Sziasztok!
Írtam egy csomót és elküldtem, de abban a szent pillanatban jött Liza és kikapcsolta a gépet. Whááá és most látom, hogy semmit nem jelenített meg. Plusz elálította a lányom a babanetet:( nem tudja valaki, hogy kell a betűméreteket visszaállítani???? Mikor betűk vannak a láthatáron.
Nagyon kivagyok, tegnap hazajöttünk és utána rögtön meghalt a malacom Crying or Very sad Szegényke. Reggel Liza kérdezte: hol Nina? Mondom meghalt. Erre heves keresésbe kezdett. Kereste a szekrény mögött, szekrényben, újságtartóban és lefeküdt a helyére
Tegnap voltam a 12. heti uhun és láttam az én gyönyörűségemet! Számolgatta az ujjacskáit
Már látom előre, matematikus lesz! fél 9től 2ig a várakozók státuszában voltam
ezért utálok a Barossba járni. Meg felírtak vérnyomi csökkentőt, mert akkor a pulzusom magas volt. Alapból is magas, de a vérnyomim alacsony. De akkor azért volt annyi, mert a driknál mindig magas, meg kinn egy nő be akart előttem menni és nyavalygott hogy csak ezt meg azt akar.... Felírta az isopen vagy mit és kiváltottam, de most olvastam a mellékhatásokat, sőt terheseken nem igazán tesztelték+átjut a baba vérkeringésébe és tilos szopi alatt szedni, nah... ezek után ki merné szedni?
Suzy, a barinőm is terhes, mert már jó 2hete hányingerrel küzd és már egy hete késik a amenzesze, de a teszt még nem mutatta ki. A fiánál is ez volt.
Tünde, olyan hálás vagyok azért, hogy megírtad a tgyásos dolgot, mert ma beszéltem a könyvelő csajszival a cégnél és simán 60%ot akart fejteni majdan. Mondtam neki, hogy -kamu persze- van egy ismim az oepnél aki főmuki és nekem 70%ot mondott. Erre váltott a csaj, azt mondja, ja persze, hisz folyamatos a munkaviszonyom és 2éves se lesz az első gyerek, mire megszületik a 2. No comment
Kirus, kicsit megdöbbenve olvastam, hogy a drid nem reagált az afps dologra! Hogyan tovább? UGye genetikai uhura kell menned?
Juliiiiiiiiiii! Na! na na! reméljük sikeres lesz a repi, ha nem, akkor is ott a closty! Tuti! baba!!!
Suzytunder, átérzem azt amit most érzel, hogy anno milyen jól nézett ki az ember, de hát megéri, mert egy gyönyörű gyermekünk van