Új privát üzeneted érkezett!

Bettus holnaptol
Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Na ez nem direkt volt :oops: atado a kovetkezo akciozonak 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Jé, egy írás :shock: :lol: :lol:
Bri laptetűű :lol:

Jaaj, nagyon köszi, rendi vagy :!: :wink:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

A "baj" egyébként csak az volt, hogy olvastam valamit, és kicsit kiakadtam :!:
De már mindegy :roll: :wink:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Meselj maaaaa :shock: Ninc mit :P

KépKép
bridget0801
Kulfold

Privibe leírtam :wink: Kép :lol:

betty615

8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Azt en is olvastam :twisted: Szerintem nem ide egy babas oldalra kellett volna irnia :roll: De en ma nem szolok semmit :oops:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Már én sem merek :oops: :P :lol:

betty615

Pedig szívesen írnék.....na jó nem.....vagy igen :?: :roll:
Lehet.....ha elkap a hév :!: :twisted:
Igen, van rá comm...

betty615

Betty en csak annyit mondok

Kép

Vgy hogy

Kép

vgy legvegso soron a

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Kép

OK :!: :wink: Szuuuu-Száááá Kép

aztán

Kép

és utána

Kép

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

betty615

Ilyenkor kihul a verem rendesen :evil: Na de szuuu-szaaa szuuu-szaaa

KépKép
bridget0801
Kulfold

:twisted: 8) 8) 8) :idea: :wink: :lol:

betty615

....És szóval csak ezért kellett valakit gyors felhívnom :twisted: :lol:

betty615

Te hogyhogy nem alszol? :shock: Es csinalj legyszi mostmaaa MSN-t vgy SKYPE-ot :twisted: mer akkor ott majd tudunk csacsogni 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Hát mi ilyenkor még nem igazán szoktunk, éjjelibaglyok vagyunk, olyan éjfél körül térünk nyugovóra általában.
Skypot, Msn-t, bármiféle chat-et nem szeretem, de ennek egy külön története van, és semmi ilyesmi alkalmatosság nagy valószínűséggel nem is lesz.
És te hogy hogy nem alszol még :?:
Bár te is ilyenkor kelsz életre 8) :wink:

betty615

Most néztem a naplódat, nem írtál még újat... Kép

betty615

Van itt inviteles valaki? :roll: Lenne egy panaszom :twisted:

Hat az kar mert akkor nem tudunk beszelgetni pedig ott ingye van es meg kameram is van :(

En nekem meg blogot kell irnom :x ezert nem tudok idoben lefekudni es meg hajat is akarok mosni meg furodni :twisted:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Mi a panasza kedves hölgyem :?: :lol:

Még csak most fogsz hajat mosni :shock: :?:
Meg naplót írsz még :?: Akkor sok dolgod lesz ma még :!:

Én is elpályázok, lassan le kell feküdni aludni kicsit :!: :wink:
Kép

betty615

Hat nem akarod te azt hallani :twisted: Ngyon kivgyok rajuk holnap balhet csapok :evil: Hosszuuuu :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Szépreggelt Mindenkinek!!

Betty

neharagudjhogy nem tudok hétfőn veletek talizni, de csak a 2. órám szabad, és az 8:45-9:30ig van, utána fel2ig órám lesz...

az már igaz, későn fekszel :D

Bri

Olvastam az ultrahangos dolgot, és én nem értem, mert ez egy ördögi kör így, nem???

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Mares
nem baj, majd legközelebb bepótoljuk a talit :wink:

betty615

Bettym,

Most már értelek, ahogy írtad, nekem is felmegy tőle az agyvizem... hogy lehet ilyet.... na mindegy...

Nagyon várom már ám, hgogy babócás legyél :D

Nekem meg baromira lement a hőm ma reggel....

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Sziasztok!

Meg tudnátok nekem mondani, hogy 25-ös HCG teszt hányadik dpo-n mutat(hat)ja ki a terhességet? Ha 11. dpo-n full negatív, akkor a terhesség kizárható? Mensi késést mi okozhatja még? Anovus ciklus? Átlag 31 naposak a ciklusaim, ma vagyok a 37. napon, a teszt negatív, szerintem sem lehetek terhes, de akkor miért nem jön meg? Az ovut meg szoktam érezni, de ebben a hónapban szinte egész hónapban volt tojcsi. Köszi, ha válaszoltok.
Vendég

Sziasztok!

Bocsi, de most csak sebesléptekben:

Mares, most lesz ovud valószínűleg, azért eshetett ennyire le a hőd. De persze ez majd kiderül pár nap múlva!

