Új privát üzeneted érkezett!

Pbj nagyon sajnálom, de ... felállsz, folytatod, sikerül. Ráadásul Neked van kettő saját pozitív példád:)

Amina drukk a péntekhez. Ilyenek ezek, egyszer lustálkodnak, egyszer szépen növögetnek. Minden rendben lesz.

Roni hajrá a holnaphoz. Én hármat szerettem volna visszakapni, kettőt kaptam. Javasolni fog valamit a dokibácsi. Szerintem a kettő rendben van.

Timi hogy állsz? Mondott valamit már a dokid nagyjából mikor lesz a nagy nap?

Kuglica hajrá vizsga és ++++++ teszt. Jól bírod tesztelés nélkül:)

"A világmindenség úgy van berendezve, hogy legmélyebb és legerősebb vágyainkat valóra válthassuk benne."
irises

(((((((((((((((((((PBJ)))))))))))))))))) annyira, de annyira....

babaimádó
Kép
babaimado

Pbj: :( :( :(

Irises: doki ma azt mondta, hogy minden rendben, befektetni nem akar, akkor jönnek a lányok, amikor ők akarják, egy kikötése volt, ne most szombaton! Én meg megdumáltam már a lányokkal, hogy december 1-et megvárjuk, utána lehet jönni.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Timi, én nem is tudtam, hogy ti is öribabára vártatok, aztán tessék ot nőnek a csajszik a pocakodban. Sminti tessék példát venni Timiről

Roni, de jó 4 en vannak, juj de szuper, most tényleg a vacila jön, hogy hányat is kérjen vissza az ember ( én úgy tudom 1 et nem szoktak fagyasztani...) Nektek ez hányadik lombik???( köszönöm amit írtál)

Kugli, szerintem ez nem olyan rossz arány, holnap sikerül a vizsga és utána kérlek aranyozd be mindenki hetét egy nagyon szuper babás eredménnyel :lol: :lol: KÖTELEZŐ

Amina, micsocsoda híreket olvasok, de jó hogy megijedtek a tüszők és összeszedték magukat, már csak kettőt kell aludni, jaj magyon izgi időszak előtt álltok, na meg persze itt mindenki+++++++++++++++++++++++++++

Rólunk: nem sikerült, de ezt már írtam...,vártam 1 órát az eredményre, és utána K.P behívott és beszélgettünk. Van mág 3 fagyibabánk. Ákossal filoztunk, hogy mi legyen bevállaljuk a fagyit, vagy új stimus hónappal egy új lombikot. A doki rábeszélt minket a fagyira, remélem tudja a dolgát :lol: (de bízom benne és igen tudom hogy tudja). Már csak azt kellett eldönteni, hogy mikor legyen. És meghoztuk a döntést, most egy citromos sör mellett :oops: . Kihagyjuk a kötelező hónapot és utána decemberben belevágunk még egy fagyiba.... addig meg ahogy írtátok most jön az odafigyelek magamra tornázom, lefogyok és szépülők idpőszak :D :oops: ( ma el is mentem fodrászhoz)

Olyan rendesek vagytok, hogy így izgultatok, köszönöm mindenkinek!!!!!!!!!!!!! Én tudom hogy itt mindenkinek kidrukkoljuk ám a babát-babákat
pbj12

sziasztok!

pbj!
én is sajnálom! viszont ha visszanézem a pici fiúk képét, akkor szerencsés vagy! gyönyörűek! ne csüggedj!

amina!kuglica!
írtam privit!

kedves mindenki!!!!!!!!!!!
1000 hála amiatt, hogy öri-baba ügyben is mellettem álltok! (pedig nem erről szól a topik) tényleg olyan jó!megerősít! röviden: mi max. másfél éves babát vállaltunk, ma kaptunk 1 fényképet egy 2 éves fiúcskáról! édes, szép! (szőke haj, kék szem...)kedden megnézzük élőben, és akkor majd úgy lesz, ahogy érezzük! s vele vagy nélküle persze nyomolunk a saját-baba üggyel is, mihelyt tudunk!
és tényleg köszönöm, ,hogy ilyenek vagytok!!!!!!!!!jó éjt!
gysmintlegyen

...ja, és picit boldog vagyok, de még félek örülni, remélem, ez normális...
gysmintlegyen

Smintiiiiiiiiiii: jujjjjjjjjdejóóóóóó!!!!!! :D Ez fantasztikus hír!!!!! :D :D :D

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Sminti, szerintem ez csodás hír és csodás dolog. Én nagyon BÜSZKE vagyok ám rátok!!!!!!! És szerintem egy nagy ölelést is megérdelemltek most
pbj12

Pbj ez igen. Hajrá december. A fagyis stimu könnyebb, én is bevállaltam volna, de nekünk csak három van és most ők jönnek. Aztán (remélem nem) január-február rendes, de nem kell :lol: :lol:

Sminti ez tényleg fantasztikus hír.

Megyek House-t nézni :lol:

"A világmindenség úgy van berendezve, hogy legmélyebb és legerősebb vágyainkat valóra válthassuk benne."
irises

Pbj - fantasztikus vagy! hajrá december! :)

Sminti - most látom, hogy kedden már meg is látjátok a kisfiút?? Ez csodálatos! Jaj.. nagy izgatottsággal várom, hogy mi lesz. Mindenképpen írd meg nekünk!! :P

Irises - nem bírom jól tesztelés nélkül.. :) Néha kezem/lábam remeg.. nem tudok koncentrálni (nem csak könyvre.. már tv-re sem sikerül fókuszálni).. reménykedem, elképzelem így vagy úgy.. Nagyon gáz. :) Most éppen jobban vagyok, relaxáltabb.. ki tudja meddig tart - valószínűleg csak hajnali 4-ig. :wink:
kuglica

Niki - sajnálom nagyon a vetélést. Trombózis szűrésen voltál már? Fülöp doki? Hüvelyflórával kapcsolatban – a csoki, meg minden cukros nagyon rosszat tesz, nekem 1x volt egy nagyon-nagyon elhúzódó fertőzésem (2 évig) és Diflucan-t kaptam jó pár hétig elhúzódva, az gyógyított meg végül.

Amina – kirááály!!!! Nagyon ügyi vagy, csak így tovább!!!

Lányok – bocsi, h nem jöttem, de csak most kerültem gép elé. Sok szép tüszőm van, kb 12, szombaton megyek 10.30-ra UH-ra és lehet, h hétfő reggel punkció 

Roni – gratula és drukk!!!!

Pbj – nagyon-nagyon sajnálom! Majd a következő!!! Jól döntöttetek a fagyival is!

Sminti – Juhéééééééé, ez nagyon jó hír
leo50

Szia Leo, hát ez nagyon szép: 12 tüsző! Gratula! :wink:
kuglica

Pbj,
:( :(
én is fagyira szavaznék! minek stimu, ha van? :wink:

Kugli,
szurok! +++++++++++++ :wink:

Gysminti,
nagyon jó hír! :D
normális :wink: :wink: és szép napotok lesz kedden, na meg utána is! :)

Amina,
szuri rejtély megoldódott :wink:
drukk! +++++++++++

Roni,
lehet, hogy 2 pocakba, 2 fagyiba, de az sem kizárt, hogy négyet kapsz :wink:

Leo,
gratu! :) :)

egy kérdés, főleg Krizsa dokisokhoz: van még nála olyan, hogy délutános"?

angel37

LEo: egy egész tucat? Szuper! Drukkok mennek!

Kép Jó éjt Lányok!

Kép

Kép

*puszedli*

Angel: én úgy tudom, a Kaáliban már nincs délelőttös-délutános műszak. 8-16ig vannak.

Kép

Kép

*puszedli*

(((((((((((((((((((((((((Pbj))))))))))))))))))))))))))
hajrá december!!!

Kuglica,
mennek a drukkok folyamatosan!!! :P
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Leo,
szuper!!! :wink: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Sminti,
szívből örülök a jó hírnek!!! :D Feltétlen gyere majd a keddi találka után, nagyon drukkolunk!!! :P

Roni, Amina :P
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

tillidian

Jó reggelt lányok, nem bírtam tovább, inkább teszteltem ma reggel.. sajnos, határozott negatív. :cry: Úgyhogy marad a vizsgadrukk.

