Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Schat,
érdekes, hogy nem lehet ott kapni szaloncukrot. Igaz, Svájc nem EU-s ország, de az ember azt gondolná, hogy ilyen nagy globalizációban már azt is lehet mindenhol kapni.
Ti milyen szaloncukrot szerettek? Én az összeset, de azért vannak olyanok, amelyekből többet eszem, pl. karamellásat imádom, de szeretem az egyszerű konzumszaloncukrot is. Talán ezeket a milkás és ilyen szaloncukrokat annyira nem, mert olyanokat az év többi időszakában is lehet enni.

Norci,
nekem anyukám a lengyel származású, és én is Lengyelben születtem. Ha szereted a nyelveket, akkor kezdd el a lengyelt! Bár szerintem nem könnyű nyelv, könnyebb úgy elsajátítani, ha az ember ott él.

Picilulu,
a magyar nyelv nagyon nem könnyű, így nem csodálom, hogy a férjed nem halad vele. Az angolt sokkal könnyebb megtanulni. Édesanyám a magyart úgy tanulta meg, hogy már itt laktak, de még mindig van akcentusa, és ez már meg is marad mindig. Szóval, szerintem szegény férjed nem sok jóra számíthat a magyar nyelvet illetően... :?
Nekem a legközelebbi UH december 10-én lesz. Miért nem csinálsz vonalzót? Úgy könnyebb lenne látni, mennyi idős terhes vagy.
Vendég

Jaimee, én külgazdon kezdtem és ker. szakon végeztem most februárban. Hagytam egy pár könnycseppet Szolnokon a 4.5év alatt. :) Uncsitesómék Szolnokiak sokat járunk/tunk oda.
Nekem ez a 2.hét, h. nem hányok, csak az émelygés van meg. Viszont nekem a kajálás csillapitja, igy nem fogytam csak addig amig mindennapos volt a h. RÁ sem merek állni a mérlegre. :( Sajnos plus 3-4kg-val kezdtem a terhességet, nagyon kellene vigyaznom. De amit megeszek az olyan jól esik.
:oops:

Sellon, A szaloncukor olyan lehet mint a túró, ha nem is tipikus magyar, de vmi kelet-európai találmány lehet. :):) A párom portugál, igencsak nézett, h mit akasztgatunk a fára, aztán rájött, h. milyen jó is az. :) Lengyelo-ban ismerik?

Schat, Drukkolok Neked, remélem jó hirket hozol!

Itt pocsék idő van. :(
silva

Silva, hogy most ismerik-e a szaloncukrot, azt nem tudom, de régebben nem ismerték Lengyelországban. Én úgy tudom, hogy ez magyar találmány.
Vendég

Sellon, nekem is úgy rémlett, h. magyar, de nem vtam benne 100% biztos. Ha már ketten úgy tudjuk akkor biztosan az! :)
silva

sellon: én írtam, hogy szoptatáskor nem ajánlott a bubis víz, mert átmegy a tejbe. Hogyan? hát gondolom kb. azon az úton, mint pl., mint a paszulyfőzelék mellékhatása. De próba cseresznye -aki nem hiszi járjon utána 8) 8) 8)

sysytündér: ne riogasd itt a jányokat!!!!! :lol: :lol: :lol: Még a végén meggondolják magukat, és inkább mégsem szülnek :D . Bár azt mondják repülő az égben és baba a pocakban még nem maradt :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Holnap megyünk ultrahangra :P :P :P . Kifáncsi vagyok, látszik-e majd a neme? vagy igen lesz. hihi

Ne öljétek magatokat különösebben a kilók miatt -figyelsz, amire figyelhetsz, meg amire akarsz, a többi úgy sem rajtad múlik- akinek "szerencséje" lesz, úgy is fogja majd eleget szívatni amiatt a dokija, védőnője 8)

Kép Kép Kép
fanetta

Ki gondolná, hogy ha bármerre járva a világban szaloncukrot látunk, az Magyarországról származik vagy magyar származásúak készítik a sztaniolpapírba csomagolt ízletes édességet?
Akár hungarikum is lehetne a szaloncukor, amelynek készítésével a XIX. század első harmadában kezdtek foglalkozni a magyar cukrászok.

Magyar termék :D

Kép
hné29

Köszönöm szépen a gratulációkat csöpp nevében is:)
Ma lemértek és fél kilót híztam, de rajtam csizmástól + kötött pulcsi :? úgyhogy szerintem az a fél kiló nem is jött fel!

Kép
hné29

Hné,
éppen azt beszéltük egyik évben a családommal, hogy igenis, az ilyen magyar értékekre büszkének kell lenni, és hungarikumként igenis terjeszteni a világban, de legalábbis Európában. Ez egy nagyon szép (és ízletes!) szokás, mint ahogyan a karácsonyfa is Németországból származik, s mégis mindenhol állítják már karácsonykor.
Fél kiló az nagyon optimális még! Remélem, mindannyiunknak sikerül tartani a tervezett súlygyarapodást. Olyan szép, amikor egy kismama a szülés után visszanyeri az alakját, és csinos.

Fanetta,
én szoptatás alatt is mindent fogok enni és inni, aztán meglátom, a baba hogyan reagál majd rájuk.
Vendég

Sellon: nálunk tuti fennmarad a szaloncukros hagyomány, mert imádjuk :oops: Bár múlt évben befürödtem, mert olcsón akartam venni, hát olyan is volt......

Ami a szoptatás alatti evést illeti csak azt nem fogom megenni, ami engem is felfúj!

Kép
hné29

Sziasztok!

Hné:fél kiló,az jó!Én még bevallom,hogy nem mértem magam.1-kilót hízhattam,mert az elején nem tudtam enni a hányinger miatt.
Eszem ami jólesik ,mértékkel aztán meglátjuk.Előzőleg 14kg-t híztam,jó lenne annál kevesebbet most.Az utolsó 2 hónapban repültek fel a kilók.Lement az összes plusz.

Sellon:a lengyel nyelv tényleg nagyon nehéz szerintem is.Nagyon kevés szót tudok(pl.dzsin dobre panu,ile,dovi zenjá).Biztos most nevetsz, mert nem tudom helyesen leírni.Amikor helyettesítettem a kollégám akkor szoktam beleszólni a telefonba.Angolul viszont nagyon szépen beszélnek véleményem szerint.
6 éve egy szép szilvesztert töltöttünk Krakkóban,nagy élmény volt.

Szaloncukor nyami :D marcipános a kedvencem.Nektek melyik?

Fanetta:holnap uh?Elvileg látszódhat a neme,nem?Izgi,drukkolok.

Schat:minden jót Neked is az uh-hoz,remélem véget ér az "ágyfogság" és lehet jó magyar kajákat főzögetni... :wink:

PIcilulu:köszi az uh gratulációt.

Sziasztok.

Norci
Kép
Kép
norci2007

Sziasztok!

Hné:fél kiló,az jó!Én még bevallom,hogy nem mértem magam.1-kilót hízhattam,mert az elején nem tudtam enni a hányinger miatt.
Eszem ami jólesik ,mértékkel aztán meglátjuk.Előzőleg 14kg-t híztam,jó lenne annál kevesebbet most.Az utolsó 2 hónapban repültek fel a kilók.Lement az összes plusz.

Sellon:a lengyel nyelv tényleg nagyon nehéz szerintem is.Nagyon kevés szót tudok(pl.dzsin dobre panu,ile,dovi zenjá).Biztos most nevetsz, mert nem tudom helyesen leírni.Amikor helyettesítettem a kollégám akkor szoktam beleszólni a telefonba.Angolul viszont nagyon szépen beszélnek véleményem szerint.
6 éve egy szép szilvesztert töltöttünk Krakkóban,nagy élmény volt.

Szaloncukor nyami :D marcipános a kedvencem.Nektek melyik?

Fanetta:holnap uh?Elvileg látszódhat a neme,nem?Izgi,drukkolok.

Schat:minden jót Neked is az uh-hoz,remélem véget ér az "ágyfogság" és lehet jó magyar kajákat főzögetni... :wink:

PIcilulu:köszi az uh gratulációt.

Sziasztok.

Norci
Kép
Kép
norci2007

Túl sok lettem,2-szer küldtem el. :shock:

Norci
Kép
Kép
norci2007

Norci marcipános nekem mindenből jöhet :) simán rúdba is imádom :oops: , aztán a kókuszost is + konyakmeggyes, ami szerintem idén kimarad:)
A hízástól csak azért tartok , mert beteg a gerincem és nagyon nem lenne jó sokat felszedni ( így is van rajtam bőven ).

