Új privát üzeneted érkezett!

azt kiírja ha rosszat írok be, mással van gond,na de mivel :?: :roll:
Vendég

ja és csináltam férjemnek is, ott meg kiírja hogy hozzáférés megtagadva, szóval tanácstalan vok,nemtudom mi lehet :roll: :evil:
Vendég

akik eddig visszaszóltak mindenkinek ment....passzzz....

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Mucus az mind Domi játéka a szobába???????:)))))))
helyes kis srác!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Mucus!
Az AFP-ig el sem jutottam. A kombinált tesztem eredménye lett katasztrófális, 1:4-hez. Rossz lett az UH, nem volt orrcsont, vastag volt a tarkóredő. Innentől kezdődött a pokol :cry: :cry: :cry:
Hidd el, kibírnád. Mindent kibírunk, mert kapunk erőt hozzá. Én is kaptam Istentől, nem is keveset, hogy így és ennyi idő alatt talpra tudtam állni. Igaz, még tegnap is pityeregtem este egy kicsit, de már csak nagyon ritkán sírok. A másik, egészséges gyereked sok erőt ad biztos neked is a nehéz helyzetekben. Őérte tovább kell lépni, és menni előre.
Vendég

Nita!
Köszi, majd megnézem az Auchanban :)
Vendég

Sziasztok!!!
Már megint hétfő,apa éjszakás,úgy utálom,egész héten nem is nagyon beszélünk...
Képzeljétek a hónapba 32040 Ft-ot fejtem össze,micsoda tejcsárda vagyok!! :lol: :lol:
Tegnap este nem volt "műsor",csak egy nagyon apró,remélem kezd elmúlni ez a hasfájásos valami....anyum feljött tegnapelőtt( nem szokott már esténként itt lenni,max délután jön föl,mert tesóm most elsős és tanulni kell vele) el volt ájulva,de csak annyit mondott,hogy de jó,hogy neki egyik gyereke se volt ilyen.....na ezzel aztán jól megvigasztalt...ezek szerint eddig nem hitte el,mikor azt mondtam,hogy katasztrófa az esték 95%-a....és azért nézek ki 40 évesnek... :roll:

Nyuszi??Ti hogy álltok??Én már a héten venni akartam valamilyen vizet,hasfájásra van,barátnőmnek bejött.....
Mucus,hogy vagy???
Melisch???Királylány????
Többiek????

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Ha én a "többiek" kategóriába beleférek, akkor én vagyok :wink:
Nem semmi, hogy ennyit fejtél. Jól is teszed, ha megteheted. Nekem épp annyi volt, amennyi kellett, se több, se kevesebb. Soha nem is folyt a tejem, talán párszor, amikor egy picit megkeményedett, de akkor gyorsan rátettem Sziszkót. Így legalább a pelusotok ingyen van :D
Az a valamilyen víz biztos jó, a sógórnőm is ajánlotta anno, de végül nem lett Szilárd hasfájós, csak ha véletlenül valami nagyon durva dolgot ettem (pl. meggy), akkor ordított pár órát.
Vendég

Melinda!
Húú de irigyellek a sok tej miatt.Nekem anno alig volt(6 és fél hónapig)szoptattam,remélem most egy kicsit tovább tudok majd.
Köszi jól vagyunk.Kicsit felhúztam magam reggel mert Domit gyorsan elvittem oviba aztán rohantam az SZTK-ba a kenet eredményemért.
erre kiderült,hogy a doki csak kettőtől lesz :evil: pedig 8-2ig volt kiírva.Most megint mehetek... :x

Angie!
hát abban igazad van,hogy a már meglévő gyerkőcök sok erőt adnak.
De nem lehet könnyű. :roll:

Nita!
Igen,az mind játék. :oops: :lol:
Plusz ami nem látszik még van 6 doboz tele.
Gondoltam is,hogy karácsonykor vinni kéne a mikulásgyárba belőle,persze úgy,hogy Domi ne tudja. :wink:

KépKép
Kép
mucus75

Én vagyok de hétvégén nem voltam itthon és nettem sem volt...halottak napja.

