett 4:45-kor , kapott egy tejcit, én meg visszabújtam ágyba, azon gondolkoztam, hogy megharagudnátok-e ha elaludnék! :roll:
De eszembe jutott a kis didergős csapatom, akik a hidegben, álmosan, a sötétben már az utcán várnak engem! :D
Szóval ez a nap az amikor én tutira kihagynám az uszit, ha nem lennétek! :wink: Köszi lányok!Tényleg nagy ereje van a közös dolgoknak! :wink:

Hajni!!!!!!!!!!!!! Nagyon sajnálom, hogy nem tudsz jönni! :cry: :cry: :cry:
De a következő ÉFMC gyűlésen teleengedem Neked a kádat és úszhatsz benne! :lol: :lol: :lol:
Viccet félre, remélem sikerül megpuhítanod Apit! Amúgy mi a baja azzal, hogy eltünsz otthonról 2 órára????
Enyimek még úgyis alszanak és reggelire haza is szoktunk érni!
Pont ezért megyünk ennyire korán(mert csak 530.-wellnessel a beugró :wink: ) és korán hazaérünk, nem rondítunk bele a szombati programba! :D

Csajok én ma szolizni fogok! Kolpingig össze kéne szednem egy kis színt! :wink: Meg laedni egy pár kilót, mert 3 napig fürdőruciban kell lenni! :?

Andika, most kihyagynám az IKEA-t, pedig kéne pár dolog, de kedd-csüt dolgozom, szerdán ÉFMC, pénteken Miáék jönnek, egyedül a hétfő délelőttöm szabad, de egy csomó dolog lenne itthon is! :cry:

:shock: :shock: :shock: Csajok remélem nem ma van zárva az uszi!
Vendég

Szia Dolli!
Jó ez az idézet!!!!
Hűűű, mi is más vérmérséklet vagyunk a párommal.... ő sem egy érzelgős típus (bak) mondjuk én sem, de azért én néha több szeretetre/figyelemre vágyom... (ebből is volt múltkor gond... :? )
sylph

Orsi, már mért lenne zárva az uszi? Csak miattunk vannak nyitva!!!! :lol: :lol: :lol:
sylph

Hqajni! Ezt a sajttorta recepted bepötyögöd légyszi?

Most nézem, lassan vághatom a centit! :D
Jaj. Dokinál minden okés volt, zárt méhszáj, kaptam cukros meg nagylaboros beutalót. Ha ott minden ok, akkor csak Karácsony előtt találkozunk, akkor lesz uh is! :D

Kép
Kép
tekiroll

Orsi! Jövő héten van zárva. Bár ha benevezünk az úszóversenyre... :lol: szerintem egész jó kis csapatunk van már! :D
Szegénykém! Én magamtól keltem 3/4 5 kor, illetve a lábgörcsömtől. :?
Nem haragudnánk, ha elaludnál! De gondolj bele, milyen jó lesz a fincsi meleg szauna! :D

Szilvi! Sajnos nehéz feldolgozni ezt a más hőfokot, nekem anno pszichomókus segített, bár nem ezzel kerültem hozzá, de ez is szerepet játszott a problémáimban. Aztán szépen elmagyarázta, hogy is működik ez a dolog. Azt hiszem, neki köszönhetem, hogy van egy gyönyörű fiam, meg lesz egy tünemény kislányom! :D
Na, mindjárt bőgök is! :cry: :lol:
Mostanában annyira sírós napjaim vannak, és nem is szomorúságtól, hanem az élet apró örömeitől! :D

Kép
Kép
tekiroll

Szilvi! Hú, bak pasik! Volt hozzá szerencsém! Tényleg nem egyszerűek, és nem érzelgős típusok. Te milyen jegyű vagy?

Kép
Kép
tekiroll

Dolli, KOS! :lol: És ráadásul a Holdam a Rákban van.... ebből kicsit visszafog a Szűz ascendens..... :wink:
sylph

