Új privát üzeneted érkezett!

Kitti
Ez mai kép, még talán ki sem hült. :)
Megyek EKG- ra, ha haza jöttem, hozok nektek egy Kristófosat is.

Kép
Kép
susytunder

passzolom a leptetőt! Ki kéri? :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
susytunder

nekem jöhet :)

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

indulok haza, lányok.
lejárt a munkaidőm :lol:

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

susytunder ééééééééééééééééééééééééééééééééén!!!! :)

Juli én ezt a cici dolgot tavaly egyszer és mindenkorra megoldottam.. igaz kicsit drága volt, de most legalább nem olyan, mintha befelé nőne... :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

Susytunder

nagyon szép pocid van!!!!! Miért nevetnénk! Légy büszke a pocakodra!!!

Csajok ott a háj! De mivel álltam, nem redőződött úszógumivá. Csak most más a formája egy kicsit.
Egyébként büszke vagyok magamra. Eddig 2 kilónál járok. Remélem nem szalad el velem a ló.
Az anyuci.hu-n találtam egy táblázatot, ahová beírhatod a magasságod, a kezdő súlyod, és kiadja hetekre lebontva a hízás ütemét min. átlag és max oszlopokra bontva. Én a minimumot nézem persze. Az szerint ez tökéletes.

Joli
Kép
Kép
joli83

Sziasztok!

Itt lennék, kidőlve :shock: Reggel 5kor keltett Liza, 7kor indultunk uhura. Fél 9re voltam hivatalos, de nem indult időben az uhu, így 45 percet vártam... Bementem, megint az a kedves nő volt és megkérdeztem tőle, hogy mikor látja a baba nemét, amire e válasz a jövőhét vége fele :D Na és akkor bekapcsolta a monitort és megláttam a kis drágámat! Annyira helyes, nyugodt mozdulatai voltak. Először elfordult, aztán kandikált a monitorba, majd alkezdte számolni az ujjacskáit!!!!!!!!! haja, de jó volt ltni. Aztán elküldtek belgyogyira, ahol a vérnyomimra írtak valamit, amit én nem szívesen szedek és nem tudom mitévő legyek. és 2kor szabadultam fél9óta....

Mindjárt visszaolvasok, ha leányom hagyja :roll:

Kép
Kép
onlány

Köszi lányok a dicséretet.
Hoztam egy képet, amin Kristóffal 14 hetes voltam, semmi nem látszott, és a rendes ruhámba vagyok. Most már értitek miért mondom, hogy nem ér nevetni, ez a kép még királylány koromból való. :)

Kép

Voltam belgyógyászaton, csináltak EKG- t és mivel Kristóffal a 33. héttől magas volt a vérnyomásom, időnként mérni kell itthon, és egy hónap múlva mennem kell ellenőrzésre.

Joli
Most ne a hájat nézd, hanem hogy kismami vagy és szép kis gömbölyödő pocakod van.

Kép
Kép
susytunder

susytunder aztaaaaaaaaaaa, de dúúúúúúrva!!! hiszen ezen a képen semmi nem látszik!!!
én nem tudom...nem aggódtál, hogy tényleg van-e ott valaki???? :roll:
én jobb szeretném, ha majd a 14. héten látszana... :roll: :lol:

Kép
gtunde75

Sziasztok!

Szépek vgytok kismamik, naon édk a pocakos fotók :wink: legyetek büszkék és boldog kismamik!

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Tünde
Ugye? Most meg...
Valamit még akartam tőled kérdezni, de elfelejtettem, de majd eszembe jut. :roll:

Zsu
Nálad mi újság? Derekad? Cicik? Esetleg egy kis pocakszurkálás?

Kép
Kép
susytunder

Suzy, köszönöm kérdésed, a melleim majd szét durrannak, szurkál a bal oldalam, fájdogál a hasam, félek :!:
A teszt kikészítve holnap reggelre :!: :shock:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Zsu
Mikor jöjjek reggel? :lol:
Nagyon nagyon nagyon izgulok érted!!!!

