Új privát üzeneted érkezett!

Brigi, én is írok egy muffin recit... ez sztracsatellás, de én már ezeregy féle képpen csináltam, alapreceptnek jó! :wink: Csak annyi, hogy csoki helyett mást rakok bele, pl. dió-meggy, citrom, málnás(szép rózsaszín), feketeszedres(szép lilia lesz :lol: ).... és még sorolhatnám. Ha gyümölcsöt teszel bele, akkor lehet, hogy hígabb lesz az átlagnál, akkor még szoktam lisztet tenni bele.

Sztracsis muffin

hozzávalók:
10dkg csoki,
15dkg liszt
1kk sütőpor
15dkg puha vaj,
15dkg cukor,
1 vaniliás cukor,
2 tojás,
3-4 ek. tejszín

Sütőt előmelegíteni 175fokra.
Csokit apróra vágod, összekevered a lisztet a sütőporral.
Vaj, cukor, van.cukor összekevered, hozzákevered egyenként a tojásokat(robotgéppel).
Fakanállal hozzákevered a sütőporos lisztet, és a csokit.
Tejszínnel lazíthatsz rajta, ha sűrűnek találnád.
Kiadagolod a kis papírkapszlikba, be a sütőbe és 20-30perc alatt megsül.
sylph

Brigi!

Én is úgy olvastam, hogy veréb, de nem is gondolkoztam rajta, csak akkor tűnt fel mikor Te írtad, hogy elolvastad! :lol:
Akkor ezekszerint megnézte anyukád a kecót!
Hűűűű, nagyon durván beszólt párod! :cry: Nem sírtál?
Én nagyon kiakadtam volna! :shock:
Mondom én, hogy kijár neki a melszőr ráncigálás! :lol: :lol: :lol:

Hajni! Ovis fotók, még október elején volt fotózás, de csak most lettek meg a képek! Fruzsi nem egy fotógén alkat, akkor aranyos, ha nem tudja, hogy fotózzák!

Szilvi! ne aggódj, hamar be fog szokni Lili! Nekik még talán hamarabb is megy mint a nagyobbacskáknak! :wink:
Bubó felesége fiú????? :shock:
Mikortól alszik ott oviban?

Megyek kinyalom a kecót!

Mia hahóóóóóóóóóóóóóóóó! Hogy vagy mi ujság?
Vendég

Andi
Nem csinálok semmi konkrét fogyókúrás programot, csak annyi, hogy reggelire egy Jó Reggelt kekszet eszek, ebédre a Teletáltól szoktam rendelni valami fogyókúrás menüt, délután és estefelé pedig már csak gyümölcsöt, általában 1-2 almát eszek.
Szóval csak arra vigyázok, hogy 1000 kalória fölé ne menjek egy nap.
De most nagyon megtetszett Orsi narancsos diétája, úgyhogy azt a jövő héten kipróbálom.
Ha jól vettem ki a szavaitokból, Te valami táplálkozási tanácsadóhoz jársz?
Az hogy működik, megkapod a személyre szabott heti étrendet?

Gabi
Mármint az angolhoz, vagy a fogyókúrához hogy van lelkierőm?
A fogyózás most nem esik nehezemre, mert már nagyon utáltam a bálna testemet, és úgy élvezem, hogy hétről hétre mindig megy le valamennyi!
A tanulásra is vágytam már egy kicsit, már lassan négy éve vagyok itthon a gyerekekkel, és most már jól esik egy picit mással is foglalkozni. És nagyon jó kis anyagot találtam hozzá. Majd kíváncsi leszek, hogy meddig tart a lelkesedésem!

Orsi
Igen, én is szívesen csatlakoznék az ÉFMC-hez!
Én csak a jövő héten tudok csak menni, mert Beni most egy kicsit meg van fázva, és nem szeretném, hogy a többi gyerkőc elkapja.
Lányok nagyon szépek a képeken!!!

Brigi
Bizony, nagyon gyorsan telik az idő. Pont ma fél éves.
Szóval akkor idén még nem ott karácsonyoztok. Kitartás.
Igaza van Orsinak, ezért a beszólásért kijár a mellszőr húzogatás. Sőt!
Én bizti nagyon kiakadtam volna!

