Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok!

mi sem megyunk vasarnap az allatkertbe, ugyhogy van egy liberos kuponom, ha kell vkinek...

Rebi

Csenge (2001.11.07.), Levente (2004.02.13.), Emese (2006.11.08.), Réka Zselyke (2009.03.11.)
rebi

SziasztokKép

RebiKép
irtam mailt, ha még más nem jelentkezett akkor szivesen átveszem tőled a kupont.

Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Sziasztok!
Boró!
Tényleg volt egy-kettő minta. A sudocrem az pont elég, amennyit az ember szükség esetén használ.
A keresztelőről annyit, hogy csak lementem a plébániára, mondtam, hogy szept 19-én legyen, kellett Olivér születési anyakönyvi kivonata,ha volt templomi esküvő, akkor az emléklap(de lehet, hogy azért kellett, mert nem itt Budakeszin volt) meg mivel a keresztszülők is házasok, z ő emléklapjuk. Ennyi. De már többen mondták, hogy néhány helyen az egyházadó fizetéséről kérdezkedtek. Nálunk nem.
Pakolsz már? Vagy legalábbis gondolatban.

Oli olyan édesen bejárja már a szobát. Uton van a második fogacska is. Ez most jobban megviseli, mert tegnapelőtt éjjel és tegnap is lázas volt.

Most ép meztelenkedik, gyorsan adok rá pelust,mert már rég pisilt.

puszi

Ines
ini

Sziasztok!

Rebi,
köszi az infót Csengének, kis cérnahangján csak ideért a hír! Kép Párom már rohant is volna bölénynézőbe, de meg kell várni, míg hazajövünk. Kép

Bogi,
megnéztem a honlapt! Szuper! Kép
Bébiétel: minden gyártó más "táblázat" szerint megy. Egyik megengedőbb, másik nem. Mi még mindig a 4 hós kajcsikat esszük, ha üvegest eszünk. Illetve a rizses csirkehúst (5 hós kaja) már kipróbáltuk és ízlett is. Ami nem ízlett, az a karfiolos finomfőzelék. Kép Ezen túl eszünk fél barackot, almát, banánt (ettől néha pöttyösödünk!) meg vacsorához kenyérhéjat. Nyaralás után kezdjük bővíteni az étrendet egyébbel. Szerintem, ha Te bízol a gyártókban és nem is okoz gondot, add nyugodtan. Nálatok ugyebár az is közrejátszik, hogy már nem szopizik Lili. Nálunk még mindig fő kaja az anyatej.

Brigi,
nálunk is sikerült irtani! Több mint 100 telepedett fel a masinára. Még jó, hogy egyáltalán be tudtuk kapcsolni! Kép
Gyerkőcökhöz kitartást! Barátnő pihenjen, és valahol tanuljon babamasszázst! Az sokat segíthet pocifájásnál, meg a kamilla tea is. (Ha ő issza, akkor is kap a baba belőle, ha szoptatja. Ha nem, akkor nagyon halvány teát készítsen a babának.)

Judit,
legközelebb számolj majd be légyszi, mit ügyködsz Te otthon gyerekgondozás címen! Kép

Tünde,
Lehet, megijedt valamitől Kitty, azért bömbölt. Nekünk is volt ilyen, szerencsére nem maradandó. Kép Az viszont jó, hogy megúsztad a "mért nem csinál már valamit azzal a gyerekkel" c. előadást/beszólást. Kép

Ines,
nyaralás után elkezdek intézkedni keresztelő ügyben. Annál is inkább, mivel tesómék, akik a keresztszülők lesznek, már bőszen érdeklődnek. Hát én szépen elmagyaráztam Nekik, hogy most nincs pénzünk papra, trakta-lakomára, keresztelő- + anyunakanagyseggére rucira stb. Mert ugye mindent a szülők fizetnek?! Mondjuk nem várom el, hogy ők "állják a cehhet", de baromi jól esett volna, ha sógornő/leendő keresztanya azt mondja, hogy valamivel besegít. Szerintem nem csak elvárni kellene. Áááááááááááááááá hagyjuk.
Fogacskára én végülis vettem Panadol szirupot. 1xűen muszály volt, mert lázrózsa volt a fiam jobb arcán (jobb felső jött) és nagyon fájt, nagyon szenvedett vele 3 hétig. Tegnap hálistennek kidugta a hegyét a piciny kis érdeske. Lehet, hogy már tegnapelőtt, csak időbe telt, míg lelohadt a nagy duzzanat az ínyéről. Most újra nyugodt, mosolygós és puszikat ad (jól összenyálaz). Kép

Lányok,
részemről bármilyen tali csak István-nap után jöhet szóba. Ugyanis alighogy ahogy hazajövünk Osztrákiából, megyünk is tovább keletnek, anyukámért. Szóval augusztus 20. után én benne vagyok akár szigeti, akár széchényi-hegyi, akár vadasparki trappolásban/pokróconücsörgésben.
Addig pedig mindenkinek jó talizást/nyaralást kívánok!

Pussz: Borótól

U.i:
Járt valaki vásárolni Ausztriába? Gondoltuk hazafele szétnéznénk Bécs környékén babacucc-ügyileg. Ma még netközelben vagyok vasalás-pakolás közben.
Köszi: Boró
femõke

SZiasztok!

Boró: kellemes nyaralást, bár ezt már biztos csak utána fogod tudni olvasni. Köszi a tippet is hasifájás ügyileg....

Bogi: nagyon szuper a honlap, nagyon jól eltalálod a képaláírásokat is

Tünde: tényleg szerencséd volt, hogy nem "oktatott ki" senki, nekem olyan a szerencsém, hogy ilyen esetben általában "idiótákba" ütközöm és prédikálni kezdenek...útálom!

megint mennem kell, mert mindkettő nekilátott nyafogni. Majd még benézek.
puszi
hálósipka

Emő
Hááát.. Csenge hangját inkább az üveghez hasonlítanám, mint a cérnához... vagy még inkább egy munka közbeni körfűrészhez... a cérnahang ritkán okoz tartós halláskárosodást Kép
Maga a keresztelő nekünk totál ingyen volt pap-ügyileg... azt mondta, hogy az nem pénzes buli..

