Új privát üzeneted érkezett!

Edi

Vszinuleg progihianyod lesz,E azt irta eccer ha nem eri el a 37-et mileott megjon akkor szinte tuti,de inkabb folotte kellene lennie 1-2 tizeddel.

Kriszti
kriszti

Edi!

Biztos, hogy progihiányod van. Nekem is az volt. Én is clostit szedek minden mensikor + oradexon organon-t, ami a férfihormon termelést csökkenti, mivel a closti nálam jol müködik nem lehetett emelni az adagot, különben tele lettem volna cisztákkal. Az oradexon hatására végra jo lett a progiszintem!!KépKépKépKépMost vagyok félidöben, volt is akcio ugy ahogyan kell, most várakozo állásponton vagyok.

Egyébként a hönek tényleg 37 fölé kellene mennie 1-2 tizeddel és legalább 14 napig ott is kellene, hogy maradjon!!

LÁNYOK!!! KITARTÁS!!!!!!!! KépKépKép MÁR CSAK KETTŐT KELL ALUDNI ÉS AKOR: MINITALCSI!!!!!!!!!

Pucur
Pucúr

Moni, Orsoly!

Valószínû hogy így lehet.Igen Bejának is valahogy a mensi elõtt jött össze. Mindenesetre a MACA-tól van csak ilyen többszörös peteérésem, mert eddig csak 1 érett meg mindig.

Kriszti!

Nem jön azaz emil?

Eszter!

Te nem érezted a szúrkálásokat? Én csak azt nem értem miért nem volt nyákom. A hõd hogy áll?

Pucur!

Errõl már én is hallottam. Mindenesetre érdekes.

Andi
Andy

Hahó, Te Orsoly lány!Kép
Nehezek a melleid, és ilyen még sose volt????
Ne viccelj már, hiszen ez terhességi tünet!!!KépKép

Nem lehet babáról szó?????

Kriszti!
Oksi, jegyeztelek!Kép

Ancsi
Ancsi

Ancsi!

Hat nem tudom, ismerek olyat a szakirodalomban, akinek mar vagy 3 honapja nem volt mensije, es terhes lett ( veletlenul megerett megiscsak ott egy pete). Csak nem igazan hiszek benne, hogy ilyen nekem is lehetKép

De szerintem jovo heten elmegyek dokihoz (ha addig se jon meg) es megmondom neki, hogy " persze, jobb lenne a spontan mensi, na de a turelmemnek is van hatara"KépKépKépKép

Pusssz: orsoly
orsoly

Móni!
A mellfájdalom, érzékenység, feszülés ezek nem feltétlenül mensis előjelek, terhességet is jelenthetnek. Bármelyik terhességről szóló könyvet nézed a terhesség jelei között mellfeszülés, érzékenység, mellek megnagyobbodása mind-mind köztük van. De persze mensi előtt is lehetnek ilyen "tünetek", sajnos Kép

Djeszter!
Olyan szörnyű, hogy ezeknek az embereknek megadatott, hogy babájuk lehet, és eldobják maguktól, mások meg mindent megtennének azért, hogy terhesek legyenek (itt vagyunk rá élő példaként mindannyian), és mégis olyan nehezen akar összejönni. Igazságtalan a világ.

Ildi
másikildikó

Orsoly!

Egy ismerősöm is arról panaszkodott nem olyan régen, hogy majd leszakadnak a mellei, és mi lett a vége? Hát most egy pici babóca növöget a hasában Kép

Pusssz
Ildi
másikildikó

Andi!

Nem, most nem erzek semmi ilyesmit (kb. 1 hetig az elkezdes utan erezem mindenfelet), de egyebkent (rendes ciklusban) sem szoktam. Csak a mellem faj idonkent (pl. a 22-23. napomon eleg erosen). Jel semmi. Hom nincs. Valszinunek tartom, hogy nyakod azert nincs, meg ha tobb peteeresed is van, mert a Maca bekever ugyan, de a szervezeted "nem all at", nem tudom, erted-e amit irni akarok.

Edi!