Petra, a 25-ös teszttel azért még várnék, ha 14. DPO-n is nega, akkor valószínűleg nincs baba. Bizti később volt ovud, mint szokott, azért húzódhat a ciklus. Drukk a bébihez!

Mindenkinek pusza, most csak ennyit tudtam írni, bocsesz 8)

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Petra
Ahogy Ehcs írta is, várj a 25-ös teszttel, a 10-es már kimutatná sztem.
Anovus ciklusnál elvileg előbb jön meg, legalábbis nálam így szokott anovus ciklusban.

Sok sikert neked :!:
Jelentkezz, hogy mi lett az eredmény :wink:

betty615

Hol van a tesztelonk? :shock: Es Panny is eltunt :roll:

Betty
Cep az uj vonalzid...mikor szursz :?: 8)

Mares
Hat vegulis igen de allitolag van masik gyogyi is ami szerinte nem gaz ha szedem es babat is csinalhatunk :wink: Ezert is kuldott el a masik dokkerhez na meg a tovabbi vizsgalatok miatt.
Megnyugodtal mar? :roll:

Petra
Ha 11.dpo-n vagy akkor meg van 3napod a menziig vgy nem menziig (amelyiket szeretned :wink: )mivel a luteralis fazis 14napos es ahogy a tobbiek is irtak a 25-ossel meg varni kell :roll:

Csillag
Mond legyszi,hogy jobban vgytok es gyogyulgattok!!! :roll:

Ezt nektek hoztam mindenkinek:

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri

ari a kép 8)
Délután 3 körül tervezem a bökit :lol:
A vonalzit azért kellett leváltanom, mert a másik csak a "napig" számolt, ez meg a "naptól" 8)

Remélem jól vagy :!:
Már csak 6 nap, és utazol vissza :idea:

betty615

Esthajnalcsillag: Köszi :)
Betty: Oké, megírom az eredményt! :wink:
Bridget: Azt nem tudom, hogy hányadik dpo-n vagyok, de mivel csak a 26. napon NEM védekeztünk, és feltételezem, hogy mondjuk akkor volt a pé, akkor ma lennék a 11. dpo-n, ezért kérdeztem, hogy ha negatív, akkor kizárható e a terhesség. De ezek szerint nem.

Egyébként amióta meg kellett volna jönnie (már 1 hete lassan), azóta minden nap érzem, hogy "na most fog megjönni", és mégse. Nem tudom, ez számít e valamit..
Vendég

Betty
3kor majd csorogj ha elakadnal vgy csak siman csorogj... 8) :lol:
Jah de ennel a vonalzinal egy nappal elotti datumot kell beirni mert bar ma vagy a 0napon nem 0. mert elso szurinapholnap meg majd azt irja since 1napja pedig akkor 2lesz...remelem ertheto vgyok nekem is ez volt egy nappal elozo datumot kellett beirnom :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Lépek, mindenkit puszilok!

Betty óvatosan böködj!!! :D

otthonról majd írok még!

pussza mindenkinekkkkk

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Bridget, szerencsére gyerekek jól vannak, férjem is javult, de nekem visszajöttek az idióta pöttyök a mandulámra, szóval tüszős mandulagyuszim van ismét. Ha tudok, ma megyek dokkerhez, és kérek valami cart rá, ami remélhetőleg használ, ha már fostozok az antibioktól, legalább használna is. :roll: :evil:

CSodaédi a kép!

Panny tényleg nagyon eltűnt, remélem, nincs semmi baj! :roll:

Jaj, kinek kellene ma tesztelni? :shock:

Betty, remélem, révbe ér a kis tutajod :wink: Megy a szúrkapiszka? :lol:

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Petra
Jaah az mas akkor igy passz :roll: a jelek viszont babasodasra utalnak... 8)

Csillag
Orulok,hogy lagalabb haladtok 8)

Tesztelonk van nem?

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!

Szeretnék rendelni tesztet.. HCG-t..
Viszont érdekelne, hogy milyen erősségű van, milyen kiszerelésben illetve mennyiért :D
Ma voltam ET-n, s jövő hétvégén szeretnék tisztán látni :roll:

Köszi szépen, Puszika!! :D

Kép
kis-csillag
Tököl

Kis-csillag, és aki még rendelne:

Postázás készlettől függően a pénz beérkeztétől számított 3 munkanapon belül történik bélelt, diszkrét borítékban. Postai díj egységesen 600 Ft. A postaköltség tartalmazza az elsőbbségi ajánlott postai díjakat, a csomagolás árát, és azt, hogy a postára megyek. 8)

A fizetést banki készpénzbefizetéssel, számláról átutalással, vagy rózsaszínű csekken tudod teljesíteni, illetve készpénzfizetéssel személyes átvételkor Budaörsön. Rózsaszínű csekkes fizetéskor plusz 100 Ft-ot felszámolok.
Az utalás banki készpénzbefizetésnél azonnali, számláról átutaláskor pedig 24-48 óra. Rózsaszínű csekkes fizetéskor a postás kb. 5 nap alatt hozza ki hozzám a pénzt, ezt vedd figyelembe!!!