Ini
Mi is Budakeszin intéztük a keresztelőt, mert Telki Budajenőhöz tartozik, de a plébániai ügyeket Budakeszin bonyolítják (nade mire ezt végre kiderítettük... mert telefonon Budakesziről átirányítottak Budajenőre... hiába no, ők sem tudhatnak mindent KépKép)
Az adatoknál sem cicóztak különösebben... az anyakönyvön kívül semmi mást nem kértek el... bemondásra ment az egész Kép

Bogi
Megnéztem Lili lapját... nagyon jó KépKépKép

Ma mind2 csemetém extra nyűgös, amióta kinyitották a szemüket (jó korán) .. a nagyobbat elvitte most az apja játszóterezni (hátha elfárad és hazafelé jól elalszik Kép)
Ugye most milyen könnyű nekem, mert csak 1 gyerek van... nade az rögtön üvölt, ha leteszem Kép egy kézzel meg nem tudok pl. vasalni... micsoda fogyatékosság... Mindig mondtam én, hogy szüléskor a nőnek min. még 2 kezének kellene kinőnie.. ideiglenesen.. Kép)

üdv
Rebi

Csenge (2001.11.07.), Levente (2004.02.13.), Emese (2006.11.08.), Réka Zselyke (2009.03.11.)
rebi

Boró! csak gyorsan jelentkezem
Bécsnél a Shopping city süd, a grazi pályán kell menni, miután szétvállik a gyürű. Toysrus, stb van ott.
www.toysrus.at

puszi

aszem a shopingnak is van lapja, scs a rövi8dítés.

Jó nyaralást!
ini

Sziasztok!

Köszi. Igyekeztem honlap ügyileg. Majd még alakítok rajta, mert kicsit nagy képeket raktam fel, és nehezen töltődik le. Mondjuk nekem ADSL-em van, ami gyorsan letölti, de önző voltam, és elfelejtettem, hogy van akinek még nincs ADSL-je.
Úgyhogy majd kisebb méretű képek lesznek, ami gyorsabb lesz.

Kajcsi.
Lilinél a 6 hónapos kortól adható főzelékek jönnek be. Szóval a 4 és 5 hónapos kajákat utálta, most meg megevett egy üveg Hipp Tészta zöldségekkel és cukkínivel kaját. Kép

Tegnap jó későn értünk haza, és szegény Lili annyira sírt, hogy én is majdnem kétségbe estem.
Azért szerencsére itthon megnyugodott.
Ma nincs vele gond a hőség ellenére sem.
Olyan édes, mostanában ilyeneket mond:
Te, te, te, te Kép

Puszi: BOgi

KépKép

KépKép
farkasbogi

Sziasztok,

www.scs.at (ez a Shopping City Süd)
azon belül www.babyone.at
www.toysrus.at ( ez a bevásárlóközpont oldalában van)
Érdemes bemenni a C&A- ba is.

Üdv,

Vic
Victoria

Ines, Vic, köszi az infót.

Kellemes (hűs) nyarat kívánok mindenkinek! Kép

Boró
femõke

Boró!
Jó utat! A H&M-be is menj be. Ott néha jobb dolgok vannak mint a C&A-ba. Pihenj, kapcsolódj ki.
A keresztelő miatt én is bosszankodom, de azt majd, ha újra itt leszel leírom.

Vic!
Csak ennyi?

Ines
ini

Szia Ines,
ÜhümKép
Mi is nagyon sok mindent tudtunk venni a C&A- ban és a H&M- ben is. Tényleg nagyon édes babacuccokat lehet kifogni.

Puszi
Victoria

Hello!
Na végre egy picit több.Kép
Amúgy jól vagytok? Dorka?

Ines
ini

<pre>

Anyuka Baba Szülinap Születési
adatai 2004.08.06
-n tölti Baba
névnapja Anya
szülinapja Testvérek
Judit Léna 2004.02.28 3980g/58cm 5 hónap 9 nap 29.máj
R.Tünde Kitti 2004.02.24 3600g/50cm 5 hónap 13 nap 30.ápr 15.nov
Zsazsa Benedek 2004.02.17 3900g/56cm 5 hónap 20 nap 21.márc
Betty Lili 2004.02.16 3550g/53cm 5 hónap 21 nap 11.júl 01.okt
Fruzsi Márk 2004.02.16 3700g/57cm 5 hónap 21 nap 25.ápr
Rebi Levente Attila 2004.02.13 2600g/50cm 5 hónap 24 nap 28.jún 21.júl Csenge 2001.11.7.
Fbogi Lili 2004.02.10 3230g/51cm 5 hónap 27 nap 11.júl 09.ápr
Fiona Benedek 2004.02.03 3550g/53cm 6 hónap 3 nap 21.márc 25.aug Alexa 1995.12.29.
Sztigris Niki 2004.01.28 2950g/48cm 6 hónap 9 nap 10.szept 24.máj Zsani 2001.10.17.
Zsóf Gergő 2004.01.24 3900g/57cm 6 hónap 13 nap 17.nov
Gigi Virág 2004.01.21 3300g/48cm 6 hónap 16 nap 26.nov
Detti Levente 2004.01.17 3550g/56cm 6 hónap 20 nap 28.jún 29.máj
Reé Ines Olivér 2004.01.16 3940g/59cm 6 hónap 21 nap 21.nov 23.jún Hanna 2002.01.09
Andi Peti 2004.01.12 4000g/55cm 6 hónap 25 nap 29.ápr 18.ápr Kitti 1999.03.04
Victoria Dorka 2004.01.08 3500g/52cm 6 hónap 29 nap 06.febr 10.okt
Aranka Bálint 2004.01.07 3710g/ 6 hónap 30 nap 14.febr 24.jún
H.Szilvia Dorka(Dorina) 2004.01.06 3500g/57cm 7 hónap 0 nap 02.szept 18.jún
Noémi Liliána Eszter 2004.01.03 2660g/51cm 7 hónap 3 nap 27.júl 26.nov
Manóka Imre István 2003.12.30 3330g/51cm 7 hónap 7 nap 05.nov 11.júl
Tigribigri Alexa Regina 2003.12.27 2730g/54cm 7 hónap 10 nap 18.máj 23.jún
BarnánéIldikó Veronika 2003.12.25 3700g/52cm 7 hónap 12 nap 13.jan 24.jún Orsi 1996.01.21.
Zsófi 1998.05.28.
Márton 2000.02.20.
Manga István Mátyás 2003.12.19 3650g/56cm 7 hónap 18 nap 20.aug 18.jún
Boróka István Zoltán 2003.12.18 3850g/57cm 7 hónap 19 nap 20.aug 03.júl
Ágiboszi Dániel 2003.12.09 3440g/52cm 7 hónap 28 nap 21.júl 16.dec
Timi Kristóf Ádám 2003.12.08 3550g/56cm 7 hónap 29 nap 15.márc 05.márc Johanna 7 éves
Balázs 5 és fél éves
Kisbuksi Vencel 2003.12.03 1560g/43cm 8 hónap 3 nap 28.szept 19.márc
Orsi Bence 2003.12.01 2840g/48cm 8 hónap 5 nap 23.aug 17.márc
Heni Boldizsár 2003.11.13 4000g/57cm 8 hónap 24 nap 06.jan Barnabás 2001.09.21.
S.Emese Andris 2003.11.08 3160g/52cm 8 hónap 29 nap 30.nov 17 és 14 évesek
AnnAnn Hanna 2003.11.04 3490g/56cm 9 hónap 2 nap 28.márc 29.máj
Kriszti Gergő 2003.10.31 3750g/60cm 9 hónap 6 nap 17.nov
Hicudzsi Édua 2003.10.30 3800g/54cm 9 hónap 7 nap 09.máj
Pindur Dani 2003.10.21 3120g/55cm 9 hónap 16 nap 21.júl
M.Sylvy Márkó 2003.10.10 3250g/53cm 9 hónap 27 nap 25.ápr 31.máj
Brigi Zsófi 2003.10.01 3200g/51cm 10 hónap 5 nap 15.máj 22.jún
DZita Ferenc Mátyás 2003.09.29 3200g/51cm 10 hónap 8 nap 03.dec 27.dec
</pre>
ini