Kép
Kép
anett_

Júúúúúj de jóóóóóóóó!

Most hívott Szilvike, hogy Ő is jön tornára!
Remélem valaki majd fényképez! :lol:

Lini még nem is nyilatkozott, hogy akar-e velünk tornázni! :D
Szerintem jó ez a mozgalom, mert közösen minden könnyebben megy! :wink: Egységben az erő!
Barátok között vagyunk, teszünk egy lépést az egészséges életmód felé és nem csak kesergünk, hogy elégedetlenek vagyunk magunkkal! :wink:
Vendég

Halihó!
Köszi a drukkot, megvan a rutin, hétfőn megyek a vadak közé forgalomba! :wink:
Orsi! De kis titokzatos voltál, hogy nem írtad le, hogy sikerült! :D
Nagyon pörögtök, holnapért irigyke vagyok, majd még jövök.

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Dolli!

Hatalmas gratulaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

Kép

Nem akartam elvenni Tőled az élményt, hogy Te mondhassad el a Lányoknak! :wink:
Vendég

Orsi! Édes vagy! :)
Holnap csináljatok egy ilyen fotót! :lol:

Kép
Kép
tekiroll

Dolli!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép

Ügyes vaaaagy!!!!!!!!!!!!
sylph

Szasztok!

Orsi, Bubó talán jövő héttől alszik majd az oviban.... meglátjuk, egyenlőre hallani sem akar róla. :?

Holnap viszek piát! (persze alkohol menteset... :lol: )

Kivi leszek, hogy bírjuk majd ki röhögés nélkül.....

KépKépKép
sylph

Dolli,
Nagy nagy gratula a vizsgához :D

Anett,
1000? ááá attól én éhen halnék. Nekem a dietetikus 3 nap 1200-est, a többi napon 1300-ast írt elő. Nagyjából személyre szabja, van egy sémája az adott kalóriaértékre és ott a konzultáción javítgatja alakítja velem együtt. Pl nekem reggel kell a kávé, akkor azt belekalkulálja. Egy A4-es lapon van, napi 5x étkezés és minden étkezésre írt 7 alternatívát és ezekből azt eszem amihez éppen kedvem van, csak az adott mennyiséget kell betartanom. Én is nézegettem a narancsdiétát de ott van a végén hogy szoptatás alatt nem szabad és én még szoptatok. Igaz most már csak reggel, mert múlt hét szombat óta Zsombor már nem akart este szopizni.

Szilvi,
Még várok a papírokkal. Valami csodára, hátha előkerül a táskám, ha eldobták és valaki megtalálta.

Orsi,
Én is szeretnék klubtag lenni :D Jó tornázást nektek holnapra.

Kép[
Kép[
kostyika

Dolli:

Kép

NAGYON ÜGYI VAGY!!!!!

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Jaaaaaaaj Andika!

Nagyon köszönjük a cipit! Fruzsika nagyon örült neki!
Mi lesz ha meglátja Veronika a lábán????
Még egy kicsit nagy rá-

Ja és már vagy 5x elfelejtettem írni Anettnek, hogy bakker mekkora véletlen, hogy ugyanabba a lakásba költöznek Miáék! :lol: :lol: :lol:
Ők az alsó lakásba mennek, ha jól emléxem!
Vendég

Dolli!Gratulálok!!!!!!

Hát,csajok,elég rosszul esett. :( Nem sírtam,csak majdnem.
Ezt csinálta barátnőm.Szerintem olyan szép lett. Kép
Orsi!
Igen,megnézte Anyu.Bár csak villámlátogatás volt,csak a muskátlikat dobta be,de mondta,hogy majd megnézi nappali fénynél is.
Szerintem Fruzsi is nagyon cukker!
Jövőhéten vagy az után el mehetek hozzád masszírra?

Szilvi!Neked is köszi a receptet!

Jó tornászást Nektek holnap!

Jó éjt!

Ha érdekel valakit:

Halloween party az Esőerdő Játszóházban
2009. november 7-én, szombaton délelőtt 10 órától egészen este 21 óráig fergeteges Halloween partyt tartunk játszóházunkban!