Mi mérlegek vagyunk mindketten, én érzelgősebb vagyok mint Api, de Ő is kimutatja az érzéseit! :D
Mikor összekerültünk akkor nem ilyen volt és én sem értettem meg, aztán megismertem az anyját és minden világos lett! :wink:
Sosem mondják egymásnak, hogy szeretlek, sosem húzza magához, hogy megpuszilgassa, megölelje, sosem dícséri, sosem mondja, mennyire büszke rá stb......
Közben meg él hal a gyerekeiért, és belepusztúl ha azok nem törődnek vele, de mégsem mutatja ki!
Sajnálom szegényt! Én mindig megsimogatom, megpuszilgatom, kedves vagyok vele és dícsérem, ha beteg érdeklődöm hogy létéről stb... A gyerekei nem! :cry:
Közben Apa meg velünk teljesen más! A gyerekeinek is minden nap elmondja mennyire szereti és az annyira jóóóóóó!
Amúgy az én szüleim sem voltak ilyenek, most sem, de ők mindig dícsérnek és elmondják, hogy büszkék rám! :cry: (most én fogok bőgni)Gyerekkoromban semmi elismerést nem kaptam! Rossztanuló voltam, sokszor hazudoztam a szülimnek, rendetlen voltam stb.....
Ha az én gyerekeim is felveszik egyszer ezeket a kamasz szokásokat, akkor türelmes leszek, mert tudom van egy elszakadás és utána hazatérés!
Nálam ez máshogy alakult, mert 6 évesen vezsítettem el az Anyukámat és onnatól szakadtam el Apámtól is, mert rögtön hazahozta a nevelőanyámat is! Egész gyerekkoromban lázadtam és akkor találtam a szüleimhez vissza mikor férjhez mentem és gyerekem lett!
Egész gyerekkoromban ütöttek, vertek ahol értek(pedig Apám értelmiségi, sosem ivottt egy kortyot sem)Szerintem a tanácstalanság miatt ütött!
Most Imádom őket é shálás vagyok nekik mindenért!!!!!!!!!!!!!!!!

ÁÁááááá mennem kell!
Vendég

Sziasztok!

Már tegnap megírtam,csak kidobott. :evil: Még jó,hogy word-be írtam. :)

Kriszti!Gratulálok Marcihoz!Sok boldogságot kívánok!!!Kép

Hajni!Olyan napom volt,mint a többi.Mivel 1-2x láttam párom mamáját,ezért nem érintett mélyen.Sokat gondoltam rátok.Az uszoda előtt mentünk el,ránéztem az órára!Jaj,mondom a lányok már nyomják!Sógórnőm újra akar regisztrálni teszveszre,már mondta,miket fog venni. :evil: Sógor elintézte ,hogy tudjon netezni. :? Csak jó lenne,ha a tartozást már megadnák végre!!Meg az történt,hogy kissé beparáztam,hogy Dorinát milyen helyre hozzuk.Azt nem szeretném felsorolni,hogy mi ennek az oka,csak valahogy még jobban nem szeretek ide jönni. :(

Mia!Írtam pü-t!
A pocimocorgás nekem is hiányzik. :( Szülés után még éreztem hasonlókat,és olyan jó volt.Gondolom a beleim játszottak,vagy rendeződtek bent a dolgok.
Mi 9-10 hetesen mentünk falunapra.Én korainak tartottam,de nagy sértődés lett volna,ha kihagyjuk ezt a "nagy napot". :? Persze az egész falu a babakocsi fölött állt és tapogatták a kezét,hogy milyen pici. :evil:

Dolli!Ne izgulj!Lesz Neked jogsid!!!Elsőre!! :wink:
Nem hiszem,hogy felfogta,pedig csütörtök este,miután elküldtem az üzit,megint flegma volt.Lementem sírni.Kérdezte is,hogy sírtál?De letagadtam.Mondtam Neki,hogy napok óta beszólogat.Szerinte normálisan válaszol.
Legközelebb megyek Veled a Deákra! :) Elhiszem,hogy jól esett!

Orsi!Szinte sejtettem,hogy valami ilyet kaphattál! :wink:
Elképzeltem a kerti tornát:20 perc fűnyírás,20 perc sövénnyírás,ééés csere! :)
Nekem jó elvileg novemberben 12,13,16,17,20.Gondolom délelőtt.Igaz?Mert akkor párom elvisz,addig bemennek a játszóházba.
Anyum pont olyan,mint Anyósodék.Nekem nagyon hiányzik,az ölelése,a dícsérete. :( Az egyik nagyim volt olyan,hogy a fiát 40 évesen is az "ölébe ültette",megkérdezte mi újság,mondta neki,hogy szeretlek.Egyszer valahogy szóbakerült ez Anyuval köztünk és azt mondta,most ültesselek az ölembe?Nem vagy már gyerek.Sokáig azt hittem,nem szeret.Akkor jöttem rá,hogy ez nem így van,mikor kb 5 éve kórházba kerültem.Párom mondta,látta,hogy sírt.Akkor csak érez valamit...

