Hűűűűű Dolli!
Megy ezerrel a drukk, hatalmas kalappal!
De szerintem ügyes csajszi vagy, nincs miért aggódni!
Rohadék eső tényleg ne essen!
Sütikét nagyon köszi, Apiék betúrták!
Nagy volt a kísértés, meg nagyon rosszúl éreztem magam, hogy dolgoztál vele és én nem eszem belőle!
Linike! Remélem holnapra meggyógyul Lilibaba!
Mi Hajnival tutira lenyomunk egy Béres Alexandra tornát!
Hajnika mikor lehet Érted menni?
Többiek is jöhetnek ám!!!! Nem zártkörű a party!
Anett, Gabi Ti nem jöttök át?
Mimit felhívom, hátha jönnének Ők is!
Lini! Nem erőszak a disznótor, de pl. pénteken is átjöhetsz, Apa korábban itthon van így ha fél 6-6 felé jösz, akkor simán hazaérsz fürdetésre!
Azért nem mondom, hogy gyertek alvásidőben, mert Andival mi is belefutottunk egy ilyenbe!
Kitalálta, hogy úgy jön, hogy jó fáradt legyen Zsombi és majd útközben elalszik és meg tudom masszírozni!
Ebből az lett, hogy nem aludt el Zsombi, persze brutál fáradt volt, így 1 óra üvöltés és hiába való altatás után végül egy szavacságyon maszíroztam Andit, miközben mellette feküdt Zsombi!
Muris volt, de nekem tropára ment a hátam, és elment vele az egész délelőtt!
Főleg, hogy ki sem lehet számítani, hogy mikor tudtok indulni babácskával!
Max azt lehetne, hogy ha többen jöttök valakivel megbeszélitek, hogy vigyáztok a másik babájára 40 percet és akkor le tudunk menni szalonba!
Vagy max azt tudom még felajánlani, de ez elég genyó dolog,
hogy ha beválalósak vagytok és elkezdjük a masszázst úgy hogy ott van a baba, és addig megy a masszázs amit a baba enged, viszont én elkérem a teljes árat!
Nekem ilyenkor le kell passzolnom Bogit, szívességet kérni anyósomtól, elvinni hozzá,érte menni, ha csak 20 percere fekszel fel az ágyra, akkor is tiszta ágynemű kell, olaj stb...
Szóval én ezért mondom hogy inkább próbáljátok Apikát befogni, én sem akarok genyó lenni, és Veletek kiszúrni!
A másik, hogy ennek az is lényege, hogy kicsit kikapcsoljatok, ellazuljatok, relax zene, félhomály, kelemes környezet, aromtarápiás olaj stb...
De még az jutott eszembe, hogy max átmegyek Hozzád, ha otthon fixen alszik Lilike! Vágülis összecsukható az ágyam, kell vigyek egy ágyneműt és egy olajat és egy relax cd-!
Ha elalszik Lili, akkor rámcsörögsz és ott vagyok 15 perc alatt!
Ezt kedden és csütörtökön tudjuk megoldani, mert akkor anyósomnál van fixen Bogika!
Húúú rohanok!