(ET+14.napon vagyok, úgyhogy ez egy végleges eredmény.)
kuglica

Kugli, mérhetetlenül sajnálom, nem is tudok most mit írni, annyira drukkoltam és annyira bíztam(((((((((, de figyusz így talán kicsit jobban oda tudsz figyelni a vizsgára ami nagyon fontos, hogy meglegyen , és utána beszélsz a dokival, és mentek előre, mert nem szabad feladni itt senkinek.
pbj12

(((((((((((((((Kugli)))))))))))))))ne mááááááááááááááááár :cry:

babaimádó
Kép
babaimado

Kuglica: :( :( :( nagyon sajnálom!

Sminti: szuper hírek!

Leó, Roni, Amina:+++++++++++++++++++++++++++++

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

(((((((((((((((((((((Pjb)))))))))))))))))))))))))
citromos sör meghozta hatását és akkor hajrá DECEMBER!!!!!!

Amina, hurrrrááááááá, szuper

Sminti, teljesen meghatódtam énis, hát akkor ti :roll:

Kugli, jaaaaj, annyira sajnálom

Leo, ez igen szép teljesítmény!!!! drukk továbbra is

Timi, :lol: :lol: :lol:

"BÍZOM TISZTA GONDOLATAIM TEREMTŐ EREJÉBEN ÉS BÍZOM A VÁLTOZÁSBAN! "
kalkata

Lányok,

köszönöm mindenkinek az együttérzést.

Leo, már régen túl vagyunk mindenféle kivizsgáláson, még az immunkezelést is bevállaltam, sajnos nem ezen múlik az esetemben.
Diflucan nem lenne hatásos, mert nincs gombám, egyszerűen a hüvelyflora felborult, nincsenek jó bacik, csak rosszak. De ezen nem is csodálkozom, ennyi terhesség/vetélés, hormonkezelés után.
Most egy olyan dokit találtam, aki valóban meg akar gyógyítani + nyomom a homeos bogyókat, bízom benne sikerülni is fog.
Egyébként az IR/PCOS miatt szinte soha nem eszem cukros dolgokat. Azért köszi a tippeket :wink:

Smint :) fantasztikus hír, kívánom, hogy minden úgy alakuljon ahogyan igazán szeretnétek :wink:
Tudod engem az is megérintett, hogy nem csak újszülött babát vállalnátok. Nagyon nemes dolog !

Sajnálom a negatív teszteket ! Remélem a következő nekifutás mindenkinél sikeres lesz !!! Csak arra szabad gondolni, előbb-utóbb mindenkinek lesz babája (akár már úton ... :wink:)

Baba, helyrejött már a nőgyógy-urológiai problémád ?

Niki
mniki

Sziasztok!

Kugli: Kép Ölellek! A vizsgádhoz egy kalappal!

Niki: remélem ez az új doki tud segíteni Nektek!

Timi: szuper hírek!

Kép

Kép

*puszedli*

Rólam: nem jött meg, holnap megnéz B. dr., most már kezdek aggódni. :roll:

Amina: úgyhogy találkozunk! Ennek viszont örülök, rég láttalak! :P

Kép

Kép

*puszedli*

Kugli sajnálom :cry: nagyon. Bíztam benned. De majd legközelebb.

irises

((((((((((((((Kuglica)))))))))))))))) óóóó de sajnálom :(

Leo: szep teljesítmeny!

Puszi: hanyadik ciklusnap? meg ugye 30-on belul?
örulok, h talalkozunk, (bar jobb lenne ha nem ilyennel kellene menned...), hanyra kaptal idopontot? Mi delben mar ott leszunk!
puszka

Sminti: annyira orulok nektek! :) nagyszeru hirek!
(valszolok nemsoka!)

Niki: na majd az doki segit!!! hajra hajra!

Lilypie First Birthday tickers
amina09

Kuglica - Nagyon-nagyon sajnálom, majd a következő sikerül!!!!!

