Új privát üzeneted érkezett!

Orsi! Jaja, mindjárt megy a vonatom! :)
Az időjárás jelentéstől én is beparáztam, remélem, hogy azért nem nagyon változnak a pályán a körülmények!

No tipli van! :(

Kép
Kép
tekiroll

Bakker nekem meg még nyári gumi van az autómon! :?
Csak az eső ne essen, Apa ma este átcseréli!

Valaki nem jön velem ma este úszni?
Szombaton tornára szeretnék, menni 90 perces lesz reggel 9-től!
Hajni, Te nem tudsz jönni szombaton tornára?

Csimóknak kell vennem melegebb rucikat és csizmát!

Szilvi, lehet megyek Veletek a Deichman-ba! :wink:

Mia! Hogy vagytok? Meddig van otthon Péter? Elkezdtetek már pakolászni?

Mimiéknek nincs netük! :cry:
Vendég

Jó reggelt!

Én is nézem a Szeretem a testem című műsort. Véletlenül kapcsoltam az eső adásra és annyira tetszett... :D végre nem azt sugallják, hogy csak 40 kilós csajok lehetnek szépek.

Orsi
sajna most rám is felszaladt 3-4 kiló, amitől jó lenne megszabadulni kari előtt, mert utána csak több lesz. :oops: Köszi a diétát, így leírva nem is tűnik túl keménynek, mondjuk bizti más csinálni. Hányadik napnál tartasz?

Annyira jó benneteket olvasni, mert teljesen igazatok van: ép testben ép lélek, és olyan jó, hogy valaki tud is eszerint élni. Nekem még ez nem úgy megy ahogy szeretném. :oops:

Lini
Lilinek jobbulást!

Hajni
Lement már Lili láza?

Dolli
Jó vezetést!
Igazad lehet a fejlődési ugrással, mert még most is alszik, pedig legkésőbb 7-kor kel. Igaz most volt egy órás műsor éjszaka is! :twisted:

Gabi

Kép
gabusz

Szija Gabi!

De jóóó, hogy írtál, azt hittem megint egy hónapig semmi!
Diétát hétfőn kezdtem, ma van a 3. nap!
Én azért szeretem, mert csak 5 nap és hétvégén lehet enni!(nem csak lehet, KELL)
Egyszerűbb is, hogy nincs itthon a család, meg pörgős az 5 nap ovi-suli miatt!
2 nap szünetet kell tartani utána lehet megint 5 nap!
Úszni, tornázni nem akarsz?

Elcsesztem a vonalzómat! :? Most csinálhatok újat, mert nincsenek meg! :cry:

Megyek mosok, vasalok egy picit.
Vendég

Én is kezdek depis lenni, Zsombor megint belázasodott. Néztem én hogy még mindig csúnyán köhög és nem alszik napok óta éjjel sem normálisan. Most nagy nehezen elaludt, kb egy óra nyüglődés után. Ha felkel mehetünk vissza az orvoshoz.

Orsi,
Sajnos én nem valószínű hogy tudok menni tornázni mert anyósék jönnek délelőtt, mennek Robival karácsonyi ajándékot venni a két gyereknek. Mi lett a vonalzóiddal? Nekem is pakolnom kéne de Zsombor alszik, csak vasalni tudok.

Kép[
Kép[
kostyika

Itt volt Szilvike! :D
Jó volt egy kicsit csacsogni!

Új vonalzókat csináltam, mert akartam Marcipánost is és nem fért ki! :oops:
De annyira béna voltam, egy barátnőm segített, mert össze vissza nyomkodtam mindent! :lol:
Vendég

sziasztok:)

gabusz:
Mi is Infacol-lal kezdtunk, de egy ido utan nem hatott sajnos, pedig imadta az izet es nem is tekerte a pocakjat a szel.
Utana probaltuk az Espumisan-t, az brutal c@r volt, szegeny gyerek vorosre orditotta a fejet egesz nap, igy valtottunk. Most eppen a Grippe Water-t toljuk minden etetesnel, ugy nez ki hogy mukodik. Bar vannak tole pukik, de kibirja kisebb grimaszokkal.
Koszi a linket a szelcsorol! Nem tudod veletlenul hol lehet ilyet kapni? Elkuldtem apanak is a linket :)

kostyika:
Koszi a valaszt kaka ugyben. Nalunk szerencsere minden nap van kaki, csak ezek az atkozott szelek, mindig tekergetik szegenykemet. Most is itt kigyozik mellettem, de legalabb alszik, almaban csinalja.

mangora:
Igen, az lenne a noramalis hogy a vedono ad tanacsot, de az en vedonomnek nem sok hasznat vettem idaig. Altalaban ilyen tipusu kerdeseknel a valasza az, hogy minden gyerek mas. KOSZ! Szoval egyertelmu valaszt, szemelyreszabottat nem kepes adni...

Jaj szegenykem, most olvasom a nagyidrol irt dolgot! Hat, nincs konnyu dolgod!!! Minden okod meg van ra hogy feltsd a babat, mert nem tesz neki jot semmi ilyen atrocitas. Fogalmam sincs mit ajanljak. A nagyinak talan kellenenek hangulatjavito gyogyszerek? Bar pontosan nem tudom mi a betegsege, de tenyleg kezeltetni kene valahogy.

tierno:
Jol teszed hogy nem viszed Dorcit a temetesre.
Parod miket csinal mostanaban ami furcsa? Le kene ulni vele kicsit elbeszelgetni... az ilyenkor helyre billenti a ferfiembert. :)

Orsi:
Tenyleg nagyon klassz az "egeszseg viragszirom" kep! El is mentettem gyorsan. :)

Peter 16.-ig lesz itthon, igy a koltozes utan meg lesz kis ido a kipakolasra, nem kell teljesen egyedul csinalnom. Az osszepakolast meg nem kezdtuk el, szerinem majd jovo hetfon. De mar szinte mindent kiszelektaltunk, mar csak parom irodaja es a furdoszoba van hatra, ott nem lesz sok kidobnivalo. :D (paromnal annal tobb!)

Uj vonalzok kircsik! :D a negy gyerek mind ott van. Marcipan vonalzoja: :D:D:D:D:D:D

Lini:
Lili babanak (es parodnak is) jobbulast kivanok!

kostyika:
Mielobbi gyogyulast Zsombinak!

En lelepek egy jo idore, megyunk a gyagya intezetbe felulvizsgalatra. Megnezik mennyit hulyultem az elmult masfel hetben.... :mrgreen:

:D

sünciboglya

Andika, ne aggódj én vittem haza lánykádat, csak meg akartunk tréfálni! :D :D :D
Rohantunk mint állat, nehogy kinézz az ablakon! :lol:

Beszéltem Mimianyánkkal! :D
Nincs netük továbbra sem! :( Már elvonási tünetei vannak!
Olvas minket telcsiről, de írni nem tud, mert macerás!

