Hát mi ilyenkor még nem igazán szoktunk, éjjelibaglyok vagyunk, olyan éjfél körül térünk nyugovóra általában. Skypot, Msn-t, bármiféle chat-et nem szeretem, de ennek egy külön története van, és semmi ilyesmi alkalmatosság nagy valószínűséggel nem is lesz. És te hogy hogy nem alszol még Bár te is ilyenkor kelsz életre
"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
Meg tudnátok nekem mondani, hogy 25-ös HCG teszt hányadik dpo-n mutat(hat)ja ki a terhességet? Ha 11. dpo-n full negatív, akkor a terhesség kizárható? Mensi késést mi okozhatja még? Anovus ciklus? Átlag 31 naposak a ciklusaim, ma vagyok a 37. napon, a teszt negatív, szerintem sem lehetek terhes, de akkor miért nem jön meg? Az ovut meg szoktam érezni, de ebben a hónapban szinte egész hónapban volt tojcsi. Köszi, ha válaszoltok.
Mares, most lesz ovud valószínűleg, azért eshetett ennyire le a hőd. De persze ez majd kiderül pár nap múlva!
Petra, a 25-ös teszttel azért még várnék, ha 14. DPO-n is nega, akkor valószínűleg nincs baba. Bizti később volt ovud, mint szokott, azért húzódhat a ciklus. Drukk a bébihez!
Mindenkinek pusza, most csak ennyit tudtam írni, bocsesz
Petra Ahogy Ehcs írta is, várj a 25-ös teszttel, a 10-es már kimutatná sztem. Anovus ciklusnál elvileg előbb jön meg, legalábbis nálam így szokott anovus ciklusban.
Sok sikert neked Jelentkezz, hogy mi lett az eredmény
"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
Mares
Hat vegulis igen de allitolag van masik gyogyi is ami szerinte nem gaz ha szedem es babat is csinalhatunk Ezert is kuldott el a masik dokkerhez na meg a tovabbi vizsgalatok miatt.
Megnyugodtal mar?
Petra
Ha 11.dpo-n vagy akkor meg van 3napod a menziig vgy nem menziig (amelyiket szeretned )mivel a luteralis fazis 14napos es ahogy a tobbiek is irtak a 25-ossel meg varni kell
Csillag
Mond legyszi,hogy jobban vgytok es gyogyulgattok!!!
Esthajnalcsillag: Köszi Betty: Oké, megírom az eredményt! Bridget: Azt nem tudom, hogy hányadik dpo-n vagyok, de mivel csak a 26. napon NEM védekeztünk, és feltételezem, hogy mondjuk akkor volt a pé, akkor ma lennék a 11. dpo-n, ezért kérdeztem, hogy ha negatív, akkor kizárható e a terhesség. De ezek szerint nem.
Egyébként amióta meg kellett volna jönnie (már 1 hete lassan), azóta minden nap érzem, hogy "na most fog megjönni", és mégse. Nem tudom, ez számít e valamit..
Betty
3kor majd csorogj ha elakadnal vgy csak siman csorogj...
Jah de ennel a vonalzinal egy nappal elotti datumot kell beirni mert bar ma vagy a 0napon nem 0. mert elso szurinapholnap meg majd azt irja since 1napja pedig akkor 2lesz...remelem ertheto vgyok nekem is ez volt egy nappal elozo datumot kellett beirnom
Bridget, szerencsére gyerekek jól vannak, férjem is javult, de nekem visszajöttek az idióta pöttyök a mandulámra, szóval tüszős mandulagyuszim van ismét. Ha tudok, ma megyek dokkerhez, és kérek valami cart rá, ami remélhetőleg használ, ha már fostozok az antibioktól, legalább használna is.
CSodaédi a kép!
Panny tényleg nagyon eltűnt, remélem, nincs semmi baj!
Jaj, kinek kellene ma tesztelni?
Betty, remélem, révbe ér a kis tutajod Megy a szúrkapiszka?
Szeretnék rendelni tesztet.. HCG-t..
Viszont érdekelne, hogy milyen erősségű van, milyen kiszerelésben illetve mennyiért
Ma voltam ET-n, s jövő hétvégén szeretnék tisztán látni
Postázás készlettől függően a pénz beérkeztétől számított 3 munkanapon belül történik bélelt, diszkrét borítékban. Postai díj egységesen 600 Ft. A postaköltség tartalmazza az elsőbbségi ajánlott postai díjakat, a csomagolás árát, és azt, hogy a postára megyek.
A fizetést banki készpénzbefizetéssel, számláról átutalással, vagy rózsaszínű csekken tudod teljesíteni, illetve készpénzfizetéssel személyes átvételkor Budaörsön. Rózsaszínű csekkes fizetéskor plusz 100 Ft-ot felszámolok. Az utalás banki készpénzbefizetésnél azonnali, számláról átutaláskor pedig 24-48 óra. Rózsaszínű csekkes fizetéskor a postás kb. 5 nap alatt hozza ki hozzám a pénzt, ezt vedd figyelembe!!!
Tesztet csak akkor küldök, ha már az összeg a számlámra megérkezett, előbb nem áll módomban!
Tesztek és áraik:
LH (20 mIU) tesztcsík = 115 Ft/db.
HCG (10 mIU) tesztcsík = 115 Ft/db.
HCG (25 mIU) tesztkazetta = 300 Ft/db.
HCG (20 mIU) vizeletsugaras teszt = 315 Ft/db.
Clearblue digitális HCG teszt terhességi hét kiírással = 2300 Ft/db.
Babateszt a pici nemének korai megállapítására = 12.000 Ft.
Spermateszt a spermiumok számának megállapítására, külön rendelésre, a szállítási idő 1 hét, ára 10.000 Ft.
Karácsonyi akció:
min. 20 db teszt vásárlásakor a Clearblue digitális terhességi tesztet 1900 Ft-os, az Intelligender babatesztet pedig 9500 Ft-os rendkívül kedvezményes áron vásárolhatod meg!
Bocsi az eltűnésért, de volt van egy kis izgalom, így nem volt se időm se kedvem jönni. Egyébként jól vagyunk, remélem minden rendben lesz a picivel.
Nem olvastam vissza, ne haragudjatok, de az utolsó pár írásból nekem úgy tűnik Bridget nem jártatok sikerrel Nagyon sajnálom, de szorítottam azért Nektek, de folytatom tovább.
Remélem azért mindenki jól van és hamarosan jó híreket is fogok Tőletek hallani.