sziasztok!
CSak most jutottam Netkozelbe. Patrik egesz nap nyugos volt, nem akart aludni es uvoltott torka szakadtabol delutan, egesz estig. Meg most is visszhangzik az agyamban a hangja. Szegenykem.
Szoval ha holnap nem ernek ide, akkor ismet klassz napunk lesz es Patrik erositeni fogja a tudejet egesz nap..... mar elore felek ! (apa nem birja a gyereksirast, nagyon sajnalja, hiaba, hasfajos szegenykem.)
Torna:
Huuuuuuuuuuuuuuuuuuh en is mennek ha eltarolhatom Patrikot torna kozben, de gondolom meg varni kell erre par hetet, elso oltas utan talan? Na mindegy ugy is mensim van most, utana meg koltozes, de kesobb en is szeretnek bekapcsolodni.
Edzoterem:
Ha esetleg lehet hasznalni akkor kikuncsorgom a tulajtol hogy legalabb egy heten egyszer johessen par leanyka is velem, marmint ti, akinek kedve van. (meglatom mire fozheto meg a pasi!)
Orsi:
En is mar tukon ulok, koltoznek mar!!! Legfokeppen mert ilyenkor olyan jo sok kacatot ki lehet hajigalni.
Imadok rombolni, rajottem.
A franciaagy meg mindig gazdara var..... cask el kene szallitani ha valakinek esetleg kene.
JO allapotban van, pluss, 4 eves (kek mintas) es van agynemutartoja.
Huuuuuuuha, nagyon profik a lanyokrol keszult fotok!!
Mar megint mekkorat nottek, alig birom kovetni.
mangora:
Poci csodas szep. (irigy-irigy) mert te erzed a picidet belul. Nagyon hianyizik nekem ez
Babaszobad full-extras! Es nagyon jo az elrendezes is! Furdetni ott fogtok majd? (mi a szobaban furdteunk igy a kad is be van passzirozva a tobbi cucc melle.
Dolli:
Az orvosom szerint meg jol is jott ez a koltozes, jo ilyenkor pakolgatni, de tenyleg oromomet lelem benne. Ma a fenykepalbumokat selejteztem ki, parom nagy megrokonyodesere. De nalam agyban van tarolva a multam, nem kell hozza 200 foto.
A legfontosabbakat megtartottam, belefer 1 albumba.
NAGYON SOK GRATULA A SIKERES VIZSGAHOZ !!!!!!!!!!
Anett:
Jeeee, de kicsi a vilag.
Nekunk a tulaj neni folotti lakas jutott, nem a felkorives balkonos, hanem a masik. A felkorives folszintit szerttuk volna, de az orrunk elott kivette valaki. De igy utolag jobb is mert az emeleten 2 gyerekes csalad lakik es eleg hangosak, maszkalosak. (bar mi be szoktuk idomitani a szomszedokat szep szoval, mosolygassal, de lenyegretoroen magyarazzuk meg hogy fogjak vissza magunkat. Baaaaaaaaar, Patrik szerintem tul fog tenni mindenkin a hangszintjevel! ....
EFMC: HURRA !!!!!
Most komolyan, milyen idos kortol vihetem Patrikot masik gyerkocok koze, mondjuk a tornara?