Krisztinek üzeni, ha legközelebb nagyinak ilyen kitörései vannak, menjen oda hozzá és ölelje meg és mondja neki azt, hogy "nem baj, így is szereti"

Lehet hogy ez a jó megoldás, de én biztosan képtelen lennék rá, mert beparáznék! :oops:
Vendég

Orsi
Nagyon jók az új vonalzóid! Marcipáné meg hatalmas ötlet! :D
Majd írd meg pénteken, mennyit sikerült fogynod kíváncsi vagyok!
Úszni tornázni jó volna, esténként el is tudnék menni. Szóval
az elhatározás már meg van, csak el kellene kezdeni. :D

Andi
Jobbulást Zsombornak!

Mia
Szélcsövet gyógyszertárban tudsz venni.

Gabi

Kép
gabusz

Sziasztok!

Mi végre mindketten meggyógyultunk. Lili olyan édes volt ma, lementünk a központba tükörfóliát venni (persze nem kaptunk :x ). Kenguruba vittem és végig mosolyogta, gügyögte az utat. :lol:
Viszont majdnem volt megint egy balesetünk. A buszsofőr mögött ültünk és majdnem belement egy autóba mert telefonált vezetés közben. Lili meg majdnem lefejelte előttünk a falat. :shock: :x Még jó, hogy ösztönössen odakaptam a kezem! Nem sok kellett, hogy ne menjek neki a sofőrnek!!!!!! :x :x

Lányok hol tudok füstölt csülköt venni? Mondtatok valahol a központnál hentest. Ott van? Mert eddig még sehol nem láttam itt Érden. :? Viszont Apa szeretne végre enni egy jó kis bablevest. :lol:

Orsi: hétköznap Apa 18 - 19 óra között ér haza, fél 8-kor meg már fürdés van, utána meg alvás. Szóval délután, este reménytelen a torna. Viszont a szombat reggel akár még sikerülhet is. :lol:
Szuper lett Marcipán vonalzója. :lol: :lol:
A pénteki bandázás nekem ok. Most is de jövő pénteken is. Csak valaki vigyen el a központtól. :lol: Bár ha jól olvastam Lini is gyalog menne????? :lol:

Kriszti: bakkkeeeer a Nagyi nagyon húzós. Pont most amikor különössen vigyáznod kell magadra. Bármikor úgy érzed beszélned kell róla ÍRD MEG IDE NEKÜNK!!!!! Mi szívesen hallgatunk ( ha máshogy segíteni nem is tudunk ) Te pedig levezeted a feszültséget. De valami megoldás tényleg kéne mert mi lesz ha megérkezik a babó? :roll:

Brigi: csinálnunk kéne már valamit nem? :lol: Ne menjünk holnap játszóházba?

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Lányok nem is meséltem, hogy egy hónapja hazaköltözött Apósom. :roll: Összeveszett a nőjével, úgy tűnik végleg. Tudom, hogy az ő háza és nekem kuss a nevem de egyre nehezebben viselem. :roll: Mosogatni nem tud maga után, a kádat nem mossa ki maga után, be nem fűt pedig tudja párom milyen sokáig dolgozik és este 8-kor már nincs érteme fát vágni. Az persze jól esik neki ha benyomom a gázt mert Lili megfagy. :roll: :x Aztán majd csak lesünk, hogy mennyi lesz a gázszámla. :evil: Bár nagy kegyessen közölte, hogy 5000 Ft-al beleszáll a rezsiba. Azzzztttttaaaaa! :evil: :evil:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Sziasztok!

Köszönöm a bíztató szavakat nagyi ügyben.

Zsand, válaszoltam a prividre.

Igazából az a legnagyobb baj, hogy ő tényleg nem tud magáról ilyenkor és utólag nem is emlékszik rá (mondjuk sok minden másra sem...). Szerencsére párom tudja miről van szó és próbál engem nyugtatni, meg megoldásokat keresni, hogy mit hogyan lehetne csinálni. Tegnap is délután bementem pestre és beszaladtam a melóhelyére egy könyvet vittem neki, és behívott, hogy beszéljünk róla, mert gondolom látta meg érezte, hogy most nagyon kibuktam. Szerintem nagyira amúgy a halottak napja sem volt jó hatással, ilyenkor rosszabb az állapota.
Biztosan valami betegség lehet a háttérben, csak sajnos nem hajlandó még a házidokihoz sem elmenni, nemhogy egy alapos kivizsgálásra. Egyszerűen nem tudjuk rávenni... Pedig tudjuk, hogy sokat javítana az állapotán, mert fizikailag nincs semmi baja.

Az ölelés, amit Mimi ajánlott az tényleg jó, csak nagyon nehéz, éppen akkor abban a szituban.
Nem tudom azt írtam-e, de utána odajött bocsánatot kérni, azért sejti ő, hogy nem kellett volna (valamire mégiscsak emlékezett, ha másért nem, hát azért, mert én bőgtem a gyerekszobába és Marcit is próbáltam nyugtatgatni). Bejött és még ő kezdett el sírni nekem, hogy neki milyen nehéz élete volt és ne haragudjak, nem akarta...

Na, ma erőt vettem magamon és elhívtam magammal a corába vásárolni, meg utána felfedeztük a parkvárosi gyerekrendelőt. Szóltam a dokinak, hogy jövő hétre itthon leszünk :) Láttam rajta, hogy jót tett neki!

És igazából tényleg az a legjobb megoldás, hogy mikor rájön a dili, akkor nem szabad visszaszólni neki, mert az csak olaj a tűzre, ezért jó az a taktika, amit Mimi ajánl, majd legközelebb kipróbálom.

Azért remélem a pici kicsit eltereli majd a figyelmét a saját szenvedéséről és egyhamar nem jön elő...
Ja, és korábban mindig párom kapta ezeket a nyakleveseket, csak az utóbbi két hétben "szállt rám"... Ezt sem értjük miért... Biztos, mert most én többet vagyok itthon.

Orsi! Torna, úszás, én pár hét múlva (talán már januárban) ha már szabad, akkor mindenre vevő leszek, csak meg tudjuk majd oldani apával :) Mert már nagyon hiányzik és tényleg nagyon igaz, amit írsz. Egy nő soha nem szabad hogy elfelejtkezzen arról, hogy ő nő (is)! Akkor, ha magaddal meg vagy elégedve, akkor sokkal pozitívabban állsz a környezetedhez is és türelmesebb is vagy! Szóval csajok, tényleg foglalkozzunk magunkkal (is) minden áron! Egy kicsit tényleg önzőnek kell lenni!!!

