Új privát üzeneted érkezett!

Bri!
Mi volt az EKG-n?Gyere majd!

Kép
cukigabi
Budapest

sziasztok

Ti mit gondoltok erről? :

http://www.womenscarehungary.com/

Engem felcsigázott egy kicsit, bár vannak kétségeim...

Puszi mindenkinek
Vendég

Zsu!
Nekem is vannak kétségeim!

Kép
cukigabi
Budapest

Gabi, van erről egy video is:

45.10-től indítsd el.....

http://www.dunatv.hu/musor/videotar?vid=589141
Vendég

Zsu!
Megnézem majd,de párom gépe nem indítja el.
Később bekapcsolom az enyémet.

Kép
cukigabi
Budapest

Reggel tesztelek, nem leszek holnap napközben a melóhelyen, se itthon, majd este olvaslak benneteket!

További szép estét!

Izgulok...azért remélem bírok aludni...ráadásul egyedül vgyok egész este :cry:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Csak beugrottam, kész az új tábli, remélem ez jó lesz...egész nap ezen melóztam :lol: 8)

Kép
Kép

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Betty!
Gyönyörű a táblikánk!!!!

Suzy!
Reggel se tudsz gyorsan tudósítani teszt ügyben hogy mi lett?
Nagyon kíváncsi vagyok?

Kép
cukigabi
Budapest

Gabi, de reggel mielőtt elmegyek itthonról megírom, ezt valóban elfelejtettem az előbb:oops: az első lesz, h nektek megírjam :!: bármi is legyen az eredmény :!:

Betty, gyönyörűséges a táblikánk, ügyi vagy :wink: sokat dolgozhattál vele :roll:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy!
Várjuk az eredményt! :wink:

Kép
cukigabi
Budapest

Betty, nagyon szép a tábla!! Nagyon ügyi vagy!!

Suzy, nagyon várjuk az eredményt!
Vendég

Zsu
mint mindenkinek, ezzel a termékkel kapcsolatban nekem is vannak kétségeim :lol:

Szuzy
reggel várjuk az eredményt, addig is drukkhegység neked+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Köszike a tábladicsit :wink:
Sokat dolgoztam vele, kb. délelőtt 11-től este 7-ig. :lol:
De legalább jó, és olvasható minden 8) :lol:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Bocsesz csajok de elmentem a polgarmesteri h-ba aztan 15:15-re szivultrahangra onnan fel az emeletre felszereltek a 24oras EKG-t ami nalam csak 20oras lesz :oops: :lol: mert delre mar vihetem is vissza es kiis ertekelik az eredmenyeket 8) A lenyeg uhu-n semmi nem latszodik kaptam egy kasa diszkotatyot es irnom kell ha van valami fura dolog hogy epp mit csinalok es hanykor volt...Utana elmentem a Lurdyba mert kineztem mar reg egy dogos felsot...aztan anyum felvettem a Nepligetnel...el az Europarkba bevasarlas...es negyed 7re ertem haza barinom meg fel 7re mar ott is volt fel 10ig aztan mikor elment anyum jol rault a gepre meg kicsit teveztunk es most vegre itt vgyok en is.

Holnap reggel leszek csak 11kor kell indulnom a dokihoz megint...ne hari csajok ha tudtam volna jovok :oops:

Angyal
Hat gondolom milyen nehez lehet azert nekem sem volt leanyalom ez a majdnem 7ev!!!Mert azert en amikor 18evesen elveteltem mondjuk azota babat szeretnek de nem jon ossze :roll: akkor mar mondhatnank hogy 14ev de ugy hajtani az exemmel kezdtunk el...4evig semmi aztan ossze is vesztunk...es jott a mostani parom akivel elesben 2eve elotte fel evig o vedekezett kiszallosan bar en akkor is hittem a csodaban...szal igy nekem mar 6 es fel ev :shock: De azt mondjak a probalkozas mindig a jelenlegi parunktol szamit igy marad a 2ev :roll: mert elotte meg vedekezett mint irtam :roll:

Gabi
Latom megujultal 8) ngyon csecse a vonalzid es szep az alairas is :wink: es ngyon orulok,hogy ramcsorogtel!!!Jol tetted...csak pont mentem el basszus :? de tenyleg orulok...maskor is nyugodtan csorgess meg ha nem jo latod ugyis mondom de lehet pont elkapsz :D holnap megyek 12re leadni a hasitasim :lol: (ekg gep)

Zsu
Barinom ferje norveg ha gondolod megkerdezem tole hallottak e mar rola vgy mi ez? :roll:

Suzy
Holnapra Kép

Betty
Tablicsku donoruuuu :lol: es most mar en vaksi is latom :oops: az also a babasoke lesz 8) koszonjuk!!!!!!!!!!!!!!!!Nem mondod,hogy csak a nagyitas tartott 8oran keresztul :oops: :oops: :oops: azert nem kellett volnaaaa :oops: most ugy szegyellem magam :oops:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!
A teszt negatív lett :cry: már jól kibőgtem magam, de NEM ADOM FEL, amíg piri nem jön!
Fáj a fejem nagyon, a hasam nem görcsöl, cickók duzzadtak :cry:
20-as teszttel csináltam GRAVI-HCG a neve!

Köszi Csajok a drukkokat :!:

Bocsi, h most nem írok többet, de majd jövök vmikor!

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Bri
a babásoké másmilyen, csak azért lett 2 tábli, mert csak így tudtam nagyítani, ha jön valaki még, akkor lehet folytatni tovább...
Az ebben a nagy meló, hogy az összes kép, háttér, szél, minden, úgy van beillesztegetve, beszúrva, és az sok inkább....de téllleg nem baj, nekem is jobban tetszik így, hogy lehet látni 8) :wink:

Szuzy
Neeeeeeeeeeeeeee :!:
Direkt azért jöttem ilyen korán :roll:
Hát nagyon sajnálom.... :?
Amíg nincs piri, van remény :!:
Kép Ölellek :!:

betty615

Suzy!

Van még remény!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
cukigabi
Budapest

Suzy
Suzy
Kép

Betty
Jaaa 8) Az a sziszas kep ngyon ari 8)

Megyek leadni a hasitasim 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!

Betty!
Megköszönöm ha beteszel a táblázatba, de szerintem én nagyon kilógok a sorból.
Név: Ancsuka
Kor:29év
Probléma: endometriozis, lassu és nem mozgó spermium, peteérési problémák,
Intézmény neve: szegedi női klinika
Gyermek, van Viviennek hívják 2004.12.29-én született, császárral
Megjegyzés: HSG-re várok időpont 2009.11.16. majd következő cilkusban 1. inszem

Suzy!
Most látom, mi egy helyen lakunk vagy csak egy helyre járunk? Ki az orvosod? Nagyon sajnálom az eredmény, de fel a fejjel. tudom milyen rossz az érzés.

Kaptam időpontot, mesi 13.napján lesz, remélem ez nem gond, azt mondta a doki még beleférünk, hát nem tudom....
Időpont: 2009.11.16. hétfő. Vasárnap be kell mennem felvesznek amjd megcsinálják a vérvételt és jöhetek haza majd hétfőn megyek vissza akkor lesz a HSG. Szeretnék már túl lenni rajta...
Nem akarom húzni az időt, 1 hónap kiesés, és lehet nem is átjárható és Káli, akkor meg ugye időpont stb. Jobb lesz remélem és jól döntöttem túl leszek rajta. Igazából nagyon nem mindegy munka miatt, hogy mi lesz velem, mert van munkám, de még sincs, be vagyok jelentve, így legalább gyedet fogok kapni. Sajnos ez eléggé zavaros ügy és így nyíltan nem is szeretek róla beszélni.
ancsuka

Sziasztok lányok :!:

Zsu :!:

Valahogy nekem is kétségeim vannak.