Ma megyek 4 órára endokrinológushoz de már eldöntöttem és férjem is belement, hogy a lombik ugrik jövőre. Annyi fele kell koncentráljon, hogy jó lenne ha 7 fele tudnám klónozni és még akkor sem lenne ki velem üljön 14 napot Szegeden. Nem akarok csak én egyedül végigmenni az egészen, mert rájöttem szellemileg nagyon megerőltető az egész. Az egészségem meg mindennél előbbre való, nem akarok makacsul elindulni főleg, hogy kételkedem. Vagy január végi ciklussal indítunk vagy majd a február végivel, meglátjuk, hogyan alakulnak a körülmények.

Persze ezért még leszek, bár a témát hanyagolom és nem fogok semmire figyelni. Még van pár Elevitem azt is abbahagyom már 3 hónapja szedem most pihizek vele is. Jönnek az ünnepek elutazom anyához, nagyimhoz igy nem tudok mindenre figyelni.

Puszi mindenkinek!

Kép
Kép
melisch

sziasztok!
Köszi mindenkinek a jókívánságokat!
Szombaton jöhettünk haza miattam, mert 2.császár után így engedett csak haza, de már mindegy, kicsit hosszú volt.
Szülés....
Hosszú, de a lényeg az, hogy csalódtam a dokimban, nem értem el egész vasárnap, a kórháznak sem vette fel csak nagy sokára a felesége, hogy milyen beteg a doktor úr. Persze, gondolom jól berúgott, vagy valami jó programja volt.
apa a zárlat miatt nem lehetett velem a vajúdás alatt, szerncsére csak 3 óra volt, mert már 4 cm-e tágulattal mentem be.
Végül egy tündéri ügyeletes orvos műtött, de a császár nagyon megviselt most. Most jobban rángatták, húzták-vonták kifelé , rányomtak a mellkasomra, nehézlégzés lépett fel, éppen, hogy nem hánytam.
szörnyű élmény, de amikor meghallottam a sírását, úgy bőgtem, mint az elsőnél.Végig hallottam, hogy sír, míg elvitték, akkor mikor az arcomhoz tették az ő arcát, rögtön elhallgatott. Rövid, talán 1 perc lehetett ez a találkozás, aztán 12 óra őrző, ahová nem hozták oda a babámat, mondván az A oldalban van, én meg a B-ben és zárlat van.
Annyira szörnyű volt, hogy csak én jártam így, hogy külön oldalra vitték és mindenki vígan szoptatta, gyönyörködött a babájában, csak én nem!
Most nem is folytatom, mert már sírok megint.
Szóval rendesen tönkre tették az első időnket, de aztán szuper volt.
a dokinak szánt pénzből magánszobát fizettünk és apa, Bence minden nap bent lehetett sokat.
puszi mindenkinek, jövök majd.
hoztam képeket:

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
KépKép

Daisypath Wedding tickers
angie28

Angi!
Gyönyörűek vagytok, a kis Dani egyszerűen csodaszép!!
Sajnálom a sok kellemetlenséget, ami a korházban történt, de gondolj arra, hogy (bár nagyon meghatározóak azok az első percek a baba életében) mennyit lehetsz majd vele, amikor bepótólhatod ezeket a rosszul sikerült perceket.

Melisch!
Jól döntöttetek! Stresszesen biztos kisebb az esély a sikerességre. Próbálj sokat pihenni, férjecskéddel foglalkozni, kényeztetni, hogy könnyebb legyen neki túlélni ezt a rohanós időszakot. Azért semmiképpen se tűnj el, mert itt nem csak babás dolgokról lehet beszélni. Puszi! :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.11.02 16:15-kor.
Vendég

Angi!
Gyönyörű Dani,gratulálok. :wink:
Végre Téged is jó látni. :)
Jól döntöttél,hogy a pénz"magatokra"költöttétek.Anno a barátnőm is így járt és Ők monitort vettek a doki pénzből.Azóta a doki nevén hívják a monitort. :lol: :lol:

Domi is megnézte a képeket.Látni kellet volna mennyire fülig ért a szája.
Mondta,hogy már Ő is nagyon várja tesót csak azt nem érti miért alszik minden képen az a kisbaba. :D :D

Képzeljétek!Ma elmentem a hüvelykenet eredményéért.Kérdezi a doki van e panasz.Mondom nincs már a viszketés is elmúlt.Erre Ő:hm gondoltam hisz a lelet negatív. :shock: :shock: Akkor ez mi a fene lehetet? :roll:

KépKép
Kép
mucus75

Mucus!
Lehet, hogy egy kicsit felborult a hüvely PH-ja. Ilyenkor szokott viszketni, és magától elmúlik. Nem biztos, hogy gomba volt. A sok szappanos mosdás alulról nem mindig jó. Használsz Lactacid-ot vagy valamilyen tejsavas intim mosakodót? Azok jók ilyenkor, terhesség alatt. Az legalább a PH-t rendben tartja.
Vendég

Na újabb vv-l :cry: már lehet bele is jövők a végén 8) Doki néni nem lát gondot de azt mondta van az anti TPO meg meg egy anti.... amit ajánlatos megnézni és ha negatív akkor ilyen vagyok én és nekem a 4,21 TSH is jó, mert akkor engem így teremtet a Fennváló, ha meg pozitiv lesz akkor majd segít rajta. Még uh-t is csinált, már néztem a gépet mit is tud milye van kerestem a hosszú kart, már ösztönösen akartam levenni a nadrágom, bugyim :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: de itt csak a nyak alatti részt nézte kicsit dagadt de még nincs vele gond. Ezt is letudtam lehet, bár csak az eredmény után tudhatom rendben.

Mucus lehet szorosabb volt a bugyi, vagy ki tudja miért kiszáradtál kicsit és az okozott viszketést, lényeg, hogy nincs baci.

Kép
Kép
melisch

Melinda!!!

ma voltunk anyóséknál és az ő gépükön be bírtam lépni, semmi gond nem volt, úgyhogy az én gépemmel van vmi gáz,mióta újra lett telepítve azóta nemvmi jóó :twisted:
Vendég

Melisch!
Hurrá,ezek jó hírek!Hajrá! :wink:

Angi!
Igen ma vettem intim mosakodó gélt.Lehet,hogy ciki de Én ilyet eddig sose vettem. :oops:
Azt tudom,hogy a hétvégén amikor a nővéreméknél voltunk más tusfürdőt használtam mint itthon.no meg a wc -jükre gondoltam még.... :roll:

KépKép
Kép
mucus75

Angie sajnálom a szülést...jól tettétek a magán szobát!!!!!!!
gyönyörű család vagytok!!!!!!!
:wink:
Melisch hajrá!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Angi!Mégegyszer gratulálok!!Én akkor sírtam el magam,mikor a fiam jött és kérte Melcsit az ölébe magától.....és megpuszilta....nekem az felért egy szüléssel... :D

Mia!Utána eszembe jutott,hogy hiába nem bírsz belépni,a pontok gyűlnek,meg úgyis postán küldik a pénzt....úgyhogy hajrá!!!Hátha beleesünk a kifizetésbe,és nem ilferro cég...csak itt ugye nincs befektetés....

Szerencsés vagyok,igen,hogy ennyi tejem van,meg azért még emellett 2 gyereket szoptatok.....bár a környezetembe azt látom,hogy hamar feladják,gyorsan tápszerhez nyúlnak.Megkínlódtam,hogy nekem is ennyi legyen,2-3 óránként fejtem az első 6 hétbe,és éjszaka is keltem....nekem is annyi volt,hogy pont elég lett neki,utána fogtam hozzá fejni,na azután gyakran elöntött a tej....

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Melinda!
Egyetértek, sokan feladják, amikor először egy kicsit megcsappan a mennyiség, vagy a baba nem akar rögtön szopni. De nem mindig van így, és nem mindenkinek van ennyi, akár mit is csinál. Én nem szoptathattam Szilárdot 3 napig, mert levitték a koraszülöttre, és nem engedték (pedig semmi baja nem volt, csak extra óvatosak voltak, hogy nehogy baja legyen, 2700 grammal simán lehetett volna fent az osztályon a többi csecsemő között). Miután végre megengedték, már nem akart szopni, mert megszokta a hosszú cumit, amit a torkáig dugtak le (a második naptól már vittem az én tejemet), és nem kellett szívja. De nem adtam fel, sokat sírtam, hogy mi lesz, de otthon addig-addig próbálkoztunk, hogy gyönyörűen megtanult szopni, sőt :lol: :) Az elején sokat próbálkoztam a fejéssel, de akár mit csináltam, nem tudtam 30 milinél többet lefejni. Pedig profi mellszívóm volt, és több félét is kipróbáltam, kölcsönkéregettem. Én nem eladás céljából szereettem volna fejni, hanem lefagyasztani a biztonság kedvéért. De 30 miliket nem tudtam, ezért nem is foglalkoztam vele. Tehát, látod, hogy én mindent megtettem, sőt, az 5. hónapban majdnem elapadt, de akkor sem adtam fel, és végül 1 évig szoptattam Szilárdot. Más alkatuak vagyunk, de azzal egyetértek, hogy vannak, akik az első rossz élménynél azt mondják, hogy nem megy, és kész, jöhet a tápszer. Én is kiváltottam a tápszert, amikor hazamentünk a korházból, de a doki azt mondta, hogy inkább tegyem el jó mélyen a szekrénybe. Végül kidobtam, mert lejárt a minősége :)
Vendég