Kép
hné29

Jó, h. be lett dobva a szaloncukor téma. :) Mi a karácsonyt Portugáliában töltjük, mindig töröm a fejem mit vigyek ajándéknak ami spec. magyar. Nem is gondolkozom tovább, SZALONCUKOR! :)
Szintén marcipán rajongó!
silva

Sziasztok!

Húúú! Szaloncukor minden mennyiségben! A karamellásat, a konzumot és a zseléset imádom!!De szinte mindegyiket szeretem!

Jövő hét kedden megyünk UH-ra! Annyira várom már, és kicsit izgulok is, hogy minden rendben legyen!

Én kb. 2-3 kilót híztam, ami kicsit sok szerintem, de próbálok vigyázni!

Na megyek főzöm az ebédet! A fokhagymakrémleves már elkészült, most csináltam először! Mellé egy kis brassóit csinálok, azt legalább tuti szereti a párom is!

Szép napot!

Kép
klaccc

Sziasztok!

Jelentem, megjöttem UH-ról. Minden rendben és ez valami hihetetlen élmény volt! Az egész vizsgálatot DVD-re rögzítették, viszem haza Apának is, nagyon fog neki örülni! Először aludt a kicsike az arca elé húzott kézzel, törökülésben. Ezt játszotta legalább 5 percig. Aztán beszélgettünk, nevetgéltünk a dokival, na ettől aztán megmozdult és meg se állt, egyik oldalról a másikra forgolódott, szopikálta az ujját (erről majd leszoktatjuk :)), bokszolt, nagyon édes volt. És.... láttunk valamit a lába között. A doki szerint 75%, hogy fiú, de a 18. heti UH-n már többet tudunk majd. Pedig tutira lánynak éreztem!!! :)

Adatokkal most nem szolgálhatok, mert otthon hagytam a leletet és képet is csak szkennelés után tudok feltenni, de ami késik, nem múlik :) A lényeg, hogy minden stimmel, rögtön a vért is levették kombinált teszthez, de csak nov. 17-én lesz eredmény. Ú, de soká!!!

Picilulu: Ne izgulj, gyorsan eljön a 12. hét :) utána meg száguld majd meglátod :)

Sellon: Én nagyon szerettem a régi hagyományos zselés szaloncukrot. Olyat viszont évek óta nem találok sehol. Ha valakinek van ötlete szívesen veszem.

Fanetta: Sok sikert az ultrahanghoz!

Norci: Mikor derül ki, hogy vége-e az ágyfogságnak? Bocs valahogy kiesett, hogy miért is vagy erre kárhoztatva. Betegség, vagy a baba miatt?

Csajok! Ti gondoltok rá időnként, hogy mennyire, de mennyire szerencsésnek mondhatjuk magunkat? Az ember életének legcsodálatosabb történéseit éljük most meg! Ne hagyjuk magunkat megrémíteni, felidegesíteni és élvezzük ezt a rövid időszakot, mert nagyon gyorsan elrohan!

Puszi mindenkinek!

KépKépKép
bogme

Sziasztok!

Azért néha adok egy kis életjelet magamról ha nem bánjátok...bár elég jó kis csapat alakult itt ki és néha csak olvaslak titeket mert olyan kívülállónak érzem magam... :oops:

Meg van az első vérvétel eredménye mely szerint vérszegény vagyok...remélem a doki ad majd rá valamilyen bogyót...
Hétfőn megyek ismét uh-ra bízom benne hogy megnyugtató dolgokat mond majd a doki....múlt héten hétfőn voltam nála táppénzes papírért és akkor mondta nyugodjak meg, nagyon kicsi az esély hogy baj lesz a babával, de jobb előbb megtudni, hogy egészséges mint hogy a szülésnél derüljön ki hogy baj van....
Remélem karácsony előtt majd jó híreket hozok nektek....bizakodó vagyok....néha pozitívan állok a dolgokhoz, és érzem hogy egészséges a kis babám odabent, néha meg tök depis hangulatom lesz és nem értem miért pont velünk történik ez....

Nagyon örülök, hogy mindenkinél rendbe vannak a dolgok...
Vigyázzatok nagyon magatokra!!!

Sok pussz Mindenkinek!!!

Iner

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
iner

Sziasztok!

