sziasztok!
Köszi mindenkinek a jókívánságokat!
Szombaton jöhettünk haza miattam, mert 2.császár után így engedett csak haza, de már mindegy, kicsit hosszú volt.
Szülés....
Hosszú, de a lényeg az, hogy csalódtam a dokimban, nem értem el egész vasárnap, a kórháznak sem vette fel csak nagy sokára a felesége, hogy milyen beteg a doktor úr. Persze, gondolom jól berúgott, vagy valami jó programja volt.
apa a zárlat miatt nem lehetett velem a vajúdás alatt, szerncsére csak 3 óra volt, mert már 4 cm-e tágulattal mentem be.
Végül egy tündéri ügyeletes orvos műtött, de a császár nagyon megviselt most. Most jobban rángatták, húzták-vonták kifelé , rányomtak a mellkasomra, nehézlégzés lépett fel, éppen, hogy nem hánytam.
szörnyű élmény, de amikor meghallottam a sírását, úgy bőgtem, mint az elsőnél.Végig hallottam, hogy sír, míg elvitték, akkor mikor az arcomhoz tették az ő arcát, rögtön elhallgatott. Rövid, talán 1 perc lehetett ez a találkozás, aztán 12 óra őrző, ahová nem hozták oda a babámat, mondván az A oldalban van, én meg a B-ben és zárlat van.
Annyira szörnyű volt, hogy csak én jártam így, hogy külön oldalra vitték és mindenki vígan szoptatta, gyönyörködött a babájában, csak én nem!
Most nem is folytatom, mert már sírok megint.
Szóval rendesen tönkre tették az első időnket, de aztán szuper volt.
a dokinak szánt pénzből magánszobát fizettünk és apa, Bence minden nap bent lehetett sokat.
puszi mindenkinek, jövök majd.
hoztam képeket: