Sziasztok Csajok,
Én is előkerültem mára meg holnapra. Képzeljétek, olyan szutyok a hátam állapota, hogy jövő héten be kell feküdnöm a kórházba infúziós kezelésre. Csak előtte meg kell várni, hogy van-e pocaklakóm, mert a kezelés ártana neki
Szóval vasárnap kellene megjönnie, aztán teszt, és ha nincs manó, akkor kezelés
A doki azt mondta, hogy addig is feküdjek, meg kíméljem a hátamat. Erre a főnököm meg közölte, hogy szó sem lehet róla, csüt.-péntek melóznom kell!!! Rendes ember, ugye!!!!
De azért a szombati talira megyek!!!!!!!!! Úgyhogy Pucúr, nehogy elfeledkezz rólam!!!
Onnan fogtok megismerni, hogy úgy kihúzom magam, mint valami hülye beképzelt p…. De ez csak azért van, mert nem hajlik a hátam és nem tudom nagyon forgatni a nyakam sem
Ja, Pucúr, köszi az SMS-t!!!!!!!! Olyan drága vagy!!!!!
ANDDDDIIIIIII!!!!!!!! Nagyon-nagyon-nagyon gratula!!!! Nem is tudod, milyen boldog voltam, Pucúr írta meg SMS-ben, én meg majd kiugrottam a bőrömből!!!! Vigyázz magatokra!!!! Nem emlékszem már, ne haragudj, voltak tüneteid??? Tudod, mi folyton keressük magunkon a jeleket, csak azért kérdezem. Kár, hogy nem jössz a talira, nagyon ránk fért volna egy kis pocisimi.
Egyébként, attól függetlenül, hogy a 25. napon vagyok, sajnos semmi jel nincs, úgyhogy szerintem most nem jött össze
Bár volt hó elején csúnya trutyim, amit gyogyizni kellett, gondolom ez akadályozta meg a teherbeesést.
Majd még megint megpróbálok jelentkezni, puszóka,
Márti