Sziasztok!
A mérsékelten lelkes fogadtatás ellenére jelentkezem
Szóval böcsülettel visszaolvastam,jegyzeteltem, és megpróbálok reagálni is.
Először is a nyarlásunkról. nagyon szupi volt, Hajdúnánáson voltunk egy tündéri nyaralóban anyósék,anyukámék,meg mi. Igazából az volt a fő szempont,hogy semmiféle házimunkát ne kelljen végezni /még egy teavizet sem raktam fel
/,és néha lepasszolhassuk Manót az ősöknek. Így egész nap úszás, szauna, masszázs, romantika, meg persze zabálás ezerrel. De ennyire vágytam. Vencel nagyon csípte,bár teljesen felborult a napirend mind a kaját,mind az alvást illetően. Úgy látom, neki még az a nagyobb öröm,ha hazajövünk,és minden visszaáll a régi kerékvágásba. Amúgy továbbra is egy tündér baba, képzeljétek ma 10 napja,hogy egyszer sem sírt. Igaz, nincs is rá különösebb oka, még a foga is könnyen kibújt,csak szerintem azért ez ritka. Persze dühöng néha, meg kiabál, veszekszik, de többnyire vigyorog. Mindenki nagyon csodálkozik,mennyire kiegyensúlyozott. De ezzel be is fejeztem az ömlengést. És akkor most megpróbálok hozzászólni mindenféle sisztéma nélkül
Judit!
Először is jól megkésve: BOLDOG NÉVNAPOT! És küldök Neked egy ilyet:
a repertoáromból. Amúgy merre vagy? Dolgozol vagy sportolsz? És mi ez a munka dolog? És mikor tollasozunk akkor? És leginkább pakolgasd csak fel a lányod tündéri képeit!
Orsi!
Jópofa lehet ez a fogmosás! Amúgy milyen fogkefét vettetek neki? Ez az alvás téma tényleg húzós,én is a rendszerességre esküszöm, bár a saját életemben nem működik, a babák nagyon igénylik. Vencel az éjszakai 11 órás alváson túl napközben is alszik kb. 5 órát
kiságyban, altatás nélkül. és egész egyszerűen csak figyeltem, hogy növi ki az ölben alvást,és melyik az apont,amikor szépen letehető nyügi nélkül. Persze ez a sablon sem húzható rá minden babára, mint ahogy sok más sem
Tünde,
Mi a fene ez a liberós teknős? Mi mindig Liberót használunk, de semmiféle teknőssel nem találkoztam. Amúgy a pelenkára írt súlyt ne nagyon nézd,mi 6kg-os kora óta használjuk a 7-14 kg-ig pelust,mert az a combméretünknek megfelelő. pedig nem vastag a combja. Hol a kép a titokban megkopasztott Kittibabáról?
Manga,
Hát háromszoros hurrá Révfülöp fejlődésének, most már aztán nincs kifogás! Szerintem örülj,hogy Matyika elvan másokkal,eljön még az ideje annak az "anyunélkülsohasehovaegylépéstsem" korszaknak, addig is élvezd ki,hogy ennyire nyitott és érdeklődő. Járóka: biztos kell? A lakás olyan izgalmas,és egy-két átpakolással és biztonsági intézkedéssel bababaráttá válik
Bogi,
Nagggggggyon jó ez a honlap! Gratula! Azért 100%-ig ne bízz ababn,amit a gyártó javasol,láttam már ananászt 6 hónapos kortól ajánlani,meg egyéb finomságok
Rebi,
Hozzátápi ügyben én is a legszigorúbban járok el, még mindig csak ott járunk ,hogy 10 órai szopi után egy kis őszibarack, vagy alma, vagy alma-barack, vagy barack-alma
A héten próbálkozunk a meggyel.
Ini,
Gratula a fogacskákhoz! Ha gondolod házassági évfordulóra Lízingelheted a múltkori vetélkedős-éttermes ötletemet,ha jól emlékszem,tetszett Neked. Persze csak ha van időd az örökmozgó mellett
Brigi!
Tök jó,hogy a barátnőd és babája már otthon vannak. Lehetne egy kicsit bővebben erről az Esberitox-ról? Én immunrendszererősítésre még csak Echinacae homeobogyót használtam,bevált.
Na most léptem,mert még normálisan ki sem pakoltam.
Ja! Voltunk egy játéknagykerben,vettünk ezer féle játékot Venculának. A kedvence az a színes lépcsőn leguruló rugó,nem tudom mi a rendes neve,biztos emlékeztek rá.
Puszi:
Buksi
Boró!
Neked azért nem írok,mert már régesrég elvesztettem a fonalat,hova mentek,nem mentek és mikor