Köszi az érdeklődést. Épp most vagyunk túl egy vírusos torokfertőzésen, amit akár az utcán is elkaphattunkKép Láz, fájdalom, gyengeség, bágyadtság, nyűgi stb.Kép
De most már jobb.
Remélem, Ti jól vagytok!

Puszi!
Victoria

hello!
Mi is betegek volzunk, nátha, köhögés.Oli lázas is volt, de szerintem azért mert egy hete bújt ki az első, ma második fogacska. Vagy nálunk is virus? Talán nem, mert a férjem nem kapta el.

puszi
ini

Sziasztok!

megjöttünk a nyaralásból, hipi-szupi csudijó volt! Hulla vagyok, majd holnap beszámolok, de már visszaolvastam ám! Hiányoztatok! Ízelítőül íme egy kép félvér Rogács Vencel királyfiról. Az egyes számú hangsúly a barnaságán van, de vessünk egy pillantást a cuki fogacskákra is /kettő van,csak ezen még az első látszik jobban/, és végül de nem utolsó sorban kéretik megcsodálni a gyönyörű,világító kék szemeket a seprűszempillákkal !!!!!!!!!!! És a nyaralás majdnem olyan csodás volt,mint a kisfiam!

http://www.babanet.hu/album/main.php?album=2126&page=4&image=66466

Bocseeeeeeeeeee, de úgy fel vagyok dobódva!

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Buksi
kisbuksi

Sziasztok,
megjöttünk a nyaralásból, hulla vagyok, mert még egy Libero napot is beletettünk a végére ma délután. Judit, azt hiszem, téged láttalak, de csak messziről, de túl nagy volt a babakocsi-rengeteg kettőnk között, hogy átfurakodjam magam rajta.
Nyaralásról majd holnap mesélek, mert most hallo, megjött apa anyukámmal, csak egy gyors info, hogy aki Cora környékén jár, érdemes bemenni, olyan szuper kis nyári cuccokat vettünk ma Dorkának, mindent levittek 2-300 Ft-ra 1200-ről, csuda jó! Magunknak is vásároltunk ilyen árakon.
Mennem kell, ígérem, holnap jövök.
Pusz
Szilvi

Kép
Kép
szilvih

Sziasztok!
Ez édes volt. Szilvi és Buksi is hulla Kép, és nagyjából ugyanúgy írtak Kép

Buksi!
Vencel nagy hódító lesz. Micsoda szempillák, még egy kislánynak is javára válna!

Most megy az irigy irigy tőlem, mert mi nem megyünk nyaralni. Most anyagi okai vannak a dolognak, mert Lilivel tudnánk menni.

Holnap leszünk fél évesek!
Hogy repül az idő. A héten viszem 5 hós oltásra is, mert a doktornéni most jött haza nászútról. Kép

Puszi: Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi

Sziasztok!

Tényleg nagyon hasonló hangvételű levelet kaptunk a két "nyaralótól". Én is jót mosolyogtam rajta.

Buksi: Vencelke tényleg nagyon édes az egy fogával meg a gyönyörű szemeivel!

Bogi: oltáshoz sok erőt, remélem minden rendben lesz és nem viseli meg Lilit a szuri.
Elhiszem, hogy szomorú vagy, mert nem mentek nyaralni. Tavaly mi sem voltunk és ez lelkileg engem nagyon megviselt. Mármint az, hogy nem tudtunk egy kicsit sem kikapcsolni....
Az idén már más a helyzet, én gondoskodtam róla, hogy máskor ilyen ne orduljon elő. Párom szülinapi meglepije lesz, hogy aug. utolsó hetében egy hétre szállást foglaltam és bejárjuk Pécset és környékét. Még mit sem sejt a dolgoról az illetékes, remélem összejön a meglepi.

Múlt héten nagyon lefáradtam a két gyerkőccel, szombat este visszaadtuk a szülőknek a "kölcsöngyereket" és most pihenem a "fáradalmakat".

KÉpzeljétek, kaptam a barátnőmtől Zsófi részére Esberitox cseppet. Ez egy nővényi kivonatokból készült csepp, aminek immunrendszererősítő hatása van. Ismeri ezt valaki? Állítólag nagyon jó. Barátnőm gyermekei sokkal ritkábban voltak betegek, miután szedték a cseppet.

Zsófi engem követel, puszi mindenkinek és kellemes hetet.
Zsófi és Brigi
hálósipka

Sziasztok!

A mérsékelten lelkes fogadtatás ellenére jelentkezem Kép Kép Kép

Szóval böcsülettel visszaolvastam,jegyzeteltem, és megpróbálok reagálni is.