Más! Én most egy darabig ma vagyok utoljára. Holnap reggel 7-re kell mennünk a kórházba. Szorítsatok nekem nagyon pénteken délelőtt! És ha minden jól megy, akkor keddre talán már itthon leszünk! Majd Szilvinek küldök smst (az ő számát már elmentettem)!
Nem tudom, hogy jövök-e még este, mert még csomó dolgot el akarok intézni, hogy ne apának kelljen :)

Ha nem jönnék, akkor legyetek nagyon rosszak, vigyázzatok magatokra és a családotokra és gyógyuljanak a betegek!!!

Mangora

Kép
mangora

Ja, és szülőkhöz meg anyós/apósokhoz kitartás mindenkinek!!!

Mangora

Kép
mangora

Szasztok csajok!!!!

Kicsit eltűntem, de annyira szar hangulatom volt, nem akartam rontani a levegőt. Teljesen kimerültem a beteg gyerekeimtől, aztán meg a hisztijeiktől :evil: meg az apjuktól, de mára megoldódott minden :wink: skacok meggyógyultak és ma mentek is oviba/bölcsibe! :lol:
HIÁNYOZTATOK!

Brigi, jól teszed, hogy nem viszed ki Dorcit a temetésre!
Mikiegér, a jetix-en megy, most disney csatorna...

Kriszti, minnyáááá' péntek!!!! :lol: Hogy vagy? Nagyi... jájjj Te szegény! :(
VÁROM A SÖMÖST! :lol: :lol:

Lini, családi dolgok rendeződtek? Lili hogy van?

Mia, mensi, ilyen hamar.... Te szegény! Patrik nagyon kis édi bébi!!!!!!!!!!! Aranyosak vagytok együtt!!! Pocika, hogy van? Fáj még neki?

Dolli, holnap csütörtök!!!! Drukkolunk ezerrel!!!! Minimuffinsütő.... szerintem minden nagyobb áruházban van... nem tudom már hol vettem, talán a corában, de ez szilikonos....

Andi, Orsi mesélte, hogy hívtak vissza előbb a munkába.... jól döntöttél! Zsombi picike még, ha megtehetitek, jobb neki Veled!!! :) Hogy vagytok? A zone club-on is szokott ilyen műsor menni (jól nézek ki meztelenül, vagy mi...) én azt szoktam nézni!
Belázasodott szegényke? :( Dokinál mi volt?

Orsi, olyan szépeket írsz!!!! Máris jobb kedve lesz az embernek!
DEichmannba voltál?

Hajni, hogy van Lili? Elmúlt már a láza az oltástól?

Gabiiiii, szia! De jó újra itt!!!! Mi újság? Most már jössz rendszeresen, ugyi?! :D

Mimi, hogy vagy net nélkül? :wink: Nem vagy még zizi? Én bizti az lennék :wink: Mikor lesz újra net?
sylph

Szilvi,
Megint bevált a sejtésem, ráment a hörgőire. Úgy látszik Zsombor erre érzékeny mert az utóbbi két alkalommal is ez volt. Kezdek én is kimerülni, az éjjeli nem alvások meg a nappali nyüglődések meg a táska ügy miatt kicsit ki vagyok. Még jó hogy ma Robi vigyázz a két gyerekre, hamarosan jön haza én meg megyek kondiba. Vagy lehet csak a Stop Shopba nézelődni :D Köszi a megerősítést hogy még itthon a helyem Zsomborral.

Orsi,
Nem aggódtam mert hallottam a hangodat a kaputelefonon keresztül és nem futottál elég gyorsan mert kinéztem és még láttam a hátadat :D Köszi hogy elhoztad manót, szerencsénk is volt mert csak egy ember volt Sáránál úgyhogy gyorsan végeztünk.

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok!

Megjártuk a dokit.Hát Dorina olyan félős lett,hogy na.Következő szuri áprilisban lesz.Éjjel 2x felriadt.Ijedten kiabálta,hogy anya,kapaszkodott belém.Meg hallottam,hogy sokat forgolódott.Erről jut eszembe!Anyám szerint,be kéne takarnom,mert a hálózsák nem elég.Szerintetek?Ilyen korban tudnak takarózni?De Dorina egész éjjel mocorog.Van,hogy felül,ha keresi a cumit.Akkor van értelme?

Mia!Azt hiszem párom eddig is olyan volt,csak most tűnt fel,vagy most sokalltam be.Ingerült,önfejű,na meg a pénzzel való bánásmód...Az ingerültet beismeri.

Hajni!Hol nézted a tükörfóliát?Nem tudom mit kéne csinálni,de már kéne.Menjünk játszóházba? :)
Nem értem miért telefonálnak a sofőrök!Ettől idegbajt kapok!Még jó,hogy nem lett bajotok!Nem is mondtam,mikor jöttünk haza Anyóstól,egy b%zi szemből előzött és köztünk meg egy másik autó között húzott el. :evil: Kissé összecsináltam magam!
A Profiban van hentes.Anyu párja ott dolgozott.Milyen nagy lelkű apósod van! :evil:

Dolli!Te holnap vizsgázól?Akkor megy a drukk!!!!!

Kriszti!Ááááááááá,márcsak 2 nap!
És ha kihívnátok a dokit hozzá?Lehet kéne neki valami bogyó,nehogy rosszabbra forduljon!

Szilvi!Bíztam benne,hogy meg van Nektek DVD-n. :) Bölcsi/ovi simán ment?

Andi!Szegény Zsombi! :( Jobbulást Neki!

Többieknek is jobbulást!

Kép
tierno

Halihó, na gyorsan, mert szalad a lakás... Most értünk haza nem rég Pestről. Apum vigyázott Gézára, míg vezettem, és vonattal jöttünk haza, mert párom ki tudja meddig, dolgozik. Holnap ugyanez a menet lesz... Nem mondom, hogy fitt vagyok. :shock:

Orsi! Sajna nem tudok menni este, pedig a fáradtság ellenére, lehet, hogy rám férne. :( Mikor mész egyébként, amikor így este mész úszni?

Andi! Szegény Zsombor! :( Jobbulást Nektek! Mit kapott rá?
Akartam kérdezni, hogy szombaton nem ugrunk-e el dm-ezni, de ahogy látom, be vagy osztva. :roll: Esetleg nem délelőtti hanem valami délutáni időpont Neked?

Kriszti! Drukkolunk Neked/Nektek nagyon! :D

Szilvi! Annyira jó, hogy végre itt vagy! :) És nem rontod/rontottad volna a levegőt, hidd el! :wink:
Milyen volt a bölcsi/oviba adás? Meggyógyult Bálint felesége? :wink:

Hajni! Após... :( Fú, ha nekem együtt kéne lakni vele! Jájjjjjjjjj!

a folyt köv, ha lesz időm...