Suzy :!:

Ezerrel megy a drukk a kétcsikos tesztedért :!:

betty :!:

Nagyon szupi a táblázat, köszi :D :D

Bri :!:

Egy szóval sem irtam, hogy másnak könnyebb, mindannyiunknak elég nehéz :!:

Fel ne add kérlek, amig piros nincs a remény itt van :!:
Vendég

Kép
Vendég

Angyal
ezt az idézetet honnan szedted, gyönyörűűű........és most könnyezem :roll:
Ellophatom a blogomba :?: Beraknám, ha nincs ellenvetésed :!:

Ancsuka
be foglak írni, adatokat kijegyzeteltem, köszike :wink:

Bri
na mi volt, majd mesélj :!: Tasit visszaadtad :P :?:

betty615

Csajszikák
egy kérdés:

A sok folyadékot és a radikális fehérjebevitelt mikor kezdjem el :?:
Már most, vagy majd beültikor :?:
Ti hogy csináltátok :idea: :?:

betty615

Drága betty :!:

Több helyről is szedek képeket.

Tedd csak be nyugodtan a blogodba:))
Gondoltam, hogy ez az idézet Mindannyiunkra vonatkozik.
Tele van igazsággal.

A fehérjéket már most egyed és a sok folyadékot igyad,én is már előtte ettem és ittam:))
Vendég

Angyal!
Szép idézet!Nekem is könnybe lábadt a szemem.

Betty!
Holnaptól szurkálódsz :lol: :lol: :lol:
Hát fehérje és folyadék bevitelben nem tudok segíteni,de én is figyelem a válaszokat.

Bri!
Mi volt az eredmény?Remélem semmi komoly.

Kép
cukigabi
Budapest

Puszi lányok:))

Kép
Vendég

Angyal köszike, majd ha írok a blogba, berakom :wink:

Cukigabi
igen, holnaptól szurkálódok :lol:

Ancsuka beírtalak a tábliba, dobom is:
Kép
Kép

Bri :?:

betty615

Betty!
Naponta legalább 4-szer megcsodálom a táblikát! :lol:
Te hogy állsz a szurizáshoz?

Kép
cukigabi
Budapest

Kép

Kép
cukigabi
Budapest

Sziasztok

Bri, ha megkérdeznéd a barátnőd férjét, azt nagyon megköszönném... :)

Suzy, nagyon sajnálom :cry: , de azért még ne add fel!

Ancsuka, látom nálatok is lassú nem mozgó spermák vannak :( a párod szed rá valami vitamint?
Vendég

EKG-n visszavittem a hasitasit es mar eleve fel orat vartam mire levettek..aztan kint leultettek vartam meg megint vgy 1et aztan lementem italert meg radobni a parkolora persze ahogy leementem akkor hivtak be :evil: pedig direkt megkerdeztem van e idom lemenni venni italt...mind1 az a lenyeg,hogy gyorsan ver a szivem az ejszakai alvast kiveve nekem atlagban 100-120-at ver percenkent :roll: Normal esetben ez 80 vgy atlag ma nem is tudom...lenyeg az hogy erre o adna bogyot hogy lassitsa a szivdobogast de az meg nem jo mivel babat szeretnenk :? :roll: Ugyhogy most tovabb kuldtek a Honved korhaz helyen talalhato nem tom melyik helyre ahol majd egy masik manusz felulbiralja mert azt is mondtak,hogy jo lenne tudni,hogy mitol ver ennyit allandoan egesz nap a szivem mert azert az ne normalis dolog.Nagyon alapos volt a doki...persze nem mondtak semmi tiltast,hogy ezt vgy azt ne csinaljam...ott a amasik korhazban meg lehet elvegeznenek meg egy vizsgalatot de nem tudom,hogy lesz megoldhato hisz csutortokon utaznek es itt altalaban elojegyzesek decemberre vannak szal masnem majd jovore mikor jovok akkr tudok elmenni :roll: Talacstalanul allt a doki,hogy most mi legyen :roll: Hat ennyi...2kor vegeztem aztan irany anyuert...onnan bankba Arkad aruhaz 6ra ertunk haza ettem es hulla vgyok :oops:

Ancsuka
Nem ertem mi lesz a 13.cn-en? :oops: elvesztetem a fonalat...nem a hsg ugye jol ertem...vv?de melyik?

Angyal
jaaaaj nem ugy irtam aaaam :oops: hanem az elso mondatom utan jol elgondolkodtam mert marha sok az a 13ev es aztan beugrott,hogy vegulis en is mar sokkal tobbon atmentem mint amirol beszelek mert es csak az utolso paromrol beszelek mindig...szal hulyen irtam nem joool :oops: Csak igy hangosan levezettem a torteneseket...ne hari ha felrevezettelek :roll:

Szep volt az a kep es az idezet :)

Betty
Vissza ott ultem 2tobb,mint 2orat :shock: Nekem a dokim mikor felirta a szurikat es elkezdtuk mondta is hogy szenhidratszegeny taplalkozas sok feherje...ivast nem mondta de nalam nem all fent a tulstimu esete :? szerintem majd 1.cn-tol kell :roll: Holnap buli lesz nalatok?Felsz a szuritol? :oops: Tabla tutttiiii 8)

Gabi
Merre jartal ma? 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Zsu
Megkerdem :wink: Kuld el legyszi a linket is meg a duna teves linket is es atkuldom barinomnak 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri!
Voltam ma anyumnál (kispesten). :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

Egesz nap nem voltam itthon :oops:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri, küldtem privit...
Vendég

Cukigabi
jelentem szurizáshoz készenállok :!: 8) :lol:

Bri
én is úgy gondolom, hogy cn. 1-től fogom inkább ezt betartani, de aznap úgyis fel kell hívnom a dokit, mikor megjön, pontosítani, hányadika lesz 6. cn., mikor megyek UH-ra.
Majd megkérdezem, de már addig is próbálom kicsit kerülni a szénhidrát bombákat 8)

betty615

Midenkinek:
Kép

Kép
cukigabi
Budapest

Kép

Kép

betty615

Sziasztok!

Piri még sehol, kicsit barnázok, a hőm visszaesett 36,3-ra :twisted: ki vagyok egy kicsit, de nem adhatom fel pont most!
A párom nagyon támogat ebben és persze nem feledkezhetek meg Rólatok sem, Ti aztán igazán, amit köszönök is :wink:
Ez a sok drukk meg laptető nem hozott szerencsét, de nagyon remélem, h hamarosan megkapom az élet nagy-nagy ajándékát :!: :roll: :wink:

Angyal, annyira megható volt az idézet...........én is megkönnyeztem :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Szuzy
nagyon sajnálom, és hiszem, hogy nemsokára meg fogod kapni az élet legnagyobb csodáját :!: :!:

Kép

betty615

Betty, drága vagy :!: :wink: neked is szívből kívánom :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok lányok :!:

Bri :!:

Nincs semmi baj drága:))

Nagyon sajnálom, de kérlek ne add fel, majd legközelebb sikerülni fog :!:

Kitartás :!:

Örülök, hogy tetszet az idézet lányok :D :D

További szép napot Mindenkinek:))
puszi
Kellemes, vidám, reményteli hétvégét lányok :!:

Kép
Vendég

Angyal, köszi, próbálok erős lenni, de most annyira nehéz, de hiszen tudjátok Ti is, mert már mindenki megjárta a "hadak útját" :!:
Csak bennem most egyre nagyobb a bizonytalanság, most lenne jó egy kicsit kikapcsolódni, gondolkodok és folyamatosan az a kérdés van előttem, hogy de MIÉRT :?: :?: :?:

Nem adják nekünk olyan könnyen azt a "gyümölcsöt", sokat kell küzdeni az tuti :!:

Ez az idézet is annyira szép... :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

sziasztok!