Először is a nyarlásunkról. nagyon szupi volt, Hajdúnánáson voltunk egy tündéri nyaralóban anyósék,anyukámék,meg mi. Igazából az volt a fő szempont,hogy semmiféle házimunkát ne kelljen végezni /még egy teavizet sem raktam fel Kép/,és néha lepasszolhassuk Manót az ősöknek. Így egész nap úszás, szauna, masszázs, romantika, meg persze zabálás ezerrel. De ennyire vágytam. Vencel nagyon csípte,bár teljesen felborult a napirend mind a kaját,mind az alvást illetően. Úgy látom, neki még az a nagyobb öröm,ha hazajövünk,és minden visszaáll a régi kerékvágásba. Amúgy továbbra is egy tündér baba, képzeljétek ma 10 napja,hogy egyszer sem sírt. Igaz, nincs is rá különösebb oka, még a foga is könnyen kibújt,csak szerintem azért ez ritka. Persze dühöng néha, meg kiabál, veszekszik, de többnyire vigyorog. Mindenki nagyon csodálkozik,mennyire kiegyensúlyozott. De ezzel be is fejeztem az ömlengést. És akkor most megpróbálok hozzászólni mindenféle sisztéma nélkül Kép

Judit!

Először is jól megkésve: BOLDOG NÉVNAPOT! És küldök Neked egy ilyet: Kép a repertoáromból. Amúgy merre vagy? Dolgozol vagy sportolsz? És mi ez a munka dolog? És mikor tollasozunk akkor? És leginkább pakolgasd csak fel a lányod tündéri képeit!

Orsi!

Jópofa lehet ez a fogmosás! Amúgy milyen fogkefét vettetek neki? Ez az alvás téma tényleg húzós,én is a rendszerességre esküszöm, bár a saját életemben nem működik, a babák nagyon igénylik. Vencel az éjszakai 11 órás alváson túl napközben is alszik kb. 5 órát Kép kiságyban, altatás nélkül. és egész egyszerűen csak figyeltem, hogy növi ki az ölben alvást,és melyik az apont,amikor szépen letehető nyügi nélkül. Persze ez a sablon sem húzható rá minden babára, mint ahogy sok más sem Kép

Tünde,

Mi a fene ez a liberós teknős? Mi mindig Liberót használunk, de semmiféle teknőssel nem találkoztam. Amúgy a pelenkára írt súlyt ne nagyon nézd,mi 6kg-os kora óta használjuk a 7-14 kg-ig pelust,mert az a combméretünknek megfelelő. pedig nem vastag a combja. Hol a kép a titokban megkopasztott Kittibabáról?

Manga,

Hát háromszoros hurrá Révfülöp fejlődésének, most már aztán nincs kifogás! Szerintem örülj,hogy Matyika elvan másokkal,eljön még az ideje annak az "anyunélkülsohasehovaegylépéstsem" korszaknak, addig is élvezd ki,hogy ennyire nyitott és érdeklődő. Járóka: biztos kell? A lakás olyan izgalmas,és egy-két átpakolással és biztonsági intézkedéssel bababaráttá válik Kép

Bogi,

Nagggggggyon jó ez a honlap! Gratula! Azért 100%-ig ne bízz ababn,amit a gyártó javasol,láttam már ananászt 6 hónapos kortól ajánlani,meg egyéb finomságok Kép

Rebi,

Hozzátápi ügyben én is a legszigorúbban járok el, még mindig csak ott járunk ,hogy 10 órai szopi után egy kis őszibarack, vagy alma, vagy alma-barack, vagy barack-alma Kép A héten próbálkozunk a meggyel.

Ini,

Gratula a fogacskákhoz! Ha gondolod házassági évfordulóra Lízingelheted a múltkori vetélkedős-éttermes ötletemet,ha jól emlékszem,tetszett Neked. Persze csak ha van időd az örökmozgó mellett Kép

Brigi!

Tök jó,hogy a barátnőd és babája már otthon vannak. Lehetne egy kicsit bővebben erről az Esberitox-ról? Én immunrendszererősítésre még csak Echinacae homeobogyót használtam,bevált.

Na most léptem,mert még normálisan ki sem pakoltam.

Ja! Voltunk egy játéknagykerben,vettünk ezer féle játékot Venculának. A kedvence az a színes lépcsőn leguruló rugó,nem tudom mi a rendes neve,biztos emlékeztek rá.

Puszi:

Buksi

Boró!

Neked azért nem írok,mert már régesrég elvesztettem a fonalat,hova mentek,nem mentek és mikor Kép
kisbuksi

Szisaztok!

Enyhe sárgaságban szenvedek... olvasva a nyaralásos történeteket Kép.. mi idén sem jutunk el sehova... kezdem megszokni Kép (a 3 évvel ezelőtti "nászutunk" is egyre csak halasztódik...)

de jó olvasni, hogy másoknak azért sikerül.. nem is akárhogy Kép

Kisbuksi
Azért megnyugtat, hogy más is szigorított hozzátápit folytat.. nem én vagyok kakukktojás Kép
Ha érdekel, mesélek egyszer arról, mi mit-hogy-mikor vezettünk be... (pl. sokak megdöbbenésére a krumplit csak majd' 1 évesen kaphatott először Csengus...)
... úúúgy elszomorodtam... péntektől Levivel hivatalosan kezdődhet a hozzátápi.. pedig csak most született... Kép KépKép .. (majd még eldöntöm, hogy melyiket érzem igazán Kép) .. egy biztos: a legkényelmesebb időszaknak vége Kép
Vencel.. egyszerűen tünemény KépKépKépKépKépKép

.. a talis feliratozással még sehogy sem állok... Kép .. majd egyszer... Kép

üdv
Rebi

rebi

Sziasztok!

Boró, igen, ez nekem is eszembe jutott, azért vásároltam inkább fél kézzel, mielőtt valaki beszólt volna. Remélem jól nyaraltok!

Ines, gratula Olinak a fogacskához!

Jaj de jó olvasni ezeket a nyaralásos beszámolókat. Kép Hát mi nem tudom mikor jutunk el valahova, a páromat olyan nehéz kimozdítani. De mivel dolgozik a 20-ai hétvégén, úgy döntöttem, hogy anyukámmal, bejárjuk a vidéki rokonságot. 3 unokatesómnál is nemrég születtek babák, bemutatjuk egymásnak a gyerkőcöket. Kép

Rebi, "szüléskor a nőnek min. még 2 kezének kellene kinőnie", ez nagyon igaz. De néha még az sem lenne elég. Kép
Mi a gond a krumplival? Bár még mi is csak kóstolgatásnál tartunk, nem vagyok annyira benne a dologban, de ezen én is meglepődtem. Úgy tudtam a gyümik után már jöhet a krumpli is.