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Dolli!

Nem megyek úszni, mert áthívtam Andikát kardiózni!
Levonulunk a szalonba, bömböltetjük a
http://www.youtube.com/watch?v=gaeChepC ... re=related

és 30 perc stepp és 30perc szobacanga váltva,egy ksi has, súlyzózás után beülünk szaunába!
Szegény Andi nem sejti mi vár rá!
Én meg valami gyorsítót szedtem mert meg vagyok vadulva, kirugnám a ház oldalát! :lol: :lol: :lol:
Akinek van még használhat edzőgépe, az jöhet és beállítjuk a köredzésbe! :wink:
A végén nyitok egy tornatermet!

Nincs fent a téli gumim, nem szívesen megyek sehova! :(

Ha minden jól megy holnap lemegyünk Freshbe Szilvivel és akkor marad a szombat reggeli úszi! :wink:
Mert ahogy látom az mindenkinek jó!

MANGORA!!!!!!!!!!!!!!!!!! JAJ DE IZGIIIIIIIIIIIIIII! Jövőhéten ilyenkor már itthon vagy!

Dolli holnap hánykor vizsgázol? Megy a drukk ezerrel!!!!
Vendég

Lányok!

Még az jutott eszembe, hogy ha nem tudtok eljutni tornára babák nélkül, összegyülhetnénk nálunk és tornázunk itt együtt! :wink:
Bútorokat széjjel toljuk, pici babákat elkülönítjük, nagyobbak már elvannak.
Egy próbát megér! :wink:
Vendég

Orsi: a torna Nálatok SZUPER lenne! :lol: :lol: Meglenne a hangulat és nem mellesleg spórolnánk egy csomó pénzt. :lol:
Nekem van egy ilyenem
Kép
meg egy ilyenem
Kép

Ezeket szívesen felajánom az edzőterem bővítéséhez. :lol: :lol:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

sziasztok,

Mostanaban ertunk haza. Voltam dilidokinal, megdicsert, megnezte a babankat (kijott az autohoz es lelkendezett). Ket het mulva kell ismet mennem. 3 het mulva meg vissza a korhazba, ott is megkuksiz a foorvos. Szoval evvan. Megmaradok. :D

Vettunk egy tabla Milkat....... 3 perc alatt tunt el a szamban teljes terjedelmeben... :mrgreen:

----------------------------------

Hajni:
Kellemetlen a szitutok! Foleg hogy az apos tartosan hazajott... De meg nincs veszve semmi, talan a baratno csak kicsit tovabb duzzog a kelletenel de a vegen csak osszejonnek ismet. :) Bizzunk benne!!!!

mangora:
NAGYON NAGYON SZORITUNK NEKED!!!!!! Varjuk a jelentkezesed!
Nem sokara meglesz a piciked! Csodalatos lesz, a legjobb erzes a vilagon. :D

Szilvi:
De jo hogy meggyogyultak a kis betegek es ismet itt vagy koztunk!
Mensi: Pfffffffff :(
Patrik hasija fajdogal, de mar jobban tudjuk a dolgot kezelni, le tudom mar nyugtatni, talaltam egy jo kis praktikat erre. (tulajdonkeppen csak mellefekszem, fejem nagyon kozel az ovehez es halk hangon suttogok neki megnyugtato szavakat. Kozben a fejet simizem, atolelem es a kis kezevel szoritja az ujjamat.) :D

Noemi:
Remelhetoleg hamarosan lesz Neted es vissza tudsz kapcsolodni !!!!
:)

tierno:
Hat az ingerulet nalunk is ismeros, bar az evek soran apa nagyon nagyon sokat fejlodott, o akkor ingerult ha valamit nem tud megoldani, nem jol kezeli a stresszt. Mi ugy tudtunk ezen javitani anno hogy leultem vele hosszasan beszelgeni, ezeket a beszelgeteseket kb. fel evente meg kellett ismetelni. Mara mar tokeletesen felismerte hogy mennyire faj nekem ha o olyan es igy egesz jol tudjuk kezelni a dolgokat. :) Fejlodunk. Es a gyerek is nagyon sokat segit ebben a fejlodesben nekunk.
A penzzel valo banasmodrol en nem tudok mondani semmit. Nalunk apa banik vele, en max elkoltom. :D

Dolli:
Hat te aztan magas fordulaton porogsz! :) A takaritason mosolyodtam el, amint szetneztem a nappalimban..... mint az atomrobbantas utan 2 perccel, kb olyan a helyzet....
(bar a koltozesig ez csak rosszabb lesz es egy jo ideig utana sem javul szerintem...) :D

Orsi:
Az edzesrol jutott eszembe, kepzeld! Apa mondja tegnap hogy az uj hazunk alagsoraban van egy edzoterem !!!!!! De jo lenne ha lehetne hasznalni !!!! Majd eloveszem legszebb mosolyomat a tulajnal, meg lehet hogy meg is vesztegetem! (max egy tabla csokival mert masom nem nagyon van perpill.) :D

AZ EGYUTT TORNAZAS ORIASI OTLET ORSI!!!!!!

:)

Na megyek, pihi kicsit oszt' johet a furdetes (meg a vele jaro orditas Patrik reszerol, dobhartya szakadozas reszunkrol...)
:D

puszka!

sünciboglya

Hajni, klasszak a gepek.
En ha lehet, a gephasznalat utan kerekszepen egy olyan testet mint mondjuk az elso neninek van. :D:D:D:D

sünciboglya

Hajni! :lol: :lol: :lol:

De jófej vagy! Legközelebb beállítunk Téged a Legmagic-oddal és akkor 20-20-20 perc jut mindenre és váltunk!
Szerintem babákkal tornát kell tartanunk!
Mit szóltok ha pénteken teszünk egy próbát????
Szegény Lini! :roll: :oops: :lol: Remélem áldását adja rá!

Hajni értetek meg elmegyek pénteken! :wink:
Csak akkor, mindenki hozzon egy kényelmes melegítőgatyót és egy tornacsukát! :wink:

Jaj és hozzánk tilos süteménnyel belépni, ez a hízásmentes övezet!
A kapuban sütemény detektor van és kijelzi ha valaki be akar csempészni valami hízlalót! :lol:
Max csinálunk egy jó kis gyümisalit! :wink:
Vendég

Mia!

Szuper, hogy minden okés Veled!!!!!Nagyon ügyeske vagy!!!! :D

Hűűűű az edzőterem miatt nagyon irigyellek! Remélem jővő nyáron már nekem is lesz erre egy külön kis szobám lent! :D
A futópadra továbbra is megy a sóvárgás! :roll:
De csak tavsszal lehet visszatérni a témára! :?