Ízelítő a programokból:
- Bolyongj a 3 szintes várban, félelmetes félhomályban!
- Póksüti díszítés
- Arcfestés sötétben világító festékkel
- Halloween kvíz (érdekességek az ünnepről)
- Jóslás a jövendőmondó boszorkánk segítségével
- Szellem maszk készítés
- Szellemtánc-verseny Halloween zenére
- Halloween menü a Cosmic pizzériában

Minden megkezdett 30 perc 600 Ft.
Testvéreknek 10 % kedvezmény.
Akik jelmezben jönnek, ajándékot kapnak!

Kép
tierno

Mindig akkor jut eszembe, hogy mit akartam írni amikor kikapcsoltam a gépet! :oops:

Akartam kérdezni, hogy nincs valami receptes oldalunk? Megakarnám sütni Andi muffinját, de természetesen nem mentettem ki, most kereshetem vissza. Ja meg Hajni avokadó krémét is kipróbálnám.

Nézegetem a vaterán az etetőszékeket, de annyi van…… milyet érdemes enni?

Orsi: NAGYON ARANYOS VAGY! :D Semmiképp nem akarom, h átköltözz. Teljesen igazad van, nem vagy genyó! Apa azt mondta vigyáz Lilire. :shock: Vagy azért ment bele ilyen könnyen, mert beteg, vagy h ne nyaggassam. :lol: Na majd kiderül. Valamelyik nap 6ra megbeszélhetnénk, remélem időben haza ér apa!

De irigy vagyok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :twisted: én is akarok menni, csak még nem merek, mert Lili még rekedt és folyik az orra. Félek a gyerkők elkapják tőlünk. Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeem ééééér, irigy vagyok! :oops: :cry:

Jaj csajok Lili olyan rossz esténként. Eddig 8-9 között elaludt, most 10előtt nem alszik el, de ha elalszik, akkor sem tehetem le, mert fel kel. Már olyan fárasztó. Szegénnyel már veszekszem, h aludjon. :oops: Olyan nehéz órákig ringatni, a semmiért. Adjatok valami tippet, lééégysziiiiiiiiiiii

Dolli: ügyes vagy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Megyek megpróbálom lerakni Lilit.

Lini
Kép
kicsi lini

sziasztok!

CSak most jutottam Netkozelbe. Patrik egesz nap nyugos volt, nem akart aludni es uvoltott torka szakadtabol delutan, egesz estig. Meg most is visszhangzik az agyamban a hangja. Szegenykem. :(
Szoval ha holnap nem ernek ide, akkor ismet klassz napunk lesz es Patrik erositeni fogja a tudejet egesz nap..... mar elore felek ! (apa nem birja a gyereksirast, nagyon sajnalja, hiaba, hasfajos szegenykem.)

Torna:
Huuuuuuuuuuuuuuuuuuh en is mennek ha eltarolhatom Patrikot torna kozben, de gondolom meg varni kell erre par hetet, elso oltas utan talan? Na mindegy ugy is mensim van most, utana meg koltozes, de kesobb en is szeretnek bekapcsolodni. :D

Edzoterem:
Ha esetleg lehet hasznalni akkor kikuncsorgom a tulajtol hogy legalabb egy heten egyszer johessen par leanyka is velem, marmint ti, akinek kedve van. (meglatom mire fozheto meg a pasi!)

Orsi:
En is mar tukon ulok, koltoznek mar!!! Legfokeppen mert ilyenkor olyan jo sok kacatot ki lehet hajigalni. :) Imadok rombolni, rajottem. :D

A franciaagy meg mindig gazdara var..... cask el kene szallitani ha valakinek esetleg kene. :) JO allapotban van, pluss, 4 eves (kek mintas) es van agynemutartoja. :)

Huuuuuuuha, nagyon profik a lanyokrol keszult fotok!! :) Mar megint mekkorat nottek, alig birom kovetni. :)

mangora:
Poci csodas szep. (irigy-irigy) mert te erzed a picidet belul. Nagyon hianyizik nekem ez :(

Babaszobad full-extras! Es nagyon jo az elrendezes is! Furdetni ott fogtok majd? (mi a szobaban furdteunk igy a kad is be van passzirozva a tobbi cucc melle. :)