En azt nem irom, hogy progihianyod van, de azt igen, hogy az nem jo, ha csokken a hod, mert legalabb 11 napig magasan kell maradnia, es nem szabad csokkenie.

Tobbiek!

Nem tudom, eszrevettetek-e, de nagyon jok vagyunk! Kép
Valaki kerdez valamit, es mi ket egymast koveto valaszban pont az ellenkezot tudjuk irni.
Lasd mellfajas. Valaki irta, hogy terhessegi tunet (mert hogy az is Kép), valaki pedig teljes meggyozodessel, hogy elomenstruacios tunet (es igaza is van, mert az is lehet Kép).
Sot meg ovulacios tunet is lehet. Na most okosodjon mindenki! KépKépKép
Ezt csak azert irtam, mert indonkent FAJ A MELLEM! KépKépKép (A ciklus alatt sokadszor.)

Eszter
Beszti

Eszter

Ez vszinuleg abbol adodok,hogy halistennek nem futosalogrol jottunk le es nem vagyunk egyformakKépKép

Kriszti
kriszti

Eszter!

Erikának sem volt nyákja és mégis terhes lett.
Nem igazán értem. Mire nem áll át?

Orsoly!

Erre csak azt tudom mondani, hogy a barátnõm mesélte, hogy volt egy csaj akinek hormonzavara volt és volt hogy fél évig nem menstruált. Nem is
akart mondjuk terhes lenni, még szilveszterkor ivott is bulizott és áprilisban már meg volt a baby. Szegényke nem vette észre hogy terhes volt mert nagyon kövér volt és csak akkor tünt fel neki amikor már megmozdult. Ezzel csak azt akartam mondani, hogy ha már 71 napja nem jött meg akkor
még terhes is lehetsz.

Andi
Andy

Puszi Lányok!
Nem igazán van időm, de azért írom, hogy mi történt.
Szóval semmi, semmi nem látható.
Kérdeztem akkor miért nem jött meg, de erre válszt nem kaptam.
Elküldött Pestre!
Valaki tud valamit a Budai Meddőségi kp-ról??
Dr. Koncz nevét mintha már valaikitől hallottam volna???
Így értem már nem igazán kell aggódni! Csak így aztán se baba, se havi?!!!
Majd jövök még!
Pussz!
bubi

Lányok!

Szegény Orsolyt most aztán jól összekavartuk Kép
Úgyhogy Orsoly most már tudod a választ a kérdésedre: vagy terhes vagy, vagy pedig csak a mensid fog megjönni. Ezek után igazán nem lehetnek kétségeid Kép Kép

Ildi
másikildikó

Ildi ahogy mondodKépKépKépKépKépKép

Bar ha ezt vesszuk akkor eddig is ketsegek nelkul eltemKépKépKépKépKépKépKép

Szegeny parom is kerdezgeti, hogy mi van mar, menjek el dokihoz mert mar aggodik, es biztos hogy nincs hanyingerem?KépKépKépKép Olyan edes ilyenkorKépKépKép

orsoly
orsoly

Lányok,
FÉLREÉRTETTETEK. Tudom, hogy a mellfájás tipikusan terhességi tünet IS. Viszont azt is tudom hogy Orsoly már marhára várja a mensijét, mert már a 71. napot tapossa. Az, hogy ez van nála feltételezi, hogy nem volt peteérése. Ezért írtam azt, hogy a mellfájása elömensi tünete!

Ha nem Orsoly írta volna, hanem Edi, vagy Norci, akkor persze mindkettöre gondolnék. Vagy terhesség, vagy mensi elöjele.

Mindezeken felül azt is tudom, hogy Orsolynak becsúszhatott a dologba egy baba, de azért 71 nap az mégis sok és ezt ti is tudjátok.

Remélem, így már tisztáztuk a dolgokat!!!!