Betty!
nagyon köszönöm a táblázatot. Aranyos vagy.

Zsuzsi!
injekciós kezelést javasoltak volna, viszont mivel velem is gond van, így azt mondta az "ő" dokija, hogy inkább Káli. Nem kap semmi vitamint, de ha hasonló cipőben jártok ti is akkor szívesen látom a tapasztalatokat és hogy a te férjed mit kapott.

Britget!
Nem semmi ami veled folyik.Kíváncsi vagyok a folytatásra, de remélem semmi komoly. A HSG lesz a 13.napon, az a sima, mikor csak megyek és csinálják. Nem nagyon tudom ez okoz-e gondod, nem nagyon tudom, hogy mikor a legjobb csinálni.

Suzy!
Nagyon sajnálom, de fel a fejjel, tudom könnyű ezt nekem mondani...

Nem nagyon értem, nagyon sokan már 2008óta sőt ahogy látom ZSU-ér már 2006óta, gondolom a második lombok van előkészülőben. algyalról nem is beszélve 1996óta :shock: Nem egészen értem miért telt el ennyi idő. itt vagyok én, durván fél éve próbálkozunk és már köv. hónapban inszemem lesz, vagy lombik (a hsg-től függ)kezdetét veszi. ti itt vagyok már évek óta és még mindig csak a köv lombikra vártok, nem értem, mi volt eddig? Ne értsétek félre és remélem én nem leszek ilyen cipőben mint ti és nem kell megértenem több évet várni a babára. Annyi ilyet olvasok, hogy több évig várnak a babára és nem értem miért? Ha egyszer gond van és ez bizonyított is akkor miért nem küldik a párokat azonnal iszemre vagy lombikra?
Tényleg ne haragudjatok rám, de komolyan nem értem. Nekem a doki 2 stimulát hónap után 1 sima ciklust mond, még lombiknál is, de ez nem több évig tart. Nekem most volt 4 stimulált hónapom és azt mondta a doki, kész ennyi volt inszem, abból is max 3-at csinál utána lombik.
Magamról tudom, hogy ezt munka mellett nagyon nehéz megcsinálni, hiszen előre kellene tudnod mikor mész uh-ra vizsgálatokra, várakozni kell stb. Én nem találtam olyan munkahelyet ahol ez tolerálnák, hogy én havi szinten 5*szurira járok, de akkor mikor a doki mondja, majd uh, de előre nem tudom, hogy másnap menni kell-e vagy sem? ez munka mellett csinálni.... , nem tudom melyik az a főnök aki ezt tolerálni tudja.

Szép napot mindenkinek.
ancsuka

Angyal
ez az idézet is gyönyörű...a kép alsó jobb sarkában van az a myszty felirat, rákerestem, és kidobott egy csomó ilyet :wink:
Majd gyűjtök én is 8)