Dolli:
Az orvosom szerint meg jol is jott ez a koltozes, jo ilyenkor pakolgatni, de tenyleg oromomet lelem benne. Ma a fenykepalbumokat selejteztem ki, parom nagy megrokonyodesere. De nalam agyban van tarolva a multam, nem kell hozza 200 foto. :) A legfontosabbakat megtartottam, belefer 1 albumba. :D

NAGYON SOK GRATULA A SIKERES VIZSGAHOZ !!!!!!!!!!
Anett:
Jeeee, de kicsi a vilag. :) Nekunk a tulaj neni folotti lakas jutott, nem a felkorives balkonos, hanem a masik. A felkorives folszintit szerttuk volna, de az orrunk elott kivette valaki. De igy utolag jobb is mert az emeleten 2 gyerekes csalad lakik es eleg hangosak, maszkalosak. (bar mi be szoktuk idomitani a szomszedokat szep szoval, mosolygassal, de lenyegretoroen magyarazzuk meg hogy fogjak vissza magunkat. Baaaaaaaaar, Patrik szerintem tul fog tenni mindenkin a hangszintjevel! .... :mrgreen:

EFMC: HURRA !!!!! :D

Most komolyan, milyen idos kortol vihetem Patrikot masik gyerkocok koze, mondjuk a tornara?

sünciboglya

Jó reggelt!

Már nem volt erőm jönni tegnap, nagyon hulla voltam, pedig aludtam Gézuval délután. Most éjjel meg szerintem ha másfél órát aludtam, akkor sokat mondok. :? Szépek a szemeim! :lol:

Köszönöm még egyszer a drukkokat, meg a gratukat, most jön a neheze, bár én még ebben a vizsgában sem bíztam. De annyira magabiztosan álltam hozzá, hogy alig ismertem magamra! :)
Persze nagyon sokat köszönhetek a férjemnek, aki hétvégén 5x másfél órát rám szánt, és amikor elkeseredtem, tartotta bennem a lelket, és szerda este még kikérdezte kétszer a műszakit, mert ezek nélkül nem ment volna. Pedig nem vagyok egy hangosan tanulós, sőt! Mindig csodálkoztam, hogy miért kell felmondani hangosan a tanultakat. De már annyira rég szóbeliztem, hogy muszáj volt hallanom a hangomat, mert különben megijedek tőle! :)

Nagyon jó tornát Nektek, remélem, máskor is lesz majd alkalom! :)

Mia! Szegény pocifájós fiad! :( Szerencsére én nem ismerem ezt a részét a dolognak, de még megismerhetem. :roll: Megértem a párod, én sem nagyon bírnám a sok sírást. Asszem vele sírnék folyamatosan. :(
Tényleg jót tud tenni egy költözés. Új lakás, új élet, Hajrá! :D
Én múltkor a szerelmes leveleimtől szabadultam meg, nem is tudom, miért őrizgettem ilyen sokáig! :oops: :D

Lini! Az iwiwes klubban csináltam egy recis oldalt, majd mindjárt felrakom oda Andi muffinját is, ha nem titkos! :D

Anett! De jó olvasni! :D 6 kilo? 1000 kaloria? :roll: Nem vagy semmi! Gratula hozzá! :)
Tényleg milyen kicsi a világ, meg Érd, hogy ugyanabba a házba költöznek Miáék! :)
És ez az angol 2 gyerkőc mellett! Hú, nagyon felpörögtél! Olyan jó ilyeneket olvasni, mert erőt tudok meríteni belőle! :D

Brigi! Jujj, ez nagyon durva volt a párodtól. :( Felfogta, hogy megbántott???

Orsi! Annyira szépek a csajszik! :D Nem is... inkább gyönyörűek! :D

Andi! Uszi, igen, igen! :) Nekem teljesen szabad a szombatom, bármikor mehetünk. :)

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Jó reggelt!

Dolli
Hatalmas gratula! Miket húztál?

Anett
Én az angolra gondoltam, hogy ahhoz, hogy van lelkierőd. Én is érzem, hogy jó volna tanulni, de mikor végre alszik, tudok magammal foglalkozni és egy kis társasági életet élni. :D Nagyon ügyi vagy, le a kalappal.