Pusszantás.
Moni
mj

Sziasztok Csajok,

Én is előkerültem mára meg holnapra. Képzeljétek, olyan szutyok a hátam állapota, hogy jövő héten be kell feküdnöm a kórházba infúziós kezelésre. Csak előtte meg kell várni, hogy van-e pocaklakóm, mert a kezelés ártana nekiKépKép Szóval vasárnap kellene megjönnie, aztán teszt, és ha nincs manó, akkor kezelésKépKépKép

A doki azt mondta, hogy addig is feküdjek, meg kíméljem a hátamat. Erre a főnököm meg közölte, hogy szó sem lehet róla, csüt.-péntek melóznom kell!!! Rendes ember, ugye!!!!

De azért a szombati talira megyek!!!!!!!!! Úgyhogy Pucúr, nehogy elfeledkezz rólam!!!KépKép Onnan fogtok megismerni, hogy úgy kihúzom magam, mint valami hülye beképzelt p…. De ez csak azért van, mert nem hajlik a hátam és nem tudom nagyon forgatni a nyakam semKépKépKép

Ja, Pucúr, köszi az SMS-t!!!!!!!! Olyan drága vagy!!!!!

ANDDDDIIIIIII!!!!!!!! Nagyon-nagyon-nagyon gratula!!!! Nem is tudod, milyen boldog voltam, Pucúr írta meg SMS-ben, én meg majd kiugrottam a bőrömből!!!! Vigyázz magatokra!!!! Nem emlékszem már, ne haragudj, voltak tüneteid??? Tudod, mi folyton keressük magunkon a jeleket, csak azért kérdezem. Kár, hogy nem jössz a talira, nagyon ránk fért volna egy kis pocisimi.

Egyébként, attól függetlenül, hogy a 25. napon vagyok, sajnos semmi jel nincs, úgyhogy szerintem most nem jött összeKépKépKép Bár volt hó elején csúnya trutyim, amit gyogyizni kellett, gondolom ez akadályozta meg a teherbeesést.

Majd még megint megpróbálok jelentkezni, puszóka,

Márti
Márti

Lánykák!
Itt a bölcs BRUMI, majd ő segít nekünk!
Kép Kép

Kép

Kép Ildi
másikildikó

Andi, Márti,
Valamiröl lemaradtam?
Moni
mj

Szerintem én is lemaradtam valami nagyon-nagyon jó hírről...
Nem osztanátok meg velünk is?????? Kép
Irtó nagy lyuk nőtt már az oldalamon a kíváncsiságtól Kép

Ildi
másikildikó

Sziasztok Lányzók!

Újra itt sokkal jobb hangulatbn mint tegnap. KépKép

Ancsi!
A telcsi számom: 30/9121-471
Szöke, rövid a hajam és még nem tudom miben leszek, mert a hasamat a seb miatt minden gyatya szorítja. De a fehér rövid dzseki biztos. Majd rád csörgök a vonaton. Aztán összejövünk valahol.KépOlyan izgi. Jó lenne írni erröl az egész babavárásról és az ennek kapcsán köttetet barátságokról egy történetet.Kép

Kata!
Emil menni fog.
Nagyon klassz lehet most neked. Lehet, hogy taliztunk is csak nem tudtuk kik vagyunk. Én most is onnan jövök. Varratszedés volt, úgyhogy 8-12-ig ott ültem, mire jött a doki,mert mütött.Kép
Most már ismerem majdnem az összes dokit a vizitek miatt. Vissza is keresem ki is a tiéd.
De az tuti,hogy talizunk én is oda tartok. Nagyon nagyon bízom az inszemben.

Orsoly!

Jó lenne a lista: Emilem: gabobali@freemail.hu

Eszti!
Nem elkenödni. Nézd meg mi móta küzdünk. Igaz rám is rámtör a depi elég gyakran, de aztán mindig fellángol a reményKépRáadásul rólam mindig kiderül, hogy valami nem jó. De soha nem adom fel, ha mégis ott tartok, jövök hozzátok ++++energiákért. TESSÉK VIDÁMODNI.KépSOS-ben

Gabó
Gabómanó

Szerintem Marti osszekeverte Andit KatavalKép

MJ: jaja, ez telleg sok mar, de itt a babaneten volt egy ojan lany akinek kb juliusban volt utoljara mensije, es oktober-novemberben derult ki hogy babat var. Csak azt tudnam, hogy miert jutott eszebe tesztelni akkor? Ez azota furdalja az oldalamatKép

orsoly
orsoly

Orsoly,
Igen tudom. Mindenesetre menj el a dokihoz és kérj vizelet és ultrahang vizsgálatokat.