Megvolt a 12 hetes uh. minden rendben van, nem mocorgott a picurkám, de a szívhang jó volt, így azt mondták, hogy biztosan szunyókál. Elvégre délidőben voltam.
Levették a vért is a kombinált teszthez, egy hét múlva kapok egy kódot és meg tudom nézni majd.

Lányok azért a szoptatás alatti evés kicsit más mint most. Ami titeket nem fúj fel, az még a baba érzékeny gyomrát bánthatja. De majd kitapasztaljátok. Én azt mondom jobb óvatosnak lenni, mint egy vigasztalhatatlanul átordított nap!

Fanetta
Mivel riogattam a lányokat? :oops:

Én szerencsére még nem híztam egy kilót sem, szorgalmasan tekerem a szoba biciklit és tornázok, de ne is törődjetek a kilókkal, majd lemennek azok.

Nekem megvolt a 12 hetes uh. minden rendben van, nem mocorgott a picurkám, de a szívhang jó volt, így azt mondták, hogy biztosan szunyókál. Smile Elvégre délidőben voltam. Laughing
Levették a vért is a kombinált teszthez, egy hét múlva kapok egy kódot és meg tudom nézni majd.

Lányok ti kenitek valamivel a pocakotokat? Ill. milyen testápolót használtok? Nekem valahogy nagyon szárad a bőröm a megszokott testápoló mellett.

Szaloncukor nekem a kókuszos a favorit.
Emlékeztek még a régi cakkozott végű papír dobozos szaloncukorra? Annak még az illata is csomagolással együtt is olyan jó volt. :)

Kép
Kép
susytunder

Susy: Naná, hogy emlékszünk. Magunk közt szólva az a szaloncukor volt az igazi! :)
A bőröm nekem is száraz. Kenni viszont sokszor nincs erőm és olyan ragacsos érzés, amit ezelőtt nem bántam, de most valahogy zavar. Tegnap már nagyon meguntam a száradást és bekentem kakaóvajjal. Ez állítólag a striák kialakulását is gátolja. Tényleg! Mik azok a striák? Hol alakulnak ki és hogy néznek ki?
Nagyon szorgalmasan mozogsz, biztos meg is van az eredménye :)
Örülök, hogy nálad is minden rendben volt UH-on.

KépKépKép
bogme

Bogme
A striák terhességi csíkok. A gyors hízástól megnyúlik a bőr, és csíkos lesz. Eleinte vörös, de szépen lassan elhalványodik és gyöngyház színű lesz. Leginkább hason, csípőn, combon és a melleken alakul ki.
Vannak rá spéci krémek, de ha a hajlamod megvan rá akkor kenheted bármivel. Úgy mondják, ha anyukádnak van akkor neked is lesz. Nekem a hasamon két oldalt lett pár, nem vészes, de eleinte nagyon el voltam keseredve miatta, a bőröm volt a büszkeségem. :)
csípőn is akad...szóval már félre tettem a hiúságomat.
De láttam már cicababa lányokat sokkal durvább csíkokkal, mint az enyém. Itt senkit nem akarok megbántani.
Ti egyébként milyen nemű babát vártok? :)

Kép
Kép
susytunder

Iner
Miért érzed magad kivül állónak? Nem figyeltünk eléggé rád? :roll:

Kép
Kép
susytunder

Nekünk mindegy a baba neme :) Ő az első, úgyhogy bármi jöhet. Utána már lesz izgulás, hogy ellenkező nemű legyen :) Susy ti inkább lányt szeretnétek, most hogy már van Kristóf? Akartok majd harmadikat is?

KépKépKép
bogme

Schat: Drukk drukk! Mi újság?

Susy: Gratula az eredményhez!!! Hmmm...anyukámnak van striája. Nekem nem lett Egyeske után, hát most kíváncsi leszek. Én is fogytam 3-4 kilót, de már vissza is jött 1. Hogy hogy, azt nem tudom... :shock: :shock:

Én babaolajjal kentem a pocakom. Olyat is hallottam már, hogy nem szabad semmivel sem kenni....úgyhogy fogalmam sincs, hol az igazság, de azt hiszem, megint veszek majd babaolajat...egyszer már bevált.

Bogme: Nekünk is mindegy volt Egyeske neme, bár ami azt illeti, nekünk Ketteskével is mindegy. Két kiscsaj is szuper lehet.