Mondtam páromnak,hogy szeretném,ha együtt működne és vigyázna időnként Dorinára.Azt mondta ok.Főleg,ha már Diósdon leszünk,akkor több ideje is lesz.Mondtam,hogy mostantól önzö leszek. :wink:

Kép
tierno

sziasztok:)

Patrik itt mammog mellettem, almaban. Ejjel ugyan ezt csinalja, apja meg nem tud aludni tole, allandoan felriad hogy jaaaaaaaaj jol van az en kisfiam? :D:D:D:D
A kis gondoskodo, imadom!!!!

Orsi:
Ajesz 10 pontos!!!! De az uzenet a legjobb rajta. :)
(a Boszi haja erosen hasonlit az enyem reggelenti allapotahoz...)

Umm, lanyok ti mar itt tarotok az uszassal, a formacio nem semmi a foton. :D:D:D En max kintrol, a partrol nezhetem a torteneseket... Vagy fotozhatok! :D

Dolli:
Uzenet nagyon tetszett, tobbszor is elolvastam, nagyon elgondolkodtato es igaz!

Wow, mar a 25. heten vagy, hogy repul az ido! Csak kapkodom a fejem. Nem sokara babazol te is. De joooooooo :D
Es az a legjobb, osszeszamoltam eleg sok egyidos (kb egyidos) baba lesz a Forumunkon! :D

Sirdogalas: nalam is volt, minden apro meghato dolgon elbogtem magam, rendszerint 2x-3x naponta tutira. :D

Na en L, apa, Patrik alszik, nekem is van meg egy oram az etetesig, eldolok en is kicsit.:)

puszka

sünciboglya

Sziasztok,

Még jó hogy nem ígértem magam tegnapra, mert jött a védőnő! Ciki lett volna kidobni, hogy megyek az EFMC-be! :lol: :lol:
Közben kitaláltam, hogy mi lenne ha kedden mennék tücsökzenére, Lili úgy is 2 hét múlva 6 hónapos!!! :shock: Ilyen nagy már!
Andi: szerinted az nekünk való már?

Szilvi apa is bak! Néha nem könnyű,mert én meg nyilas vagyok+ extra érzékeny. Szóval úgy is jól meg tud bántani, hogy ő nem is gondolná, hogy bántó. Olyankor elfordulok tőle és duzzogok nem szólok hozzá. :lol: Akkor észbe kap, de nem azt mondja, hogy bocsánat, hanem hízeleg, felhoz egy olyan emléket amiről tudja, hogy úgy sem bírom ki mosolygás nélkül, aztán megölelget, megpuszilgat. :D Jaja ilyenkor, hogy tudom szeretni. No de amikor este, kijelenti, hogy ő nem hajlandó altatni Lili, olyankor grrrrrrrrrrrrr :evil: . Aztán persze mindi bocsánatot kér reggel, de attól kevésbé leszek kimerült. És a háááátam jajajajaj, :cry: kész vagyok, még sosem fájt ennyire.

Orsi, majd délután melyik nap mehetek? Apával is össze kell hangolnom a dolgot.

Ja apa végre kapott fizut!!! Jeeeeeeeeeeeeeeeeeee mehetek feltölteni a hűtőt, már úgy pangott szegény.

pápá

Lini
Kép
kicsi lini

Lini,
Gyertek el nyugodtan, az első ingyenes és akkor meglátod tetszik-e Lilinek. Van egy 8-9 hós kisfiú, ő fekszik a földön de nagyon figyel az énekre. Ringatón meg én nem voltam, nem tudom az milyen. Ha jöttök csörögj rám, előlünk mehetünk együtt :D

Ismét jó volt az uszi, kicsit izomlázam is van :D

Kép[
Kép[
kostyika

Szasztok Csajok!

Beszéltem Krisztivel! Jól vannak, ismerkednek, tanulják a szopit! :D Lehet, hogy hétfőn haza is jöhetnek! És ha Marci engedi, jön és mesél, hoz fotókat is!!!! :D

Én úgy elfáradtam uszi után.... mondjuk előtte sem voltam friss :? aztán elmentünk vásárolni, ebéd alvás....

Dolli, ellentétek vonzzák egymást :wink: én nagyon hisztis voltam az elején és ő "nyugtatott le" néha meg én tűzelem fel :wink: .... összecsiszolódtunk.