AHA, tényleg valszinü Andi=Kata.

Gabó,
Örülök, hogy jobb kedved van! Csak így tovább.

Most tápolni megyek, és közben arra gondolok, milyen jó is lesz nekünk ott a talin!!!! Ha valaki olyat láttok aki széles önelégült vigyorral a fején mászkál a városban, az én vagyok! Mert arra gondolok, most végre kibeszélhetjük magunkat és végre arcok is lesznek párosítva a szavak és események mögé. Már csak 2-öt kell aludni.

És mennyi szökénk van?

Moni
mj

En gesztenyebarna vagyokKép Meghozza hosszu haj, alacsony, molett termettel, es kek szemmel parositvaKép

orsoly
orsoly

Lányok!

Mára búcsuzom, mert megint NetCafé-ból csatlakoztam rátok és lejár az idöm.

Ancsi!
Majd hívlak.Kép

SZOMBATON TALÁLKOZUNK, addig is puszi mindenkinek.Kép

Gabó
Gabómanó

Márti!

Most megszólal az illetékes is.
Nem én vagyok a terhes hanem Kata.
De azért köszi jól esett!Kép
Remélem be is jön.

Moni, Ildi!

Ilyen gyorsan terhesedhetek be, nem gondoljátok?
Én is meglepõdtem mikor megláttam a nevemet. Lehet hogy már én sem tudok róla?
Ez tetszett "Andi=Kata". Azonosultam vele.

Gabó, Ancsi!

Akkor szõkék gyülekezete a Nyugatiban+egy fekete az Kriszti.

Andi
Andy

Sziasztok!

szoval Márti összekeverte Andit Katával. De szerintem nem baj, Andinak is megelölegezzük a pocaklakot!KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép:

Pucur
Pucúr

Nekem tok mindegy ki szoke ki fekete,csak mar talcsizzunk''''''''''''''''''''KépKépKépKépKép

+egy barna OrsolyKépKép

Huu maj lesnek a pasik,ennyi jocsaj egy rakasonKépKépKép

Kriszti
kriszti

Andi!

Remélem most aztán a falra festettük az ördögöt egy pocaklakó képében!!! Kép KépKép
Úgy legyen!!!!! +++++++++ KépKépKépKép

Pussszz
Ildi
másikildikó

Pucur!

Aranyos vagy, bírnám ha bejönne.

Andi
Andy

Andi!

Remelem meg nem mentel el.
Elore is gratula a pocaklakohoz KépKép. Legyen!
Na szoval csak annyi akart lenni a halandzsa, hogy a mehnyaknyakod nem tudja kovetni az esemenyeket (tul gyorsan mennek a dolgok, maskor 28 nap alatt 1 peteeres van, most meg lehet, hogy tobb is). Remelem igy mar ertheto.
Az enyem is szorakozik, amint azt mar irtam korabban.

Eszter
Beszti

sziasztok!

egy percem van. Megmütöttek, nem találtak semmit, jol vagyok. Táppénzen pihenek otthon, a jövö héten csütörtökön jövök majd.

vigyázzatok magatoka

van már babánk?

puszilok mindenkit
Lora
Lora

haza mentem!!!!

Pa,Kriszti
kriszti

Ildi!

Most már annyit beszéltünk róla, hogy már el is hiszem.

Eszter!

Köszönöm a gratulációt. Ez csak álom.
Vagyok-vagyok, de elhalmoztak melóval. Hóvégi bérszámfejtegetés meg ilyesmi.
Most már kapizsgálom, hogy mit akartál mondani.
Jó leesett.

Andi
Andy

Andi!!!