Kisbuksi, Vencula egyszerűen gyönyörű! Szupi ez a kép! Kép
Liberós teknőst majd lefényképezem. Nem tudom miért, de már az első hetek óta kapjuk a leveleket a Liberótól. Egy kérdőívet kellett kitölteni, meg kivágni figurákat és küldték. Pedig csak összvissz 2x használtunk Liberót. Most felváltva használjuk a Pamperst és a Babylovet, szerencsére már nincs gond.
Annyira azért nem kopasztottam meg Kitti babát. Kép Csak a végét vágtam le a nyakánál. Kép, majd később, mostanában megint nem sikerül beállítani a gépet.

Bogi, gratula a félévesékhez! Drukk az oltáshoz!

Tegnap mi is voltunk az Állatkertben. Nagyon sokan voltak. Kitti jól viselkedett, hangját sem lehetett hallani, nézelődött, igaz nem az állatokat, hanem inkább a kerítést, meg minden mást. Kép Most még nem tudta értékelni, de azért jót sétáltunk. Hazafelé meg éppen beszálltunk a kocsiba, akkor kezdett esni az eső.

És mára nekünk is kibújt a második fogacska! Most már ezt is lehet érezni. Pár napig azért volt néha nyűgi. De ez a Chamomilla bevált. Az jutott még eszembe, hogy a babamasszázson mondták, hogy az arc masszírozásnál van egy olyan rész, ami jó fogzásra. A hüvelykujjakkal kell mosolyt rajzolni a száj fölé és a száj alá. Ezt szoktam még csinálni néha, és látszik, hogy jólesik neki.

Pusza,
Tünde
rtünde

SziasztokKép

Judittal összefutottunk az Állatkertben és invitált, hogy nézzek vissza hozzátokKép

Kisbuksi!
Vencel albumát néztem és el vagyok ájulva milyen gyönyörű az a gyerek!!!!KépKép

Rebihez csatlakozom, mi sem nyaralunk már évek óta, és ez így a második gyerek miatt csak halasztódni fog, de nem is bánomKép

Judit!
Lénától egyszerűen el voltak ájulva a barátnőmék is!!!Kép Meg mi isKép Gyönyörűséges a lányKép

Ne haragudjatok, visszaolvasni nincs nagyon időmKép
Valaki a galéria alatt hangos Prrr-prrr és hééégeee kiáltásokkal jelzi, hogy jöhetne mán a dinnyeKépKép

PUSZI!!
mindenkinekKép
Emő+Csöpp

hicudzsi

Szasztok!
Buksi,Szilvi!
Örülök, hogy jó volt a nyaralás. Mi is készülünk, 21-én megyünk egy hétre megint a zalába.

Buksi!
Vencel gyönyörű! Kár, hogy Hanna idősebb nálaKép

Az ötletet szívesen lizingelem, remélem nem magsa költséggelKép
Leírnád mégegyszer pontosan? Én valószínűleg, ha megcsinálom, akkor a lou-lou étterembe mennénk. FranciaKép

Tünde!
Hannát igazából tavaly sem kötötte le az állatkert, akkor 1és1/2éves volt. Idén már úgy éreztük, hogy érdemes volt elmenni. És sokat mesél róla, hogy a zsiráfnak milyen nagy a nyaka, hogy a macinál borzasztó büdös volt.

Rebi!
Szerencse, hogy itt keszin nem olyan szigorú a plébános. A régi plébános nagyon az volt, azért sem tartottuk itt az esküvőt. El sem mentünk hozzá, mert a híre nem volt ép jó.

Tali mikor lesz? Mi 21-28-ig nem vagyunk. Ettől függetlenül lehet akkor, csak akkor mi nem tudunk menni, peddig most már szívesen személyesen is megismernélek benneteket.

puszi
InesKép
ini

Sziasztok!

Hicu!

De jó,hogy benéztél, megtehetnéd gyakrabban is! Köszi a dicséretet,de azért magatokról írhatnál bővebben, mert tök jó,hogy megtudtam,hogy van galériátok,de ennél többet szeretnék tudni Duduról és Csöppről. Milyen úgy babát várni,hogy már van egy nemrégen született is? Kép Mizu Szőnyi háza táján? komolyan mondom,rendesen hiányoznak a vele való dumálások Kép

Rebi!

MINDEN érdekel a hozzátápival kapcsolatban! Én egyenlőre ezt követem : http://www.otlettar.try.hu/
, ez tűnt a legszigorúbbnak a találtak közül, ugye még a legelején járunk. Tényleg! Mit tudsz az áfonyáról? Néha,ha nem vagyunk itthon, valamivel egyszerűbb üveges gyümit adni,és mivel csak Hippet használunk,ez nem könnyű,mert az alma-barack mellett nem találtam megfelelőt. Az áfonya-alam fordult még meg a fejemben,de nem szerepel a listámon, Te hátha tudod,mi a helyzet vele. De minden egyéb infónak is nagyon örülnék,legfeljebb ha a többiek agyára megyünk, folytatjuk magánban Kép

Tünde!

Mi is sok levelet kapunk a Liberótól, csak ezek szerint kicsit felületesen olvastam KépMég a kérdőívre is emlékszem. Mi amúgy nagyon elégedettek vagyunk velük, pl. a koraszülött babáknak ajándékba küldenek egy karton /kb. 12 csomag/ kereskedelemben nem található koraszülött pelust. Ez nekem nagyon szimpi gesztus. Állatkert: mi Szegeden voltunk Vencellel,és a strucc tetszett neki nagyon, az volt a számára leginkább abnormális Kép

Ini!

Neked ekkora lányod van??????? Nem semmi Kép persze,hogy leírom a "mi" ünneplésünket,sőt priviben elküldöm a feladatokat,bár abszolút személyre szabottak, hátha ötletet tudsz meríteni belőleKép

Talit akarok!