Fanetta: Drukk holnapra! ++++++

Klacc: Jól hangzik a menü! :wink:
jaimee1

Bogme,
gratulálok a jó eredményekhez! Megvolt a down-szűrés is? Milyen jó, hogy több mint öt percig UH-ztak. Így sokat láthattad a babát. És még a nemét is megmondták, hogy valószínűleg fiú. Kíváncsi vagyok, hogy a miénket látják-e majd decemberben. van egy olyan érzésem, hogy mindig úgy fog feküdni, hogy mi ne láthassuk. Eddig mind a három UH-n oldalt feküdt, hiába nyomkodták. Csak ugrott egyet, de a pozíciója ugyanaz maradt. :D

Iner,
ha ritkán is tudsz jönni, azért kapcsolódj be a beszélgetésbe! Én pl. egyáltalán nem tekintelek téged kívülállónak, mert emlékszem a nevedre.

Susytunder,
nekünk is teljesen mindegy a baba neme. Nekem van egy olyan érzésem, hogy kislány, valahogy olyan erősen érzem ezt. Aztán majd jó nagyot nézek, ha mégse. :shock:
Se anyukámnak, se anyai nagyanyámnak nem voltak striái a terhességei alatt, remélem, nekem sem lesz, de nem valószínű, mert nem olyan az alkatom. Majd meglátjuk. Én natúr testápolót használok, de azt sem minden nap.
Vendég

Ó, igen, még azt akartam írni, hogy talán majd amikor már nagyobb lesz a hasunk, akkor tudatosul mindenkiben, hogy valaki van odabent... :D Igen, mondják, hogy ez a 9 hónap nagyon gyorsan elrepül. Ebből már el is telt több, mint 3 hónap. Meg amikor már majd mozog, az lesz a szuper.
Vendég

Bogme
Igen, nagyon kislányt szeretnénk! De ha fiú lesz, akkor sem hagyjuk a kórházban. :lol:

Jaimee
Akkor szerencsés vagy!

Egyébként én a Rossmannban vettem egy krémet terhességi csíkok ellen, elég jó volt, de már nem lehet kapni azt hiszem.

Kép
Kép
susytunder

Bogme, Hné, Susytunder, Gratula a 12.heti uh jó eredményéhez!

Nekem még 1 hét addig...
Kórházban/sztk vagy a magándoki csinálta a genetikai uh-t?

Iner: Biztosan minden rendben van nálad is, de megértelek, h. aggódsz. Szoritunk neked!

Susytunder, én vettem a pocakomra DM-es stria elleni krémet. ELőtte meg a rossmann-ban cicikrémet chicco-t. De ha előbb megyek a dm-be akkor nem veszem meg drágán chicco-t. Olvastam én is, h. ez főleg genetika és a legdrágább krém sem akadályozza meg. Anyukámnak nincs 4 gyerek után, ezek után gondoltam, h. megteszi a Dm-es is. Nagyobb pocaknál olajat javasolnak, állitolag jó az oliva vagy sima babaolaj.
silva

Sziasztok!

Mindenkinek gratula az eredménykehez :lol: :lol:

schat! Mi újság? Remélem vége az ágynyugalomnak!

Fanetta! Szurkolok nagyon.

Inett! Gyere sűrűbben,várjuk a fejleményeket!

Bogme!De jó Neked,hogy kaptál dvd-t :) . Velem apa mindig benn van az UHU-n,de olyan jó lenne itthon is nézni.Hétfőn megyek az integrált teszt első felére-hátha ott kapunk filmet :lol:

klaccc! Brassói???? Én is szeretnék,nagyon 8) :lol:
nálam csirkemell csíkok lesznek lecsóval-tésztával

Picilulu! Úgy sajnállak,hogy ilyen kevésszer mész UHU-ra 8) . Nekünk eddig kötelező volt kéthetente,de apa így is nyaggat,hogy mikor megyünk már :lol:

Szaloncukor:epres-joghurtos,marcipános,rumos-kakaós,zselés....olyan vagyok mint a Gombóc Artúr....bármilyen jöhet :oops: :lol:

Puszi Nektek

Kép
szilvancs75

Bogme:nem én voltam ágyfogságra ítélve,hanem Schat.Remélem,hogy a mai uh után felodják a tilalmat és minden rendben a babával..Köszi a kérdésed,velünk minden rendben.

Iner:gyere amikor csak tudsz,írj magatokról,várunk.A bébi meg egészséges!!!!!