Sziasztok!
Voltam ma végőnőnél,minden ok,2 kilót híztam eddig. :?

Nyuszi,Dia,Kirus!
Merre vagytok?Minden ok?

KépKép
Kép
mucus75

Sziasztok!

Mucus!
Rá se ránts!! Lényeg hogy jól vagytok a pocaklakóval együtt!! :wink:
Szerencsére én tartom még a bálna sulyomat,nem jött fel semmi...
De épp néztem Kíránál is a 27.héttöl kezdtem el hízni..
Hát sajna nem tudom hogy minden okés-e :roll: :roll: ,ezzekkel a Bajaiakkal ki van a hócipőm,állandoan idegelik az embert :( ..
Mult hétfön voltam afp-n,erre csütörtök du telozik a védönö hogy most telefonáltak a laborbol hogy hétfön ismét menned kell vérvételre mert értékelhetetlen lett az afp-m...
Na most azt hozzá tette a védönö hogy ne idegeskedjek az is lehet hogy eltörték a csövet,csak ezt mondják :roll: ,
Aztán kaptam még 2 embertöl infót akiknek köze van ezekhez a laboros dolgokhoz,azok is ezt írták hogy lehet valami gikszer akadt aztán csak ezzel a szöveggel takaróznak :roll:
Na most akkor mire gondoljunk :?: :?: Tök idegek vagyunk!!
Így aztán a tegnapi véremnek holnap reggel lesz eredmény,ugyhogy nagyon kíváncsian várom...
Aztán jövö hét hétfön meg megyek genetikára controllra,na majd ott is hogy mit mondanak...áhh tök ideg vok,probálok pozitív lenni,de nem könnyű :(
Szoval most csak várakozunk....egyébként minden nap szépen mocorog a kis drága :) ,remélem az égadta világon semmi baja nincs!!!!

Kicsit hosszú lettem bocsi :oops:

Angie!
Nagyon ari család vagytok!! Édes a kis Danika! :wink:

Bocsi hogy nem írok mindenkinek külön!!!
Üdv! :wink:
Vendég

Kirus nyugiiiiii......persze hogy minden rendben van!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!!!

Kirus: Nyugi! Fő az optimizmus! Csak ez van! Az idő eltelik, és kiderül, tényleg csak a cső törött el...

Angie28: Nagyon szépek vagytok! Tényleg nem lehetett egyszerű azülésed... Sajnálom!

Melisch: A döntés megszületett!!!! Innentől csak előre szabad nézni, és nem hátra! Előre a célért!!!!!

Mi: Itthon vagyunk! Pihenünk ezerrel.... Nagyon élvezi pinduri, ha fekszem...
Holnap vérvétel reggel, és előadás délután. Semmi kedvem.... De majdcsak eltelik ez is...

Mindenki vigyázzon magára!!!!!!!!!

Kép
kicsi80

húúúú Kicsi már "csak" 8 hét van vissza?!! :P :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Kírus!
Szerintem is minden rendben. Annyi ilyen hülyeség történik, amivel még pluszban paráztatják a kismamákat. Ma várunk az eredménnyel, de biztos minden rendben lesz!
Vendég

Sziasztok!
Alacsony lett az afp-m :cry: 0,23
Hétfőre van idöpontom genetikára,ugyhogy jön egy jó pár nap várakozás és idegeskedés :cry: :cry:
Azt mondta a védőnő holnap oda telefonál hogy nem-e fogadnának pénteken,de szerintem semmi remény hisz mindig előre be vannak táblázva..
Vendég

Kírus!!!!

Nagyon szorítok :!: nem lesz semmi baj :!: :!:
Vendég

Mia!
Köszi,reménykedem valahol én is hogy nem lesz baj! :roll:
Vendég

Sziasztok!