Megyek mert mindjárt itt van Andikánk! :lol:
Vendég

Ja Szilvivel megnéztük a térképen, 0,6km-re fogtok lakni egymástól azt írja a gép, hogy 8 perc gyalog!
Mi 2,6km-re leszünk, de hülyén mérte, mert az alagúton keresztül!
Én Szilvihez 4 prc alatt szoktam odaérni, kb Te is annyira leszel! :wink:
:D :D :D :D
Jeje-jeeeeeeeeeeeeeeee! Nagyon várom, hogy költözzetek!!!!
Vendég

Orsi, ez a közös torna szuper ötlet. Kíváncsi vagyok hogy fog összejönni és mi lesz a vége :)

Egy ellipszis trénerem nekem is van :lol: majd benevezünk vele Marcival :D Apa úgyis ki akarja útálni :)

Mia, tök jó, hogy minden rendben! A boldogsághormon meg kell!!! :lol:

Elkészültek a képek, amiket hétvégén csinált tesóm, teszek fel egy válogatást :) (Persze pocakosból készültek teljes képek is :lol: )

Kép Pocak

Kép Marci szobája

Kép

Kép

Mangora

Kép
mangora

Orsi,
Ezer köszönet, hulla fáradt vagyok de nagyon jót tettél a lelkemnek :D

Mangora,
Nagyon szép Marci :D Na meg a szobája is.

Hajni,
Elképzeltem ahogy a két gépedet tuszkoljuk be a kocsiba :D A héten mi nem tudunk menni de legközelebb a központból szívesen elviszünk.

Na eldőlök mert Orsi megcsináltatott velem 300 hasizmot (lógónyelvű smiley)

Kép[
Kép[
kostyika

Hajni: itt jársz a központban és rám sem csörögsz????? :shock: Nem szép! :( Itt van hentes, szívesen meg is mutatom, hol van, így legalább kicsikarok egy gyors találkát! :oops: :lol:
Lili mára berekedt, így nem merek menni hozzátok, nehogy ti is elkapjátok.

Kriszti: sokat fogunk rád gondolni!!!!!!! :D

Szilvi: a családi gondokkal igyekszem nem foglalkozni, hátha elmúlik. :oops: Örülök, hogy meggyógyultatok!

Orsi: hűűűűűűűűűűűűű, hogy is állunk? :shock: :D
Pénteken lesz nálatok egy edző nap? Mikor? Délelőtt? Ha jobban van Lili akkor mi is megyünk. Csoki detektorod is van? :lol: :lol:
Masszázs. Na ez jó kérdés. Este semmiképp nem jó nekem, mert 7kor fürdünk, aztán vacsi és alvás. (elméletileg). Hétvége?! Na megkérdem apát, mondjuk ő mondta, hogy menjek hozzád, mert ő utál masszírozni, háta ennek érdekében bevállalja. Most hétvégén tuti nem, mert beteg. Na majd még egyeztetünk, mert csak arra tudok gondolni……ühmm jó kis masszázs!!! jeeeeeee

Andi: küldöm a számot.

Megyek alszom, remélem ma hajnalban alhatok, mert kezdek zombi lenni.

Lini
Kép
kicsi lini

Sziasztok!

Én úgy bealudtam este,miközben Dorcit altattam,hogy párom már megijedt,hogy baj van,mert alig bírt felébreszteni. :?

Orsi!
Dorina egyik nap azért hisztizett,mert Ő akarta kicserélni a kereket.Aztán Apja megengedte,csak úúúgy tekerte a kulcsot. :) Szóljak Neki? :wink: :D
A torna jóóóó ötlet!Egyszer megbeszéltük egy barátnőmmel,hogy tornázunk.Olyan jót dumáltunk helyette. :roll: Remélem ez ad egy lökést nekem,mert elkezdeni nehéz.Aztán már nincs gond.Remélem jövőhéten is lesz rá mód!Sajna nincs felajánlani valóm. :( Vigyek valami gyümit?
Ezeket sasoljátok meg :)
http://www.youtube.com/watch?v=0d1EoU9Sv4E

http://www.youtube.com/watch?v=xGuhv8i_A4o
Masszázs:Valamikor én is szeretnék menni hozzád,mert már a vállam nagyon fáj.

Kriszti!
De fura ekkora pocit látni.Pedig enyém is hasonló volt.A szoba nagyon szép!!!!!

Zsand!Veled mizu?

Hajni!Nem is mondtam,hogy kipróbáltam a muffin formát.A neten olvastam,hogy a válogatós gyerekeknél bejön a dolog.KépEgyébként Dorcinak visszatért az étvágya.
Holnap megyünk valahova?Elvileg baba-mama lesz,de most nincs kedvem oda menni.

Valaki írna nekem muffin alapreceptet?Köszi!

Jó éjt!

Kép
tierno

Jó reggelt!

Brigi! Szegénykém, jól kidőlhettél! :roll:
Dorci kereket cserél? Nem kérhetem kölcsön vizsgára? :lol:

Kriszti! De szépek vagytok! :D Nagyon tetszik Marci szobája! :D No, akkor hajrá-hajrá! :wink:

Orsi! Meghajtottad Andit? :lol: Következő cél a személyi edzői tanfolyam? :lol:
Hú, ez a torna nagyon jó ötlet, bár én nem tudom elképzelni, hogy röhögés nélkül menni fog, de az is jó hasizomra! :wink:
Bocsi, hogy múltkor sütivel állítottam be... :oops:
Tegnap tuti nem is tudtam volna uszizni, apa fél 9-kor ért haza. :(
Nagyon klasszak a vonalzóid! :) Mindjárt szülinapozik Marci? :roll: Milyen tortája lesz? :lol: Ja, bocs, hízásmentes övezet! :)

Andi! Remélem, reggel föl bírsz majd kelni az ágyból! :)

Mia! Hát nem irigyellek, már ami a pakolási kupizási szempontokat illeti a költözésben. "Párszor" (20x biztos) költöztem már, tudom, volt olyan, hogy ráültem a kupi tetejére és néztem a nagy dobozhalmokat és sajnáltam magam, aztán egy jó kis kv vagy tea a kupacon és már pörgött is tovább a rámolás! :)

Lini! A csokit szerintem majd Orsiék ertjében elnasizzuk torna után! :lol:

Na mentem lányok, 7.50-kor vizsga, gondoljon rám, akinek van egy kis ideje/ereje és ébren van! :D
Nem is vagyok ám ideges! :lol:
Szép napot! :D

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Rohadék eső! :(
Pestre csak borultat írnak, jó lenne! Áhhh! :?

Kép
Kép
tekiroll

Hűűűűű Dolli!

Megy ezerrel a drukk, hatalmas kalappal! :D :D :D
De szerintem ügyes csajszi vagy, nincs miért aggódni! :wink:

Rohadék eső tényleg ne essen! :?

Sütikét nagyon köszi, Apiék betúrták! :D :D :D
Nagy volt a kísértés, meg nagyon rosszúl éreztem magam, hogy dolgoztál vele és én nem eszem belőle! :oops:

Linike! Remélem holnapra meggyógyul Lilibaba!
Mi Hajnival tutira lenyomunk egy Béres Alexandra tornát! :wink:
Hajnika mikor lehet Érted menni?

Többiek is jöhetnek ám!!!! Nem zártkörű a party! :lol:
Anett, Gabi Ti nem jöttök át?
Mimit felhívom, hátha jönnének Ők is! :wink:

Lini! Nem erőszak a disznótor, de pl. pénteken is átjöhetsz, Apa korábban itthon van így ha fél 6-6 felé jösz, akkor simán hazaérsz fürdetésre! :wink:
Azért nem mondom, hogy gyertek alvásidőben, mert Andival mi is belefutottunk egy ilyenbe! :?
Kitalálta, hogy úgy jön, hogy jó fáradt legyen Zsombi és majd útközben elalszik és meg tudom masszírozni!
Ebből az lett, hogy nem aludt el Zsombi, persze brutál fáradt volt, így 1 óra üvöltés és hiába való altatás után végül egy szavacságyon maszíroztam Andit, miközben mellette feküdt Zsombi! :lol: :lol: :lol: Muris volt, de nekem tropára ment a hátam, és elment vele az egész délelőtt! :?
Főleg, hogy ki sem lehet számítani, hogy mikor tudtok indulni babácskával!
Max azt lehetne, hogy ha többen jöttök valakivel megbeszélitek, hogy vigyáztok a másik babájára 40 percet és akkor le tudunk menni szalonba!
Vagy max azt tudom még felajánlani, de ez elég genyó dolog, :oops: hogy ha beválalósak vagytok és elkezdjük a masszázst úgy hogy ott van a baba, és addig megy a masszázs amit a baba enged, viszont én elkérem a teljes árat! :oops:
Nekem ilyenkor le kell passzolnom Bogit, szívességet kérni anyósomtól, elvinni hozzá,érte menni, ha csak 20 percere fekszel fel az ágyra, akkor is tiszta ágynemű kell, olaj stb... :cry:
Szóval én ezért mondom hogy inkább próbáljátok Apikát befogni, én sem akarok genyó lenni, és Veletek kiszúrni! :(
A másik, hogy ennek az is lényege, hogy kicsit kikapcsoljatok, ellazuljatok, relax zene, félhomály, kelemes környezet, aromtarápiás olaj stb...
De még az jutott eszembe, hogy max átmegyek Hozzád, ha otthon fixen alszik Lilike! Vágülis összecsukható az ágyam, kell vigyek egy ágyneműt és egy olajat és egy relax cd-!
Ha elalszik Lili, akkor rámcsörögsz és ott vagyok 15 perc alatt! :wink:

Ezt kedden és csütörtökön tudjuk megoldani, mert akkor anyósomnál van fixen Bogika!

Húúú rohanok! :shock:
Vendég

Jó reggelt!

Kriszta: Nekem csak most esett le, hogy holnap a nagy nap!!!! :shock: :shock: Valamiért bennem a 16-a volt. AMi lehet nem is péntek. :oops: Honnan szedtem? :oops: :lol: Megy ezerrel a drukkkkkkkk!!!!!!!

Orsi: a leg magicot komolyan átvihetnénk hozzátok ha elfér a másik két gép mellett. Egyébként nem foglal nagy helyet, nekem meg itt áll a teraszon a fagyban. :roll: Be lehetne tényleg illeszteni egy egy órás kardió edzésbe. :lol: Szerintem elfér a csomitartódban is.
Mikor gyere? Attól függ hányra szervezed a tornát. Lini hányra jön ha jön? Többiek? Mi 8-ra általában menet készek vagyunk. Utána bármikor jöhetsz. :lol:

Lini: ha tudtam volna!!!!!! :roll: Még gondoltam is rá, hogy megcsörizlek és felugrom de nem akartam pofátlan lenni. :oops: :cry:

Dolli: bakker esőben vizsgázni! :roll: Szorítok!!!!!!!

Brigi: tudom, hogy mondtam már de olyan diló vagy. :lol: Répás muffin? :lol: Vettél végül formát is? Mert én kipróbáltam csak a papírt és nem elég. Szétfolyt. :oops: :x Még gondoltam is, hogy milyen ciki, hogy megvetettem veled is a papírt. :oops: :oops: Viszont a Sparban volt 1300 Ft-ért forma gyorsan vettem és azóta csináltam is muffint. :lol: Apának nagyon ízlett. :lol:
Ja azt nem is meséltem, hogy megkérdeztem a Doki nénit adhatok-e Lilinek már gyümit. Erre jól " lecseszett", hogy miért akarom sürgetni a dolgot? Ráér még. Olyan jó, hogy minden Doki és Védőnő mást mond!!! :x :roll: Pedig ha valamiben ebben igazán lehetne egységes álláspont. Egy ismerősöm védőnője már krumplit, főzeléket etett az 5 hós babóval. Olyan ez mint a H1N1 oltás. Ki tudja mi a jó. Sógornőm is kapott papírt, hogy engedi -e beadatni az iskolában a lányának. Tegnap ezen vacilált, nem tudja eldönteni. Ki tudja mivel tesz az ember jót?

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Dolli,
Lehet hogy már le is vizsgáztál, de azért szorítok. Jössz szombaton reggel úszni? Akkor megbeszéljük a DM látogatást mert Zsomborral még nem akarok menni nehogy megfertőzzünk valakit, viszont még beszélek anyósékkal hogy meddig lesznek itt mert akkor tudnak vigyázni a gyerkőcökre, úgy nyugisabban tudok vásárolni. Supraxot kapott most Zsombor, ezt most kapta először. Egyébként simán tudsz tornázni, nem röhögnétek. Mi is csak addig röhögtünk, amíg beöltöztünk űrturistának :D Tudod tekercs, fogyigatya, stb.

Brigi,
Jó ez a muffin :D

Képzeljétek, ma reggel láttam az oviban kiírva hogy nov 17-től vinnék a gyerekeket úszni a Gárdonyiba. Megnézhetnénk mi is ezt a tanuszodát.

Kép[
Kép[
kostyika

Orsi,
Nagyon jó lenne ha indítanál egy tornaklubot :D

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok!

Megvagyok én is, csak mostanában elég kevés a szabadidőm, mert a Beni alvásidejét általában tanulással töltöm. Rendeltem magamnak egy angol nyelvleckét, mert mióta itthon vagyok a gyerekekkel, még azt is elfelejtettem, amit eddig tudtam. Sajnos az sem volt túl sok, úgyhogy most belevetettem magam az angol nyelv szépségeibe!

Mia!
Képzeld, mi abban a házban laktunk, ahová most Ti költözni fogtok!!!!
Mi a földszinti lakásban voltunk. Nektek végülis melyik sikerült?
Mi nagyon szerettünk ott lakni, a tulaj egy nagyon korrekt, kedves nő. Mióta elköltöztünk, már voltunk is nála látogatóban. Bencével nagyon jóban voltak. Van Neki egy jó kis édességes fiókja, amiben Bence szabadon garázdálkodhatott, úgyhogy jól kijöttek egymással!
Mi január elején költöztünk el onnan, mert négyünknek már kicsi lett volna az a lakás. Utánunk egy fiatal pár költözött be egy iskolás korú gyerkőccel, de ezek szerint Ők nem laktak ott sokáig.

Orsi!
Nagyon jó ötlet ez a csoportos tornázás!!!
Én is csatlakozhatnék, ha még van szabad hely?
Már fogytam 6 kilót, de most nagyon megállt a fogyás, úgyhogy nem ártana egy kicsit mozognom is, csak olyan nehéz rávenni magam. A narancs diéta, amit belinkeltél, nagyon megtetszett. Szerintem jövő héten kipróbálom!

Dolli!
Hogy sikerült a vizsga?
Nagyon szorítottam Neked!

Szilvi!
Nálatok mizu? Lilinek hogy tetszik a bölcsi?

Mangora!
Mi még nem találkoztunk, üdv itt!
Bár szerintem Te már valószínű, hogy kórházban vagy, úgyhogy nem is tudsz olvasni minket.
Nagyon szorítok Neked/Nektek pénteken!

Brigi!
Ti hogy álltok a ház felújításával? Mikor tudtok költözni?

Hajni, Lini!
Babák hogy vannak? Beni sajnos megint köhög egy kicsit, meg náthás, de egyelőre nem viszem el orvoshoz, mert nem komoly. A kedve, étvágya jó, úgyhogy még várok.

Andi!
Neked hogy megy a fogyókúra? Bírod még?
Azt látom, hogy Orsival nagyon ügyik vagytok, hogy ilyen kitartóan megy a tornázás, mozgás!

Most mennem kell!
Szép napot Mindenkinek!

Kép
Kép
anett_

Hajnika! Fél 9 felé jó Nektek? Mert, akkor nem indulok külön, hanem ha leadtam a csimókat oviba, suliba, akkor egyből gurulok Hozzád! :wink:
Nem tudom a címedet! :shock: :oops:
Elküldöd priviben?
Vagy benne van a listában?
Valaki küldene nekem egy friss listát??? :oops:
Liniék nem tudom, mikor jönnek, annyi, hogy Nekem fél 1-re oda kell érnem a csimókért, úgy hogy előtte hazavigyelek Benneteket!

Andika! Nekem nagyon bejött a tegnapi edzés, szerdán megismételhetjük ha aznapra nem írja be magát senki! :wink:
Jó, hogy hasznosat csináltunk, közben beszélgettünk!
A ruházatunk az ürsétához csúúúúúcs volt! :lol: :lol: :lol:

Anett jó, hogy jelentkeztél! Angoltanulás, de jóóóóóóóóóóóóóóóóó! nekem németre kéne rágyurnom! :roll:
Bubu már jobban tud mint én! :oops:

Már nem kell Dollinak szorítani! :wink:
Este jön és hozza az infót, nekem küldött sms-t! :D

Megyek mert Bogi még anyósomnál, szaladok DM-be! Andi én most váltom be a pontokat! :?
Vendég

Anett,
Nagyon ügyes vagy :D Én is 6 kilónál tartok, most megint kicsit stagnál remélem az edzés megint átlendít a holtponton. Te milyen módszerrel fogysz?

Orsi,
Jövő szerdára színházjegyem van, de két hét múlva szívesen mennék. Arról a krémről viszont majd élőben kikérdeznélek. Nem igazság hogy beteg Zsombor :( Én is szeretnék veletek tornázni. Na majd itthonról. Melyikre fogtok izzadni?

Lini,
Köszi a számot, fel is hívtam.

Kép[
Kép[
kostyika

Orsi: fél 9 körül várunk! :lol: :lol:
Csináltam mandarinos sajttortát á la Gordon Ramsey. :lol: Szerinted be tud lógni a kaputokon vagy lebuktatja a detektor? :lol: :lol:

Andi: a kövi tornán elfogadnám a felkínált lehetőséget. Lemennék hozzátok és együtt mehetnénk Orsihoz. :lol: Szegénynek ne kelljen miattam felmásznia Parkvárosba. :oops: :lol:

Lini: követtük példádat és 11-től idáig sétáltunk. Persze Lili fele úton ébren volt de legalább levegőzőtt. Apa meg meglepett minket a Sparnál, pont erre volt fuvarba. Lili úgy nevetett rá ( hangossan :lol: ), hogy szegénynek nem is volt kedve visszamenni a melóhelyre. :lol:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Orsi: átküldöm a mail-edre a táblit a térképpel. :lol:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Orsi
Köszi a meghívást és szívesen megyünk mi is! Én majd gyümit viszek! :) Még beférünk? Ha már túl sokan vagyunk, nyugodtan szólj! Minden lakás véges! :)
Németben tudok segíteni, egész jól beszélek, szóval ha szeretnél fejlődni, vagy csak gyakorolni valakivel, szólj! Német óra cserébe masszázsért, szerintem jó barter! :lol:

Hajni
Nekem útba is estek szinte, szívesen viszlek benneteket és akkor Orsinak nem kell ezért eljönni Parkvárosba. De nem akarok kavarni! Annyi, hogy legkésőbb 11-kor el kellene jönnünk, mert Milán fél 12-kor alszik. De gondolom ennyi torna is bőven elég lesz.

Anett
Fogyókúrában nagyon ügyi vagy! Angol nekem is kéne, hogy van lelkierőd :?:

Brigi
Ez a muffin forma nagyon nagy ötlet!!! Lehet én is bevetem! :D

Gabi

Kép
gabusz

Gabiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! Szuper!!!!!!!!
Gyertek, gyertek, mindenféleképpen!!!
Az tényleg nagy segítség lenne, ha elhoznád Hajniékat, de egyébként nincsenek olyan messze! Csak 4 km az alagúttól!
Viszont, akkor tudok készülni! :wink:

Hajnika, hozhatod azt amit leírtál, mert nem tudom mi az! :lol: :lol: :lol:
Lininek biztosan nem kell fogynia, Ő ehet belőle! :lol:

Van tornaszőnyegetek? Nekem 2 emberre elegendő van, de ha nagyon nincs akkor ketté szedjük és elég 4 embernek is! Súlyzóval hogy álltok?
Az is 2 embernek elegendő van!

Már kitaláltam hova rakjuk a piciket, hogy védve legyenek! :wink:
A nagyobbacskák meg jöhetnek-mehetnek, végülis gyerekbiztos a lakás!

Gabi ne aggódj elférünk, 140nm áll rendelkezésünkre, ha nem elég kirugjuk a ház oldalát, vagy a rosszak kimennek a teraszra! :lol:

Csajszik milyen gyümisalit csináljak???

Anett tudtok jönni Ti is????Olyan jó lenne! Megalakítjuk a
ÉFMC-t!
Érdi Fitt Mamák Clubja! :wink:
Vendég

Gabi: szuper!!!! Akkor Veletek megyünk! És az eljövetel is pont jó mert Lili 12-kor eszik. :lol: :lol: :lol: Úgyis lelki furkám volt, hogy iderángatom Orsit. :oops:
Egy polifoamom nekem is van azt viszem. Súlyzónak jó az ásványvizes palack is ha van. :lol:
És megy a sajttorta is!!!!! :lol: :lol:

Gabi akkor fél 9-re jöttök? :lol:

Tök jó, hogy ilyen sokan leszünk! Orsi ez SZUPER ötlet volt! Jó lenne ha rendszert tudnánk csinálni belőle. :lol:

ÉLJEN AZ ÉFMC!!!!!!!!!

Hajni
KépKép
piriczkihajni

De jó!!! Nagyon örülök!!!! Megyünk, megyünk!!!! :D :D
Tornaszőnyegem van, még a jógás korszakomból. :D Apának van súlyzója, csak meg kell néznem, hogy mennyi a rászerelhető legkisebb súly. Mennyivel szoktál amúgy tornázni?

Remélem Milán is jól fogja viselni, én már nagyon-nagyon lelkes vagyok! :D

Hajni
Fél 9-re akkor mi mennénk, ha jó így is neked!

Gabi

Kép
gabusz

Hajni
Közben írtál, akkor ott vagyunk fél 9-kor. :D

Gabi

Kép
gabusz

Kép Kép Kép Kép
Vendég

Szasztok!

Micsoda tornaklub alakul itt!!!! :lol: Tök jó! Hányan lesztek?

Lányok, ma délelőtt itthon voltam EGYEDÜL! :shock: :wink: csak a két véreb volt itthon.... skacokat leadtam. De időm nem sok volt így sem :wink: épp hogy kitakarítottam, megfőztem a brokkolikrémlevest és mentem is Liliért...
Ma is sírt szegényke, de már nézi a gyerekeket hogy játszanak, oda is megy, játszani még nem játszik velük, de majd talán később... ebédelni nem akart ott... :?

Andi, jobbulást Zsombinak!!! Szegényke! Papírokat sikerül intézni?

Dolli, Bubó felesége (állítólag... Bubó szerint) megint kórházban van :( DE! mit mondott a múltkor?! Hogy bébi nem is lány hanem fiú.... :shock: :?: :?: :?: most ehez mit szólsz? :wink: Muszáj lesz megkérdeznem Andinénit..... :wink: :!:
Hogy ment a vizsga? Sikerültsikerült?

Hajni, nekem is van leg magic-em.... Te használod? Nekem csak a port fogja :oops:

Kriszti, már nem olvasol.... de nagyon csini pocid van!!!! Olyan jó így megörökíteni!!! NAgyon szép barátságos, meleg szobája lesz Marcinak! Holnap várom a sömöst!!! És megy a drukk!!!!!!!!!!

Anett. szia!!!!! Angol?! De jóóó!
Lili még szokja a bölcsit, most megint betegek voltak másfél hétig, úgyhogy eléggé elhúzódik a beszoktatás.... még sír szegénykém, reggel is, meg mikor megyek érte, akkor is.... :cry:

Lini, jobbulást Lilibabának!!!! :cry:

Orsi, nagyon gyönyörűek a lánykáid!!!!
sylph

Azta Orsi ezeket hol csinálták????? A legyezős kép gyönyörű!!!!! A többi meg olyan művészi. :o :lol: Melengeti a jogos büszkeség a lelked ugye? :lol: :lol:

Brigi: a kért muffin recept. Persze ezer féle fáltozat van de én ezt csináltam. Ezt akárhogy variálhatod.

20 dkg liszt
1 csomi sütőpor
10 dkg cukor
5 dkg kakaó
5 dkg reszelt csoki
2 tojás
12,5 dkg margarin

20-25 percet kell sütni közepes lángon.

Én kevesebb cukrot tettem bele, hogy ne legyen olyan édes. Tettem bele meggyet és apróra tört keserű csokidarabokat meg rum aromát. :lol: Apának nagyon bejött. A 12 db fél perc alatt elfogyott. :lol: :lol:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Sziasztok!

Reggel óta talpon vagyok,2kor végeztem.Olyan ideges voltam,mondom kihasználom,hogy párom itthon van.Nézte a tv-t,Dorina meg rajtam lógott. :x Nekem meg 1000 dolgom volt.Aztán mielőtt porszívóztam,elmentek sétálni.
Kiderült,hogy párom haverja már régóta tartozik,és hogy akarja megadni?GPS-el.Mert nekünk arra nagy szükségünk van ám! :x Mondtam is páromnak.Mi volt a válasz?Ne magyarázz,menj a dolgodra!Mondom hogy valami nem stimm Vele! :( Most elküldtem az Auchanba tanuló kutyáért.

Csajok!Irigy,irigy! Kép Azért gondoljatok rám!
Jövőhéten is lesz?
Hajni!Akkor nem megyünk együtt?
Nem vettem formát.A papírba adagolom a kaját és úgy szívesebben megeszi.Dehogy répás muffin! :lol: De jó,hogy mondod,hogy szétfolyik!Jövőhéten akartam csinálni.
Csak valaki megírhatná az alap receptet!!!!
De ha Lili unja a tápot és szívesebben eszik gyümit?Én meghallgattam a véleményeket,de úgy csináltam,ahogy jónak láttam.

Dolli!Gratulálhatok?

Orsi!De jók lettek a képek!Olyan szépek a lányok!

Anett!Beni is már 6 hós?
Lassan alakulgat,de idén biztos nem megyünk.Most Anyu kitalálta,hogy át kéne festeni a gyerekszobát. :roll:

Jövőhéten péntek 13Kép

Kép
tierno

Szilvi!Úgy olvastam,a két verébbel. :oops: Mondom micsoda??? :)
Drukkolok,hogy bébi lány legyen!

ÁÁÁÁ,köszi Hajni!Kép

Kép
tierno

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?