Bogme:grat.az uh-hoz,meg ahhoz is ,hogy valszeg kissrác.De jó!!Titokban én is kisfiút szeretnék,a férjem meg nagyon kislányt.Majd kiderül ki nyer. :wink:

Susy:örülök neked is a jó eredményednek.Kislányt szeretnétek és akkor Nórának fogják hívni?Ő is olyan eleven lesz mint az én Nórám?Én ahány Nórát ismerek,kicsi-nagy mind olyan izgága,örökmozgó.A Nórák ilyenek.. :roll:

Nekem a mellemen alakult ki sajnos stria,hiába kentem az általad is elített Rossmannos krémmel.Anyukámtól örököltem,neki is csak ott alakult ki terhességi csík.

Silva:a dm-es krém jó?Lehet,hogy kipróbálom.

Norci
Kép
Kép
norci2007

Norci, hétfőn vettem a krémet. Olvastam róla jót is rosszat is. Amit többet dicsértek a Vichy és Babé, igy az elején még nem akartam 5000ft-os krémre beruházni.Bár ezek sem váltak be mindenkinek... Én inkább a narancsbőrre hajlamos tipus vagyok, de lehet, h a kettő nem zárja ki egymást. Majd meglátjuk, addig is kenegetem magamat a dm-es krémmel és ha észreveszek vmi negativ változást veszek a fent emlitett valamelyikből. Néztem még Avent és Milupát, sztem a 800 és 2000ft-os között nincs különbség, ezért maradtam a Babylove Mama-nál.
silva

Sziasztok lanyok!!!!

Aranyosak vagytok,hogy szurkoltok! Nagyon boldogok vagyunk ,mert minden rendben van a kis tornaszunkal! Nagyon eleven volt es minden rendben van a meretekkel!
Mostantol ,csak 2 hetente kell mennem es nincs tobbet agynyugalom! :D
Szurni is ,csak 3-szor kellett 8) !!!

Majd rakok kepeket! 8)

Szilvancs szaloncukor ugyben nagyon eggyetertunk! :) 8)

En ma vettem magamnak stria elleni kremet,draga volt 1 picit ugyhogy ez lessz a magam ajandeka szulinapomra! Sok jot hallottam rola ,remelem jo lessz,mert anyunak 1 zebra is sirva konyorogne a receptert annyi csikja van! :D

Nagyon orulok az uhus jo hireknek lanyok remelem igy iy marad! Nallad is minden rendben lessz Iner!!! Szurkolok neked!!!

Valamit meg akartam,de elfelejtettem!!! 8)

Kriszta
schat

Schat, örülök, h. minden rendben nálad! Milyen krémet vettél?
silva

Gratuláklok az Uh eredményekhez!!!

Bogme! Olyan szépeket írtál, hogy már alig bírom kivárni, hogy mi is lássuk a picikénket!:)

Kép
klaccc

sziasztok
én is voltam uh és minden rendben legalábis a az uh szerint és nagy szerencsémre meglátam hogy az istván korházba is ingyen megcsinálják a down szürést ugyhogy rögtön meg is csinálták nekem miután rákérdeztem vérvétel eredménye 10 nap mulva lesz meg :) és kaptam képet is most sajna csak ennyi tudok írni mert fáradt vagyok ,és kibicsaklot véletlenül a jobb bokám :( és fájj .
csics

Sellon: Alig várom már hogy legyen vonalzóm, de majd csak akkor csinálok ha megvan a 12 hét. Mondom, tiszta paragép vagyok :? De már alig várom hogy legyen nekem is :D

Gratulálok mindenkinek az ultrahang eredményekhez és ahhoz hogy minden bébi ilyen cuki volt. Olyan jó lehet már kis emberként látni őket.

Iner: Szorítok az UH-hoz és hogy a doki találjon valami megoldást a vérszegénységre.

Schat, örülök, hogy jobban vagy. Csics szegényem, neked jobbulást kívánok. Pihentesd meg borogasd és ha holnapra nem javul, akkor nézesd meg.