Puszi:

Buksi
kisbuksi

SziasztokKép
Ini!
Gyönyörűek a gyerkőcökKépKép

Buksi!
Nehéz egy picitKép Kevesebb időm is van a netezésreKép Édua nagyon édes, már két foga kint van, mindent eszik, sokat csibészkedik, hátrafelé kúszik, feltérdel, szóval nagyon ügyiKép
A babakocsiban is állandóan megfordulKép
Most sajna éjszakázott így egy picit le vagyunk amortizálódvaKép

Csöpp-pel holnap megyünk szeretett SzőnyinkhezKép Sajna rá még kevesebb időm jut, csak az esti csöndben tudok beszélgetni vele egy keveset. De könnyebb lesz ha mozogni fog márKép Még egy picit olyan hihetetlen a dolog.
Ezen a héten Édua keresztelőjét intézzük (már hetek óta járunk oktatásra meg egyebek, csak a ruha meg az étel kerül beszerzésreKép)
Ahhoz képest, hogy csendes családi ünnepet csinálunk rengeteget kell készülődniKép

Mi is voltunk Libero naponKép Édua imádja az ÁllatkertetKép Mutogat a tigrisre, macira, tátott szájjal nézi a denevéreketKép MegzabálomKép
Ezezn a héten is muszáj kimennünk (már 2x voltunk)Kép AZ Akvárium a kedvence, úgyhogy itthon islesznek halakKép

Húú most ennyi gyorsan rólunkKép
Írjatok, hogy olvashassakKép (Asszem csak egy hetem van az ittlétre, mielőtt visszajön az aki miatt elmentem:S:S:S)

Beteszek állatkertes képetKép
Millió puszi!
Emő+Csöpp

Kép
KépKép

hicudzsi

Buksi!
Akkora hülyeség a Hipp részéről az áfonyás meg van oylan is ami joghurtos!!!
Mi Kecskemétit adtunk meg Univert a gyereknek. A kecskemétit a HIPP gyártja, ugyanis amegveték a nevetKép

hicudzsi

Kecskemétit és megvették...
Kép
Tiszta dinka vagyok maKép

hicudzsi

Hicu,
De jó, hogy feltettél képeket Éduáról! Azok a göndör fürtökKép Nagyon kis édes!
Ugye felteszel UH- s képet majd Csöppről is?

Vic
Victoria

SZia!!Kép
Te is visszajársz ide???
Ez jó!!!Kép

Persze, holnap megyünk UH-ra (tarkóredőmérés) és arról majd teszek felKép

Olyan fura, hogy megint kezdődik elölrőlKép
Veletek mi van???
Este jövök vissza legközelebb, addig írj valamit magatokról!!!

hicudzsi

Sziasztok!
Emő!
Nagyon édes!
a 2.terhességnél nekem olyan lelkifurdalásom, volt, hogy nem tudok annyit foglalkozni a Olival, mint Hannával. Viszont amikor a Hannának énekeltem, azt viszont rengeteget mai napig is, de már Hanna is, akkor legalább Oli is hallgatta.

Buksi!
Köszönöm, hogy segítesz, várom a mailt.

Aki tápszert már használ az segítsen! Kezd apadozni a tejci, ki milyet használ?

puszi

Ines
ini

Buksi!
Ide szeretném a férjemet elvinni. Mi elég francia örültek vagyunk. A 30.szülinapjára kapta a meglepi párizsi utat. Annyira vágyom vissza.
Talán jövőre.
http://www.eszemiszom.hu/e.asp?R=272
Ines
ini

Sziasztok!

Ini!

Én francia szakon végeztem, szerinted mennyire vagyok francia őrült Kép? Én négyszer voltam Párizsban /minden évszakot kipróbáltam Kép/ és imádom! Ez az étterem nagyon szimpi, szerintem kipróbáljuk! Bár nekem ha már Párizs,akkor kis kiülős hely,kockás terítővel,péksüti+kávé és újság Kép,de a reggeli nem annyira nyerő házassági évfordulóra Kép Kép Kép A mailt igyekszem küldeni, csak ma apa dolgozik a gépen,éppen csak bekukkantottam.

Ja! Szerintem a "kezd apadozni a tejci" az még az a kategória,amikor érdemes fejni,fejni,fejni, szoptatni,szoptatni,szoptatni és hinni benne Kép Én ezt tenném a tápszer előtt.

Hicu!

Mekkora ez az Édua!!!!! Én kapásból vagy három évesnek nézném. Szerintem azért nem vagyunk olyan sokan errefelé, hogy két turnusban irogassunk Kép ,nem kell mindenkire reagálni,szépen ellehetne itt mindenki egymással,vagy egymás mellett Kép De nem akarok agitálni, csak megörültem Neked. Várjuk,mi volt az Uh-n!!!

Akkor ezek szerint Dudu mindnet eszik,csak áfonyát nem Kép Én kitartok a Hipp mellett,mint mondtam, vegyészmérnök sógor vizsgált be ilyeneket, és arra szavazott. Ez persze semmit nem jelent,a többi is biztos finom, ez legyen az én "hóbortom" Kép

Vic,

Neked is örülök ám, lécci vedd komolyan Hicu felszólítását,és estig számolj be!

Puszi:

Buksi

Kedves többiek! Merre csavarogtok?
kisbuksi

Sziasztok!
Most írom másodszorra, mert véletlenül kiléptem.

Buksi!

Én 3-szor voltam, az ősz kivételével az összes évszak. Minegyiknek van egy varázsa. Talán jövőre az 5. évfordulóra megismerjük az őszi Párizst is.
3 éve csináltunk egy francia riviéra útat. Gyönyörű volt, de egyet nagyon bánunk, hogy a Provance-ba nem töltöttünk el több időt. Avignon, Aix-en-Provance egyszerűen bámulatos. Utána meg tűztünk le a riviérára, ami nem volt oylan varázslatos számunkra. st.Tropezbe csináltunk egy hajókirándulást, a tengerről megmutatták a sztárok villáit, na meg persze a csendőrőrs előtt lefényképezkedtünk. Nizza viszont már egy élmény volt, az óvárosa, a bolhapiaca egyszerűen lenyűgöző. Grasse is szép volt nagyon. A Provance-t bejárnám. Ami minket még nagyon érdekel az atlantik partja.
Amit még azon az úton nagyon elszúrtunk, hogy a kempingek keresésével elmúlasztottunk egy pár természeti szépséget, mint Casses-t.(lehet, hogy nem így kell írni).
Szóval francia mániánk az van bőven és nem akar nyugodni.
Valóban néhol egy húron pendüünk. Meg kéne tanulni franciául. Míg itthon vagyok és van "időm".

puszi

Ines
ini

Szijjasztok! Kép

Bekukk, mert csütörtök reggel irány Balcsi. Kép
Anyós mamánál nagyon jó volt. Lányzó nagyokat evett, aludt és a nagy hííííííír:
AUGUSZTUS 5-e ÓTA EGYEDÜL ÜL MINT A CÖVEK! KépKépKép
Ez nekünk hatalmas hír, merthogy forogni is kb. 6 hónaposan tanult meg. Szóval Liliána nem kapkodja el. KépKépKép

Lányom nagy érdeklődést mutatott a botanika-kertészet iránt. Bőszen szedegette a füvet és kapargatta a földet. Kép

Először voltunk együtt étteremben és kihasználva az új tudományt (ülés) már sportkocsivá átalakított babakocsijában ücsörögve fogyasztotta a petrezselymes krumplit a mutatóujjamról. Kép

Nálunk jól megy a hozzátápi. Kint a telken Maminál megkóstolta a paradicsomot, szilvát (imádja!!!), sóskát is most evett először. Ínyenc a csajszi. És egész jól kicombosodott. KépKépKép

Ma megvettük neki az etetőszéket (egyszerű, műanyag összecsukható Brevi), egy órán keresztül ki sem tudtam belőle venni, bőszen ütögette a tálcáját és megvizsgálta mindenhonnan a széket. Ja és vettünk neki egy kicsire összecsukható, könnyű sportkocsit, mert amilye van, az nagy helyet foglal a kocsiban. És mi sokat megyünk. Ja ezek finanszírozása Anyós mama által történt. KépKépKép

Boróka
Hatalmas gratula a Vőlegény fizikumához. Kép Ügyes pasi!