Tiszta hülye vagyok!!! Nem tudom miért írtam Andit, mert nagyon jól tudom, hogy Kata terhes. Fogalmam nincs miért írtam. DE nekem már sokat mondták, hogy boszorkány vagyok, mert vannak megérzéseim. És ez most egy tuti ilyen tudatalatti elírás volt. Úgyhogy remélem nem haragszol. Hátha jó ómen!!

Ja és az összes gratula átcímezve Katának (egyenlőreKépKépKép) DE TÉNYLEG TISZTA HÜLYE VAGYOK!!!

Ebből is látszik, hogy mennyire fáj a hátam. Úgyhogy most át tudom érezni az összes friss műtött szenvedését. Lora, Gabó, átérzem fájdalmatokat. Csak éppen nekem ebből nem lesz gyerkőcKépKép

Na jó, azért nem vagyok elkenődveKépKép

Most mennem kell, de holnap még jövök, és holnapután TTAALLII!!!!

Puszóka,

(egy dilis) Márti
Márti

Sziasztok Lányok!

Sugár, Móni és a többiek akik szurkoltok nekem, majd holnap meglátjuk. (Már meg vettem a tesztet.)

A hőmérőzéssel kapcsolatban annyit, hogy amikor arról írtok kinek mennyi a hője célszerü lenne odairni, hogy hol méritek, hiszen nagyon nem mindegy, és lehet hogy ezért is hiszi azt magasnak, ami a másikotoknál alacsony. És még valami az egy-két tized tényleg nem számít, az lehet mérési hiba is, és nekem E. doktornő is és más orvos is azt mondta, hogyha pl. fenti fázisban egyszer leesik az nem számít.
Az ovuláció után 14 napig kell fent lennie, utána jön meg a mensi. Nekem már ovi. uátn 18. nap óta van fenn. (erős reménykedő jel).

Ja, remélem nem tüntem nagyon oksokodonak.
Reggel jelentkezem.

Norci
Norci

Bocs, azt akartam irni, hogy köszönöm, hogy szurkoltok nekem.

Norci
Norci

Sziasztok Lanyok!

Utolagos gratula Katanak remelem sokan kovetjuk hamarosan! Kép

Tegnap a dokineninel voltunk mivel mar nem birtam tovabb a varakozast es a semmit tevest. Elmagyaraztam neki hogy sjana tuti nincs rendben velem valami es kezdjunk el valamit mert igy megbolondulok. Annyira ideges voltam, hogy majdnem elbogtem magam amit eszre is vett, es megnyugtatott a kovetkezo honaptol nekiallunk babucit gyartani Kép.
Ma volt a parom sperma vizsgalaton holnapra lesz eredmeny, de a dokibacsi azt mondta, nyugodjunk meg ugy nez ki minden normalis, de majd biztosat csak holnap. Erre parom kijelentette O mindig is tudta milyen szuper ferfi Kép
Nekem is csinaltunk egy vervetelt az utobbihoz kepest 2-szer annyi vert levettek, csak a csud tudna mihez. Egyebkent sem ertem ezeket a hormon neveket meg orvosi iromanyokat, nemhogy portugalul Kép Raadasul azt mondtak van benne 2 vizsgalat ami sokaig tart es eredmeny csak 10 nap mulva. (a multkor 2 nap alatt meg volt)
A hogorbem szerint tegnap volt az ovulacio (20. nap!!!) ugyhogy kivancsi vagyok milyen ertekeket fog adni.

Hat ennyit rolam, ha lesznek eredmenyek, es idom meg lehetosegem benezek meg. Sajna gyakrabban nem tudok.

Remelem mindenki nagyon fogja elvezni a minitalcsit, hu de nagyon izgi!

Kezdjetek a parnacsatat felidosok! Remelem a parotok hasonloan 'kanos' mint az enyem ;) , szegenykem alig birta ki ezt a 3 nap dietat Kép

Edina
edina

KépSziasztok csajszikKép
Ma megyek a 3.napi vérvételre és a 10.napon Uh-ra és beindul az ipar,remélem azért nekem is drukiztok(mivel van már egy bébim),mert szeretnék ÉN is kétcsikos lenni a közeljövöben!Na jó megyek aludni,mert már ma van és 7-kor indulok!
Vigyázzatok magatokra ,jó munkát mindenkinek és sokat írjatok-legyen mit olvasnom esténként!
KépKandi72Kép
Kandi72

Sziasztok!