Szaloncukorban én csak a marcipánosat szeretem 8)
picilulu

Sziasztok!
Ne haragudjatok a betolakodásért, csak szeretném figyelmetekbe ajánlani a kisfiam által kinőtt ruhákat 0-6 hó. Nagyon szép állapotban vannak, mert vigyáztam rájuk és nem szakadtak foltosak és bolyhosak, ha használtabb leírom!A lényeg,hogy szép és nem drágák!
Katt ide, ha megszeretnéd nézni őket!
http://ruhaparadicsom.gportal.hu/gindex.php?logout=1

Kép

Kép
gabka7926

Jó reggelt lányok!

Csics
Hogy van a bokád? Még jó, hogy nem estél el. :?

Norci
Igen Nóra Johanna lesz, de mindjárt meggondolom magam, Kristófban is 66 ördög van elbújva, jó lenne egy nyugisabb gyerek. :lol:

Szilvancs
Te kis gombóc artúr... ez tetszett nagyon. :lol:

Lányok én is gratulálok mindenkinek a jó eredményhez, És Iner
ne aggódj, nem lesz semmi gond.

Kép
Kép
susytunder

Sziasztok Lányok!

Gratulálok mindenkinek a szép eredményekhez. :lol:

Mi szerdán voltunk uh-n. 68 mm a baba, és Nt 1 mm. úgy olvastam, hogy 3 mm-ig jó. Gerince rendben, szíve is ritmusosan ver. :lol: Nagy a boldogság. Voltam vérvételen is, remélem minden rendben van.

Én tartom a súlyomat, de nem szeretnék sokat hízni. És ami érdekes nem tudok húst enni. :shock:
Osztom a véleményeteket az új influenza elleni oltással kapcsolatban. Én sem szeretnék élni vele. Itthon vagyok tp-en és megpróbálok kevés helyre menni. Szerencsére a férjem mindent elintéz.

Csics,
jobbulást a bokád miatt.

Iner,
nyugi, rendben lesz minden. :wink:

Én még nem vettem krémet, csak testápolót használok. Anyukámnak de még a mamáimnak sincsenek csíkjai. Remélem én is megúszom, de azért biztonság kedvéért veszek egyet.

Picilulu,
teljesen átérzem, hogy mit érzel, de nyugi, minden rendben megy a maga útján. Növekszik a babád és nem sokára láthatod is uh-n. :lol:

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Mindenkinek nagy gratula a jó eredményekhez :)

Kép
hné29

Norci: Akkor jó, ha te rendben vagy... valamit félreolvastam, vagy neked mást akartam írni :) Néha nem tudom követni!

Schat: Örülök, hogy minden oké és vége az ágynyugalomnak!

KépKépKép
bogme

sziasztok lányok
susytündér,lili77
talán ma már jobban van de még mindig nem terhelhetem tejesen majd hétvégén pihentetem és remélem meg gyogyul jövöhétre ,most is fölraktam inkább egy székre .

hogy pontos legyek
az uh adatok :
crl:56mm
Bpd:19mm
Fl:8mm

nyaki redő 0.92mm koponya,hasfal,végtagok épek jó szivmüködés .

gyerekneme
nálunk fökép lány jöhet szoba mert már 2 fiam van +férjem de ha fiu akor se hagyuk ott :D .

most megyek az ovodásomért .
csics

és elfelejtetem megirni doki szerint egy napal korábra írt ki . :)
csics

Csics,
gratulálok a szép és megnyugtató eredményekhez!
Az időpont szinte mindig változik. Engem most már lassan egy héttel korábbra írtak ki, mint a legelején. Illetve pontosabban a kiskönyvemben május 15 van, de az UH-s papírokon idősebb terhességi kor. :shock:
Vendég

Silva Clarinstol vettem 1 kremet ami illatanyag mentes es nagyon gyorsan felszivodik! Allatkiserlet mentes is ami nekem nagyon fontos!
Itt a bemesz a parfumeriaba es megmondod,hogy ki szeretned probalni akkor adnak 3-4 mintat....-kar ,hogy otthon nem igy mukodik,pedig ott is van Marionnaud!

A korhazban pedig mandula olajat ajanlottak a 6.-ik honap vegeig,onnantol pedi levendula olajat .

Megint van 1 korkerdesem: Ti milyen surun vagytok parotokkal eggyutt ? ....-es milyen mertekben valtoztattatokaz ediggi szokasokon?

Kriszta
schat

Ui: Csics gratulalok en is a jo eredmenyekhez!!!!