Képzeljétek lányok a belgyógyászaton mellettem ült egy nénike, beszélgetni kezdtünk és kiderült, hogy 90 éves. Vagy 70- nek gondoltam volna. :shock: Olyan fitt volt, hogy csak pislogtam.
Nagyon aranyos nénike volt.

Holnap megyek 12 hetes nyakiredő uh- ra utána integrált tesztre, kicsit csavargunk is apával, de amint tudok jövök majd az eredménnyel.

Kép
Kép
susytunder

Tünde, csináltattál cickókat :?:
(Suzy,biztosan erről akartál kérdezni Te is:wink: :?: )

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy, nagy drukk neked holnapra+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Köszi, reggel amint kész a teszt írok, de nem dolgozom a melóhelyen, nem is leszek itthon csak majd késő este, akkor olvaslak benneteket!

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Zsu
Nem a cickókról akartam kérdezni Tündét, közben eszembe jutott... :)

De ugye azért reggel még jösz, hogy meg ne zavarodjak estig? :)

Tünde
Azt akartam kérdezni, hogy meg tudod e mondani hogy hová kell menni tb kártyát csináltatni, mert nekem még mindig a lánykori nevem szerepel rajta. És most hogy sokat kell orvoshoz járkálni cseszegetnek érte. :oops:

Kép
Kép
susytunder

amint kész jövök :!: bármi is lesz az eredmény megírom :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

susytunder :):) tb kártyát a TB-nél csinálnak! :wink: :D drukk holnapra!!! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

suzy78 :D igen, csináltattam! :) :wink: :lol:
reggel naon várlak! :) ++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
gtunde75

Jó reggelt!
Zsu!
Nagyon várunk a teszt eredménnyel!!!!!! Drukk!!!!!!!!!! :wink:

Arik a pocakok!!!!

Ma megyek a védőnőhőz,már várom hogy halljam a szívhangot megint :) ...
Tegnap annyi erőt adtatok itt a babaneten,hogy már csak a jóra tudok gondolni :wink: ,és épp beszéltük férjemmel hogy lehet a védőnő ma megint lelomboz+ a doki is...(nem igazán biztatják pozitív irányba az embert :? és ugy veszem észre)
De majd ma kiderül.....

Szép napot mindenkinek!!!
Továbbra is szavazzatok Kírára!!! :wink:
99-ből az 5.helyen állunk :wink:
http://www.szuloklapja.hu/baba/body/baba_szepsegverseny.php#
3-7éves-30.kép-Bolvári Kíra
Köszi a szavazatokat!!!!!!! Pussz érte :)
Vendég

Sziasztok!
A teszt negatív lett, már jól kibőgtem magam, de NEM ADOM FEL, amíg piri nem jön!
Fáj a fejem nagyon, a hasam nem görcsöl, cickók duzzadtak
20-as teszttel csináltam GRAVI-HCG a neve!

Köszi Csajok a drukkokat!

Bocsi, h most nem írok többet, de majd jövök vmikor!

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

jajj, Zsu!
úgy sajnálom, de amíg fent van a hőd addig van remény!!! annyira drukkolok++++++++++++++++++++++++++++

kírus!
nem lesz semmi gond a védőnőnél! és inkább alaposak legyenek, mint hogy valamire ráfogják, hogy "nem számít", aztán meg mégis...

ma olyan 11-től én is ott fogok kolbászolni valahol a nőgyógyászaton. jön be barátnőm, be akarták a héten fektetni, de mivel nincs Mátrai, így nem volt, aki ráparancsoljon :) ma jön kontrolra, én meg gondoltam, ha már a megbeszélt dél előtt ott vagyok, talán könnyebb lesz elkapni a Karaszt arra a tüsző-kukucskára :lol:

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Zsu!
Én is drukkolok nagyon továbbra is!!! De fel a fejjel...
Ugy látszik mindig valamelyikünknek szarul kezdődik a napja :(
De kitartás,még lehet pozi :wink:

Juli!
Akkor biztos elöbb rátalálsz a Karaszra!! Neked is megy a drukk a tüszökért!!! :wink: :wink:
Hát igen igazad van,de már annyira nem érdekel hogy itt mit mondanak ,mert ö már ugy adta elö(a védőnő) hogy felhívja ma öket hogy esetleg majd menjek-e cuccal Kecsóra :shock: :roll:
Hát ha a genetikán nem találnak semmi rendellenességre utaló jelet akkor nem fogom magam alá vetni semminek az tuti :!: :!: :!: :!:
Ha 30 felett volnák lehet kérném igy is ugy is,de így nemfogom....ha nincs bajra utaló jel...
Vendég

Szerencséje van a barátnődnek!! :wink:
Kismama?
Vendég

igen, kismami. asszem 31. hétben van :D de miért van szerencséje :?:

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Juli!
Mert nincs a Mátrai és nem parancsol rá senki... :)

A link amit feltettem nem jó..késöbb jövök és javítom!!!!
Most rohanok a védönöhöz!!!
Vendég

Na látom nem volt azóta senki :roll: ...

Itt a jó link:
http://www.szuloklapja.hu/baba/body/baba_szepsegverseny_separet.php

Szavazzatok!!! :wink: köszke!

Öröm volt ráállni a védőnőnél a mérlegre, 2 kg-ot fogytam :D ,vérnyomásom jó,vizelet jó,szívhang jó(megnyugtató) :)
Doki nagyon elvolt havazva nem lapozott még egyet a könyvemben és még az októberi írásokhoz tett pecsétet meg írta alá :shock: ...
A másik oldalon meg a mult heti meg a mai "eredmények"(vizelet,súly,szívhang) ugyhogy ö még azt sem tudja hogy érzem a mozgást meg hogy nézünk már szivhangot... :roll: ,ez aztán a doki :lol: ...
Afp-met csak megnézte aláfirkantotta és kész,azt mondta sok pihenést,viszlát!

Juli!
Tüsző kukucska megvolt???
Vendég

visszatértem :!:

bal oldalon 19mm-es gyönyörű tüsző :) nyh a maga 8mm-ével elmegy középidősnek :arrow: doki mondta: hétvégén repesszünk :lol: :lol: :lol:

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

kírus!
nem semmi a doki :shock: azért az valahol megnyugtató, hogy az afp-re nem mondott semmit... biztos azért, mert akkor valóban nem kell vele törődni.

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Juli!
Ha a gyönyörű szót használod akkor az már tuti jóóó :wink: akkor mindent bele!!!

Hát igen ez az Ivók volt :shock: ,mondjuk ezen én is filóztam hogy lehet nem is kéne ezt ennyire felfújni,ha már ő ilyen nyugodt volt... :roll: ,dehát végülis gondolom stresszelni nem akart vele(amit nagyon jól is tett) majd hétfőn kiderül genetikán :!:
Vendég

Sziasztok!!

-j- ez azért nagyon izgi!!! akkor sok összebújásban lesz részed a hétvégén... nem is baj...olyan fos idő van!!! :):):) igazi gyerekcsinálós!!! ;)

kírus nem szeretem az ilyen dokikat! :roll: nem olyan érzés, mintha nem is figyelne Rád?

suzy78 továbbra is +++++++++++++++++++++++++++++

onlány mizu? hogy vagy?

Többiek?? tessék jönni!!!

Kép
gtunde75

kírus!
igen... gyönyörű... bár én csak egy giganagy fekete foltot láttam, Karasz meg magyarázta, hogy mit kell nézni.
a nyh-vastagságra is amikor rákérdeztem, először mondta, hogy tippeljem meg... mintha tudnám, melyik folt volt a méhem :?: :lol:

tünde!
hát... meg is van a hétvégi programunk.

ja, és nem kellett szerelmet vallanom :oops: megkaptam a closti-receptet, hogy ha megjön, rögtön kezdjem szedni.

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Sziasztok!

Zsu
A remény hal meg utoljára, remélem mégsem jön meg.
Puszillak és ölellek.

Tünde
Azt tudom, hogy a tb csinálja, csak azt szerettem volna tudni, hogy hová kell menni. :oops: :roll:

Megvolt a 12 hetes uh. minden rendben van, nem mocorgott a picurkám, de a szívhang jó volt, így azt mondták, hogy biztosan szunyókál. :) Elvégre délidőben voltam. :lol:
Levették a vért is a kombinált teszthez, egy hét múlva kapok egy kódot és meg tudom nézni majd.