Gabi

Kép
gabusz

Gabi! Köszi Neked is! :) Gyakorlatból az útkereszteződésben megfordulást tolatással, azt még sosem rontottam el! :D Elméletből meg a napi ellenőrzésen túl csak meg kellett mutatnom a töltés és az olajnyomás visszajelzőt a műszerfalon, abszolút korrekt volt az ürge, nem szenyózott. :)

Lini! Felraktam Andi receptjét az iwiwre. :)
De Szilvi sztracsisa is isteni, nem is tudom, melyiket gyártsam le vasárnap... :roll:

Készülődnöm kéne, megyünk be Pestre vonattal! Gézu úgy élvezi ezeket az utazásokat, olyan jó látni! :D Még ha én el is alszom menet közben a fáradtságtól! :oops:

Jaj, képzeljétek, szerdán leszólított egy fickó a Deákon minket Axa biztosítós, olyan bókokat mondott, hogy még most is belepirulok! :roll: :oops: :oops: Persze tisztában vagyok vele, hogy nagy dumás volt a srác, meg hogy minden nőneműnek hasonlókat mondd, de azért akkor egy pillanatig jót tett a fáradt, elgyötört énemnek, hogy csak 20 évesnek nézett a hajnali 4 órás kelés ellenére. :D

És még egy, Anyósomnak nagyon fáj a lába, a héten táppénzen van, feküdt vele végig, vasárnap mi megyünk hozzájuk, csinálunk egy rakott krumplit, azt ott csak be kell dobni a sütőbe, meg sütök asszem egy mesealmást Nekik. Ami a pláne a dologban, hogy elfogadták a segítséget! :D Volt már egyszer hasonló szitu, de akkor apósom kardoskodott, és végül anyós a fájós lábával főzőcskézett nekünk. Akkor kicsit meg is orroltam rájuk (illetve apósra, hogy ennyire nincs tekintettel a feleségére), pedig ugyanígy felajánlottuk, hogy segítünk...

Na go!

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Hogy ment a torna? Röhögés vagy nyögés volt több? :D

Orsi,
Nem lesz semmi gond látta így is hogy odaadtam, mert rákérdezett.

Tornáztam én is most, Zsombor kemény 20 percet hagyott bicózni és utána 20 percet még tornáztam.

Kép[
Kép[
kostyika

Kép
Orsi: köszönöm a lehetőséget, az izomlázat :lol: , a jókedvet, a gyümisalit, a kikapcsolódást! Szuper jól esett ezen a borús, depis napon!
Legyen még sok ilyen!

Gabi: csók a fuvarért! :lol:
Kép

Lili persze felébredt. :lol: :lol:

Brigi: hívtalak. :( Remélem hamar elmegy ez a napotok. Arra meg még nem reagáltam, de leverem Schumachert ha még egyszer beszól egy ilyet.!
Kép

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Kép

Orsi
Én is köszönök mindent, annyira szuper volt. Sokkal jobban érzem magam! Tényleg legyen sok-sok ilyen!

Hajni
Szívesen, máskor is. :D

Gabi

Kép
gabusz

Csajok!

Éééééééén köszönöm Nektek!!!!!
Nagyon jó kis délelőtt volt! :D
Én nagyon jóóól éreztem magam Veletek!Ahhoz képest, hogy azt hittem nem is tudunk a gyerkőktől tornázni, szerintem tök jó volt!
Szegény Gabi alatt mindig volt valami, gyerekek vagy az összes kisautó, pénztárgép stb! :lol: :lol: :lol:
Hajni! Lini tök jól viselte szerintem!
Ajándékot nagyon-nagyon szépen köszönöm, teljesen meghatódtam! Majd rakok fel fotót, nem akarom ellőni a poént! :wink:

Szerintem ha ebből rendszert csinálunk a gyerkők is meg fogják szokni és egyre jobban ellesznek! :wink:

Már kiagyaltam hogy rendezzük át a nappalit, hogy mégtöbben elférjünk! :wink:

Ja és a legjobban az tetszik, hogy egy csomó időt spóroltunk meg azzal, hogy a baba-mama talit összehoztuk a tornával!

Gabi! Itt felejtetted az üdcsiket!Annyit hoztál, hogy egy hadseregnek is elég lett volna! :lol: :lol: :lol:

Felhívás!