Kíra: Nem csak a magas AFP érték a gond? Az alacsony is? Nem tudom. De az alacsony miért probléma? Nagyon szorítok, hogy minden ok legyen :roll:

Hazajöttem vérvételről. Túléltem!!!!!!!! Hamarosan indulok előadást tartani. Semmi kedvem!!!!!!!

Kép
kicsi80

Sziasztok!!
Hát az jó lenne,ha tudna hamarabbra időpontot adni.
Legalább megnyugodnál...
Azt írja,hogy amiatt is lehet alacsony,hogy nem időbe vették le...
De az uh jó volt??Néztek tarkóredőt??Meg ilyeneket???
Nem lesz semmi gond,úgy emlékszem 0,40-től jó,a tiéd nem sokkal kevesebb...

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Kicsi!
Köszi ari vagy!!!Az alacsony sem jó(vannak olyan esetek)...
Az 1. értékelhetetlen volt,aztán rá 1 hétre vettek megint és az lett 0,23
:roll:

Melinda!
Ezt a 2.már tuti jó időben vehették le(17+2 voltam)...
Voltam már genetikán a 13.héten és tökéletes lett az uh,a nyakiredö,orrcsont minden!!
0,7-2,5-ig normális
Remélem nem lesz semmi gond :( :roll:
Vendég

Kíra!
Nem a 16. héten jó az AFPhez vért venni? Te már 17. hétben benne vagy :roll: Tudom, milyen a várakozás, de valahogy ki kell bírni. Hátha mégis kapsz korábbra időpontot.
Drukkolok nagyon!!!
Vendég

angie!
Akkor is vettek vért,meg rá 1 hétre is...valahogy kibirom..:?
Köszi a drukkot ari vagy!!! :wink:
Vendég

Kirus!
Nem lesz gond,nyugi!
Én az AFP eredménytől félek mert ez annyira rutli.Ha már 1 nappal később vagy előbb veszik le már nem az az eredmény mint pont a napján.aztán csak idegeskedünk miatta.
De szerintem ha a 12 hetes tarkóredő jó akkor ez is!Ha gond lenne már ott is jelezték volna!
Fel a fejjel,szorítok!

KépKép
Kép
mucus75

mucus!
Köszi neked is!! Sok erőt adtok tényleg :wink:
Bízok benne én is hogy nem lesz gáz..
Vendég

Kirus ne félj...az afp nem mond semmit...anno nekem is alacsony volt a Máténál...mégis itt van......kutya baja...a rosszaságán kvül!!!
az afp akkor a "tökéletes" ha pontosan a 16.héten veszik le...se előbb se később nem ad jó eredményt!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Igen,napra pontosan a 16. héten kell levenni,nálunk el se fogadják máskor...nem időbe vették le....nekem anno béta hcg-m lett több....de nem is foglalkoznak vele...az afp meg 0,4-től jó itt,ennyi különbség van 2 kórház között....

Kép
Kép

Kép
melinda1985

szóval Kirus ne idegeskedj!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Kirus: Nagyon szorítok, hogy minden rendben legyen!!!!! Remélem mihamarabb megtudnak vizsgálni és akkor megnyugszol te is!

Nekem nem sikerült az inszemi. :? Most várom pirit.
A további inszemik fel lettek függesztve. Egyrész apus azt mondta pihetessük a dolgot és hajtsunk rá a spntánra. Másrészt az az igazság, hogy félnék terhesnek lenni ebben az influenza mizériában. Úgyhogy januárban, vagy utána folytatjuk majd, addig próbálkozunk természetesen.

Angi: Gratulálok mégegyszer. Jó babázást nektek is! NAgyon édes a kis csöppség. Hogy bírjátok a kiképzést?

Kép
babicsek

Kirus nem értek hozzá de tuti minden ok!!!!!!

Babicsek már vártalak, mondjuk gondoltam mert ha sikerült volna talán már írtad volna, de még nincs veszve vagy voltál vv-en?
Elhiszem, hogy félsz a járványtól azt is megértem ha most pihenni akartok kell is....nem baj, akkor együtt indulunk januárban/februárban az útnak és akkor sikerülnie kell!!!!!

Királylány nagy puszi neked!!!!!!

Nyuszi veled mizus? Régóta nem írtál?

Kép
Kép
melisch

Babi mennyire biztos hogy nem sikerült?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Jó reggelt!
Köszi csajok a biztatást,jól esik!!!
Próbálok én is a jóra gondolni :roll:

Babicsek!
Sajnálom,hogy nem sikerült :? ,de ez már tuti??
Lehet majd spontán fog össze jönni most meg :wink: drukk!!!

Melisch!
Most ti is várakozóban vagytok??

Nita!
Fiúk jól vannak?
Máté szeretgeti Barnit?

Melinda!
Tényleg sok különbség van kórház-kórház közt..
Ti jól vagytok?

Többieknek is üdv!!!
Ha van kedvetek szavazzatok továbbra is Kírára!!!

http://www.szuloklapja.hu/baba/body/baba_szepsegverseny.php#
3-7éves_30.kép-Bolvári Kíra
99-ből az 5. helyen állunk eddig :wink:
Köszi aki szavaz!!!!!! Pussz érte!!!!
Amugy 12 óránként lehet egyet szavazni egy gépről...
Vendég

Kírus!
Ha a linkre kattintok, az írja ki, hogy nem találja a szervert :roll: :roll:
Vendég

Sziasztok!

Kirus! Nekem is azt írta....

Pussz mindenkinek! Túléltem a tegnapot! Jó volt túllenni rajta.

A tegnapi nap poénja hihetetlen volt....

A vérvételi váróban, ahol rengetegen voltak, egy vas hirdetőtáblával volt elrekesztve egy kis rész, amire rá volt írva, hogy az influenzajárvány miatt kismamáknak várakozás a paraván mögött. Én nem itt voltam, utólag láttam ezt meg. Én mindenkitől távol a másik sarokban ültem le, a paraván pedig a terem zsúfolt végében volt. Ahogy ezt megláttam, hangosan elkezdtem nevetni. Nagyon vicces volt :lol: :lol: :lol: Talán a vírusok félnek a vastól? No mindegy.... Vicces. Ráadásul, mikor felöltöztem, akkor oda pakoltam le, mert mint írtam, ez az "elszeparált rész" közel volt a forgalas helyekhez. Hogy kik ültek ott? MINDENKI, aki félt az influenzától.... Idős, fiatal, nő, férfi... Szóval ennyit erről... Van aki elhiszi, ha egy zsúfolt helyen betesznek egy vas paravánt, akkor saz megvéd? Szerintem pont, hogy a zsúfolt hely adja a veszély forrását. Tehát, ha már ígyis-úgyis zsúfolt helyre kell mennünk, legalább kerüljük a tömeget még így is, amennyire lehet....
Remélem érthető voltam...

Kép
kicsi80

Kírus! nekem sem adja be az oldalt :roll:
Vendég

Bocsi :oops: :oops:
Most nézem már nem azon a linken müködik :)

http://www.szuloklapja.hu/baba/body/baba_szepsegverseny_separet.php

Ez a jó cím!! :)
Köszike!
Vendég

Sziasztok!

Melisch köszi, aranyos vagy nagyon!

Vagyok csak olvasgatok ha időm engedi. Mindenkinek szorítok, kinek ezért kinek azért. De ezt úgyis tudjátok.

Kicsi ez tényleg kész röhej...........

királylány

Kirus fiuk nagyon jól vannak...már Máté se beteg:))))
Barni egyre többet figyel....gügyög::)))))

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!
Babicsek, köszi, jól vagyunk.
Eddig minden jól alakul, nem fárasztó, mert mindkét fiú szuperül viselkedik.
Dani alig sír, Beni imádja, a mindene a tesó.
Ő is mindig kéri az ölébe, bújik hozzá, csak rettentő nehéz vele megértetni, hogy ne tenyereljen a mellkasára. Persze ez még nem történt meg, de nagyon kell figyelni.
Tegnap volt sétálni mamával, amikor megérkezett haza, átgázolt rajtunk és rohant a babához integetni neki. minket leszart szó szerint.
:lol: :lol: :lol:
Néha van nála ilyen mindent eldobálok hangulat.
de ez előtte is volt, ha nagyon nem tetszett neki valami.

És sajnálom, hogy nem sikerült, szorítok továbbra is!
Kicsi, őrült hülye emberek vannak!

Kép
KépKép

Daisypath Wedding tickers
angie28

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?