Kriszta
schat

Schat: Ez elég intim kérdés :oops: De ha ezzel segíthetek neked valamit... Elég sűrűn és sokmindent nem változtattunk, csak arra figyelünk, hogy lehetőleg ne a pocakomon legyen minden súly :) A 6. és 10 hét között leheletnyit kevesebbet, azóta kicsit többet, mint a terhesség előtt. Félsz valamitől? Nálatok hogy van ez?

KépKépKép
bogme

Schat,
érdekes, mi ritkábban vagyunk együtt a férjemmel mostanában, főleg ahhoz az időszakhoz képest, amikor csináltuk a gyereket. :oops: Ha együtt is vagyunk, akkor is óvatosabban, hogy ne nyomja annyira a hasamat. A terhesség elején egy ideig fájdogált a hasam, ezért én nem kívántam a szexet. Azóta ez már megszűnt, de valahogy annyit nem vagyunk együtt.

Ma megjártam a nőgyógyászt a szokásos havi vizsgálat miatt. megemlítettem neki a múltkori ájuláshoz hasonló érzést. Azt mondta, hogy naponta egy kis csésze kávé, tea vagy kóla, tehát olyan ital, amelyben van koffein, ajánlott a vérnyomás szinten tartása érdekében.
Mióta állapotos vagyok, már vagy ezredszer meggyőződést szereztem arról, hogy mennyire nem jó, sőt helytelen a terhesség alatt azonmód beszüntetni mindent az addigi életvitelben és táplálkozásban. A nagy egészségügyi igyekezetben még a végén rosszabbul járunk. Mennyiszer hallottam, hogy kávé, kóla tabu, pedig ezek normális fogyasztása nagyon is fontos lenne. Úgy hogy ennek örömére itt van a társaságomban egy nagy pohár hideg kóla! (de ezt most el ne olvassák a gyenge idegrendszerűek!) :D
Vendég

Sellon: Én a terhességem egy későbbi szakaszában iszonyúan kívántam a kólát, majd' megvesztem érte. :oops: :oops: Ha nem vedeled literszám, teljesen oké sztem. Ha meg ájulós vagy, pláne. :wink: Inkább majd szopi alatt kell figyelni, mert akkor minden megy egyenest a tejbe.

Schat: Levendulaolajat én is hallottam. Lehet, olyat veszek?

Csics: Eredményhez gratula!!!!

Lili: Én is alig tudok húst enni....pár falat és annyi.

Susy: Nóra Johanna nagyon szép!

Én émelygek tovább, most rájöttem, hogy a narancslé enyhít rajta (gyömbér nem jött be), egész nap azt iszom. Biztosan szeretni fogja a narancsot a picúr. Vagy megútálja, mire megszületik? :D
jaimee1

Schat, az nagyon jó márka, biztosan jó lesz! Az olajat csak magában kell használni vagy krémmel keverve?
Körkérdésedre: Nálunk siralmas a helyzet, mert a 6. héttől nagyon rosszul voltam.Gondolni sem tudtam rá. Most kezd javulni a helyzet a közérzetemet illetően, viszont a párom elutazott. Szerencsére jöv. héten már jön haza, és remélem visszaáll a régi rend... :)
silva

Sziasztok!

Mindenkinek nagyon gratulálok a remek uh eredményekhez! Meg sem próbálom felsorolni, hogy ki mindenki volt, mert biztos valakit kifelejtenék :oops: De olyan jó, hogy ennyi kismami összegyűlt.

Csics! Jobbulást a bokádnak!
A rosszullevőknek pedig múljon el végre a fránya hányinger!
Én szinte semmit nem változtattam az evési szokásaimon, ugyanúgy megiszom a reggeli tejeskávét, nagy ritkán egy pohár kólát, vagy amit éppen megkívánok. (Ne vessetek meg, de én még chipset is ettem, mert majd meg haltam érte.)
A striákról: nekem már most is vannak, pedig első baba lesz. Egyszer nagyon meghíztam, és ezt nem tolerálta a bőröm. Szerintem most sem fogom tudni elkerülni, bármivel is kenem magam. Persze azért minden "csodaszert" kipróbálok :)

Ilyen is régen volt, pénteken alig várom, hogy túllegyünk a hétvégén, mert kedden már mehetek is a dokihoz uh-ra. Majdnem 5 hete, hogy nem láttuk Pöttömöt. Kicsit már izgulok is, de majdcsak minden oké odabenn.

szösz

Kép
szöszmöszke

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?