Kedves sportolni vágyó fiatalok!
A nagy sikerre való tekintettel az ÉFMC a következő összejövetelét jövő szerdán tartja! :wink:
Várunk minden kedves régi és új Clubtagunkat!
Vendég

Jaj Gabi!

Tarthatnál egy jógaórát is!
Én szívesen kipróbálnám!

Éééééééééééés ami legjobb, hogy tavasztól már kint is tarthatunk órákat a kertben a friss levegőn!

Szerintem közeledik a hírhozó! :wink:
Vendég

Itt a hírhozó!!!! :wink:

Kaptam sömöst Wagner Mártontól!!!!!!!!

"Szüleim nagy örömére 10:15kor megszülettem és ha már itt vagyok, elárulok néhány apróságot magamról. Szóval a csuklómra kötött furcsa ízű szalagra azt írták én lennék Wágner Márton. Talán barna tincseimnek és kék színű szemeimnek köszönhetően a nővér nénik oda vannak értem. Bár 52 cmmel és 3400grammommal még picinek érzem magam, de igyekszem hamar megerősödni, hogy személyesen is megismerhesselek!"

SZÍVBŐL GRATULÁLUNK!!!! JÓ EGÉSZSÉGET ÉS SOK TEJCIT KÍVÁNUNK!!!!!!! PUSZI NEKTEK!!! ÉS VÁRJUK AZ ÉLMÉNYBESZÁMOLÓT MEG A KÉPEKET!!!!!!!!

Kép
sylph

Kedves Wágner Márton, Isten hozott :D Kívánunk neked, Anyudnak és Apudnak Sok boldogságot :D :D

Kép[
Kép[
kostyika

Orsi,
Szóval jól sikerült a torna. A kerti torna nagyon jó ötlet, tavasszal, madárcsicsergés, napsütés :P Jöhetne már a tavasz. Szerdán már megyünk mi is.

Kép[
Kép[
kostyika

Orsi!!!!!

Kép

Köszke!!!!!!!!!!!! Nagyon jó volt tornázni!!!!!! Kép

Hajrá KépKépKépKép !
sylph

Kriszti gratula Marcihoz!!! Nagyon jó egészséget és sok-sok tejcit kívánunk!!!!

Orsi
Jógaórában benne vagyok! Töltök le hozzá anyagot!
Mi is volt a neve annak boxnak?
Az üdcsit igyátok meg a jövő héten, meg utána, egyszer csak elfogy. :D Jövő héten mi nagymamizunk vidéken, de utána mi is megyünk!

Gabi

Kép
gabusz

Szasztok!

Gabi, Hajni jó volt Veletek talizni/tornázni!!!! Tök jó hangulat volt! :lol:

Olyan gyorsan elment ez a délelőttöm :lol: husika már sül a sütőben, skacok passognak, szerintem nemsokára elalszanak (legalábbis remélem) :wink:

Andi, drukkolok, hogy előkerüljön!!! Hátha akad még valami jóember aki visszaszolgáltatja a papírokat!!!!
Ügyi vagy Te is a tornával!!! Akkor jövő héten Te is csatlakozol a tornához?! De jóóóó! Remélem nekem is összejön, mert nagyon jó volt!

Lini, az iwiw-en Dolli csinált egyet az Érdi anyukban!
Húú, én is jártam már altatásügyileg.... altattamaltattam és mikor megérezte Bubó a háta alatt az ágyat akkor felkelt :? akkor megint ringatás, újrapróbálkozás.... nem könnyű, sajnos tanácsot sem tudok adni :cry: nekünk elmúlt....

Dolli, olyan jól tudnak esni ezek a bókok!!!! Föleg egy másik pasitól, mert a párjától azért hallja az ember... :wink:
sylph

Puntyika ideült az ölembe, fél! perc.... és elaludt! :lol:
sylph

Kép NAGYON NAGYON GRATULÁLUNK Mártonnak és az ügyes Anyukájának, Apukájának!!!!!!

Hajni
KépKép
piriczkihajni

sziasztok!