Niki - esetleg mégis megpróbálhatnál valamilyen véralvadásgátlót kapni, ismeretlen eredetű vetélésél is szokták adni.
leo50

Leo, igen, ez a köv. (utolsó) terv, minimális Clexán és szteroid :wink:

Amina a pukcióhoz +++++++++++++++++++++++++
mniki

Sziasztok Lányok!

(((((((((((((((((((Kuglica)))))))))))))))))))), :cry: :cry: :cry: ((((((((((((((((((((((Pbj)))))))))))))))))))))) :cry: :cry: :cry:
nagyon sajnálom!!!!!!!!!! Csak előre szabad nézni, ami tudom most nagyon nehéz, de úton van már a ti babátok is.

Puszi,
:shock: jó, hogy megnéz B. doki. Lombik előtt nekem se jött meg két hónapig. Mitől lehet...........?????????

Leo,
gratula!!!!!!!!!!!!! 12 nagyon szép szám. :lol:

Roni,
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Sminti,
ez nagyon jó hír!!!!!! Biztos bearanyozza az életeteket, és lehet, hogy utána nem kell sokat várnotok a ti kis csodátokra. :lol:

Amina,
drukk holnapra!! +++++++++++++++++++++++++++++ :lol:

Niki,
sajnálom ami történt veletek. :cry:

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Sziasztok lányok! Nagyon köszönöm az empátiát! Aranyosak vagytok. Hát.. mivel nem volt fagyim, ezért februárban tudjuk csak leközelebb megpróbálni. Addig csak kihúzom valahogy a "kinti civil világban". :roll: Azért majd addig is próbálkozunk, hátha spontán is sikerül.

A jó hír, hogy átmentem a vizsgán, 93,3%-kal!! 8) De akkor ezzel az off-fal már nem fárasztalak benneteket. (Azért ha valakinek egy spéci biztosítási szaktanácsadói vizsgával rendelkezőtől okos személytől kell segítség, szóljon! :wink: )

Na de most már átadom a drukk-terepet a soron lévőknek!
Amina, Roni, Leo: Hajrááááá!! (ki is van még??) :)
kuglica

Kuglica - gratula a vizsgádhoz!!! Februárig meg repülni fog az idő!!! Tessék sportolni, kényeztetni magad, egészségeseket enni!!!!

Lányok - valakinek nem maradt 150 gonalja? Tesómnak kéne....
leo50

természetesen kifizetem, ha van valakinek Gonal......

Kép

Kép
leo50

Lányok - én pedig arra gondoltam, hogy Clostival rásegítve próbálnék februárig spontán azért összehozni valamit. Van valakinek esetleg megmaradt Clostija vagy receptje? Én is természetesen kifizetném..

Másik kérdés: tüszőrepi injekció nélkül, Clostival nem marad ciszta hátra?

Előre is köszi, ha tud valaki segíteni.
kuglica

Sziasztok Lányok!

Kuglica, Pbj,
nagyon-nagyon sajnálom!!!!! :( Annyira bíztam, h. most nektek sikerül! Kívánom, h. hamar átvészeljétek ezeket a nehezebb napokat...esetleg citromos sörrel, jó kajákkal és sok öhömöhöm.... 8) :oops:

Kuglica,
a vizsgádhoz gratulálok!! tuti biztos a tesztelés eredménye?
Amina,
drukk holnapra!!

Puszi,
kíváncsi vagyok mint fog mondani a dokid. Lehet idegi alapon csúszik?

Rólunk:
ma voltunk 10-re a Kaáliban, és nagyon jó híreket kaptunk a lombikkal kapcsolatban!
Mivel ma vagyok a 8. napon ezért ebben a hónapban, már sok mindent nem lehet csinálni, kivéve a labor vizsgálatokat, szűréseket. Ahogy megjön el kezdem szedni a fogigátlót, és utána indul a stimu, tehát dec. 24 körül!!! Tipikus, h. karácsonykor, de nem baj!!!!! Ha minden jól megy január 1 v. 2. hetében beülti!!!! Annyira örülök!!! :D
Természetesen megint nagyon aranyos volt K.P. és segítőkész, mindent elmondott, amire csak kíváncsiak lehettünk.