Tesztet csak akkor küldök, ha már az összeg a számlámra megérkezett, előbb nem áll módomban!

Tesztek és áraik:

LH (20 mIU) tesztcsík = 115 Ft/db.

HCG (10 mIU) tesztcsík = 115 Ft/db.

HCG (25 mIU) tesztkazetta = 300 Ft/db.

HCG (20 mIU) vizeletsugaras teszt = 315 Ft/db.

Clearblue digitális HCG teszt terhességi hét kiírással = 2300 Ft/db.

Babateszt a pici nemének korai megállapítására = 12.000 Ft.

Spermateszt a spermiumok számának megállapítására, külön rendelésre, a szállítási idő 1 hét, ára 10.000 Ft.

Karácsonyi akció:

min. 20 db teszt vásárlásakor a Clearblue digitális terhességi tesztet 1900 Ft-os, az Intelligender babatesztet pedig 9500 Ft-os rendkívül kedvezményes áron vásárolhatod meg!

A rendeléseket privát üzenetben várom! Köszönöm

esthajnalcsillag

Oké Petra
várjuk az eredményt :!:

Bri
én nem csörögtem, mert most olvasom, hogy mit írtál :arrow: de te igen :P :lol:
Köszi a segítséget :wink:
Értem, hogy mit mondasz a vnalzira, majd lehet, megcsinálom úgy.

EHCS, Mares
jelentem, első bökés kész :!: :lol:

betty615

Sziasztok Lányok!

Szóval annyiszor kértétek,hogy csináljak már egy vonalzót...hát most megtettem!! :roll: :D
Vendég

Milyen
nnna véééégreee kiraktad :!: :!: :!: :D :D :D

Kép

Nnna, és most már beszéééélj, meséééélj :!: :!: :!:
Nagyon örülök neked :!: :lol: :lol: :wink:

betty615

Milyen
Gondoltam ma rad majdnem felhivtalak :lol: Most latom avonalzid....na most akkor mar itt is hatalmas gratulaaa csak nem vartal 12.hetig :D
Kép Kép Kép

Anyciiiiiiiiiiiiii???????????????????????

Betty
Ugyi vgy matol 1meterre jarkalsz majd a fold felett mert marha nagy erot ad am az,hogy kezdtetek 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Kösz Bri és Betty! :wink:

Gondoltam,annyi negatívum volt mostanában itt a topikon...hátha segít a jó hír előre nézni és optimistán tekinteni a jövőre nektek is!!

Betty

Jól ment a szuri??

Bridget

Akkor eldöntötted ,hogy januárban újra belevágsz?
Vendég

Milyen Panny is hozott egy johirt csak elis tunt :?

Nem kezdhetunk januarban csdak februarban de ezen nincs mit eldonteni...amikor lehet mi kezdunk 8) meg azert megprobalom majd januarra attenni 8) :lol:

Meselj mar kicsit 8) Ngyon szep a vonalzid :D

KépKép
bridget0801
Kulfold

Betty
Nem tudom olvastad e de mar majdnemhogy ot vedik :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Milyen! Na végre :D Innen is hatalmas gratula Neked :D :D :D

betty, bri: min akadtatok ki ennyire? :shock:

panny???
Vendég

Sziasztok Lányok!

Bocsi az eltűnésért, de volt van egy kis izgalom, így nem volt se időm se kedvem jönni. Egyébként jól vagyunk, remélem minden rendben lesz a picivel.
Nem olvastam vissza, ne haragudjatok, de az utolsó pár írásból nekem úgy tűnik Bridget nem jártatok sikerrel :cry: Nagyon sajnálom, de szorítottam azért Nektek, de folytatom tovább.
Remélem azért mindenki jól van és hamarosan jó híreket is fogok Tőletek hallani.

Kép
Kép
akella

Bri: köszönöm a bókot a levélre, de csak leírtam amit gondolok 8)

Többiek hun vannak?
Vendég

Szijjja Akela! :)
Remélem minden rendben van Veletek...
Vendég

Mik ezek a titokzatos mondatok?!?! :roll: énisénisakarom!!!!

És egyedül csináltam a vonalzit,hoppácska!!! :lol:
Tényleg úgy éreztem,hogy lendületet adhatok az én kicsi babámmal nektek,remélem sikerült!

(egy róka-család lakik bennem,persze ezt vártam... :) )
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?