Eppen elaludt a csalad, igy van egy kis idom irni. :)

Ma folytatom a szortirozast (vagy inkabb cuccok kihajigalasat) szerintem a furdoszobanak esek neki, az meglesz 2 perc alatt. :)
Aztan ha lesz meg humorom hozza, raugrok az iratokra. (Parom nagy eloszeretettel dugdos mindenfele reklamokat, bevasarlolistakat, hieroglifakkal teleirt papirokat (amiket maga sem ert, en sem) igy idonkent bele kell asnom magam ezekbe, mert nem ferunk toluk....
Parom az Ocskas :D

Kriszti ! Nagyon sok szeretettel gratulalok kisfiad szuletesehez. Marcika, koszontelek a Fold nevu bolygon, kivanom hogy olyan boldog legyen az eleted mint amilyen boldogok most anyu, apu es mi itt a Forumon !!! :D

sünciboglya

Orsi írta:
”Hajni! Lini tök jól viselte szerintem!”
Őőőő köszi a bókot! :oops: :oops: :lol: :lol:

Szerdán lesz a kövi edző nap? Pont akkor van ringató is. :?

Most csak ennyi, a délelőtti tornát bepótolom most. Nyomunk Lilivel egy baba-mama tornát, amit Hajnitól kaptam! :wink:

pápá

Lini
Kép
kicsi lini

Lini: Orsi elírásán én is mosolyogtam. :lol: Jó tornát. Húzós ám! :shock: :lol: Annál talán még Orsié is könnyebb volt. :lol:

Szilvi: megcsináltam a sztracsis muffint. Basszuusssss!!!!!!!! Nagyon finom!!!!!!!! :lol: :lol: Így ma hiába tornáztam. :oops: :roll:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Isten hozott Drága kis Marci!
Kép

Kriszti!

Gratulálunk! Nagyon sok egészséget, boldogságot kívánunk Nektek!
Vendég

Lini! :lol: :lol: :lol:

Már egyszer ebbe belekavarodtam! :oops: :oops: :oops:
Bocsánat!

Gabi!

Icy box!
Vendég

Na szóval itten van Hajnika ajándéka! :lol: :lol: :lol:
Annyira örülök neki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kép

És itt van a dalom! :wink:

http://www.youtube.com/watch?v=v-CfL-Hb ... B6&index=1
Vendég

Csajok holnap uszi????

Szilvi: 6:10
Dolli: 6:15
Andika 6:20

????????????????????
Vendég

Brigi!

Elfelejtettem, persze jöhetsz masszázsra, illetve akkor elmegyek Érted, majd mondd mikor jó Neked! :wink:
Vendég

Orsi, várlak!!!

KépKépKépKép
sylph

Orsi: a következő uszinál nem lehetnék én a 6:15-ös megálló? Fél percre lakom Szilvitől. :oops: :lol:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Hajni, ugye milyen fini!!!! Én nagyon szeretem, és már kismillió variációban csináltam! Próbáld ki a citromosat is, ha szereted, az is nagyon tuti, apum kedvence.
Na meg a feketeszedres..... vagy a diós..... nyami....

Én délután egy képviselőfánkot toltam be! :lol:
sylph

Pontosabban a 6:11-es megálló. :oops: :lol:
A 6:15-ös az Dolli.

Persze nem is biztos, hogy beférek még. :oops:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Hajni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nem jössz holnap??? Megyek Érted!!!!!!!!!!!!!!!!!

GYEREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!

Kép
Vendég

Ezt a gyakorlatot nem is tudjuk megcsinálni Nélküled!

Kép
Vendég

Laptető! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Áááááááá Orsi a holnap még nem jó. :roll: Még fel kell készítenem Apát. :cry: Egyébként mikor érünk haza?

Azért erre még gyúrni kell! :lol: :lol:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Hajni, most nem merem felajánlani, mert lapos a gumink és a páromnak meg kéne nézni.... DE! ha nem férünk Orsinál, mehetünk a pözsimmel is, oszt' követjük Orsit, mert én nem találok oda... :wink: :oops: Na???????

Milyen jó kis fitt csapat kezd kialakulni!!!! :lol:
sylph

Hát ha már ennyire aranyossak vagytok, jövő héten kötelező lesz elmennem. :lol: :lol:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Csajok elférünk, mert a Xsarával megyek! :wink:

Amúgy 8-ra hazaérünk legkésőbb! :wink:
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?