Kép
arikon78

Kugli, ha jól emlékszem nekem maradt, megnézem majd :roll:
(gratu a szép vizsga eredményhez)

Arikon, szép karácsonyotok lesz :D

Amina, Puszi holnap randi :) ügyesek legyetek!!!!

Mniki, bízz az új dokidban és a homeos bogyókban!!!!!!

Sminti, úgy legyen ahogy Lili írta!!!

"BÍZOM TISZTA GONDOLATAIM TEREMTŐ EREJÉBEN ÉS BÍZOM A VÁLTOZÁSBAN! "
kalkata

Köszi szépen Kalkata. Szólj majd és elmegyek érte.
kuglica

Kugli,
:( :( :(
vizsgához kalappal!

Puszi,
vérzés meg mit hülyül :roll:
köszi a választ!
régen is egyszer megszűnt a délutánoság, aztán újra, most ezek szerint megint nem :wink:

Amina,
drukkdrukk!! :)

Roni,
++++++++++++++++

Leo,
+++++++++++++++
csak lejárt gonalom van :roll:

Niki,
legjobbakat! váljon be ez a terv!!

angel37

sziasztok!

((( Pbj))))
((((Kuglica)))

Amina, drukkolok neked nagyonnagyon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gysminti, azt hiszem amit érzel teljesen normális, azt kívánom érezd benne jól magad/magatokat!! ( izgulok miattatok ezügyben! )

Puszi, mostmár tényleg jöjjön meg az a fránya piri! :evil:

Képzeljétek, ma az egyik terhes vendégem sógornője volt nálam, elmesélte, hogy megszült a vendégem,5 hetes már a baba ( második gyerek), de nem akármilyenre sikeredett a szülés!!!!!!!!!!!! Dunakeszin laknak, és mire beértek a Máv-ba, az autóban kibújt Balázska!!!!!! Kórházi cuccok közül kivették a tiszta törölközőt, abba bugyolálták be, anyuka tartotta, köldökzsinór ott fityegett, apuka meg 140-el repesztett!
Még most sem térek magamhoz az esettől.
Az első gyerek is nagyon könnyen jött neki, elkezdett épphogy alig fájdogálni, és 1 órán belül kint volt ő is. A 2. baba is így jött.

üdv mindenkinek!
nani72

Sziasztok megjöttünk végre, jó hosszú ment volt... de a lényeg, hogy a mai napon két kis albérlő költözött be hozzánk. Remélem tetszik nekik nálunk és velünk maradnak.
Kapott vki már pregnyl szurit? Ezt mire kell pontosan?
A másik kérdésem, hogy Ti ittatok vörös bort? Állítólag lehet és még jót is tesz...

Ja és két babánkból meg fagyis baba lett :D
roni34

Roni: babaragacsok mennek! Én iszogattam vörösbort, esténként. :wink:

Nani: nem semmi történet!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Leo: nekem pont kimarad 150Ne gonal, hnap megyek punckiora 12,30-ra, ha kell elviszem! :)

Nani: aztaaa, nem mindennapi szules!

Kuglica: gratula a vizsgahoz! :) ugyes lany!

Koszi a drukkokak csajok, bezsebeltem mind, hnap ugy megyunk a kaaliba

Lilypie First Birthday tickers
amina09

Roni,
jaj de jó!!! Én is ittam minden este vörösbort. :wink: Ma már kezdheted is. :lol:

Kugli,
gratula a vizsgádhoz. :lol: Én a clostyval egy kicsit óvatos lennék, főleg lombik után. Nem akarod megkérdezni előbb a dokidat? Most pihenni kellene a szervezetednek nem? Nem szeretnék beledumálni bocsi, csak nehogy valami probléma legyen. :oops: De megnézem én is mert volt egy dobozzal, ha már ki nem dobtam a szavatossága miatt.

Nani,
jó kis történet. :shock:

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Lili: köszi, de a vbor milyen értelemben használ ilyenkor?

