Sziasztok!
Már tegnap megírtam,csak kidobott.
Még jó,hogy word-be írtam.
Kriszti!Gratulálok Marcihoz!Sok boldogságot kívánok!!!
Hajni!Olyan napom volt,mint a többi.Mivel 1-2x láttam párom mamáját,ezért nem érintett mélyen.Sokat gondoltam rátok.Az uszoda előtt mentünk el,ránéztem az órára!Jaj,mondom a lányok már nyomják!Sógórnőm újra akar regisztrálni teszveszre,már mondta,miket fog venni.
Sógor elintézte ,hogy tudjon netezni.
Csak jó lenne,ha a tartozást már megadnák végre!!Meg az történt,hogy kissé beparáztam,hogy Dorinát milyen helyre hozzuk.Azt nem szeretném felsorolni,hogy mi ennek az oka,csak valahogy még jobban nem szeretek ide jönni.
Mia!Írtam pü-t!
A pocimocorgás nekem is hiányzik.
Szülés után még éreztem hasonlókat,és olyan jó volt.
Gondolom a beleim játszottak,vagy rendeződtek bent a dolgok.
Mi 9-10 hetesen mentünk falunapra.Én korainak tartottam,de nagy sértődés lett volna,ha kihagyjuk ezt a "nagy napot".
Persze az egész falu a babakocsi fölött állt és tapogatták a kezét,hogy milyen pici.
Dolli!Ne izgulj!Lesz Neked jogsid!!!Elsőre!!
Nem hiszem,hogy felfogta,pedig csütörtök este,miután elküldtem az üzit,megint flegma volt.Lementem sírni.Kérdezte is,hogy sírtál?De letagadtam.Mondtam Neki,hogy napok óta beszólogat.Szerinte normálisan válaszol.
Legközelebb megyek Veled a Deákra!
Elhiszem,hogy jól esett!
Orsi!Szinte sejtettem,hogy valami ilyet kaphattál!
Elképzeltem a kerti tornát:20 perc fűnyírás,20 perc sövénnyírás,ééés csere!
Nekem jó elvileg novemberben 12,13,16,17,20.Gondolom délelőtt.Igaz?Mert akkor párom elvisz,addig bemennek a játszóházba.
Anyum pont olyan,mint Anyósodék.Nekem nagyon hiányzik,az ölelése,a dícsérete.
Az egyik nagyim volt olyan,hogy a fiát 40 évesen is az "ölébe ültette",megkérdezte mi újság,mondta neki,hogy szeretlek.Egyszer valahogy szóbakerült ez Anyuval köztünk és azt mondta,most ültesselek az ölembe?Nem vagy már gyerek.Sokáig azt hittem,nem szeret.Akkor jöttem rá,hogy ez nem így van,mikor kb 5 éve kórházba kerültem.Párom mondta,látta,hogy sírt.Akkor csak érez valamit...
Mondtam páromnak,hogy szeretném,ha együtt működne és vigyázna időnként Dorinára.Azt mondta ok.Főleg,ha már Diósdon leszünk,akkor több ideje is lesz.Mondtam,hogy mostantól önzö leszek.