Ancsuka
mi 2007 január óta várjuk a csodát.....ez azért tartott eddig, mert sajna aki előtte volt a nőgyogyim, és a férjem dokija, nem akart (sőőt, nem is csinált) semmit, csak váratott minket mindig.
Nem mondták meg, hogy férjemnek oligozoospermája van, azt mondták nem rossz az eredmény, próbálkozzunk csak.... :roll:
Nem csinált a nőgyógyászom sem hormonlabort, sem semmit :?
Azt mondta ránézésre, hogy normális a ciklusom 28 napos, akkor biztos jók az eredményeim is :shock:
Aztán váltottunk dokit mindketten, csakhogy a régihez majdnem 2 évig jártunk feleslegesen 3 havonta...hogy még mindig nem sikerült :?
Ez a mi hibánk volt, előbb kellett volna váltani....
Amikor váltottunk, kiderült férjem problémája egyből (bár akkor már neten kiokosodtam ebből), egyből küldték további vizsgálatokra :!:
Az én mostani nőgyogyim meg egyből kért minden vizsgálatot, és nagyo ki is volt akadva, hogy eddig akkor mit csináltak :shock: :?:
Hát jó nagy semmit :!: :evil:
Összefoglalva, amig ide jártunk hozzánk több, mint 2 évet potyára pénzt kidobva az ablakon, addig ott a másik városban (kb.70 km) 8 hónap alatt eljutottunk a végcélig(ebben volt 3 clostis hónap is), ami ugye a lombik.
Úgyhogy kicsit idegesítő a történet, de most már a célszalag előtt vagyunk, nem nézünk hátra, csak előre....és most már ez a lényeg :wink:

És nem baj, hogy megkérdezted :wink:

betty615

Zsu
Egyenlore nincs info...a barinom nem tud a dologrol de o mondjuk azt sem tudja pl mikor van pe-je vgy ilyesmi es mindig elsore babas is lett szal neki a meddoseggel kapcsolatos dolgokhoz halvany lila goze sincs :? Talan a ferje de az meg ferfibol van...majd irok ha van info :wink:

Betty
Tulstimu miatt kell a sok ivas a petik miatt meg a taplalkozas...szal elotte teljesen felesleges...marmint erted,hogy mondom...de nekem is a doki mondta az utasitast mikor a szurikat elkezdtem 8)

Suzy
Hanyadik napon vagy? :roll: Teszted?

Angyal
Megtalaltam az oldalt ahonnan a kepeket toltod es en is hoztam egyet mindenkinek :) 8)

Ancsuka
Asszem a 8-10.nap szoktak csinalni nekem ha jol emlexem a 8.napon volt es akkor meg lehet rahajtani arra a honapra de 13.cn utan nem hinnem hogy erdemes lenne probalkozni.Pont talaltam egy masik lanyt:

IDEZET!

"Tisztelt Doktor Úr!

A következõ kérdéssel fordulok Önhöz: Pár nappal ezelött a ciklusom 13. napján HSG vizsgálatot végeztek. Szerencsére mindent a legnagyobb rendben találtak. Azt szeretném kérdezni, hogy ha ebben a ciklusban teherbe esem, az nem árthat-e a babának, gondolok itt a röntgensugárzásra. Érzésem szerint a 15. napon volt peteérésem. Segítségét elõre is köszönöm! K.

Tisztelt Asszonyom!

Jobb lenne ebben a ciklusban nem teherbe esni, ugyanakkor a kockázat nem túl nagy.
Üdvözlettel:
Dr.Török Attila"

Nalunk az a baj,hogy en bar az exemnel tudtam valami gond van es menjunk dokihoz o mindig azt mondta maaajd jon az magatol...raadasul kulfoldon eltem mar akkor is...es azt sem tudtam mi fan terem ez az egesz.Peteeres,meg ilyesmi...majdnem 4evig ment ez igy...en egyszer voltam dokinal amikor epp itthon jartam 2005-ben valamelyik hormonom nem volt jo most mar tudom a prolactin de akkor nem tudtam...azt mondta ha akarok babat hazakene jonnom egy normalis kivizsgalasra es akkor segit...hat ez nem tortent meg plane hogy parom sem hajlott abszolut ra :? ezert 2006.novembereben elhagytam a paromat...es az uj parom jott 2007 marciusaban...gondolhatod nem lehet egybol valakinek azt mondani menjuk gyereket gyartani es csak 2007 novembereben jutottam dokihoz...de o akkor sem akart lombikra menni hisz meg 1evesek sem voltunk :oops: es o nem hitt abban,hogy ilyen letezne marmint hogy kifogyok ido elott a peteimbol :? Aztan vegre 2009-ben odaig eljutottunk hogy lefagyasztunk embriokat a jovore mert a mostani parom meg vgy 5evig nem akart babat :shock: de megertette mi a helyzet velem mert kozben mar jartam 2masik orvosnal is :roll: igy leszukitette 2evre az 5-ot de nekem mar annyi idot sem lehet varni :arrow: na most jol osszekutyulva irok...lenyeg mikor elmentunk hogy leszeretnenk fagyasztani 2009.aprilisban azt mondtak az eredmenyeim alapjan,hogy oruljek ha annyi van,hogy azt vissza is teszik nemhogy itt fagyasztani...es akkor azt hiszem parom megertette a sulyossagat a dolgoknak.

Bar en mondtam neki ha kell en varok 2-5evet de tolem akkor mar nem lesz gyereke...masnem donorpetevel...ha ez igy jo neki...

Na erre indultunk el majusban a lombikra...ami nem sikerult(kulfoldon volt ez is)Aztan masik orszagba koltoztunk...ott meg marha draga volt es akkor jelentkeztem be itthonra...es most ez sem sikerult...Februarban jon a kovetkezo...

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Jah azt kifelejtettem nekem is clostis honapom tuszorepivel amitol jol beverzett a petefeszkem igy azt sem adtak utolag es csakis a lombikot tudtak javasolni ez 2007nov,dec-ben volt :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Betty
Egy kis segitseg itt vannak a kepek:
http://s381.photobucket.com/albums/oo25 ... /?start=40

KépKép
bridget0801
Kulfold

Tudom, hogy nehéz de mi itt vagyunk Neked és segitünk átlépni ezen a rossz állapoton :!:

Betty :!:
Örülök, hogy sikerült több idézetet is találnod a misztytől :D
Vendég

Ancsuka, a férjem c és e vitamint szed, ezeket mondták a bmc-ben, azt mondják, hogy ezektől nem lesz több a számuk, de a spermák fejében több dns lesz és így nagyobb eséllyel tudnak termékenyíteni! Mi 2006-ban döntöttük el, hogy ha a baba jönni akar, akkor nagyon örülni fogunk neki, és akkor még nem tudtuk, hogy ez természetes uton lehetetlen, így idén januárban mentem el nőgyógyászhoz, ahol kiderült, hogy cisztám van, és ez a doki küldte el a férjemet az andrológiára, és akkor tudtuk meg, hogy miért nem sikerült eddig :( , szóval bejelentkeztünk a bmc-be, áprlisban, májusban megvoltak a vizsgálatok, és akár már juniusban elkezdhettük volna a lombikot, de a cisztám 16cm-re nőtt, úgyhohgy műteni kellett, és így csak augusztus vége felé mentünk újra a bmc-be, akkor meg közbejött, hogy a férjemnek lejárt a bacivzsgálata, :arrow: még egy hónap várakozás kellett a köv ciklusig...így szept végén kezdtük a lombikot, de sajnos leállították, mert nem nőttek úgy a peték, ahogy kellett volna, így januárban tudjuk csak folytatni.

Bri, köszi, hogy megkérdezted! :)
Vendég

sziasztok!

Betty!
Értelek, lassan, de legalább biztosan célba fogtok érni. a férjednél az a oligozoosperma az mi?

Britget!
De drága vagy, hogy utána kerestél, nagyon köszi!
Fuuuu nem egyszerű az eseted, de fő a kitartás, eljön a végcél.

zsuzsi!
A férjednek milyen mennyiségben kell szednie a C és E vitamint? Akkor igazából ez lesz az első beültetésed a januári, ha jól értem. Ami természetesen sikeres is lesz :wink:

[img][img]http://i381.photobucket.com/albums/oo255/nitan_photo/wwwtvnhu_de2d0c97378710834740e30008.jpg[/img][/img]
ancsuka

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?