Sziasztok!
Jelentem, megjöttem UH-ról. Minden rendben és ez valami hihetetlen élmény volt! Az egész vizsgálatot DVD-re rögzítették, viszem haza Apának is, nagyon fog neki örülni! Először aludt a kicsike az arca elé húzott kézzel, törökülésben. Ezt játszotta legalább 5 percig. Aztán beszélgettünk, nevetgéltünk a dokival, na ettől aztán megmozdult és meg se állt, egyik oldalról a másikra forgolódott, szopikálta az ujját (erről majd leszoktatjuk
), bokszolt, nagyon édes volt. És.... láttunk valamit a lába között. A doki szerint 75%, hogy fiú, de a 18. heti UH-n már többet tudunk majd. Pedig tutira lánynak éreztem!!!
Adatokkal most nem szolgálhatok, mert otthon hagytam a leletet és képet is csak szkennelés után tudok feltenni, de ami késik, nem múlik
A lényeg, hogy minden stimmel, rögtön a vért is levették kombinált teszthez, de csak nov. 17-én lesz eredmény. Ú, de soká!!!
Picilulu: Ne izgulj, gyorsan eljön a 12. hét
utána meg száguld majd meglátod
Sellon: Én nagyon szerettem a régi hagyományos zselés szaloncukrot. Olyat viszont évek óta nem találok sehol. Ha valakinek van ötlete szívesen veszem.
Fanetta: Sok sikert az ultrahanghoz!
Norci: Mikor derül ki, hogy vége-e az ágyfogságnak? Bocs valahogy kiesett, hogy miért is vagy erre kárhoztatva. Betegség, vagy a baba miatt?
Csajok! Ti gondoltok rá időnként, hogy mennyire, de mennyire szerencsésnek mondhatjuk magunkat? Az ember életének legcsodálatosabb történéseit éljük most meg! Ne hagyjuk magunkat megrémíteni, felidegesíteni és élvezzük ezt a rövid időszakot, mert nagyon gyorsan elrohan!
Puszi mindenkinek!