Sziasztok!
Elnézést kérek tőletek, de ma is a munka hőse voltam, alig tudtam géphez ülni , neteleni meg alig!
bETTYEM
hétfőn sajna sok órám van, pontosan fél2kor végzek....
pedig sütit is vittem volna neked!!!
Bri
igen , jó volt kicsi lazítanik, de ma kicsit fájt is a fejem
Milyen
röviden illetve hosszan a történetünk:
párom elvált, van egy 11 éves kislánya, anyukával él, anykának új pasi és tőle új gyerek aki már lassan 3 éves... eddig minden okés volt, másfél éve volt asszony bolond, és nem akarja hogy párom többet lássa a gyereket csak úgy ahogy a papíron leírták jópár éve, tehát kéthetente szombaton reggel 8-tól vasárnap este 6ig. Kislány lenne velünk, apuka kérte anyukát hogy mi lenne ha kéthetente nem szombaton reggel 8tol hanem pénteken délután már 2től elhozná a gyereket, anyuka nem ment bele persze. Ezert uram benyújtott a bírósághoz egy keresetet hogy a láthatást módosítsák, illetve legyen lefixálva hogy szünetekben mikor jön a gyerek hozzánk mert párom szabadságtervét már le kell adni januárban, és nyáron az asszony mindig kavar, arra akarja rávenni a lánykát hogy az eredeti 3 helyett csak mondjukk 2 hetet legyen nálunk, vagy éppen akkorra szerverz nyaralast ahova a kislány is szivesen menni mikor nállunk lenne, majd persze nem mennek mégsem....
a tárgyaláson: 10 perc volt mert bírónő elnézte és nem elhelyezés változtatás csak láthatás modosítas volt es nem az ő hanem a gyámügy hatóköre... aztán közben asszony egy ellen keresetet hozott melyben uramat, mint negatív irányba változó apukát jelenít meg, mert mint modnja megfeletkezünk a gyerek szüli és névnapjáról és a gyerek lázasan betegen estig várja apuika hívását, persze mi szerveztünk neki bulit mindkét alkalomra, szülinapján művelődési házat bérreltük ki, aztán a másik duma hogy soha nem hoz házit és mi arra vesszük rá hogy megtanuljon hogy itt csak lazítson velünk és amikor egyetlen esetben angol házit hozott ( jelenlegi feleség angol tanár) akkor is 4est kapott.... - ezt így írták le!!
hát erre porogtem be!! mert egy: nem angol hanem info tanar vagyok, ketto: akinek segítek annak mindig meg, órákat mondok le, mert szeretnek velem tanulni, 3: milyen jogon rágalmaznak!!!
szoval kibuiktam!!