Juli
Ezek jó hírek!

Kép
Kép
susytunder

-j- reméljük nem kell szedni!!! :wink: :lol: :wink: :lol:

Kép
gtunde75

Sziasztok!

Zsu....ne add fel, még lehet pozi a teszt nem? nagyon szorítok továbbra is értetek....

Meg van az első vérvétel eredménye mely szerint vérszegény vagyok...remélem a doki ad majd rá valamilyen bogyót...
Hétfőn megyek ismét uh-ra bízom benne hogy megnyugtató dolgokat mond majd a doki....múlt héten hétfőn voltam nála táppénzes papírért és akkor mondta nyugodjak meg, nagyon kicsi az esély hogy baj lesz a babával, de jobb előbb megtudni, hogy egészséges mint hogy a szülésnél derüljön ki hogy baj van....
Remélem karácsony előtt majd jó híreket hozok nektek....bizakodó vagyok....néha pozitívan állok a dolgokhoz, és érzem hogy egészséges a kis babám odabent, néha meg tök depis hangulatom lesz és nem értem miért pont velünk történik ez....

kírus....nagyon szorítok neked hétfőn, gyere majd a hírekkel mert mindig olvasom hogy kivel mi történik, csak néha nem igazán van kedvem jelentkezni....remélem pár hét ez megváltozik...

vigyázzatok magatokra!
pussz Mindenkinek!

Iner

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
iner

Sziasztok!

Írtam egy csomót és elküldtem, de abban a szent pillanatban jött Liza és kikapcsolta a gépet. Whááá és most látom, hogy semmit nem jelenített meg. Plusz elálította a lányom a babanetet:( nem tudja valaki, hogy kell a betűméreteket visszaállítani???? Mikor betűk vannak a láthatáron.
Nagyon kivagyok, tegnap hazajöttünk és utána rögtön meghalt a malacom Crying or Very sad Szegényke. Reggel Liza kérdezte: hol Nina? Mondom meghalt. Erre heves keresésbe kezdett. Kereste a szekrény mögött, szekrényben, újságtartóban és lefeküdt a helyére

Tegnap voltam a 12. heti uhun és láttam az én gyönyörűségemet! Számolgatta az ujjacskáit :shock: Már látom előre, matematikus lesz! fél 9től 2ig a várakozók státuszában voltam :twisted: ezért utálok a Barossba járni. Meg felírtak vérnyomi csökkentőt, mert akkor a pulzusom magas volt. Alapból is magas, de a vérnyomim alacsony. De akkor azért volt annyi, mert a driknál mindig magas, meg kinn egy nő be akart előttem menni és nyavalygott hogy csak ezt meg azt akar.... Felírta az isopen vagy mit és kiváltottam, de most olvastam a mellékhatásokat, sőt terheseken nem igazán tesztelték+átjut a baba vérkeringésébe és tilos szopi alatt szedni, nah... ezek után ki merné szedni?
Suzy, a barinőm is terhes, mert már jó 2hete hányingerrel küzd és már egy hete késik a amenzesze, de a teszt még nem mutatta ki. A fiánál is ez volt.
Tünde, olyan hálás vagyok azért, hogy megírtad a tgyásos dolgot, mert ma beszéltem a könyvelő csajszival a cégnél és simán 60%ot akart fejteni majdan. Mondtam neki, hogy -kamu persze- van egy ismim az oepnél aki főmuki és nekem 70%ot mondott. Erre váltott a csaj, azt mondja, ja persze, hisz folyamatos a munkaviszonyom és 2éves se lesz az első gyerek, mire megszületik a 2. No comment
Kirus, kicsit megdöbbenve olvastam, hogy a drid nem reagált az afps dologra! Hogyan tovább? UGye genetikai uhura kell menned?
Juliiiiiiiiiii! Na! na na! reméljük sikeres lesz a repi, ha nem, akkor is ott a closty! Tuti! baba!!!
Suzytunder, átérzem azt amit most érzel, hogy anno milyen jól nézett ki az ember, de hát megéri, mert egy gyönyörű gyermekünk van :)

Kép
Kép
onlány

hogy jártam?! Rendeltem könyvet az alexandrától, amely eredeti ára999ft, akciósan 849, erre hozza a srác és rá van ragasztva: 299!!!!!!! Na ezt már nem tudtam szó nélkül hagyni! Korábban is volt már ilyen, de akkor csak 200fttal volt olcsóbb. Szerintem a fogyasztóvédelemhez eljuttatom a panaszomat.