Ezuton tudatom veletek, hogy anyukám és apukám legnagyobb örömére megfogantam. Kép
Létezésem legföbb bizonyitéka (egyenlöre) az anyukám által kb. 20 perccel ezelött csinált terhesség teszt, ami nekem köszönhetöen két csikos lett.

Remélem hamarosan sok kis játszotársam fogan, akiknek ti lesztek az anyukái!

Üdvözlettel: Norci babája
Norci

Norci!

Nagyon-nagyon sok gratula!
Úgy örülök, hogy még a szemem is bepárásodott. Alig látom a betüket.
Vigyázz nagyon magatokra.

Djeszter
Djeszter

NORCI,

Ez eszméletlen!!!! NA ugye, hogy beindult a babaeső!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ÉN IS 2 CSÍKOS AKAROK LENNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nagyon gratula, és nagyon boldog vagyok én is!!!!!!!!!!!! Vigyázz magatokra!!!!!!!!!!

CSAJOK!!!!!!!!!!!!!!!!! ŐŐŐŐŐŐŐSSSSSSZZZZZZ VAN!!!!!!!!!! JÖNNEK A BABÓCÁK SORBAN!!!!!!!!

(Meglátod Andi, neked is jön, elvégre megjósoltam ;) )

Úristen Csajok, ennél jobb kezdést nem is kívánhattam volna a mai reggelre! Nagyon várom a holnapi napot, hogy részletesen kitárgyalhassuk a dolgokat, és hogy a ti arcotokon is lássam az örömöt, amiért már 2 babásunk van!!!!!

Márti
Márti

Sziasztok!

Norci!
Gratulalok! Kép

Sajnos nem en vagyok a kovetkezo, mert nekem ma megjott. Kép
De azert nem vagyok annyira elkeseredve, mert (valoszinu a Maca miatt) NEM VOLT BARNA TRUTYI! Kép
Es, en mint regi trutyizos, ennek most nagyon orulok. Meg a menzesznek is, mert mehet a nyero ciklus! KépKép
(Csak azt nem tudom, hogy mit csinaljak, legyen ez szabad honap, vagy kezdjem el a Serophent?)
Szoval javitsatok: Eszter 13c 1 cn

Eszter
Beszti

Norci!

Nagy gratula.

Caldea
caldea

Norci!

Ez SZUPER!!!!KépKép

Én is babát akarooook!!!!!!!!!KépKépKépKépKépKép

ÖSZ VAN! BEINDULT A BABAESÖ!
BABÁSAINK A KÖVETKEZÖK:
1. Kata
2. Norci
3. ??? Na lányok ki lesz az?

Pucur
Pucúr

Orsoly 8c 72 cn Nagytarcsa 26 év
Cicó 4c 47 cn Szeged 27 év
Bubi 6c 40 cn Szolnok 28 év
Koalamaci 5c 35 cn Budapest 24 év
Bella 15c 33 cn Debrecen 25 év
Lella 9c 33 cn ? 32 év
Edi 6c 28cn Maglód 33 év
Monchy 9c 27 cn Budakeszi 32 év
Gitta 5c 27 cn Békéscsaba 26 év
Boglárka 8c 26 cn Györ 24 év
Márti 9c 25 cn Debrecen 24 év
Andi 13c 23 cn Szeged 30 év
Eni 2c 22 cn Pécs 26 év
Edina 7c 22 cn Coimbra 23 év
Gabó 29c 21 cn Miskolc 27 év
Melinda 3c 21 cn Ulm 26 év
Lora 11 c 19 cn Várpalota 24 év
Pucur 4c 18 cn Budapest 29 év
Ancsi 1c 17 cn Adács 27 év
Éva 28c 14 cn Nyíregyháza 26 év
Ildi 6c 13 cn Szekszárd 21 év
Barbi 7c 11 cn Calgary 26 év
Kriszti 13c 9 cn Galgamácsa 29 év
Csilla 5c 8 cn Pusztavám 26 év
Moni 5c 6 cn Törökbálint 28 év
Lotti 10c 4 cn Budapest
Kandi72 1c 3 cn 29 év
Cincérke 33c 3 cn Budapest 26 év
Eszter 13c 1 cn Szigethalom 26 év

Itt az új lista Esztert javítva Kép Kép és Norci kihúzva! Kép Kép
Cincérke

Norci!