Kisbuksi
Vencel csodaszép, és az a fogacska. Örülök, hogy ilyen kis "hepin" tértetek vissza a nyaralásról. Kép

Hicu
Éduának hihetetelenül szép haja van. Olyan izgalmas lehet várni a következő bébit. Kép

Vic
Vírus Kép. Szörnyű, hogy nyáron sem lehet tőle menekülni.

Na most megyek, mert nemsokára fürdetés.
Sok pusz nektek és a nagybabáknak.
Noémi

Ui.: Ja mensi még mindig sehol, már 80 napon túl vagyok. Majd megyek dokihoz augusztus végén... vicces ez a korai "klimax" Kép
noémi

És pár kép az elmúlt hétről:

Kép

KépKép
noémi

Kedves Noémi!

Nagyon édes ez a kis nőci,és szívből gratula az új tudományhoz Kép. Nagyon szépen kérlek,ne hidd,hogy el akarom venni az örömödet, vagy rosszindulat beszél belőlem, azért írom ezt le Neked,mert sajnos elég sok szakirodalmat olvastam erről,és sok gyógytornásszal kerültem kapcsolatba. Szóval nagyon jó dolog, hogy ül a baba,de a legjobb megvárni azt, amíg magától felül. Ez általában mászásból következik vagy kézzel oldalra,vagy egy térdelésre hasonló pózban. Ha jól értelmeztem, Liliánát inkább még csak ültetitek, ha nem így van,bocs,hogy félreértettem. Szóval az o.k., ha alkalmanként a kocsiban ,vagy etetőszékben ül néha,de figyeljetek oda, hogy nehogy mondjuk rászokjon,hogy ülve játszik, mert utána egyre nehezebb hasra rakni,és így késhet ,illetve kimaradhat a kúszás-mászás,ami nagyon fontos mind a mozgásfejlődés szempontjából, mind a későbbi tanulási zavarok elkerülése miatt /jobb-bal agyfélteke összehangolása, vagy ilyesmi/. Remélem nem veszed soraimat okoskodásnak, mert tényleg csak meg akartam Veled osztani ezt Kép

Mensi: nekem még egyáltalán nincs,bár párszor már azt hittem, majd mégsem Kép Nem lehet,hogy csak beköszönt ijesztgetni, aztán látta,hogy nem vagy ijedős Kép Akkor mégsem kistesó ? Pedig már beleéltem magam Kép

Ini!

Hú,jó kis helyek! Én nem ilyen népszerű helyeken jártam, volt három hét Tours és környéke, egy hónap a Pireneusokban egy kis faluban Lourdes mellett,és egy másik hónap Clermont-Ferrand mellett. Többnyire tolmácskodásból adódó helyzetek voltak, meg egy jutalomút Kép De lassan nyithatnánk egy franciás topikot,mielőtt a többiek megunják Kép

Jó éjt mindenkinek!

Hicu! Na mi van??????????

Vic,lécci-lécci

Puszi:

Buksi
kisbuksi

Halihó!
Nagyon húzós volt a napunkKép

Megpróbálok majd írni reggelKépKép

Buksi!
Nem tudtam, hogy ajánlást kaptál a Hipp-pel kapcs. ezesetben teljesen megértem a dolgotKép

Most mennem kellKép
PUSZI!!!

hicudzsi

Szisztok!

Hicu!
Remélem a rosszulétek messze elkerülnek Téged. Szerencsémre egyik terhességemnél nem voltam roszul, csak az első 3 hónapos álmosság. De szerencsémre a Hanna akkor átállt arra, hogy reggel 8-9-ig alszik. Oli ellenben már 7 örül ébredezik.

Ezt nem tudom, hogy fogjuk megoldani a mostani nyaralásnál, m,ert eddig mindig apartmanban voltunk, most meg egy fogadóban, ami egy szobát jelent. Mindenki jkorán kell majd.

Buksi!
Elfogott a vágy Párizs után. Annyi minden van, amit még nem néztem meg. Legközelebbiu úton nagyobb hangsúlyt fogunk fektetni a gasztronómiára és az eldugott pici utcákra, boltocskákra.

Puszi

Ines
ini

Sziasztok,
Köszönjük az érdeklődést, nagyon jólesikKép
Mi elvagyunk, növünk, mint a bolondgomba, 72 cm, és 7450 grammosak vagyunk. Mármint a Dorci, mert én valamivel többKép Habár a családi diétánk során fogytam 7,1 kg- t, de nem éhezéssel, hanem odafigyeléssel.
Dorci továbbra is egy kis angyalka; nyugis, nem sírós, nagyokat nevet, sikongat örömében, szépen játszik egyedül is, beszélget a haverjaival. Továbbra is a Bohócka az alvóstárs. Alvás előtt (1/2 8-8 körül) bírkóznak egyet, aztán átölelik egymást és már alszanak is reggel 1/2 7- igKép Reggel 8- kor már megyünk is sétálni, mert akkor még nincs az a rekkenő hőség.
Papájával is már van közös nyelvezetük, ami csak az Övéké, és a szokásos késő délutáni nagy sétáink közben hatalmasokat nevetnek együtt, csak úgy visszhangzik az egész utcaKép
Vannak "szavaink" is, amiket már tudatosan használunk, habár egy szó több dolgot is jelentKép De a mama az csak én vagyokKép A Papa pedig egy suttogós "Pa"Kép
Bővebbet mindig ide szoktam írni (akit érdekel):
http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/cgi-bin/show.cgi?tpc=283&post=334200#POST334200

Mindig nézegetem a babócákat, olyan jó látni, ahogy napról napra cseperednek; olyan szépek, ki ezért, ki azért. Ilyenkor nosztalgiázni is szoktam, hogy "amikor még pocakosok voltunk"Kép

Én sem vagyok még nagylányKép Pedig már 2 hónapja mindig azt érzem, hogy akkor majd most. De nemrég voltam dokinál, és minden rendben.