Orsi, hát sok függ attól is, mit "hoznak/hozunk" otthonról, mit látnak a szülőktől, aztán szépen összecsiszolódik az ember...

Lini, Nyilas- Bak párosítás.... az sem egyszerűűűű. :wink: Az érzelmekek a Hold állástól függenek, megnézzem Neked hol áll? Az enyém a Rákban van, és a Rák köztudott, hogy az, egy anyáskodó, gondoskodó, érzelmes, érzékeny jegy. Ilyen is vagyok a gyerekeimmel... :wink: Szűz az asc.-em, az is egy "szolgáló" típus, de ez most csúnyán hangzik, de nem tesz semmit önzetlenül.... tehát ha teszek valamit, azért elvárom a viszonzást, ezt páromnál érzem, mert én megcsinálok mindent, de jó lenne ha néha Ő is tenne dolgokat... :wink:

Léptem, szép hétvégét mindenkinek!!!!
sylph

Most csak gyorsan, hamarosan jönnek Szilviék hozzánk! :D
Apa pizzát fog gyártani! :wink:

Reggel uszi után írtam és most látom, hogy nem küldtem el! :?

Brigi! Délelőtt csak kedden-csütörtökön tudok dolgozni, akkor van Bogi anyósomnál!
A dátumok közül nekem a 17.-e lenne jó fél 11-től a fogyis lány után.
Jövőhét csütre már be van írva egy hölgy.
Ha elhoz párod az nagyon szupi lenne én utána hazaviszlek, vagy a játszóházhoz, mert mennem kell nagyokért úgyis! :wink:

Linike! (most már 3x megnézem, mielőtt Lilinek írnék! :oops: )

Akkor leírom, hogy tudok dolgozni! :lol:
Kedden és csütörtökön reggel 8-12-ig
Hétfőtől-csütörtökig este 19h-tól
Pénteken 17h-tól
Szombat-vasárnap egész nap!
Ha Te 18h-ra szeretnél jönni, akkor vagy a péntek vagy a hétvége jöhet számításba!
Jövő pénteken költöznek Miák és egész nap itt lesznek, így nem írok be senkit arra a napra, mert nem tudom meddig maradnak, mikorra lesz olyan állapotban a lakás, hogy oda tudjanak menni egy pici babával!
Tehát vagy holnap 18h, vagy jövőhét hétvége.

Voltunk vásárolni, vettem mindhárom gyerkőnek aranyos téli cipit, most már jöhet a zima! :wink:

Tök jóó volt az uszi, sikerült szoliznom is!
Barátnőm jött manikürre, de a szempillámat nem sikerült befestenie, mert rohanniuk kellett!Viszont itt hagyta a cumót, rámszól, hogy nehogy kisérletezzek magamon! :lol: :lol: :lol:
Látszik, hogy ismer! :wink:
Mondtam neki, holnap jön és az egész családnak be lesz festve szempillája! :D

Mia! Az új kecótok felé jöttünk haza, nagyon közel vagytok Szilviékhez! :lol:

Na megyek, mert keltek a csajok!
Vendég

Egy brownie-val próbálkozom, eperöntettel, de nem tudom milyen lesz! :shock:
Vendég

Sziasztok!

Ma unokatesómmal elmentünk a Camponába.Dorina alig akart leszállni a buszról.Két kézzel kapaszkodott,hogy Ő még menne tovább. :lol: Fél 3 után értünk haza.Szegény Dorcikám majdnem bealudt kaja közben.Vettem Tescoban muffin formát a 6 db-os 600 ft volt.Vettem 2öt.
Én párom oroszlán.Nagyon uralkodó tipus!Én meg skorpió vagyok.
Krisztiék már hétfőn jöhetnek? :shock:

Mia!De édi lehet Patrik! :lol:
Tegnap néztük a Megint 17 c. filmet.Na,én azon úúúgy meghatódtam!Ahogy a csávó előadta az osztály előtt,hogy megszületik a gyermeked,a kezedben tartod,meg összetörik a játéka meg a szíve.
Akkor a parton találkozunk!Engem könnyű lesz felismerni.Kép

Kép
tierno

Szilvi,
Én Rák vagyok és időnként elég érzékeny. Gyerekként nagyon sértődékeny voltam, most már próbálok figyelni hogy ne sértődjek meg apróságokon, de nem mindig sikerül.

Orsi,
Elmehetnénk máskor is az IKEA-ba, neked mikor jó?