Gratulálok a babócához!Kép
Nagyon vigyázz magatokra! Én is két csíkos akarok lenni!!!

Márti!

Remélem bejön a jóslatod, mert ha nem mehetek a laparra.

Eszter!

Hát szóhoz se jutok. Lehet hogy a ciklus elejétõl kellett volna szedned a MACA-t. Állítólag 3 hónap-
ig kell szedni. Már nem emlékszem ki vagy vizsgálva? A férjeddel is minden rendben?
Nagyon szomorúan hatott rám ez a hír.

Az én hõm tiszta hülye. Ma visszament 37,2-re. Remélem most már nem fog ugrálni.

Andi
Andy

Norci,

Most olvastam vissza az előző leveleidet, és látom, hogy hétvégén lesz az évfordulótok!

Nagyon gratulálok e miatt is, és örülok, hogy ilyen szép ajándékot kaptatok a Jóistentől.

Na most, nekem 30-án kell megjönnie (vasárnap), és a férjem szülinapja 1-én lesz, de vasárnap tartjuk!!! Olyan nagyon szeretném, ha nekünk is egy baba lenne az ajándék, mint nektek!!! Igaz ugyan, hogy vettem neki egy pulcsit, de egy babócának biztos nagyobb sikere lenneKépKépKép

Eddig nem nagyon reménykedtem, mert semmi jelem nincs, esetleg a mellbimbóm érzékenyebb egy kicsit, de ez lehet a mensi előjele is, meg az is hogy beképzelem magamnakKép

De most olvastam, hogy neked sem volt semmi tüneted, ezért a 28-ik napig nem is igazán foglalkoztál vele. Na én pont ugyan így vagyok, szóval remélem ez jó ómen lesz. Egyébként most már vannak tüneteid?????

Úgy szeretnélek követni, kérlek gondolj rám és küldj babasugarakat (kérő-jel)

Márti
Márti

Norci! Gondoltam Rád hajnalban
GRATULÁLOK!!!!!!!!!
Most nagyon boldog lehetsz!!

Lányok, remenykedjunk! Tenyleg babaeso!! Kép
Nekem ma van az 50. nap, hátha..... Kép

Sugar
Sugár

Norci! Kép Kép Kép
Mondott Neked valami jó tanácsot Erazmusz doktornő? Publikus? Ha igen, megosztanád velünk? Hátha valakinek még használ... Kép Kép Kép
Cincérke
Cincérke

Lányok!
FÉLREÉRTHETETLENÜL ÉS VÉGELÁTHATATLANUL BEINDULT A BABAESÕ!!!! EZ AZ ÕSZ CSODÁLATOS!!!!

Norci!
Szívbõl gratulálok! Nagyon vigyázz a pocilakódra, és ne izgulj, nem hagyunk egyedül!
Megyünk Veled!KépKépKép

Nem is emléxem, hogy tünetekrõl írtál volna...

Gabómanó!
Köszi az üzit, akkor találkozunk holnap!!!Kép

Lányok, képzeljétek ma lement a hõm 36,4-re, úgyhogy úgy tûnik, ma van ovuláció??
Persze nyák még sehol...(((
De még nem is ez a próba hónapja, jövõ hónaptól megy a babaproject élesben..Kép
Ez a vizsgálatok hónapjaKép

Ancsi
(az egyik szõkeKép)
Ancsi

Lora!
Pihenj sokat, aztán gyere hozzánk!!!Kép
Van már babánk, méghozzá kettõ!!
1. Kata babája
2. Norci babája

A babaesõ megeredt.Kép