Kép
Kép
onlány

Sziasztok!!!

-j- ez tetszik: "mintha tudnám, melyik folt volt a méhem" :lol: :lol: :lol: kb én is így vagyok ezzel...

susytunder sajnos azt nem tudom, hogy Maglódon, vagy a közeben hol van a TB, de Te biztos tudod, és ha bemész, akkor az ügyfélszolgálaton elmondják a névváltoztatás menetét... :oops: ez ügyben mást nem tudok...
visszatérve a pocakodra, sztem gyönyörű, nekem legalábbis naon tetszik!!! ne törődj vele, ha nagyobb, mint az előző gyerkőcnél... én úgy gondolom, hogy amennyire csak lehet odafigyelsz mit eszel és ez bőven elég... ha nagyra nől, hát nagyra nől... és akkor mi van?!? egy csoda van ott bent!!! :lol: :lol: :lol:

iner nehéz egy ilyen szituációban tanácsot adni, talán nem is lehet!!! ha az segít, gyere sűrűbben, és írd ki magadból a feszültségedet...már az is sokat segít néha!!! és tessék a pozitív gondolatokat erőltetni...még ha nehezen is megy!!! önszugerálás!!!
:lol: :lol: :lol:

onlány hogy Te milyen kis kamugép vagy!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: de jól nyomod!!! :lol: :lol: :lol: ezek szerint a munkahelyed kifizetőhely?

suzy78 hát nem irigyellek, most biztos nagyon nehéz Neked!!! ez a bizonytalanság, és állandó kétségek között örlődni... várni és várni, hogy egyszer teljesüljön az álmod... nagyon nehéz! neked is csak azt tudom írni, mint inernek... mi meghallgatunk, csak ne fojtsd magadba... (fojtsd: ez j vagy ly???) :oops:

nekem nem volt könnyű napom, közeledik az év vége, mindenki egyre idegesebb, mindennaposak a veszekedések és üvöltözések a cégnél... :cry: :( na mindegy, majd túl leszünk ezen is...

Kép
gtunde75

Sziasztok!

Onlány!
De jóóó neked,láttad a babócádat :D ,már én is olyan türelmetlen vagyok :roll:
Nem az én dokim volt aki nem reagált az afp-re,ez csak a terhesgondozós doki volt....
Az enyémmel majd csak jövö szerdán beszélek..akkor legalább már tudni fogom okés-e minden vagy sem...

Iner!
Drukkolok nagyon hogy minden oké legyen!!!!!! És rendben is lesz minden!!!
Hétfőn remélem megnyugszunk már!!!

Tünde!
Ez a terhesgondozós doki nem is igazán figyel senkire :roll: ,hamar kiszorja a jó népet...
Vendég

kírus hát az nem jó, ha nem figyel az emberre... az ilyen minek választ ilyen hivatást? reméljük szerdán jó híreket hozol!

Kép
gtunde75

Jó reggelt!!

Látom este nem volt mozgás :roll: ..

Tünde!
Már hétfőn hozom a jó híreket :wink:!!

Rékáról tud valaki valamit??? Nagyon eltünt :(
Vendég

Sziasztok!
Köszönöm, h gondoltatok rám és drukkoltatok, de sajnos barnázok egy nagyon picit tegnap délután óta :cry: piri még nem jött, de a melleim is annyira feszülnek, h majd szét durranok! :evil: feszült vagyok rendesen!

Juli, ez nagyon jó hír...drukkolok nagyon, h sikerüljön minél hamarabb...clostival tuti lesz a dolog!hajrá :!: :!: :!: :wink:

Suzy, Onlány, örülök az uhus jó híreiteknek :wink:

Onlány, fura nekem ez az egész...én is hallottam sok ilyen történetet, h nem mutatta ki a teszt és pedig kismama volt a csaj és az is maradt, a teszt pedig jó sokára mutatta ki a pozitivitást!
Hát reménykedek továbbra is, amíg nincs piri...várakozok!