Dolli,
Köszi a vásárlási lehetőséget, jó lett a számla?

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok!

Andi! Én is köszi, így sokkal gyorsabb volt, mint amikor Gézut is kerülgetni kell, még ha párom is jön, mert jellemzően telefonál vagy mailt olvas a telefonján, valahogy sem a család, sem a munkatársak nem tudják nélkülözni egy percre sem. :lol: Pótolhatatlan, na! :)
Számla tökély, pénzügyes férjem végignézte. :) Neked 7900 körül lett volna, abból jött le a 15%. Az enyém meg a sok vitamin miatt lett sok, meg a krém, meg pár dolog, amit nem minden hónapban veszünk, de most épp elfogyott. :)

Szilvi! Mi Vízöntő-nyilas páros vagyunk. Az jó? :D

Reggeli uszi nagyon jólesett, ahhoz képest, hogy hullán indultunk neki! :)
Mondjuk most már nagyon fáj a hátam. :( De nem sokat pihiztem. DM után felvágtam az almás sütikét, hát az valami gyönyörűséges lett, pont, mint a nagymamámé! :D
Andi! A csokimorzsás muffin az Stahlos? Most került a kezembe a könyve. Találtam még más vegyes/tk lisztes sütit is, ki fogom próbálni.
Na megyek kicsit csibézni.

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Dolli,
Igen a Büntetlen örömök című könyvéből volt. Nagyon finom az almás is belőle, de a narancsos nem ízlett. Melyik receptet fogod kipróbálni?
Anyósom túrós kelt tésztát csinált, az is fincsi lett.

Orsi,
Nálam van a hajfestéked, hétfőn viszem. Pizzát hogy csináltok?

Kép[
Kép[
kostyika

Orsi:

Ha en egyszer ismet vezethetek (ami nem sokara szerintem lehetsegses) semmi es senki nem lesz tobbe tavol tolem. :) Most mar Patrik is szallithato allapotuva serdult es ha tuleltem a koltozest, az utana levo kupi feloszlatasat (karacsonyig talan csak rend lesz....) akkor mehet nalunk is a maszkalas ide-oda. :D

Mar varom a 13.-at hogy nalad legyunk a kicsimmel. Remelem nalatok jol fog viselkedni, altalaban csak itthonra tartogatja a szirenazast! :D

Jaaaaaaaj meg masszazsra is uuuuuuuuugy szeretnek menni! Szoval rendet kell tennem szelsebesen es akkor mehetek hozzad egy kis dogonyozesre. Szerintem majd kell is, a sok cuccolastol be fog allni a hatam, egy nagy gorcs-halmaz lesz az egesz, ahogy ez szokott lenni velem altalaban.... :S

tierno:
Ezt a filmet en is meg fogom nezni! Elolvastam a fulszoveget hozza es jopofanak igerkezik! Szeretem az ilyen tipusu filmeket. Konnyed, kicsit kiszakit a hetkoznapokbol. :)

Mara ennyire futotta, rohanok apat kelteni, furdetni, etetni, altatni.... Aztan hatha lesz meg erom megfurodni... :)

joejt! puszka

sünciboglya

Orsi! Párod ilyen kis ügyi? Tud pizzát sütni? :roll: Ugye ma már nem fogyóztál? :D
Brownie milyen lett? Én is mindig agyalok, hogy ki kéne próbálni...

Andi! Kész lett a torta?

Krisztiék... De klassz, hogy már jöhetnek is. :D
Brigi! Minket is haza engedtek a 4. napon a csaszi ellenére.
Remélem, hogy rendeződtök a pároddal! És hogy komolyan kicsit jobban beszáll a Dorinázásba! 8) És ne tessék eltitkolni, ha sírtál! (Bagoly mondja verébnek... )

Lini! Asszem nézett volna nagyot a védőnéni, hogy mész ÉFMC-zni! :lol:
Én is kipróbálnám a helyedben a tücsizenét! Szerintem jó lesz! :D

Szilvi! Engem az előző párom nevelt le a hisztiről! :lol: Hú, nagyon brutál voltam néha! :roll: :oops: Furi ezekre visszagondolni...

Mia! Jaj, de édes a párod! :D Engem annyira meg tudnak hatni az ilyen pillanatok! :)
Szerencsére jó sok gyerkőc van a fórumon, mindenki babójának van/lesz kortársa, ha jól számolgatok! :)
Talán Mimi Fannijának nincs! :lol: De ő már ugyi nem baba, sőt! :D
Tényleg, Mimi! Még mindig halódik a net arrafelé? :(

Na megyek!