Üdv,

Vic
Victoria

Sziasztok!

Csatlakozom a kislány klubba, bár én is sokszor érzem, hogy fájdogál a pocim. De élvezzük még egy kicsit a helyzetet!

Ines
ini

Sziasztok!
Ti elraktok barackot télire a mélyhűtőbe? Én most turmixoltam össze és kicsi műanyag dobozokba tettem. Egy kis doboz, egy barack.

Ines
ini

SziasztokKép
Ini!
Hát igen, nekem is nagy a lelkifurdalásom, de ma látni fogom megint Csöppet és így hátha kicsit több időm lesz ráKép

Mi BEBA HA/AR tápszert használunk, ezt nem bukta ki sosem és elég laktatóKép

Kisbuksi!
Persze, teljesen igazad van, szerencsére sokan vagyunk erre és akár el is kerülheti az embera zökkenéseketKép De sajna nekem nagyon rosszul estek a rosszindulatú beszólogatások és megjegyzések és mérlegeltem, hogy megéri-e ez nekem vagy semKép De már nagyon hiányoztatok és így jó jönni és "látni" titeketKép

Sajnos rosszullét volt, de most már múlikKép

Noémi!
Csatlakozom Buksihoz, ha magától nem ül akkor az ültetés fölöslegesen terheli a gerincét! Persze ha babakocsiban vagy hordozóban ül az jóKép
Csodaszép a lányzóKépKépKépKép

Vic!
Dorka nagyon ügyesKép GratulálokKépKép

Ini!
Mi nem rakunk el semmit, én lusti vagyok:9 Na meg ha van itthon valami gyümölcs azt pillanatok alatt bepakolják az itthoniak (Dudu és az apjaKép)
Van erről is pár édes képemKép Majd csinálok albumot és felteszemKép

Nemsoká indulunk a dokihozKép Úúúgy izgulokKép

Milllió puszi!
Emő+Csöpp

hicudzsi

Sziasztok!

Emő!
Én is lusti vagyok, de őszíntén szólva fél percembe sem került. Mikor csináltam Oli tízórai gyümölcsét, akkor még kettőt összezlutyáltam. Holnap is kettő és......

Drukkolok a dokihoz. Hol fogsz szülni?

Ines
ini

Buksi!
már várom nagyon a mailt. Annyira, de annyira kiváncsi vagyokKép

Ines
ini

Sziasztok!

Hicu, Vic de jó hallani rólatok! Én nem akarok beleszólni a nézeteltérésekbe, de tényleg olyan jó hallani régi ismerősökről. Legalább néha-néha írjatok! Kép

Ines, édes lehet Hanna az állatkerti élményekkel, remélem legközelebb Kittinek is jobban fog tetszeni.
Igaz, hogy már láttam ezt a képet, de most is el vagyok ájulva, annyira édesek a gyerkőceid. Kép
A DM-es kupon odaért?
Kislány klub? Kép Akkor én is jelentkezem, és igazad van, élvezem is a helyzetet. Kép
Én sem fagyasztottam még barackot, inkább frissen esszük. Pedig tényleg jó lenne télire.

Buksi, itt az ígért kép, bár ez sem a legtökéletesebb. Kitti éppen alszik a teknőssel. Közben kicsit megkopasztottam elől is, de ugyanúgy izzad.

Kép

Tényleg rendes volt a Liberótól, hogy ajándékba küldtek pelust.

Megnéztem ezt a hozzátápis oldalt. Most lehet, hogy hülyeséget kérdezek, bocsi érte, de ez a rizs és kukoricapehely milyen? Olyan, mint a müzlik? Vagy van külön gluténmentes baba pehely? És azt hogy adom a gyereknek? Mert, hogy tejben nem áztathatom fel.

Noémi, csuda édes Liliána. Az a huncut mosoly! Kép Annyit változott a nyaralás alatt.

Ma kimentünk a piacra. Inkább a páromnak kellett néhány cucc, mi csak nézelödtünk. Kitti egy darabig egész jól bírta, hordozókendőben volt, aztán kezdett nyűglödni. Én meg nekiálltam énekelni a Lencsilányt, erre elhallgatott. Aztán meg huncutkodott, mert amikor abbahagytam, nyekergett, ha énekeltem vigyorogva elhallgatott. Kép
Egyébként nagyjából nézegettem az árakat, de nem már nem olyan olcsó a piac. Tegnap voltunk az Auchanban és olyan leértékelések vannak, hogy 200-500 Ft-ért tök jó bébirucikat lehet venni.
Kitti legújabb "tudománya" a hátrafelé kúszás. Újabban lemászik a kiságy végébe és keresztbefordul. Kép

Pusza,
Tünde
rtünde

Sziasztok!

Tünde!
Még nem ért ide a dm kupon. Szerintem holnap-holnapután már itt lesz.

Már kezdem írni a karácsonyi ajándék ötleteket, sőt amit lehet meg is veszek. Főleg a Hannánál jutnak eszembe a dolgok. Egy nagy állatlexikont mindenképpen fog kapni, ami gyerekeknek való. Nem tudom, hogy itt lehet-e kapni, de németet már találtam. Neki végül mindegy, hiszen kétnyelvű.

Vehettem Hannánál elő a tavalyi rövidnadrágokat, mert pelus neki már nem kell, csúsznak le a nadrágok.

Olinál sem kell sok oidő már a mászáshoz. Állandóan megharapja az orromat, most már nem vicces, hogy van két foga. A hajamba úgy kapaszkodik, mint más a buszon.

puszi

Ines
ini

Sziasztok!

Egy rémálom van mögöttem, koccantunk az autónkkal Kép Nyugi,semmi komoly nincs,senki nem sérült,tényleg "csak" egy koccanás,de utána órákat vártunk rendőrre rémes társaságban, szóval kész vagyok teljesen. Vencel hozta a formáját,végigaludta az ügyet Kép Holnap jelentkezem, most bedöglök az ágyba reggelig Kép

Buksi
kisbuksi

Buksi!

Örülök, hogy nem lett baj, gondolom a kezed-lábad remeget utána.
Irigyellek, hogy reggelig ki sem bújsz az ágyból. Én kb. 3-szor kellek éjszaka a két gyerkőchöz.

Ines
ini

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?