Iner, én is nagyon drukkolok, h minden rendben legyen nálatok, várakozok, bizakodok :!:

Kírus, hatalmas drukk++++++++++++++++++++++++++++++++

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok! jó reggelt!

nálatok is kaki idő van? itt eccerűen undorító!!! ködös, nyírkos... fúúúúúj!!! :evil:

kírus nem szerdán mész a dokidhoz? vagy esetleg hétfőn uh? már nem emléxem... :roll: majd hozol nekünk képet ha mész?

suzy78 hm... továbbra is mennek a drukkok ezerrel!!! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Többiekkel mi lehet?
Ancsa milyen az itthonlét?

Puszi!

Kép
gtunde75

Tünde, köszi, de nincs sok reményem...a hőm visszaesett reggel36,3-ra :cry:

Elég kaka az idő itt is, sok kedvem van mindenhez :?: :roll: :cry:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

suzy78 hm... hát sajnos ez elég egyértelmű jel.. :( de azért amíg nem jön meg, addig ne károgjunk...
mit mond a doki, hány inszemmel próbálkozhattok?

Kép
gtunde75

azt mondta, h 4 mivel, ha addig nem jön össze nincs értelme többet csinálni,meg már elmúltam 31, de én most pihennék egy kicsit, mert eléggé megvisel már :!:
ma megyek délután konzultálunk, kíváncsian várom, h ő mit mond és elmondom, h én mit akarok!

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

suzy78 elhiszem, hogy belefáradtál... :( azért nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit mond! :roll: lehet, hogy mondjuk előrébb hozza a lombikprogramot? :roll: ott azért nagyobb az esély...nem?

Kép
gtunde75

Zsu!! Annyira sajnálom :( .Biztos nehéz minden hónapban a megprobáltatások és a végén a csalódás....
Lehet,hogy a lombikkal sikeresebben jártok!!
Ha nekünk is ez a megoldás marad, én szívesen ki is hagynám az inszemet, mert a lombikban jobban hiszek, de sajna először inszem kell, ha jó tudom...
Én továbbra is drukkolok nektek,hogy végre sikerüljön :wink:

EDI
ediii

-J- : ezek szép eredmények! akkor hajrá , apára fel :lol: :lol:

Kírus! Biztos minden rendben lesz!!! ezt a vizsgálatot már nem is csináltatnám a dokik helyében , mert elég sokszor téves eredményt ad!! a barátnőmnek is azt mondták,hogy beteg a baba,de ő úgy is vállalni akarta, és jó tette, mert 5 éves és semmi baja, egy gyönyörű szép kislány!!

EDI
ediii

Szép jó reggelt lányok...
Nálam úgy szalad már szerda este óta az órák, hogy az nem igaz...
Rengetegen voltak a szoliban szerdán be semm tudtam zárni...Csütörtökön meg már 8 tól melozztam egészen este 7 ig...Közben befesteték a hajam voltam kozmetikusnál is,de a körmömet csak most ma reggel tudtam megcsinálni...De legalább már szép vagyok :) készen állok holnapi esküvre!!!!!!!
ÉS!!!!!!!!!!
A legjobb, hogy apája elintézte nem kell mennie dolgozzni még vasárnap semm pedig akkor lett volna...Ő ment volna, de azt is elvállta akkor már a fö fönöke...egy picit mérges volt rám, mert kellett volna neki vasárnap melozzni, hogy tudja törleszteni a pénzt, de az is ki esik neki....ez van...de ma már nem vot morci :)

Szép napot!!!
gyorsan kidíszitem a körmöm aztán jövök!!!!!!!!!!!
csip-csip18

csip-csip18 de jóóóó! akkor nagyot tudtok holnap mulatni! :)
aztán meg majd jóóóóóóóól kiengeszteled! :)
hát igen... közeledik a karácsony, meg a szilveszter és mindenki szép barna szeretne lenni... most már végig rengetegen lesznek sztem!!! :)

Kép
gtunde75

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?