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Sziasztok!

Dolli!Fura,hogy császár után is ilyen hamar "kidobják" a kismamákat.Meg úgy egyáltalán.Én pénteken szültem és hétfőn vagy kedden mehettünk haza.A vizites doki még meg is jegyezte,hogy mit keresek én még ott?Ha jól tudom régen legalább 7 napot kellett bent lenni.

Hajni!Megcsináltam a muffinodat.Csoki nem volt itthon,kis almát raktam bele,de finom lett.Csak nyersen annyira ragadós volt,hogy alig bírtam beadagolni a formába.Ilyennek kell lennie?Vagy valamit nem jól csináltam? :roll:

Mia!Pü-ben megírom a linket,hol nézheted meg a filmet. :wink:

Kép
tierno

Zsombikának Nagyon Boldog Névnapot kívánunk!!!!!
Kép
Vendég

Szijasztok, Jó reggelt!

Mennem kell templomba Bubuval!

Szilvi! Köszönjük, hogy itt voltatok tegnap, nagyon-nagyon jóléreztük Veletek magunkat!!!!!! :D
Olyan jó volt látni, hogy a gyerkőink is ennyire összebarátkoztak! :D
Mikor legyen a darts visszavágó????? :lol:

Brigi, anno én is 10 napot voltam bent Bubuval mert császár+be is sárgult! A csajokkal már 4 naposan kipateroltak!Igaz én örültem is, hogy jöhetek haza! :D

Mia! Ha még nem vezethetsz, akkor majd viszlek! Ha elköltöztetek és elpakolásztatok, akkor indulhat a csavargyárazás! :wink:
Pénteken ha elalszik Patrik megmaszírozlak!

Dolli!

Igen Apa szeret pizzát csinálni! Gyúrja, dagasztja, megpakolja, süti!
Brownie jó lett, de inkább fagyival kellett volna enni, mert eperöntettel bazi édes volt!
De nem nagy dicsőség mert a dr Oetkereset vettem meg amihez csak tojást és rámát és vizet kell adni, összekeverni, tetejét megszorni csokireszelékkel és be a sütőbe! Még papírtepsit is adnak hozzá!

Jaaaaaaaaa és naná, hogy nem fogyiztam tegnap, majd héffőtől jön újabb 5 nap! :wink: Kell egy kis lazítás, hogy ne szokjon hozzá a szervezet a nélkülözéshez!
Vendég

Nagyon boldog névnapot kívánunk Zsombornak! :D
Kép

Kép
Kép
tekiroll

Brigi! Az Uzsokiban császár esetén alap az 5 nap, de valahogy jól jött ki a dolog, meg szép volt a seb, Gézu rendben volt, doki tudta, hogy van otthon segítségem, és nem fogok rosszalkodni, ezért hazaengedtek. Emlékszem, apa hogy meglepődött, amikor hívtam, hogy hajrá, mert mennénk haza! :D

Orsi! Nekem ez a gyúrás dagasztás nem menne. Pedig úgy vágyom egy kis házi pizzára. Anno volt kolleganőm csinált, de ő nagyon kis ügyeske volt a konyhában. :D
Hétfőn kipróbálok asszem egy főzés nélküli túrógombit, állítólag nagyon fini. :D
Most meg össze kéne pakolászni a rakott krumplit, mert 10 körül indulnánk anyósékhoz, meg jó lenne még egyet porszívózni is addig.

Mia! Úgy értelmeztem első olvasásra, hogy apát fogod fürdetni, etetni, altatni! :lol:

Brigi! A muffinok általában ragadósak, amikor formába rakod, először én is megijedtem tőle. :)

Szép napot!

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Zsombornak Nagyon Boldog Névnapot Kívánunk!
Kép

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Szijasztok!

Sehol senki?
Na majd akkor én! :lol:

Voltunk misén, vittem Fruzsit is!
Utána beszaladtunk DM-be és Sparba, ahol a pénztárosnő megkérdezte a gyerekeket, hogy "Ti is ilyen élmosak vagytok ebben az esős időben?"
Mit felel a fiam! :shock: :oops:
"Hááát persze, hogy álmosak vagyunk, főleg hogy misén is voltunk és nagyon unalmas volt!"

