Timi, én nem is tudtam, hogy ti is öribabára vártatok, aztán tessék ot nőnek a csajszik a pocakodban. Sminti tessék példát venni Timiről
Roni, de jó 4 en vannak, juj de szuper, most tényleg a vacila jön, hogy hányat is kérjen vissza az ember ( én úgy tudom 1 et nem szoktak fagyasztani...) Nektek ez hányadik lombik???( köszönöm amit írtál)
Kugli, szerintem ez nem olyan rossz arány, holnap sikerül a vizsga és utána kérlek aranyozd be mindenki hetét egy nagyon szuper babás eredménnyel
KÖTELEZŐ
Amina, micsocsoda híreket olvasok, de jó hogy megijedtek a tüszők és összeszedték magukat, már csak kettőt kell aludni, jaj magyon izgi időszak előtt álltok, na meg persze itt mindenki+++++++++++++++++++++++++++
Rólunk: nem sikerült, de ezt már írtam...,vártam 1 órát az eredményre, és utána K.P behívott és beszélgettünk. Van mág 3 fagyibabánk. Ákossal filoztunk, hogy mi legyen bevállaljuk a fagyit, vagy új stimus hónappal egy új lombikot. A doki rábeszélt minket a fagyira, remélem tudja a dolgát
(de bízom benne és igen tudom hogy tudja). Már csak azt kellett eldönteni, hogy mikor legyen. És meghoztuk a döntést, most egy citromos sör mellett
. Kihagyjuk a kötelező hónapot és utána decemberben belevágunk még egy fagyiba.... addig meg ahogy írtátok most jön az odafigyelek magamra tornázom, lefogyok és szépülők idpőszak
( ma el is mentem fodrászhoz)
Olyan rendesek vagytok, hogy így izgultatok, köszönöm mindenkinek!!!!!!!!!!!!! Én tudom hogy itt mindenkinek kidrukkoljuk ám a babát-babákat