Zsu
Egyenlore nincs info...a barinom nem tud a dologrol de o mondjuk azt sem tudja pl mikor van pe-je vgy ilyesmi es mindig elsore babas is lett szal neki a meddoseggel kapcsolatos dolgokhoz halvany lila goze sincs
Talan a ferje de az meg ferfibol van...majd irok ha van info
Betty
Tulstimu miatt kell a sok ivas a petik miatt meg a taplalkozas...szal elotte teljesen felesleges...marmint erted,hogy mondom...de nekem is a doki mondta az utasitast mikor a szurikat elkezdtem
Suzy
Hanyadik napon vagy?
Teszted?
Angyal
Megtalaltam az oldalt ahonnan a kepeket toltod es en is hoztam egyet mindenkinek
Ancsuka
Asszem a 8-10.nap szoktak csinalni nekem ha jol emlexem a 8.napon volt es akkor meg lehet rahajtani arra a honapra de 13.cn utan nem hinnem hogy erdemes lenne probalkozni.Pont talaltam egy masik lanyt:
IDEZET!
"Tisztelt Doktor Úr!
A következõ kérdéssel fordulok Önhöz: Pár nappal ezelött a ciklusom 13. napján HSG vizsgálatot végeztek. Szerencsére mindent a legnagyobb rendben találtak. Azt szeretném kérdezni, hogy ha ebben a ciklusban teherbe esem, az nem árthat-e a babának, gondolok itt a röntgensugárzásra. Érzésem szerint a 15. napon volt peteérésem. Segítségét elõre is köszönöm! K.
Tisztelt Asszonyom!
Jobb lenne ebben a ciklusban nem teherbe esni, ugyanakkor a kockázat nem túl nagy.
Üdvözlettel:
Dr.Török Attila"
Nalunk az a baj,hogy en bar az exemnel tudtam valami gond van es menjunk dokihoz o mindig azt mondta maaajd jon az magatol...raadasul kulfoldon eltem mar akkor is...es azt sem tudtam mi fan terem ez az egesz.Peteeres,meg ilyesmi...majdnem 4evig ment ez igy...en egyszer voltam dokinal amikor epp itthon jartam 2005-ben valamelyik hormonom nem volt jo most mar tudom a prolactin de akkor nem tudtam...azt mondta ha akarok babat hazakene jonnom egy normalis kivizsgalasra es akkor segit...hat ez nem tortent meg plane hogy parom sem hajlott abszolut ra
ezert 2006.novembereben elhagytam a paromat...es az uj parom jott 2007 marciusaban...gondolhatod nem lehet egybol valakinek azt mondani menjuk gyereket gyartani es csak 2007 novembereben jutottam dokihoz...de o akkor sem akart lombikra menni hisz meg 1evesek sem voltunk
es o nem hitt abban,hogy ilyen letezne marmint hogy kifogyok ido elott a peteimbol
Aztan vegre 2009-ben odaig eljutottunk hogy lefagyasztunk embriokat a jovore mert a mostani parom meg vgy 5evig nem akart babat
de megertette mi a helyzet velem mert kozben mar jartam 2masik orvosnal is
igy leszukitette 2evre az 5-ot de nekem mar annyi idot sem lehet varni
na most jol osszekutyulva irok...lenyeg mikor elmentunk hogy leszeretnenk fagyasztani 2009.aprilisban azt mondtak az eredmenyeim alapjan,hogy oruljek ha annyi van,hogy azt vissza is teszik nemhogy itt fagyasztani...es akkor azt hiszem parom megertette a sulyossagat a dolgoknak.
Bar en mondtam neki ha kell en varok 2-5evet de tolem akkor mar nem lesz gyereke...masnem donorpetevel...ha ez igy jo neki...
Na erre indultunk el majusban a lombikra...ami nem sikerult(kulfoldon volt ez is)Aztan masik orszagba koltoztunk...ott meg marha draga volt es akkor jelentkeztem be itthonra...es most ez sem sikerult...Februarban jon a kovetkezo...