:oops: :oops: :oops:

Hazaértem, Apa itthon volt Bogival. Kértem hogy pakolja be a mosogatógépet, persze semmit nem csinál 1,5 óra alatt! :lol:
Szegény mondja, hogy Bogitól semmit nem tudott csinálni!
De legalább most tudja mit össze nem szenvedek én hétköznap a kiscsajtól! :lol: :lol: :lol:

Már fő az ebédke, rakott kell lesz, csináltam magamnak egy kis adagot fogyisan, rízs nélkül zabpehellyel! Bakker ez milyen fincsi!!!!!!! :shock:

Kéne mosnom egy csomót, de ebben a trotty időben hogy száradnak majd meg a ruhák???? :?

Ti mi jót csináltok? Mindenki punnyad???
Nálunk csimók is álmosak bambulják a Jégkorszak 2-t, Apa végre felrakja a szalonban az elsőzobába a tükröt.

Én meg loptam magamnak egy pár percet, hogy megmutizzam micsoda tünemény rucit kapott Marcika tegnap! :D :D :D
Olyan jóóó meleg!Most már nem babaruhában kell nyomnia ha ÉFMC gyűlés lesz! :wink: Kép Kép

Szilvike!

Tegnap hamar elaludtak csimók?????
Enyimek képzeld kibulizták, hogy kint alhassanak a szivacságyon! :lol:
Vendég

Zsombor köszöni a köszöntéseket :D :D

Kép[
Kép[
kostyika

Hahó

beköszönok ide is :D
pihenésre ítéltek tegnap, péntek éjjel nem aludtam semmit, non-stop keméynedetett a hasam. tegnap megnéztek, szerencsére nincs gond, nem kellett bent maradnom.

Orsi
kutyád tündéri:) nálunk nincs alabinak ruhája:)
Nálunk is elvitte apa misére e kölkeket. miután különültette őket, már jól viselkedtek :lol: :lol:
pizza, nyami, én is szoktam sütni házit...
Hogy megy a suli? nálunk egész jó, már jobban olvas és nagyon szeret járni. már nem is engedi elhozni magát a napköziből korábban.

Kriszti
Gratula Marci-bébihez:)

Andi
Boldog névnapot a nagyfiúnak:)

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Na megy a bunkerezés ezerrel! :lol: :lol: :lol:

Kép Kép Itt vak sötét van, csak vakuval fényképeztem!
Vendég

Szia Judy!

Jaaaaaj vigyázz Magadra és a pocalkaló csajszikára!

Nálunk is jól megy az olvasás, szeret suliba járni, de a leckeírás itthon ááááááááááááááááááááááááááááá nagyon kemény! Néha órákat ül a füzet felett és képes leírni 3 nyamvadt betüt! :?
Ezért jobb a napközi, mert a nagyját megcsinálják és nem itthon szenvednénk, hogy Ő is játszani akar a lányokkal! :cry:

Ti a Gellért utcai templomba jártok?
Jöttök szerdán a lampionos felvonulásra??????
Lehet találkozunk! :wink:

Meddig akarsz dolgozni még?????
Vendég

Zsand merre lehet??????? :shock: :shock: :shock:
Vendég

Orsi
Hát igyekszem pihizni, apa tegnap bevásárolt, főzött, mosogatott, teregetett, meg átvitte a kölkeceket szomszédolni. de azért nehéz, annyi mindent kéne csinálni.
ez a bunkerezés nálunk is megy:)
napköziben ez tényleg jó, bár néha sajnálom, hogy mennyit van ott. itthon csak átnézni szoktuk, hogy minden megvan-e, meg a gyakorló füzetbe írok neki 7végén. de ő is inkább játszana.

meló. hát az eredeti terv az volt, hogy de közepéig, de most a héten megyek a saját dokimhoz és meglátjuk mit mond.
tudok elvileg itthonról is dolgozni.
felvonulásra megyünk mi is:)

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

szóval december közepéig

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

DRÁGA ZSOMBI NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT!!!!!!!!!!!

Kép
sylph

Szasztok!

Nemrég keltem, :) egész délelőtt nyüzsögtem, ablakot mostunk, pakoltam, főztem fini tárkonyos csirkekrémlevest, sült oldalast, mostam is egyet mert már folyt ki a szennyes a tartóból.. :shock: :evil:

Orsi, köszönjük mi is!!!! Nagyon szuperül éreztük magunkat! Visszavágót meg majd megbeszélük.... :wink: A pizza nagyon fini volt! És a barnaság is! :wink:
Gyerekek, áááá, kb 10 körül aludtak el! :shock: Együdt aludt ahárom gyerkőc?! De édesek! Hűűű, bunkert mi is hányszor építettünk...