Kuglica sajnálom, pedig olyan jó lett volna egy jó hír. Gratula a vizsgádhoz! Én is Lili véleményét osztom. Talán jó lenne most egy kicsit pihizned, de hanem akkor azért a clostylt kérdezd meg előtte a dokidtól!
roni34

Kugli, olyan ügyes vagy hogy ilyen jó eredménnyel levizsgáztál. A feb. meg hamar itt lesz ám és addig tényleg túrbózd fel magad, hogy a szervezeted kész legyen, meg a lelked is :lol:
A clostival én is csínnyán bánnék, amikor nekem az inszemnél kellett szedni mennem kellet UH ra is hogy hány tüszőt látnak, mert ha sokat akkor az veszélyes is lehet a többes terhesség miatt. Meg a lombik előtt lehet hogy nem is jó szivatni a patefészkeket ( de én ezt csak gondolom, lehet hogy nem így van :oops: )

Roni, 2 pocaklakó, jaj minden pozitív energiám és drukkod feléd száll most meg a két pöttöm felé++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Amina gondolok ám rád holnap nagyon izgulsz???? jó hülye kérédés... :oops:

Nani ez a történet hihhetetlen, gondolom szegény férny nem kicsit volt beparázva :shock:

Arikon , akkor miénk a december én ahogy számolom kb dec 24 körül kapom vissza a fagyikat :lol:

Puszedli, hányadik napon vagy, most már nagyon kíváncsi vagyok mi a francér nem akar neked megjönni...????
pbj12

Puszi, hányadik napon vagy? Nekem ilyenkor egy jó hancúrozás mindig segít... :lol:
roni34

Ok, még meggondolom ezt a Closti-témát. Igazából azért jutott az eszembe, mert nekem a closti sem mindig segített - nem reagál rá úgy a szervezetem, mint másoknál. A jobboldali petevezetékem nem átjárható, úgyhogy ha/amikor jobb oldalon van tüsző clostival vagy anélkül, az pofon a halottnak.

Baloldalon pedig minden második hónapban sztrájk - azaz sem clostival (sem gonallal) nem kreálódik tüsző. Úgyhogy nekem az inszemet már csak ezért is abba kellett anno hagyni.

Na mármost.. a mostani, első lombikomnál kihagyott a baloldal (ill. valami olyasmit mondott a doki, hogy két pici valami elindult, de nem lettek rendes tüszők), ezért úgy gondolom, hogy van rá remény, hogy a következő ciklusban lesz valami a baloldalon.. de lehet, hogy csak clostis segítséggel. De azért még gondolkodom rajta. :roll:
kuglica

Roni - hatalmas drukk a két kis pöttynek. Tapadáááás! :)

Amina, nagyon szorítok neked holnapra! Majd írd meg, hogy hány tucat lett a végeredmény. :wink:

Pbj - aranyos vagy. Hát.. csak kibírom már valahogy februárig. :roll:
kuglica

Roni,
ragasztók indulnak!

bor IGEN :D
hajszálerek vérellátásának, így a méh hajszálereinek is. és jól ellazít :wink:

Kugli,
ha fél oldalad nem átjárható, akkor necces, mert ha rossz oldalról érkezne a petesejt, még méhenkívüli is lehet.

február nem vészes.
nekem a 2.-tól fél éveket kellett várnom, volt, hogy 8 hónapot :roll:

angel37

Szia Angel - de ha nem átjárható, akkor hogyan érkezik rossz oldalról a petesejt? Bocsi, nem értem.. :roll:
kuglica

Hahó!

Amina: 42. cn. :shock: :? :( 11.30ra megyek, úgyhogy talizunk!

Lili: passz, remélem holnap okosabb leszek! Pocakodra pusssz!:wink:

Kugli: gratulálok! Nagyon ügyes voltál!!!!!! :P

Arikon: hajrá kezdés! Belecsaptok a lecsóba! :lol: Nem vagyok/voltam ideges, nem ez lehet a háttérben. :? Csak tudnám mi! :? :roll:

Roni: drukk a 2 Picurnak! V.bor mehet, persze csak mértékkel! A sexet nyomjuk, az sem segít.

Nani: egy ismimnek ugyanígy ment a 2. szülése! Szinte szóról szóra ez a story! Nem semmi! :lol:

Roni, Pbj: 42. cn. :roll:

Kép

Kép

*puszedli*

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?