Brigi, jó párosítás vagytok akkor Ti is!!! Pont két tüzes jegy.... gondolom akkor Nálatok mindig pezseg az élet?!
Ja, én is csodálkoztam, hogy már hétfőn hazajöhetnek, azt hittem a minimum az 5 nap csaszi után....

Andi, Rák... igen elég érzékeny jegy.... most már az asc.ed érvényesül jobban, mert idővel az a dominánsabb! Megnézhetem Neked is, ha gondolod?! Vagy tudod?

Dolli, Vízöntő-Nyilas páros, ez kevés ahoz, hogy az ember eldöntse, hogy jók e együtt.... a többi bolygó is sokat nyom a latba! A Hold ugye az érzelmeket befolyásolja, Vénusz-Mars nőiesség-férfiasság, szexualitás, hogy milyen nőre illetve milyen pasira vágyunk.... :wink: Mi pl. Kos- Bak vagyunk, minden ilyen "sablon" horoszkópban azt írják, hogy baromira nem passzolunk össze, de eddig rácáfoltunk :wink: hisz ott a többi bolygó is!!!!

Szia Judy, pihengess és vigyázz Magatokra!

Lányok, ha kiváncsiak vagytok a horoszkópotokra szóljatok, kicsit konyítok hozzá! :wink:

Pusza mindenkinek!!!
sylph

Sziasztok!

Zsombinak boldog névnapot kívánok!!

Tegnap párommal a félrelépésről beszélgettünk.Mi lenne,ha..Mit csinálnánk,stb.Azt mondta,meg se fordult még a fejében ilyen.Mondom Neki,pedig elég furán viselkedik az utóbbi időben.Flegma,stb.Azt mondja Ő nem,mondjak egy példát.Mondtam Neki.Erre el kezd nevetni,hogy Ő nem érzi bunkóságnak,ahogy szólt,nem olyan hangsúllyal mondta.És mondom a tartalma?Az nem volt sértő?Szerinte nem. :roll:
De ma annyira ízlett Neki az ebéd,hogy kaptam érte puszit. :) Hihi.Pedig a köret zsemlegombóc lett volna,de valami más lett belőle. :oops: De fini lett így is.

Orsi!Bubu:nem is tudom :lol: :(
Amikor főzök,tuti,hogy Dorina a gáz körül ólálkodik.Azért szeretem,ha legalább arra az időre Apa itthon van és lefoglalja.Persze nem mindig sikerül Neki.
Jó ez a ruci! :wink:

Dolli!Akkor megnyugodtam,hogy ragadósnak kell lennie. :) Azt hiszem a Stalh-t láttam muffint csinálni,de mintha az folyósabb lett volna.

Judy!Vigyázz Magadra!

Szilvi!Pezseg az élet? :) Ő uralkodni próbál én meg nem hagyom magam :wink: ,akaratos vagyok.Jaj,párom horoszkóp mániás.Évest is tudsz csinálni?És ha valaki nem tudja hány órakor született?

Kép
tierno

Na ez megint az én formám! :lol:
Tegnap itt volt a kozmetikus barátnőm, lebarteleztük, hogy csinálok neki egy SPA manikürt és Ő befesti a szempillámat cserébe!
Én megcsináltam a kezeit, de rohanniuk kellett és itthagyták a cumót, hogy majd holnap jön és megcsinálja nekem!
Na most itt voltak, de csak az anyagért szaladtak be, festésre nem maradt idő! :cry:
Megintcsak jól jártam! :lol: :lol: :lol:

Brigi miért voltál kórházban mikor Anyud sírt?????

Olyan trotty idő van ma, ki sem lehet mozdulni!

Mia!

Bubu 3 hetes volt mikor először elmentünk Camponába nézelődni! jaaaaaaaaaaj de jóóóó volt 3 hét után kimozdulni! :lol:
Fruzsi pár napos volt mikor elmentem vele a gumishoz kerékcserére!
De 2-3 hetes korától már játszótérre jártunk Bubuka miatt! Akkor még társasházban, emeleten laktunk, mondjuk májusban már fincsi meleg volt!
Kép Itt 3 hetes, Százhalombattán voltunk a játszón! Kép 1 hósan, kertiparty nagyinál!
Vendég

ZSOMBINAK NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK!

Kép

Gabi

Kép
gabusz

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?